Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Besuch 2

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Μετα λοιπον απο αυτους που σε εκραζαν οταν ειχες ερθει κ σε ευχαριστουν σημερα, απο εμενα που τοτε εδινα αγωνα να γινεις αποδεκτος κ που σε πιστευα ενα τεραστιο τεραστιο "τραβα και γαμμ#σου"!!

Ο ΠΑΟΚ δεν τςλειωνει σε σενα...η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στα (παρα πολλα) φραγκα!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Κρίμα ρε.... κρίμα.....
Πόσο γ@μ@τος θα ήσουν, αν με το τέλος του νταμπλ μας έλεγες:
«Ευχαριστώ την διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».
Αλλά έβγαινες και έλεγες άλλα στις συνεντεύξεις.
Δεν πειράζει... ο ΠΑΟΚ θα τον βρει τον δρόμο του.
Δύο μέρες πριν την προετοιμασία; πφφφφ.... και σε υποστήριζα όταν ήρθες στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:
dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:σιγα ρε υπερευαισθητοι μου γινατε ολοι, καραμελα ρατσισμου κατευθειαν... ελεος! Οπως λεμε τους εβραιους φιλαργυρους, κατι τετοιο ειναι. Εχετε χαζεψει με τα social media και τις υπερευαισθησιες
Σωπα ρε αρσενικε που δεν έμαθες να γλύφεις καραμέλες. Δεν ξέρω πως αποκαλείς εσύ στην καθημερινότητα σου τον καθένα κ για αυτό είναι υπεύθυνη η παιδεία κ ο χαρακτήρας σου,όπως επίσης ο άνθρωπος που σου μιλάει δεν έχει λογαριασμό στα social όχι πως αυτό έχει σημασία. Ξέρεις πολύ καλά φαντάζομαι τι είναι ρατσιστικό κ τι όχι, όχι μόνο από συγκεκριμένες λέξεις αλλά από το πώς έχει επικρατήσει η κάθε έκφραση στην καθημερινότητα μας . Παράδειγμα αν κάθεσαι σε μια καφετέρια κ πεις στην παρέα σου κοίτα έναν Γάλλο, θα ακουστεί πολύ διαφορετικό από το κοίτα έναν Αλβανό. Αν είσαι πάνω από 15 χρόνων δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί.
σιγα ρε μαγκα εσυ, οταν λετε προβληματικους τους αιγυπτιους, ασυνεπεις τους αφρικανους, ποτες τους σκωτσεζους κλπ κλπ ειστε politically correct. Υποκριτες
σου εξήγησα δεν θες η δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις, εκτός αν όντως είσαι κάτω των 15 οπότε mea culpa Υ. Γ. Δε έχω πει τπτ από τα παραπάνω που καταλογιζεις, θα είχα την ίδια στάση. Δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας. Κ ποιοι είμαστε εμείς που τα λέμε κ που είμαστε political correct? Σου αρέσει τόσο το τσουβάλιασμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:
τερμα υποκριτικο, αυτο θα πω μονο. Αν ειναι να το πατε ετσι φιλε, να το πατε σε ολων των ειδων. Αν πει καποιος τεμπελη καποιον, οπως ειπε προβληματικους τους αιγυπτιους που δεν ειδα κανεναν να επεμβαινει κλπ κλπ
Να εκανες ριπορτ στην φραση γτ εγω εχω γαμημενη εξεταστικη και δεν τα διαβασα, οποτε οχι κουνημα δαχτυλου... Και το λεω πληρως οχι ειρωνικα. Εχεις θεμα, ριπορτ. Απλα τα πραγματα. Δεν εχω μπει καν πανω απο 2 λεπτα στο θεμα του ουαρντα, και οι φρασεις που λες ναι ειναι τραγικες. Το να αναφερουν οτι ειχαμε προβλημα με ολους τους αιγυπτιους εκτος μαγκντι δεν ειναι ρατσιστικο (μιας και αυτο το μηνυμα το δα)

Αυτο που λες ειναι αντιστοιχο του "Καλα ρε φιλε εμενα ειδες;". Ναι εσενα ειδα, τι να κανω, να το προσπερασω γτ δεν ειδα τους προηγουμενους; Ε δε θα το κανω
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

αμα την εκανε τον μαιο ολα καλα , αλλα οχι τωρα ρε μαγκα , αυτο ειναι κρεμασμα και δεν ειναι ουτε για ευχαριστουμε ουτε για τπτ ειναι μονο για κραξιμο ...

υγ περιμενω τον συνδεσμο της τουμπας να βγαλει ανακοινωση στο μετροσπορτ να γελασουμε λιγο :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!

Δεν σε χώνεψα ποτέ, και ειλικρινά θεωρώ ότι η ομάδα έπαιζε αυτό που έπαιζε γιατί απλά έτυχε να έχουμε γαμάτους παίκτες. Λιγόψυχος και χέστης. Η πορεία στην Ευρώπη έπρεπε να είναι οδηγός. Ψεύτης, γιατί έλεγε ότι τα λεφτά δεν είναι το κίνητρο του και ότι θα τιμήσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Η αποχώρηση δύο μέρες πριν την προετοιμασία καθαρά πουστιά. Ή μένεις στην ομάδα, ή ανακοινώνεις Ιούνιο ότι ψάχνεις νέα πρόκληση.

Ελπίζω να έρθει προπονητής Champions League και όχι κάποιος ανύπαρκτος από παραρτήματα και Ξάνθες.

Ουστ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ενα σοκ το επαθα κυριως για το timing. Αληθεια τωρα;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ζωή αρχίζει κ τελειώνει στα φράγκα.αντε γαμησου κ από εμένα.
Ποτέ δεν τον χωνεψα σαν τύπο , ποτέ δεν τον "κυνήγησα". Θεωρούσα ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μια χαρά προπονητής ο ποίο επιτυχημένος, το timing της φυγής του μέγα λάθος του....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

πλακα πλακα ο μουρινιο ειναι ελευθερος :D φερτε μουρινιο να τον βγαλουμε αμπαλο μεχρι τον μαρτιο να γουσταρουμε :lol:
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

danirifle έγραψε:αυτό το "2 μέρες πριν την προετοιμασία δε φεύγεις", δεν το καταλαβαίνω
δηλαδή αν έφευγε σε 2 βδομάδες δε θα λέγαμε "μέσω προετοιμασίας φεύγεις"?

η πρόταση τώρα έσκασε. νωρίτερα δε γινόταν να φύγει

ελα ντε.φαντάσου να έφευγε μετά τη προετοιμασία , 2 μέρες πριν τον αγώνα....

ΩΩΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ , θα δούμε Γ.Χ από Ιούνιο ;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πως αλλαζουν απο την μια μερα στην αλλη τα πραγματα ρε σεις. Εκει που δεν τον ηθελα καθολου στην αρχη,με εκανε φανατικο υποστηρικτη του.Τωρα με τον τροπο και το χρονικο σημειο που την κανει με απογοηετευσε απιστευτα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αν δεν βάρεσε πιστόλι, ή δεν φεύγει ο Ιβάν....

.... ΣΑΛΤΑ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ θα σχολιάσω παρακάτω όπως όταν είχες έρθει

Αυτό τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Για τον πρίγιο είπα την έκφραση του τζίμη πανούση ''ανάθεμα το θέαμα στην κόλαση της δύσης που κάνει ανταλλακτική κάθε αξία χρήσης.''
Δεν είναι θέμα εθνικότητας. Σχέδον πάντα η αιτία είναι το πιο απλό θέμα. Καπιταλισμός. Παραπάνω λεφτά. και όχι απλά παραπάνω λεφτά αλλά πολλά παραπάνω λεφτά.
Τα ίδια ψάχναμε και με τον Πρίγιο και τόσους άλλους και πάντα το ίδιο θα ψάχνουμε.
υγ. άντε γαμήσου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”