Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από joshua »

DimitrisS έγραψε:Ρε Τζος δυο ερωτησεις εχω εγω, να μου απαντησεις για να καταλαβω τι λες.

1. Θεωρεις την προταση την παγια που μας εκανε η Νοβα γυρω στα 7 μυρια, χαμηλη ή οχι;
Το χαμηλη ή υψηλη προφανως προσδιοριζεται απο καποια δεδομενα που παιζουν στην αγορα.

2. Που υπαρχεις λαθος χειρισμος στο συγκεκριμενο θεμα απο Ιβαν, ΠΑΕ;
Αν την θεωρεις φυσιολογικη την προταση βεβαια, προφανως το λαθος για σενα ειναι οτι δεν την υπογραφει.
1. Θεωρω την προταση της νοβα λογικη επιχειρηματικα,καθως πλεον παιζει μονη της,ουτε χαμηλη,ουτε υψηλη καθως δεν πιστευω και τα νουμερα που γραφονται σε ελαχιστα μεσα για κουλα και βαζελο.Να πω εδω σχετικα με αυτο οτι εχουν γινει ελαχιστες αναφορες στα ποσα οτι και αν σημαινει αυτο για την αξιοπιστια του τι εχει βγει προς τα εξω.

2. Θεωρω λανθασμενη επιχειρηματικα τη κινηση να μην μπουμε στις διαπραγματευσεις οταν ηταν ολοι στο τραπεζι.Αν τωρα θεωρησουμε πως ειμαστε ηθικα κερδισμενοι,αυτο θα μας υποχρεωσει να δεχτουμε τη χασουρα για την οποια θα πρεπει να πιεσουμε να γινει οσο το δυνατον λιγοτερη οχι να γινει καταστροφικη.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Χαριστική η πρόταση στον πεθαμένο βάζελο.

Ούτε επιχειρηματική ούτε τίποτα.

Επιχειρηματική θα ήταν μια πρόταση της Cosmote στον ΠΑΟΚ με 10Μ+.

Η δε πρόταση της νόβα είναι απαξιωτική.

Όχι σε σχέση με πέρσι, αλλά σε σχέση με αυτά που παίρνουν οι υπόλοιποι.

Γιατί;

Για τον ίδιο λόγο που όταν εσύ βγάζεις την δουλειά και είσαι ο καλύτερος σε μια εταιρεία, δεν γουστάρεις,

η κοπριά που έχει μπάρμπα και βύσμα, να παίρνει παραπάνω λεφτά από εσένα.

Άλλιως το αποδέχεσαι,
ότι είσαι ο μ@λάκας της παρέας που βγάζει τη δουλειά και οι άλλοι παίρνουν τα λεφτά.

Ε, όχι βέβαια.
Αυτό δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτό.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Δεν θέλουμε να μπει το open μέσα . Υπέγραψε εκεί με 9 μύρια για 2 χρόνια , 3 φέτος και 6 του χρόνου και άσε την νόβα να δείχνει ολυμπιακάρη
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εμ στα λόγια μου έρχεσαι.
Άλλος βγάζει τη δουλειά άλλος τα λεφτά.
Ακριβώς. Άρα πού διαφωνείς?

Έκατσες πίσω και πήραν μεγαλύτερα συμβόλαια η κουλα κι ο βαζελος. Θα ακούσεις ευχαριστώ σίγουρα..

Ή μήπως ξαναλέω ότι χάρη σε εμάς ο Βόλος πήρε συμβόλαιο και ο ΟΦΗ. Και υποψιάζομαι σίγουρα πολύ λιγότερα από τον Αστέρα.

Τώρα όπως έγιναν τα πράγματα είμαστε ριγμένοι. Και κερατάδες και δαρμενοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άρα τι λες;

Να αφήναμε τις μικρές ομάδες ως έρμαια δορυφόρους εσαεί υποτελείς,

και να αποδεχτούμε την πρόταση της Νόβα;

Αξιοπρέστατη στάση κράτησε ο ΠΑΟΚ και αυτό θα φανεί και θα αποδειχτεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 02 Σεπ 2021, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ωραια μια χαρα Τζος.

Στο 1. θα σου πω οτι ενω συμφωνω σε αυτο που λες, οτι δεν μπορεις να πεις στην Νοβα "Ωπα η Κοσμοτε δινει τοσα στην κουλα", μπορεις ομως προφανως να ξερεις και να φερεις στην διαπραγματευση το τι συμβαινει στην αγορα.
Επισης οταν ξερεις οτι η Νοβα περσι τους ειχε ολους και φετος αυτη την στιγμη εχει μονο 5 απο τις 14 ομαδες του πρωταθληματος, αφου 8 εκλεισαν στην Κοσμοτε, προφανως το φερνεις και αυτο στην διαπραγματευση. Δεν γινεται να δινεις τα ιδια λεφτα με περσι με βαση αυτο.

Στο 2. Προφανως και ημασταν σε διαπραγματευσεις ολον αυτον τον καιρο αλλα περιμεναμε να δουμε και πως θα εξελιχθει και το ολο θεμα με την κεντρικη διαχειριση, του μικρους κτλ κτλ. Δεν αρχισε η διαπραγματευση χθες.

Για να το κλεισω απο πλευρας μου το θεμα. Το θεωρω ασχημο με εναν τοσο ισχυρο επιχειρηματια οπως ειναι ο Ιβαν Σαββιδης να καθομαστε και να ξεχειλωνουμε ενα τετοιο θεμα. Αν για τον χ,ψ λογο η Νοβα μας δινει 7 και ο Ιβαν θελει 9, καλα κανει και δεν υπογραφει.

Δεν θεωρω οτι συνδεεται το τηλεοπτικο με το μεταγραφικο, που για αυτο πιστευω οτι καποιοι την πηρατε στραβα την ειδηση της μη υπογραφης με Νοβα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Parolos έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Αυτο που βγαζεις και το εχεις πει αρκετες φορες ευθεως το "μονο για μενα με νοιαζει κι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν " ειναι συνθημα αλλων, φανταζομαι το θυμασαι.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ευτυχως δεν εχει αυτη την νοοτροπια
Έχεις ακούσει ευχαριστώ από κανέναν?
Με κάθε ευκαιρία όλοι οι μικροί σε τρυπάνε αν δεν το έχεις καταλάβει.

Μάλλον εσύ μπερδεύεις τα συνθήματα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εναντίον όλων.

ΥΓ: Μάλλον αναφέρεσαι με το "συνέχεια" επειδή δεν υποστηρίζω τον γαύρο στην Ευρώπη. Σωστά θυμάμαι? Εντάξει δηλώνω ένοχος υποστήριζα Λουντογκορετς. Τί λέει το καταστατικό περί αυτού?

Δεν θυμασαι σωστα. Ο γαυρος μακαρι να αποκλειοταν απο το πρωτο παιχνιδι και να εμενε εντελως εκτος. Εκει καλα κανεις. Κι εγω μαζι σου οτι κι αν πεις θα το υποστηριζω.
Εχεις πει διαφορα αλλα οπως τωρα. Ναι θα παρουμε λιγοτερα απο την κεντρικη διαχειριση αλλα αυτο ειναι το δικαιο. Δεν γινεται μεθαυριο να ξεπεταχτει μια αλλη Λαρισα να παρει πρωταθλημα και να παρει τηλεοπτικο το 10% απο οτι παιρνουμε εμεις κι ο γαυρος
Κανενας μικρος δεν θα σε τρυπησει αν υπαρχει ισονομια. Οσοι το κανουν ειναι για να επιβιωσουν στο κωλοσυστημα που υπαρχει. Αν αλλαξει αυτο θα αλλαξουν κι αυτοι. Κι ακομα κι αν δεν αλλαξει καποιος δεν πειραζει, φτανει να αλλαξουν οι πολλοι.
Το να εχουμε πρωταθλημα με 14 δυνατες ομαδες που θα μπορουσαν να κερδισουν ολοι ολους υπερ σου ειναι οχι εναντιον σου.
Καποια στιγμη ολοι θα αλλαξουν μεγαλομετοχο. Καλο θα ηταν οταν αλλαξουμε κι εμεις επειδη ειναι δυσκολο να ξαναβρουμε Ιβαν να παιζουμε σε ενα δικαιο πρωταθλημα.
Κι επισης μη ξεχνας οτι εμεις εχουμε το μοναδικο αηττητο στο επαγγελματικο πρωταθλημα και μονο αν υπαρχουν πολλες δυνατες ομαδες θα παραμεινει ετσι.
Δεν περιμενω ευχαριστω απο κανεναν. Πρωτα σε μενα θα κανει καλο το δικαιο πρωταθλημα και μετα στους υπολοιπους
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

bersekeros έγραψε:Άρα τι λες;

Να αφήναμε τις μικρές ομάδες ως έρμαια δορυφόρους εσαεί υποτελείς,

και να αποδεχτούμε την πρόταση της Νόβα;

Αξιοπρέστατη στάση κράτησε ο ΠΑΟΚ και αυτό θα φανεί και θα αποδειχτεί.
Υποτελείς θα είναι πάντα οι ομάδες.
Αυτό δεν αλλάζει. Όποιος τους πάει ενάντια τον τελειώνουν. Παραδείγματα άπειρα. (Πλατανιάς δεν υπάρχει καν πλέον, Ξάνθη κλπ)

Παρτους στο Όπεν άμα θες τόσο πολύ να τους βοηθήσεις. Πήρε ο ΟΦΗ παραπάνω από όσα θα έπαιρνε? Δε νομίζω.. λιγότερα μπορεί.

Τώρα έτσι όπως έγινε τι να αποδειχθεί και τι να ξεαποδειχτει.

Μονόδρομος είναι το Όπεν ή το PAOKTV.
Άμα μας κάνει η Νόβα δηλαδή +500Κ θα δεχτούμε? Τότε όλο πάει στραφι αυτό που λέμε.
Ή 10Μ ή PAOKTV.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 02 Σεπ 2021, 18:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Κλειστε στο οπεν που ειναι ελευθερο καναλι και χαλαλι η οικονομια στις μεταγραφες, ας σωσουμε την διαφορα απο κει. Μεχρι και τα εγγονια τους ΠΑΟΚ θα γινουν
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Εγώ ξέρω ότι από τότε που βγήκε ο Κουλης -> ΝΔ -> χοντρός -> Νοβα -> Αυγενάκης κτλ. ο ΠΑΟΚ έμεινε δύο χρόνια χωρίς τηλεοπτική στέγη και εκεί που θα έπρεπε να παίζουμε τώρα στο Καυτατζόγλειο ο βάζελος θα κάνει τζάμπα γήπεδο πριν από εμάς. Σε είχε και μία ολόκληρη χρονιά να τρέχεις στα CAS. Μετά ρίξε λεφτά και γιατί δεν πάμε να φυλήσουμε το δαχτυλίδι του Κουλη λέει ο Σημόπουλος και γιατί δεν έρχεται ο Σαββιδης στην Ελλάδα και οι μόνοι επενδυτές που έρχονται στην Ελλάδα είναι από το Πακισταν.

Αν άφηνες τις μικρές ομάδες χωρίς συμβόλαιο θα περνούσε τζάμπα ο χοντρός προκειμένου να επιβιώσουν.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Όπεν καλύτερα να δεί ο κόσμος μπαλιτσα.

Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ο Ιβαν δεν εχει αναγκη απο λεφτα, δεν θα του λειψουν 4-5 εκατομμυρια. Αν νομιζει οτι του δινουν εστω κι ενα ευρω λιγοτερα απο οσο αξιζει θα παει την ομαδα στο οπεν κι ας βγαλει τα μισα απο οσα του δινουν. Το εχει ξανακανει. Κι εγω το ιδιο θα εκανα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:Δεν καταλαβαίνετε ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε πλάτη για ποιο λόγο? Για να βρει ο Κούγιας τηλεοπτικό?

Ή να στηρίξουμε μόνο Βόλο και ΟΦΗ που αυτή τη στιγμή είναι οι μόνοι που είναι υπέρ μας ας το πούμε. Που έχουν δυναμική να βρουν συμβόλαιο.

Ο γαύρος τα παραρτήματα του όλα μια χαρά τα βολεψε και με καλά συμβόλαια.

Εν πάση περιπτώσει PAOKTV και άντε γεια.
Κόβω το ίντερνετ της Νόβα που έκανα πέρσυ.

Μα για να μην εξαρτώνται οι ομάδες από τον γαβρο θέλεις κεντρική διαχείριση.
Αν μια μικρή ομάδα έχει εγγυημένο καλό συμβόλαιο δεν έχει ανάγκη τα ψίχουλα από τον Μαρινάκη.
Και φυσικά αυτό δεν πάει για ομάδες που ανήκουν στον Κούγια ή στον ρουλη.
Το συγκεκριμένο ισχύει για ομάδες οι οποίες θέλουν ένα ανεξάρτητες αλλά δεν μπορούν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποιες είναι αυτές οι ομάδες ρε παιδιά αλήθεια που θα είναι ανεξάρτητες?

Πιο παλιά δεν είχαμε κεντρική διαχείριση? Δε γινόταν του παραρτήματος το κάγκελο?
Κι εγώ σου λέω ότι είναι μπούμερανγκ γιατί τον κάθε Κούγια θα τον σπρώχνει να τερματίσει σε υψηλότερη θέση για να πάρει περισσότερα.
Δεν τους πιάνεις από πουθενά.
35 χρόνια το ίδιο έργο ζω δηλαδή φτάνει με την αφέλεια.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ε κάποιος πρέπει να θέλει να καθαρίσει όλη αυτή την βρώμα, διαφορετικά να το κλείσουμε το μαγαζί και να ασχολείται μόνο ο χοντρός με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Πάντα ήμουνα ο ρομπέν των δασών εξάλλου. Απλά Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε ήταν μόνο οι οπαδοί. Τώρα μπροστάρης είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”