Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Κανονίστε να έρθουν τίποτα Μπαταλια ή Εντσαμ στους άλλους κι εμείς εκεί...με τον Λημνιό και τον Μπίσε
-
εγω παντως που εβαλα το πρωι για 10 λεπτα το μετροπολις ο κουλιανος έμμεσα το ειπε οτι το θεμα του λημνιου δεν προκυπτει απο τον ΠΑΟΚ αλλα απο τον μανατζερ του λημνιου και τις ακρες του στους δημοσιογραφους...ουσιαστικα θελει μονος του να το φερει στο προσκήνιο.....τα σχολια δικα σας....τον 14 να γραψουν οτι θα επιστρεψει εμεις θα το φαμε αμάσητο
Φίλε μου είμαστε σε ένα φόρουμ και συζητάμε τις εξελίξεις και τις φήμες όπως αυτές διαμορφωνονται από την εκάστοτε ειδησεογραφια. Αυτα τα "τα τρώμε αμάσητα" κλπ μπορούν να λείπουν, αν θέλεις την άποψη μου.
Στην τελική μιλάμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που η μέχρι τώρα στάση της και συμπεριφορά της μεταγραφικά και οργανωτικά, δικαιολογεί την γκρίνια και δεν δίνει πάτημα για αντίθετη επιχειρηματολογια.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι πιο λογικό να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την μεταγραφική σεζόν που προοιωνιζεται διαφορετική από τις άλλες, και θα διαπνέεται απο πλήρη οργάνωση και κινήσεις ουσίας στο σωστο ταιμινγκ, είναι δικαίωμα σου. Απλα θα ηθελα να μου πεις και που το βασιζεις.
Εξάλλου ο ίδιος ο προπονητής έδωσε δικαιώματα για αυτές τις συζητήσεις, αναφερόμενος σε Μπισε reloaded, σε καταπληκτικούς Καντουρήδες που πρέπει να ανανεώσουν, αλλά και σε πρώην που θα ήθελε να επιστρέψουν.
Στην τελική μιλάμε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που η μέχρι τώρα στάση της και συμπεριφορά της μεταγραφικά και οργανωτικά, δικαιολογεί την γκρίνια και δεν δίνει πάτημα για αντίθετη επιχειρηματολογια.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι πιο λογικό να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την μεταγραφική σεζόν που προοιωνιζεται διαφορετική από τις άλλες, και θα διαπνέεται απο πλήρη οργάνωση και κινήσεις ουσίας στο σωστο ταιμινγκ, είναι δικαίωμα σου. Απλα θα ηθελα να μου πεις και που το βασιζεις.
Εξάλλου ο ίδιος ο προπονητής έδωσε δικαιώματα για αυτές τις συζητήσεις, αναφερόμενος σε Μπισε reloaded, σε καταπληκτικούς Καντουρήδες που πρέπει να ανανεώσουν, αλλά και σε πρώην που θα ήθελε να επιστρέψουν.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ζήτησε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους, για να συμπληρώσετε τα όποια στοιχεία μπορεί να μην έχετε δώσει, για να σας αποδοθούν οι μετοχές.
Πληροφορίες εδώ: http://www.paokbc.gr/el/nea/omadas/1459-anak0106
-
καλα δεν ειπε κανεις να μην λεμε τις αποψεις μας ...υπαρχει επισης και η κριτικη σκεψη οσαν αφορα το φιλτραρισμα οσων γραφονται...με την ιδια λογικη που λες και στην ελλαδα επι 40 χρονια που τα καναλια διαμορφώνουν αποψεις και εκλεγουν κυβερνησεις πασοκ και νδ ενταξει δεν ειναι οτι ο κοσμος τα τρωει αμασητα απλα οτι αποφασιζει συμφωνα με τα οσα διαβαζει και ακουει...και σιγουρα δεν υπερασπιζομαι τους μαλκες που δουλεουν στην ΠΑΕ αλλα αλλο αυτο και αλλο να αφορίζουμε με βαση αρδιες που δεν εχουν και λογικη...ακομα και να θες να παρεις τον λημνιο πως θα τον παρεις ρε φιλε ο αλλος εδωσε 3 μυρια για να τον παρει περυσι και τωρα θα στον δωσει δανεικο ? δλδ και πληρωσε να τον αγορασει απο εσενα και θα σου τον δωσει να παιζει σε εσενα ? ...και πες μου επισης στη μεταγραφικη περιοδο του ιανουαριου ποσες κινησεις πιασαν οι "ρεπορτερ" (αυτοι και ο τεν τεν) του ΠΑΟΚ ? εγιναν συνολικα 4 κινησεις κρμεντσικ, μπαμπα, ουαρντα και καγκαβα ...τον κρμεντσικ τον γραψανε οταν το εβγαλε επισημα η ΠΑΕ τον μπαμπα το ιδιο και τον καγκαβα το ιδιο...ουτε καν να πεις οτι το μαθαν 2 μερες πριν...απο το πουθενα ενω δεν ειχε γραφτει τιποτα για αυτους η ΠΑΕ τους ανακοινωσε...ενω παραλληλα ειχαν γραφθει καμια 20ρια αλλα ονοματα απο καθε σαιτ που ασχολειται με ΠΑΟΚ ....στον μονο μερος που γραφτηκαν εστω και σαν παικτες που θα μπορουσαν να ερθουν στον ΠΑΟΚ ο κρμεντσικ και ο μπαμπα ηταν εδω μεσα απο καποια παιδια που τους προτειναν στον αντιστοιχο θρεντ...οπως ειπα τα σχολια δικα σας/σου
Μα σου εξηγησα. Δεν σχολιαζουμε κατι εντελως αυθαιρετο αλλα κατι που συναδει με αυτα που δηλωσε ο ιδιος ο προπονητης
Μιλησε ή δεν μιλησε για παιχτες της ομαδας του νταμπλ που θα ηθελε να επιστρεψουν?
Βρες μου εναν παιχτη εκτος Ολιβειρα που θα αξιζε να επιστρεψει αυτη τη στιγμη.
Αρα μιλαμε ή για Πριγιο ή για Μαουριτσιο (γελαει ο κοσμος) ή για Λημνιο (3δω να δεις γελιο).
Οποιον λοιπον κι αν εννοουσε ο Λουτσεσκου, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... κλαυσιγελος...
Δεν ανέφερα καν Σαχωφ και Κανιας...
Αν λοιπον σχολιαζαμε κανα δημοσιευμα οτι ερχεται στον ΠΑΟΚ ο σκορδοπουτσογλου, θα συμφωνουσα μαζι σου οτι κακως ασχολούμαστε με φήμες που δεν εχουν βαση...
Εν ροκειμενω ομως, παταμε σε συγκεκριμενες δηλωσεις και γ αυτο πιανεται και το στομαχι μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλησε ή δεν μιλησε για παιχτες της ομαδας του νταμπλ που θα ηθελε να επιστρεψουν?
Αρα μιλαμε ή για Πριγιο ή για Μαουριτσιο (γελαει ο κοσμος) ή για Λημνιο (3δω να δεις γελιο).
Οποιον λοιπον κι αν εννοουσε ο Λουτσεσκου, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο... κλαυσιγελος...
Αν λοιπον σχολιαζαμε κανα δημοσιευμα οτι ερχεται στον ΠΑΟΚ ο σκορδοπουτσογλου, θα συμφωνουσα μαζι σου οτι κακως ασχολούμαστε με φήμες που δεν εχουν βαση...
Εν ροκειμενω ομως, παταμε σε συγκεκριμενες δηλωσεις και γ αυτο πιανεται και το στομαχι μας.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ως τώρα τουλάχιστον, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε και γερό στομάχι.
Από όσα ακούγονται το μόνο που φαίνεται πραγματικό κατά τις ενδείξεις, είναι η πρόταση των 730.000 τον χρόνο για 2+1 χρόνια. Μάλλον υπερβολικό τόσο το ποσό (δεν νομίζω πως αξίζει για παραπάνω από 450-500.000), όσο και το 2+1. Μέχρι 1+1 και 450.000 καλά θα ήταν.
Με 730-800.000 τον χρόνο βρίσκεις νεώτερο και τουλάχιστον ταχύτερο. Και αν πάρει 730.000 ο Καντουρί, τι συμβόλαιο θα πρέπει να δώσουμε σε έναν αθλητικό μέσο, σε ένα φορ ή σε ακραίο επιθετικό που πατάει περιοχή και σκοράρει ή επιπλέον, τι προσφορά πρέπει να γίνει στον Άντρια προκειμένου να ανανεώσει;
Από όσα ακούγονται το μόνο που φαίνεται πραγματικό κατά τις ενδείξεις, είναι η πρόταση των 730.000 τον χρόνο για 2+1 χρόνια. Μάλλον υπερβολικό τόσο το ποσό (δεν νομίζω πως αξίζει για παραπάνω από 450-500.000), όσο και το 2+1. Μέχρι 1+1 και 450.000 καλά θα ήταν.
Με 730-800.000 τον χρόνο βρίσκεις νεώτερο και τουλάχιστον ταχύτερο. Και αν πάρει 730.000 ο Καντουρί, τι συμβόλαιο θα πρέπει να δώσουμε σε έναν αθλητικό μέσο, σε ένα φορ ή σε ακραίο επιθετικό που πατάει περιοχή και σκοράρει ή επιπλέον, τι προσφορά πρέπει να γίνει στον Άντρια προκειμένου να ανανεώσει;
Προφανως εχουμε αποδεχθει πως δεν εχουμε την ικανοτητα να βρουμε καλυτερο του Καντουρι μ αυτα τα λεφτα.
Μπορει να ειναι ρεαλισμος, μπορει και ανικανοτητα.
Θα φανει απο το τι θα φερουν οι ανταγωνιστες και με τι οικονομικους ορους.
Μπορει να ειναι ρεαλισμος, μπορει και ανικανοτητα.
Θα φανει απο το τι θα φερουν οι ανταγωνιστες και με τι οικονομικους ορους.
-
λοιπον οσαν αφορα την ομαδα του νταμπλ που ειπες...ολιβειρα σιγουρα θα ξιζε δεν το συζηταμε καν και απο εκει και περα κανεις αλλος κατα την γνωμη μου...βαζω ενα αστερακι στον πριγιοβιτς γτ αν πουλησεις σβιντερσκι και παρεις ας πουμε υποθετικα γιοβετιτς η εναν αντιστοιχο για βασικο θα ελεγα οτι το να εχει πριγιοβιτς στον παγκο θα ηταν πολυ καλο αν οχι ιδανικο...ολοι οι αλλοι οπως ειπες λημνιος και μαου και κατι τετοιοι ουτε για αστειο ...οποτε συμφωνουμε σε αυτο απλα λεω οτι απο οσα βλεπω η αποψη που σχηματιζω ειναι οτι απλα ειναι αρδιες για οσκαρ...και το ειχα ξαναγραψει εδω η ομαδα ειχε κλισει προπονητη μετα το ματς στη λεοφωρο και ουτε ενας τους δεν ειχε ιδεα...ο τζορμπατζογλου ακομα και λιγες ωρες πριν ανακοινωθει ο λουτσεσκου πιθανολογούσε και ελεγε ΜΑΛΛΟΝ θα ειναι ο λουτσε....εδω ο αλλος ειχε υπογραψει και εμεις 2 ωρες πριν ανακοινωθει ακουγαμε ΜΑΛΛΟΝ και ΠΙΘΑΝΟΝ...τι να λεμε τωρα ρομπα εγιναν ολοι τους απο τον πρωτο ως τον τελευταιο...πλεον ουσιαστικα νοημα σοβαρου σχολιασμου εχουν ειδησεις που βγαινουν απο το εξωτερικο η "ανεπισημα" εστω επιβεβαιωμένες απο την ΠΑΕ ολα τα αλλα ειναι απλα η ανικανοτητα τους να κανουν ρεπορταζ στο μεγαλειο της...και σιγουρα και χαβαλε μπρουμε να κανουμε με τις μαλκιες που γραφουν αλλα νταξει εφοσον ξερουμε οτι ειναι μαλκιες μην το τραβαμε και αρχιζουμε τα γ..σταυριδια....αυτο και παντα φιλικαGospi έγραψε:Μα σου εξηγησα. Δεν σχολιαζουμε κατι εντελως αυθαιρετο αλλα κατι που συναδει με αυτα που δηλωσε ο ιδιος ο προπονητης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το να αποκτηθεί πρωτοκλασατος παίχτης και στα 2 άκρα, εξ αρχής μου φαινόταν ουτοπικό σενάριο γιατί και θα χαλούσε αρκετά την χημεία της ομάδας (Λουτσε speaking) και γιατί θα παραγκωνιζοταν πλήρως ο αρχηγός και ο Ροντρίγκο
Τα σενάρια λοιπόν είναι τα εξής :
1) Πας δεξιά με παίχτη επιπέδου Λημνιου και Ροντρίγκο (μοιρασμένα παιχνίδια) και αριστερά με Αρχηγό και παιχταρα
2) Πας δεξιά με παιχταρα και αρχηγό αλλαγή και μένεις αριστερά με Μπαμπα και Περειρα
Αν μάλιστα δοθούν και πολλά λεφτά σε θέσεις όπως χαφ και φορ, δεν θα με πείραζε το πρώτο σενάριο
Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Λημνιός 3 χρόνια όχι απλά ήταν στάσιμος, αλλά δεν έδειξε και τίποτα ενθαρρυντικό για το μέλλον..
Τα σενάρια λοιπόν είναι τα εξής :
1) Πας δεξιά με παίχτη επιπέδου Λημνιου και Ροντρίγκο (μοιρασμένα παιχνίδια) και αριστερά με Αρχηγό και παιχταρα
2) Πας δεξιά με παιχταρα και αρχηγό αλλαγή και μένεις αριστερά με Μπαμπα και Περειρα
Αν μάλιστα δοθούν και πολλά λεφτά σε θέσεις όπως χαφ και φορ, δεν θα με πείραζε το πρώτο σενάριο
Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Λημνιός 3 χρόνια όχι απλά ήταν στάσιμος, αλλά δεν έδειξε και τίποτα ενθαρρυντικό για το μέλλον..
ω ρε κατηφια
ο λουτσεσκου δε δηλωσε τιποτα στη συνεντευξη.παιζει να ηταν η πιο "αντε να την κανω τη γαμωσυνεντευξη" ολων των εποχων.
θα ερθει ο τδ κ θα ερθουν και παικτες.κ σιγα μην ειναι ο μαουριτσιο.αντε να ερθει κανενας λημνιος για βαθος παγκου.
Για να μην ακουγεται τπτ για τδ δυο σεναρια εχουν λογικη.1. για καποιο λογο δεν μπορει να ανακοινωθει ακομα.2. θα ειναι καποιος εκτελεστικος κ μονο , οποτε δεν εχει σημασια να ειναι καμια βιογραφικαρα.Δε θα ερθει ο τδ της μπενφικα να του πεις θελω τον octarodekaru απο τη μπρασοφ κ τρεχα να μου τον φερεις.Θα σου πει εγω κυριε ηρθα απο μπενφικα, αυτους εχω στον καταλογο , διαλεξε.
και παικτες θα ερθουν πιστευω που δε θα ειναι reunion των f.r.i.e.n.d.s. Με λεφτα θα ειναι και αξια θα εχουν καθως κ εσοδα απο μεταγραφες εχουμε και φφπ δεν εχουμε.
Αυτα τα σφιξαμε κ τα γερια στομαχια προς το παρον δεν εχουν καμια βαση.κ γραφω προς το παρον γιατι ΠΑΟΚ εισαι.κ με το σκακι του ΠΑΟΚ να ασχολεισαι, γερο στομαχι θελει.
ο λουτσεσκου δε δηλωσε τιποτα στη συνεντευξη.παιζει να ηταν η πιο "αντε να την κανω τη γαμωσυνεντευξη" ολων των εποχων.
θα ερθει ο τδ κ θα ερθουν και παικτες.κ σιγα μην ειναι ο μαουριτσιο.αντε να ερθει κανενας λημνιος για βαθος παγκου.
Για να μην ακουγεται τπτ για τδ δυο σεναρια εχουν λογικη.1. για καποιο λογο δεν μπορει να ανακοινωθει ακομα.2. θα ειναι καποιος εκτελεστικος κ μονο , οποτε δεν εχει σημασια να ειναι καμια βιογραφικαρα.Δε θα ερθει ο τδ της μπενφικα να του πεις θελω τον octarodekaru απο τη μπρασοφ κ τρεχα να μου τον φερεις.Θα σου πει εγω κυριε ηρθα απο μπενφικα, αυτους εχω στον καταλογο , διαλεξε.
και παικτες θα ερθουν πιστευω που δε θα ειναι reunion των f.r.i.e.n.d.s. Με λεφτα θα ειναι και αξια θα εχουν καθως κ εσοδα απο μεταγραφες εχουμε και φφπ δεν εχουμε.
Αυτα τα σφιξαμε κ τα γερια στομαχια προς το παρον δεν εχουν καμια βαση.κ γραφω προς το παρον γιατι ΠΑΟΚ εισαι.κ με το σκακι του ΠΑΟΚ να ασχολεισαι, γερο στομαχι θελει.
Δε θα μπορουσα να συμφωνώ περισσότερο, χωρίς να θέλω να απαξιωσω κανενα και πιστευοντας ότι ο Λουτσεσκου όντως μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό κάποιων παικτών δε θεωρώ ότι αυτό είναι αρκετό για να αλλάξεις επίπεδο.Gospi έγραψε:Το οτι συζηταμε για τον Λημνιο με ξεπερναει...
Ο αλλος λεει "μια χαρα ειναι ο Λημνιος"...
Μα σοβαρα τωρα, το προβλημα το εντοπιζετε στο αν ειναι καλος ή κακος ο Λημνιος?
Δεν βλεπει κανενας το πατερν σε ολα αυτα?
Ξεμειναμε απο ΤΔ και δεν φεραμε κανεναν, ισως γιατι κανενας πρωην δεν θελει να επιστρεψει.
Αποφασισαμε να αλλαξουμε προπονητη και φεραμε πισω τον Λουτσεσκου με 1,8 μυρια.
Τωρα θελουμε παιχτες και κοιταμε την επιστροφη Λημνιου, την ανασταση Μπισε και την επιστροφη Πριγιο?
Δηλαδη οι στελεχαρες μας ως εκει φτανουν?
Μια συνεχομενη αστεια ανακυκλωση προσωπων?
Ο καλυτερος να ειναι ο Λημνιος, κατανταει αηδια ολο αυτο με τις επιστροφες!
Φερτε ρε καινουρια προσωπα, βαλτε κατω τους καλοταισμενους κωλους σας και βρειτε παιχταραδες και ταλενταρες!
Βρειτε καινουρια στελεχη!
Ημαρτον! 2021 εχουμε οχι 1970!
Αν συνεχισει με το ιδιο στυλ η ΠΑΕ θα εχουμε κι αλλες αναγουλες του χρονου, και μετα δεν θα τους σωζει καμια επιστροφη!
Ουτε του Λουτσεσκου, ουτε του Γκαρσια, ουτε κανενος!
Για να πας παρακατω η ομάδα δε χρειάζεται άλλους πρωην, εκτός αν είναι επιπέδου Ολιβειρα.
Οτιδήποτε άλλο το θεωρώ πισωγύρισμα απαράδεκτο για το επίπεδο που σκέφτομαι εγώ προσωπικά την ομαδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ αισιόδοξη οπτικήbarlow4 έγραψε:ω ρε κατηφια
Μακάρι
- black_star_ninja
Εγω παντως δεν καταλαβα οτι θελει να επιστρεψει η παλια ομαδα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει σε εκτιμηση τον Πριγιο (και εξηγησε τους λογους λεγοντας οτι ειναι πολυ καλος σκορερ αν τον τροφοδοτησεις σωστα, αλλα ειπε οτι ανηκει σε αλλη ομαδα), τον Μπισε (γιατι αγαπαει το παιχνιδι του οπως ειπε και γιατι εχει τη δυνατοτητα να γυριζει ενα ματς ερχομενος απο τον παγκο) και τον Καντουρι. Ειδικα για τον τελευταιο, οσο και αν δε συμφωνω, δε γινεται να παραβλεψουμε οτι ηταν βασικο γραναζι και με Λουτσεσκου και με Φερειρα και με Γκαρσια. Μαλλον κατι περισσοτερο ξερουν αυτοι οι τρεις απο μενα..
Νομιζω οτι θα παει σε σεντερ φορ και χαφ μεχρι την προετοιμασια. Ισως και ενα αριστερο μπακ. Απο εκει κ μετα θα ξεκαθαρισει το τοπιο στις θεσεις γυρω απο φορ (δεκαρια, εξτρεμ) και θα αποφασισει ποιοι θα μεινουν, ποιοι θα φυγουν κλπ.
Σε ολα αυτα θα παιξουν το ρολο τους οι παικτες που θα πουλησουμε.
Ολη αυτη η φημολογια (τα δημοσιευματα δεν μπορω να τα παρω σοβαρα) νομιζω οτι απλα συντηρουν το αγαπημενο μας χαρακτηριστικο.. την εσωστρεφεια.
Νομιζω οτι θα παει σε σεντερ φορ και χαφ μεχρι την προετοιμασια. Ισως και ενα αριστερο μπακ. Απο εκει κ μετα θα ξεκαθαρισει το τοπιο στις θεσεις γυρω απο φορ (δεκαρια, εξτρεμ) και θα αποφασισει ποιοι θα μεινουν, ποιοι θα φυγουν κλπ.
Σε ολα αυτα θα παιξουν το ρολο τους οι παικτες που θα πουλησουμε.
Ολη αυτη η φημολογια (τα δημοσιευματα δεν μπορω να τα παρω σοβαρα) νομιζω οτι απλα συντηρουν το αγαπημενο μας χαρακτηριστικο.. την εσωστρεφεια.