Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Μετα λοιπον απο αυτους που σε εκραζαν οταν ειχες ερθει κ σε ευχαριστουν σημερα, απο εμενα που τοτε εδινα αγωνα να γινεις αποδεκτος κ που σε πιστευα ενα τεραστιο τεραστιο "τραβα και γαμμ#σου"!!
Ο ΠΑΟΚ δεν τςλειωνει σε σενα...η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στα (παρα πολλα) φραγκα!
Ο ΠΑΟΚ δεν τςλειωνει σε σενα...η ζωη δεν αρχιζει ουτε τελειωνει στα (παρα πολλα) φραγκα!
Κρίμα ρε.... κρίμα.....
Πόσο γ@μ@τος θα ήσουν, αν με το τέλος του νταμπλ μας έλεγες:
«Ευχαριστώ την διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».
Αλλά έβγαινες και έλεγες άλλα στις συνεντεύξεις.
Δεν πειράζει... ο ΠΑΟΚ θα τον βρει τον δρόμο του.
Δύο μέρες πριν την προετοιμασία; πφφφφ.... και σε υποστήριζα όταν ήρθες στην ομάδα.
Πόσο γ@μ@τος θα ήσουν, αν με το τέλος του νταμπλ μας έλεγες:
«Ευχαριστώ την διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό».
Αλλά έβγαινες και έλεγες άλλα στις συνεντεύξεις.
Δεν πειράζει... ο ΠΑΟΚ θα τον βρει τον δρόμο του.
Δύο μέρες πριν την προετοιμασία; πφφφφ.... και σε υποστήριζα όταν ήρθες στην ομάδα.
σου εξήγησα δεν θες η δεν έχεις την δυνατότητα να καταλάβεις, εκτός αν όντως είσαι κάτω των 15 οπότε mea culpa Υ. Γ. Δε έχω πει τπτ από τα παραπάνω που καταλογιζεις, θα είχα την ίδια στάση. Δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας. Κ ποιοι είμαστε εμείς που τα λέμε κ που είμαστε political correct? Σου αρέσει τόσο το τσουβάλιασμα;Dimg4 έγραψε:σιγα ρε μαγκα εσυ, οταν λετε προβληματικους τους αιγυπτιους, ασυνεπεις τους αφρικανους, ποτες τους σκωτσεζους κλπ κλπ ειστε politically correct. Υποκριτεςdragon έγραψε:Σωπα ρε αρσενικε που δεν έμαθες να γλύφεις καραμέλες. Δεν ξέρω πως αποκαλείς εσύ στην καθημερινότητα σου τον καθένα κ για αυτό είναι υπεύθυνη η παιδεία κ ο χαρακτήρας σου,όπως επίσης ο άνθρωπος που σου μιλάει δεν έχει λογαριασμό στα social όχι πως αυτό έχει σημασία. Ξέρεις πολύ καλά φαντάζομαι τι είναι ρατσιστικό κ τι όχι, όχι μόνο από συγκεκριμένες λέξεις αλλά από το πώς έχει επικρατήσει η κάθε έκφραση στην καθημερινότητα μας . Παράδειγμα αν κάθεσαι σε μια καφετέρια κ πεις στην παρέα σου κοίτα έναν Γάλλο, θα ακουστεί πολύ διαφορετικό από το κοίτα έναν Αλβανό. Αν είσαι πάνω από 15 χρόνων δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί.Dimg4 έγραψε:σιγα ρε υπερευαισθητοι μου γινατε ολοι, καραμελα ρατσισμου κατευθειαν... ελεος! Οπως λεμε τους εβραιους φιλαργυρους, κατι τετοιο ειναι. Εχετε χαζεψει με τα social media και τις υπερευαισθησιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να εκανες ριπορτ στην φραση γτ εγω εχω γαμημενη εξεταστικη και δεν τα διαβασα, οποτε οχι κουνημα δαχτυλου... Και το λεω πληρως οχι ειρωνικα. Εχεις θεμα, ριπορτ. Απλα τα πραγματα. Δεν εχω μπει καν πανω απο 2 λεπτα στο θεμα του ουαρντα, και οι φρασεις που λες ναι ειναι τραγικες. Το να αναφερουν οτι ειχαμε προβλημα με ολους τους αιγυπτιους εκτος μαγκντι δεν ειναι ρατσιστικο (μιας και αυτο το μηνυμα το δα)Dimg4 έγραψε:
τερμα υποκριτικο, αυτο θα πω μονο. Αν ειναι να το πατε ετσι φιλε, να το πατε σε ολων των ειδων. Αν πει καποιος τεμπελη καποιον, οπως ειπε προβληματικους τους αιγυπτιους που δεν ειδα κανεναν να επεμβαινει κλπ κλπ
Αυτο που λες ειναι αντιστοιχο του "Καλα ρε φιλε εμενα ειδες;". Ναι εσενα ειδα, τι να κανω, να το προσπερασω γτ δεν ειδα τους προηγουμενους; Ε δε θα το κανω
αμα την εκανε τον μαιο ολα καλα , αλλα οχι τωρα ρε μαγκα , αυτο ειναι κρεμασμα και δεν ειναι ουτε για ευχαριστουμε ουτε για τπτ ειναι μονο για κραξιμο ...
υγ περιμενω τον συνδεσμο της τουμπας να βγαλει ανακοινωση στο μετροσπορτ να γελασουμε λιγο
υγ περιμενω τον συνδεσμο της τουμπας να βγαλει ανακοινωση στο μετροσπορτ να γελασουμε λιγο

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!
Δεν σε χώνεψα ποτέ, και ειλικρινά θεωρώ ότι η ομάδα έπαιζε αυτό που έπαιζε γιατί απλά έτυχε να έχουμε γαμάτους παίκτες. Λιγόψυχος και χέστης. Η πορεία στην Ευρώπη έπρεπε να είναι οδηγός. Ψεύτης, γιατί έλεγε ότι τα λεφτά δεν είναι το κίνητρο του και ότι θα τιμήσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Η αποχώρηση δύο μέρες πριν την προετοιμασία καθαρά πουστιά. Ή μένεις στην ομάδα, ή ανακοινώνεις Ιούνιο ότι ψάχνεις νέα πρόκληση.
Ελπίζω να έρθει προπονητής Champions League και όχι κάποιος ανύπαρκτος από παραρτήματα και Ξάνθες.
Ουστ.
Δεν σε χώνεψα ποτέ, και ειλικρινά θεωρώ ότι η ομάδα έπαιζε αυτό που έπαιζε γιατί απλά έτυχε να έχουμε γαμάτους παίκτες. Λιγόψυχος και χέστης. Η πορεία στην Ευρώπη έπρεπε να είναι οδηγός. Ψεύτης, γιατί έλεγε ότι τα λεφτά δεν είναι το κίνητρο του και ότι θα τιμήσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Η αποχώρηση δύο μέρες πριν την προετοιμασία καθαρά πουστιά. Ή μένεις στην ομάδα, ή ανακοινώνεις Ιούνιο ότι ψάχνεις νέα πρόκληση.
Ελπίζω να έρθει προπονητής Champions League και όχι κάποιος ανύπαρκτος από παραρτήματα και Ξάνθες.
Ουστ.
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ζωή αρχίζει κ τελειώνει στα φράγκα.αντε γαμησου κ από εμένα.
Ποτέ δεν τον χωνεψα σαν τύπο , ποτέ δεν τον "κυνήγησα". Θεωρούσα ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά.
Ποτέ δεν τον χωνεψα σαν τύπο , ποτέ δεν τον "κυνήγησα". Θεωρούσα ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά.
Μια χαρά προπονητής ο ποίο επιτυχημένος, το timing της φυγής του μέγα λάθος του....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πλακα πλακα ο μουρινιο ειναι ελευθερος
φερτε μουρινιο να τον βγαλουμε αμπαλο μεχρι τον μαρτιο να γουσταρουμε 

danirifle έγραψε:αυτό το "2 μέρες πριν την προετοιμασία δε φεύγεις", δεν το καταλαβαίνω
δηλαδή αν έφευγε σε 2 βδομάδες δε θα λέγαμε "μέσω προετοιμασίας φεύγεις"?
η πρόταση τώρα έσκασε. νωρίτερα δε γινόταν να φύγει
ελα ντε.φαντάσου να έφευγε μετά τη προετοιμασία , 2 μέρες πριν τον αγώνα....
ΩΩΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ , θα δούμε Γ.Χ από Ιούνιο ;
πως αλλαζουν απο την μια μερα στην αλλη τα πραγματα ρε σεις. Εκει που δεν τον ηθελα καθολου στην αρχη,με εκανε φανατικο υποστηρικτη του.Τωρα με τον τροπο και το χρονικο σημειο που την κανει με απογοηετευσε απιστευτα.
Αν δεν βάρεσε πιστόλι, ή δεν φεύγει ο Ιβάν....
.... ΣΑΛΤΑ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
.... ΣΑΛΤΑ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
Για τον πρίγιο είπα την έκφραση του τζίμη πανούση ''ανάθεμα το θέαμα στην κόλαση της δύσης που κάνει ανταλλακτική κάθε αξία χρήσης.''
Δεν είναι θέμα εθνικότητας. Σχέδον πάντα η αιτία είναι το πιο απλό θέμα. Καπιταλισμός. Παραπάνω λεφτά. και όχι απλά παραπάνω λεφτά αλλά πολλά παραπάνω λεφτά.
Τα ίδια ψάχναμε και με τον Πρίγιο και τόσους άλλους και πάντα το ίδιο θα ψάχνουμε.
υγ. άντε γαμήσου.
Δεν είναι θέμα εθνικότητας. Σχέδον πάντα η αιτία είναι το πιο απλό θέμα. Καπιταλισμός. Παραπάνω λεφτά. και όχι απλά παραπάνω λεφτά αλλά πολλά παραπάνω λεφτά.
Τα ίδια ψάχναμε και με τον Πρίγιο και τόσους άλλους και πάντα το ίδιο θα ψάχνουμε.
υγ. άντε γαμήσου.