Αμπέλ θα λέτε και θα κλαίτε.GI4NNEN4 έγραψε:Κρατάω χίλιες φορές Αμπέλ!Luigi Vampa έγραψε:Εντυπωσιακό το βιογραφικό του Μπισκαν
Ριεκα κ u21 Κροατια
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
το θεμα ειναι να κλεισουμε και κανα παιχτηbersekeros έγραψε:Υπάρχει ένας "οργασμός" ειδήσεων σήμερα...
Απ´ότι φαίνεται υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στον Φερέιρα. Τόση που την προηγούμενη βδομάδα κάνανε μαζί με τον Ρέμπε τα σχέδια για τη νέα σεζόν ...
στο καφρο10 λεει ο παγωνης οτι ειναι σε προχωρημενες συζητησεις του σβαμπ διετες συμβολαιο 800.000 ετησιως (μαζι με τα μπονους ) και μεσα στην εβδομαδα θα κλεισει ..αν χαλασει προχωραμε εναλλακτικες .
- ΑποστόληςΑ
1,5 μύριο δικαιούται ο Άμπελ.seaman έγραψε:Το πρωινό κροατικό δημοσίευμα έλεγε ότι την πληροφορία τους την έδωσαν συνάδελφοι από Ελλάδα.
1.400.000 ο Igor για την επόμενη διετία.
Πληρώνεις ακόμα και την μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση στον Abel και σου μένουν και ρέστα για ένα συμβόλαιο ελεύθερου ποδοσφαιριστή , αν ισχύουν τα νούμερα που γράφτηκαν για τον Πορτογάλο.
Αποκλείεται να του το δώσουμε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αν δεν δουλέψει για τα επόμενα δύο χρόνια σε άλλο ή άλλους συλλόγους. Αν πιάσει δουλειά, ο,τι συμβόλαιο έχει εκεί που θα πάει, αφαιρείται από το 1,5.
- WestBlock4
Μπισκαν λεει μονο που το άκουσα έκλαψα στα γέλια.
Αυτος στη πρώτη στραβή ακομη κ στο φιλικό θα έχουμε κοσμο εξω απο το γήπεδο να κραζει.
Αυτος στη πρώτη στραβή ακομη κ στο φιλικό θα έχουμε κοσμο εξω απο το γήπεδο να κραζει.
Αυτος ο Σβαμπ εχει μουτρα ηγετη παντως...
Μου θυμιζει και τον αληταρα τον Λια Λωρενς που ειχαμε φερει!
Δεν ξερω τι θα μας βγει αλλα φαινεται γεροδεμενος και με προσωπικοτητα!
Ο φερειρα εχει 4 μυρια συνολικο συμβολαιο για 2 χρονια. Αν φυγει τωρα κοστιζει 1,5. Αρα διαφορα 2,5.
Οποιον προπονητη κι αν φερουμε με συνολικο κοστος για τα επομενα 2 χρονια κατω των 2,5 εκατομυριων, ειμαστε κερδισμενοι. Αν φυσικα παιζει ακομη το σεναριο απομακρυνσης του Φερειρα.
Και σκεφτειτε ο,τι μιλαμε πλεον για 2,5 μονο για προπονητη και τον βοηθο του. Ολοι οι αλλοι θα ειναι αυτοι π θα φερει η ΠΑΕ για να ειναι μονιμοι εδω...
Δλδ προπονητη και βοηθο με 1 μυριο καθαρα τον χρονο...
Ορεξη να εχεις να ψαχτεις λοιπον!
Οποιον προπονητη κι αν φερουμε με συνολικο κοστος για τα επομενα 2 χρονια κατω των 2,5 εκατομυριων, ειμαστε κερδισμενοι. Αν φυσικα παιζει ακομη το σεναριο απομακρυνσης του Φερειρα.
Και σκεφτειτε ο,τι μιλαμε πλεον για 2,5 μονο για προπονητη και τον βοηθο του. Ολοι οι αλλοι θα ειναι αυτοι π θα φερει η ΠΑΕ για να ειναι μονιμοι εδω...
- buffalobill4
Στο μυαλό μου είσαι περί Λιαμ. Αυτό σκεφτομουναGospi έγραψε:Αυτος ο Σβαμπ εχει μουτρα ηγετη παντως...
-
Jack_riper
Δεν πιστευω μετα το στραπατσο τουντορ να το σκεφτηκανε για μπισκαν!παιχνιδια μανατζερικα
- black_star_ninja
Το θεμα που θα επρεπε η διοικηση και ο ΤΔ να σταθμισουν, εφοσον αποφασιζαν οτι δε τους κανει ο Φερειρα, ειναι αν αξιζει να επενδυσεις στην ομαδα, κανοντας αγοραπωλησιες εκατομμυριων (στηριζοντας τον τροπο παιχνιδιου του προπονητη), για να γλιτωσεις το 1.5 του Φερειρα ή να πας σε καποιον αλλο; Απο τη στιγμη που δεν ανακοινωθηκε λυση της συνεργασιας με τη ληξη της αγωνιστικης χρονιας νομιζω οτι η διοικηση εχει αποφασισει. Τα οσα αναφερονται οτι "ο Φερειρα ειναι στον αερα" κλπ μου ακουγονται ΑΡΔιες και προσπαθεια να πουλησουν παπα τα σαιτ, οι εφημεριδες και τα ραδιοφωνα. Αν απο την αλλη, αυριο πχ η διοικηση ανακοινωσει αλλον προπονητη (κατι που θα μπορουσε να εξηγηθει με τη σκεψη να μην επενδυσουν σε εναν προπονητη που δε τους επεισε), τοτε σιγουρα καθυστερησαν ρισκαροντας μια δευτερη ενδεχομενως αποτυχημενη χρονια (ενδεχομενως λεμε)..
Πολυ απλοϊκη εξηγηση gospi. Δηλαδη του χρονου αν ερθει καποιος χειροτερος του Φερειρα (ναι, υπαρχει και αυτο το ενδεχόμενο) δεν θα μπορουμε να τον διωξουμε;Gospi έγραψε:Ο φερειρα εχει 4 μυρια συνολικο συμβολαιο για 2 χρονια. Αν φυγει τωρα κοστιζει 1,5. Αρα διαφορα 2,5.
Επισης ποιος προπονητης ερχεται χωρις δικο του team?
Γιατι να μην μπορουμε να τον διωξουμε?
Οσο για το αλλο που λες, θεωρω δεδομενο πως η ΠΑΕ στο εξης θα ψαχνει προπονητη που θα δεχεται το προγραμμα εκγυμνασης να το ρυθμιζει ο Δανιηλιδης ή ο εκάστοτε Δανιηλιδης που θα ειναι το μονιμο τιμ της Παε καθως και την προπονηση των τερματοφυλακων να την κανει ο Γκαλινοβιτς.
Ειμαι σιγουρος πως παθαν και μαθαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο για το αλλο που λες, θεωρω δεδομενο πως η ΠΑΕ στο εξης θα ψαχνει προπονητη που θα δεχεται το προγραμμα εκγυμνασης να το ρυθμιζει ο Δανιηλιδης ή ο εκάστοτε Δανιηλιδης που θα ειναι το μονιμο τιμ της Παε καθως και την προπονηση των τερματοφυλακων να την κανει ο Γκαλινοβιτς.
Ειμαι σιγουρος πως παθαν και μαθαν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk