ΠΑΟΚ Β'
- Mitsospaoki4
- Moderator
- john4serres
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: ΠΑΟΚ Β'
Έχω την εντύπωση ότι έπαιζε παλιά αριστερά με δεξιό καλουτσικιδηΣουριναμέζος έγραψε:Ο Ταχατος ίσως είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει παραπάνω σε αυτή την πρώτη σεζόν της Β Ομάδας
- ΑποστόληςΑ
Ανεβήκαμε στην 7η θέση, στο -3 από τον γαύρο που έχει δώσει όμως 17 αγώνες, έναντι 15 του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Δεξιά έπαιζε ο Καλουτσικίδης και αριστερά ο Τάχατος, όταν Τσαούσης είχε πάει δανεικός στην Σλοβακία.
Πολύ ωραία πουτσα σε ένα κλασικό ματς β Εθνικής από άποψη θεάματος. Ο Ταχατος είναι ένας παίκτης που έχει πολύ μέλλον μπροστά του, μια κι τον παρακολουθούσα από πολύ παλιά στην κ19 ακόμα. Αρκετές φορές μάλιστα είχε αγωνιστεί και στις δύο πλευρές των πίσω φτερών με πολύ καλές επιδόσεις
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Τάχατος αν δουλευτει θα κάνει καλή καριέρα. Ταυρί,τσαμπουκάς και σχετικά γρήγορος.Καλη εντύπωση μου έκανε για άλλη μια φορά ο Σαλαμούρας ενώ μου άρεσε ο πιτσιρίκος ο Σμυρλής.Απογοητευση οι πολυδιαφημισμένοι της Β' ομάδας Γκορντεζιάνι,Τσαούσης ,Ουεντραογκο,Τζίμας,Γιαξής κτλ.Κριμα για Γαιτανιδη που πίστευα φέτος θα είναι η χρονιά του. Ο Χατζηστραβός γιατί δεν έπαιζε;Ωραίος ο Πανίδης αλλά τον προδίδει η ταχύτητα του.Συνεχίζουμε
- Kabamaru11
Κακος διαιτητης σιγουρα,αλλα αυτο που με εκνευρισε πιο πολυ,ηταν στο τελος που φωναζαν οι οπαδοι μας,ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ......τραγικοτατο.
Ταχατος κ Σαλαμουρας μου αρεσαν.
Ταχατος κ Σαλαμουρας μου αρεσαν.
Ο Τάχατος μια χαρά μπορεί να είναι το αναπληρωματικό αρ. μπακ στην πρώτη ομάδα του χρόνου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξιά έπαιζε ο Καλουτσικίδης και αριστερά ο Τάχατος, όταν Τσαούσης είχε πάει δανεικός στην Σλοβακία.
Μπράβο στα παιδιά!!!
Εμένα αυτό που μου αφήνουν είναι το πολύ τρέξιμο. Δεν είναι μόνο της ηλικίας αλλά κι ότι έχουν αρκετοί αθλητικά προσόντα.
Τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια έναντι ομάδων με επαγγελματίες ενήλικες ελπίζω κάποιοι να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Τάχατος, Σαλαμούρας, Κουλιερακης οι πρώτοι αλλά όλο κι κάποιοι άλλοι θα ξε πεταχτούν.
Εμένα αυτό που μου αφήνουν είναι το πολύ τρέξιμο. Δεν είναι μόνο της ηλικίας αλλά κι ότι έχουν αρκετοί αθλητικά προσόντα.
Τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια έναντι ομάδων με επαγγελματίες ενήλικες ελπίζω κάποιοι να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Τάχατος, Σαλαμούρας, Κουλιερακης οι πρώτοι αλλά όλο κι κάποιοι άλλοι θα ξε πεταχτούν.
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Απογοήτευση όπως και οι περισσότεροι της γενιάς του 2000 που παίζουν στον Β΄, πλην Σαλαμούρα.