episimos73 έγραψε:100 κιλά. Μας κοψοχόλιασες εκεί στο πέσιμο αλλά όλα καλά. Απόλαυση είσαι.
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
το οτι χτες μετα απο τετοιο τραυματισμο και μακρα απουσια ησουν οαση, λεει πολλα για την κατασταση της ομαδας.
Κρατάς το αήττητο και μας σώζεις από πανωλεθρία, βάζεις τα πιο κρίσιμα γκολ, 1ο γκολ μεταΠριγιοβιτς εποχή, γκολ απ την Αγιά Βαρβάρα στο 2ο λεπτό με γαύρο, γκολ σε τελικούς κυπέλλου κλπ.
Ε νομίζω, χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις, ότι είσαι η πιο εμβληματική προσωπικότητα του ΠΑΟΚ και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του.-
Ε νομίζω, χωρίς να θέλω να κάνω συγκρίσεις, ότι είσαι η πιο εμβληματική προσωπικότητα του ΠΑΟΚ και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του.-
- Sick Bastard
Ναι.jibbie έγραψε:το οτι χτες μετα απο τετοιο τραυματισμο και μακρα απουσια ησουν οαση, λεει πολλα για την κατασταση της ομαδας.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Όταν βιολογικά αναγκαστείς να αποχαιρετήσεις το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, θα είναι δύσκολη η αντικατάσταση.
ΥΓ: Το αυτό ισχύει και για Μάτος
ΥΓ: Το αυτό ισχύει και για Μάτος
Ο βιερινια και όταν αποχωρίσει είναι απαραίτητος στα αποδυτήρια....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι ο παίχτης που παίζει ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ και γουστάρει να παίζει ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όταν παίζει δεν περνάει τίποτα άλλο από το μυαλό του...ούτε μην βάλει το ποδαράκι του και τραυματιστεί σαν μερικούς μερικούς ούτε τίποτα άλλο. Το χθεσινό παιχνίδι και ο τρόπος που έριξε τον εαυτό του στη μάχη ήταν όλα τα λεφτά. Είσαι αρχηγός ρε Αντρέ!!!!
Αρχηγέ μου οτάν εφάγες την κλωτσιά όλοι μας πονεσαμε παραπάνω από εσένα...
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Ξανά δίπλα τους ο αρχηγός!
Για ακόμα μια φορά δίπλα στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μπρίντεζι, για το BCL.
Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι ένθερμος φίλαθλος του μπάσκετ και όποτε έχει την δυνατότητα, βρίσκεται στο κλειστό της ομάδας.
Για ακόμα μια φορά δίπλα στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έδωσε το παρών στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Μπρίντεζι, για το BCL.
Άλλωστε δεν είναι κρυφό ότι ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι ένθερμος φίλαθλος του μπάσκετ και όποτε έχει την δυνατότητα, βρίσκεται στο κλειστό της ομάδας.
- navigator11
Διάβασα τη συνέντευξή του στη φλωρτσα. Μεγάλο επίπεδο ο Αντελίνο. Ξεκάθαρα πέφτει πολύς για το συγκεκριμένο μπουρδελοπρωτάθλημα. Όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ. Υγεία να έχει ο παλικαρος κι εμείς και να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε στα ασπρόμαυρα για 2-3 ακόμα χρόνια.
Υγεία να έχει και ο δάσκαλος Φερνάντο Σάντος, που κατάφερε να μας τον φέρει Θεσσαλονίκη και να γίνει ένα με εμάς.
Υγεία να έχει και ο δάσκαλος Φερνάντο Σάντος, που κατάφερε να μας τον φέρει Θεσσαλονίκη και να γίνει ένα με εμάς.
Νομίζω ότι και ο Αντελινο είναι πολύ τυχερός που ήρθε στον ΠΑΟΚ..... Και θα μείνει μόλις τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.... Έχει να προσφερει και στα αποδυτήρια.....
- thodoris31
Διαβάζω δημοσιεύματα που λένε ο καραπαπαπαρας απάντησε στον ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
Ξέρει κανεις τι είπε ο άντελινο και απάντησε ο γαμημενος ;;;;
Ξέρει κανεις τι είπε ο άντελινο και απάντησε ο γαμημενος ;;;;