Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
elvetos giatros

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από elvetos giatros »

montekristo έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Επειδή για άλλη μια φορά πολλοί συμφορουμίτες
ψάχνουν τον αίτιο για ότι καλό και ότι κακό γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. για να μην κουραζόμαστε όλοι ας δούμε για μια φορά το δάσος και όχι το δένδρο.

Δάσος είναι ο Σαββίδης. Αυτός είναι υπαίτιος για ό,τι καλό και κακό. Αυτός κάνει κουμάντο. Αυτός διορίζει
και διώχνει συνεργάτες. Αυτός αλλάζει και καθορίζει πολιτική. Αυτός εγκρίνει τα χρήματα για όλες τις μεταγραφές.

Αυτός έφερε και έδιωξε όλους τους πολύ γνωστούς
και αξιόλογους ΤΔ που πέρασαν από τον Π.Α.Ο.Κ.
Αυτός είχε όλη την ευθύνη για τους παίχτες που πήραμε , αφού πάντα αυτός τους ενέκρινε η τους απέρριπτε στο τέλος. Αυτός έδιωξε και ξανάφερε τον Λουτσέσκου.

Αυτός μας έσωσε από την οικονομική καταστροφή.
Αυτός μας χτίζει γήπεδο με δικιά του χρηματοδότηση.
Αυτός έφερε τους παιχταράδες βάζοντας συνέχεια λεφτά όταν οι άλλοι βάζουν καβούρια.
Αυτός έφτιαξε τις ακαδημίες που βγάζουν παιχταράδες.

Αυτός διέλυσε την παράγκα.
Αυτός έφερε ξένους διαιτητές
Αυτός έφερε το βαρ.
Αυτός έφερε τις β ομάδες
Αυτός έφερε το Π.Α.Ο.Κ. ΤV
Αυτός στήριξε τις μικρές ομάδες στα τηλεοπτικά.

Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν για όλα όσα έκανε
Αλλά ας πάψουμε να βαράμε το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο για όσα έκανε λάθος.

Εγώ θέλω από τον Σαββίδη και ας μη γίνει ποτέ
να σταματήσει να ανακατεύετε με ΤΔ , με αποφάσεις
που αφορούν καθαρά την ομάδα .
Ας δώσει μια κατεύθυνση και το ανάλογο μπάτζετ
και ας αφήσει κάποιους από τους τόσο επιτυχημένους
ειδικούς (πολλοί πέρασαν από την ομάδα)
να κάνουν τη δουλειά τους.

Ας βάλει κάποιον πρόεδρο και ας τον αφήσει
να δουλέψει.

Εγώ θέλω τώρα που μπορώ ο Π.Α.Ο.Κ. με σχέδιο
και κατάλληλα άτομα ο Π.Α.Ο.Κ. να γίνει ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ.
της Ευρώπης. Θέλω να κυριαρχεί στην Ελλάδα.
Θέλω πολλά πρωταθλήματα.

Όταν ο Σαββίδης θελήσει να καταλάβει
ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι εταιρία
σαν τις άλλες μαζί με τον Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει
όχι απλά ο καλύτερος πρόεδρος που είναι ήδη ,
αλλά ο πρόεδρος που έκανε τον Π.Α.Ο.Κ. όχι απλά
μια πολύ καλή Ελληνική ομάδα, αλλά μια πολύ
καλή Ευρωπαϊκή ομάδα στο επίπεδο της Πόρτο
της Αϊντχόβεν, της Μπενφίκα, της Ζενίτ, κλπ.
+ 1926
Κι από εμένα άλλα τοσα
+1926
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Από αυτό το νήμα αν κρύψει κανείς το όνομα και πάρεις 10 τυχαία ποσταρίσματα, από τα 5 θα νομίζεις ότι μιλάνε για τον Ιησού Χριστό, και τα άλλα πέντε για τον Χίτλερ...

Ότι του φανεί του λωλοΠΑΟΚτσή
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Aye4 έγραψε:Τηλεδιάσκεψη είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας με φόντο την αναβάθμιση των ιατρικών εγκαταστάσεων. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, καθηγητές Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννα Γιγή, Κωνσταντίνο Δίτσιο, αλλά και τον επικεφαλή γιατρό του αγωνιστικού τμήματος, Γιάννη Ράλλη και τον συνεργάτη του Θεοχάρη Κυριακίδη. Ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» ευχαρίστησε αρχικά τους γιατρούς για την πολύτιμη συμβολή τους την περίοδο που πέρασε και ζήτησε να του παραθέσουν τις προτάσεις τους για ενδεχόμενη ανάπτυξη που πρέπει να γίνει σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την καλύτερη και αμεσότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών. Παράλληλα, συζητήθηκε η προοπτική δημιουργίας ενός εξειδικευμένου κέντρου το οποίο θα έχει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που ήδη υπάρχουν στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσήμβρια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέλαβε ακόμη μια φορά πως επιθυμεί «ακόμη περισσότερα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προλαμβάνονται προβλήματα ή όταν αυτά προκύπτουν να αποκαθίστανται στο μικρότερο δυνατό χρόνο».
Πηγή: Sportime (Μάριος Σταμπουλής)
Εξτρεμ μπορει να μην παρουμε, αλλα απο οτι φαινεται κλεινουμε αξονικο τομογραφο!

ΥΓ: πλακα κανουμε, καλη ειδηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο Ιβάν!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε: Εξτρεμ μπορει να μην παρουμε, αλλα απο οτι φαινεται κλεινουμε αξονικο τομογραφο!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ξεκαθαρα πλεον , μας παραταει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ηλίου φαεινότερο. Το έχω γράψει εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

paokovios1974 έγραψε:Ξεκαθαρα πλεον , μας παραταει.
Δεν μας παρατάει φίλε, δεν μας παράτησε ποτέ αλλά πλέον δεν εμπιστεύεται να μας αφήσει σε κανένα. Δεν έχει τον άνθρωπο από πίσω να δώσει τα κλειδιά και αυτός να κοιμάται ήσυχος . Αυτό το ξέρει πλέον. Εχει προδοθεί πολλές φορές και έχει δοκιμάσει τα πάντα και τους πάντες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα έχει ο άνθρωπος. Σήμερα είσαι καλά αύριο πας για ένα αθώο τσεκ απ και σε βρίσκουν κάτι και αμέσως σκέφτεσαι έχω έναν λαό από πίσω σε ποιον να τον αφήσω. Επίσης η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σχέση όπως ήταν όταν μας αγόρασε. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρεις τι πολιτικές πιέσεις έχει εσωτερικού και εξωτερικού. Ακούγονται πολλά με την υγεία του ή και ακούγονται πολλά πολιτικά αν θέλεις. Μπαίνουν νέοι παίχτες στο παιχνίδι. Τα προξενεία αλλάζουν . Τον ΠΑΟΚ τον θέλουν πολλοί πλέον γιατί ο ΣαβΒίδης έχει αφήσει τεράστια κληρονομιά. Βέβαια στην Ελλάδα τις μεγάλες ομάδες δεν τις αφήνουν οι πολιτικοί ελεύθερα να τις πάρει όποιος να ναι. Θα δούμε τι θα γίνει. Είδη η πολη έχει γεμίσει και έχει πλημυρίσει από φήμες. Αλλά ο Σαββίδης δεν το βάζει κάτω ποτέ. Θα είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν δεν μπορεί θα φροντίσει να είναι στα καλύτερα χέρια.

Ιβάν Σαββίδη ότι απόφαση και να πάρεις να ξέρεις ότι είτε μείνεις για πάντα είτε φύγεις εγώ δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, για εμένα θα είσαι ότι καλύτερο γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας αήττητος και ο καλύτερος. Συγνώμη αν γκρινιάζουμε καμιά φορά για μεταγραφές σε περιμένουμε πάντα ότι και να αποφασίσεις εμείς θα σε ακολουθούμε για πάντα, Εμείς μαζί για μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

χαλάρωσε, τρολαρει ο παοκοβιος
Άβαταρ μέλους
invincible

Πλέον στον ΠΑΟΚ έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Έχω περάσει τόσα πολλά που έχω μάθει ότι το πιο ακραίο σενάριο από το πιο ρεαλιστικό όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Είτε τρολάρει κάποιος είτε πιστεύει κάποιος κάτι που κάποιος άλλος τρολάρει όλα είναι πιθανά μια μερά στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ είσαι
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

kataramenos5 έγραψε:
aivas19 έγραψε: Εξτρεμ μπορει να μην παρουμε, αλλα απο οτι φαινεται κλεινουμε αξονικο τομογραφο!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καποιος πρεπει να μιλησει τον ρουμανο για την θεα ΝΕΜΕΣΙΣ.

ΙΒΑΝ να λελεβω τα κακαλας.
:nairepaok:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Χωρίς να αναφέρομαι στον invincible,

Κάθε φορά που κάτι δεν αρέσει στον κόσμο και φουντώνει η γκρίνια, αρχίζουν οι μουρμούρες και τα σενάρια για απομάκρυνση Σαββίδη, πουλάει , φεύγει, παρατάει και λοιπές παπαριές.

Κάθε φορά διαψεύδονται όλοι, αλλά ξανά μανα τα ίδια κάθε χρόνο.

Αν ποτέ έρθει η ώρα θα μας το πει.

εδώ ετοιμάζει το τεράστιο πρότζεκτ γήπεδο, που σε λίγο βγαίνει το προεδρικό διάταγμα και ακόμα διαβάζουμε ιστορίες για αγρίους.

Αφήστε τα σιχαματα του Πειραιά να ονειρεύονται και μην αναπαράγετε παπαριές...
Άβαταρ μέλους
invincible

Ρε παιδιά ακόμη και να γίνει αυτό. Ειναι δυνατόν να την δώσει την ομάδα τζάμπα σε έναν τυχάρπαστο. Δηλαδή άντε πες ότι φεύγει από το ποδόσφαιρο γιατί στην Ελλάδα έχει ένα δις επενδύσεις αλλά εμείς ας πούμε ότι μιλάμε μονο για την ΠΑΕ. Για τον Χ Ψ λόγο φεύγει ή την δίνει στον Γιώργο την ομάδα κτλ κτλ. Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει τεράστια κληρονομιά. Το θέμα δεν είναι αυτό . Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος να είναι κοντά στον κόσμο ένας άνθρωπος δικός του να ενημερώνει για όλα και αφήνουν τις φήμες στα καφενεία τις Τούμπας ο καθένας να λέει τα δικά του. Αλλά στην ζωή εμείς πάντα ότι και να γίνει είμαστε έτοιμοι και για το χειρότερο και το καλύτερο γιατί έχουμε περάσει από όλα και δεν μασάμε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Είπαμε,μην αναπαράγετε τη συζήτηση που παλεύουν να εδραιώσουν οι γαύροι. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Γιατί να συζητάμε την αποχώρηση Σαββίδη;
Και μόνο που αυτό επιδιώκουν τα σιχαματα, η συζήτηση πρέπει να λήξει.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο Ιβαν είναι πολιτικός, δήλωσε περί πρωταθλητή και αυτάρκη αλλά οι 2 όροι αυτοί δεν πηγαίνουν μαζί.
Ιδίως αν δεν έχει έτοιμη και μονταρισμένη ομάδα, με άρτια οργάνωση και ευρωπαϊκή παρουσία.

Πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι καθαρά μεταβατικά.
Κοινός, να βγει η χασούρα της 8ετιας και να διαβάζουμε για την νέα Τούμπα.

μόνο παραφιλολογία και σενάρια μπορούμε να κάνουμε.
Βλέπουμε οτι ο καριπίδης χρηματοδοτείται από το Ελληνικο κρατος άμεσα για να βαζει λεφτα στον οαρη, ό χοντρος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.
Ίσως για να πάρει ευκαιρίες η χαρτινη που θα μπει στο γήπεδο της;
Ιστοριες της χαλιμας αν ο Ιβαν ηθελε πρωταθλημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”