Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Χθες έκανα Παοκτσή έναν φίλο από Ζιμπάμπουε συνάδελφο εδώ στην Αγγλία που ζω. Είναι φίλαθλος, αλλά γούσταρε από το πάθος μας και την ιστορία της αδικίας που του μετέφερα. Έγινε ΠΑΟΚ. Πριν 2 λεπτά μου έστειλε μύνημα ότι δεν παίξαμε μπάλα και η διαιτησία αυτή τη φορά δεν έκρινε το παιχνίδι όπως του έλεγα ότι κάνει κάθε φορά. Disappointing team and game μου λέει. Το παλικάρι βλέπει πολύ μπάλα, σχεδόν όλους τους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων (κυρίως Αγγλία βέβαια).
Οκ ο κόραξ έπρεπε να δώσει 10 λεπτά καθυστερήσεις λόγω της διακοπής, αλλά μόνο αυτό. Δεν έπαιξε η ομάδα μπάλα γιατί δεν ήθελε να παίξει. Σαν να περίμενε να φάει το γκολ και να αναγκαστεί να παίξει. Σαν το ελληνικό δημόσιο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής αυτός δεν πείθει τους παίκτες, ούτε τους παθιάζει για το σύλλογο. Αύριο αν δεν διαβάσω για απόλυση, θα απογοητευτώ πάρα πολύ.
Να κρινω τη δουλειά του και τα αποτελέσματα:
1) Αποκλεισμός από χωριό.
2) 15 πόντους σε 8 αγώνες, ρυθμός που οδηγεί μόλις σε 56 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές, μάλιστα με πολύ βολικό πρόγραμμα.
Πάμε στη δουλειά του:
1) Στημένες φάσεις τραγικές
2) Αυτοματισμοί ανύπαρκτοι
3) Χημεία: μέτρια, εκτός της αμυντικής βελτίωσης
4) Διαχείρηση παιχνιδιών - αλλαγές: τραγικός. Χειρότερος και από Φρίγκερ.
5) Επιλογές - εμμονές. Καντουρί: αδικαιολόγητη εμμονή.
6) Ψυχολογία - πάθος: βαρεμένοι ποδοσφαιριστές. Αδιάφοροι ακόμη και στο ντέρμπι.
7) Νοοτροπία/mentality - τακτική προσέγγιση: φοβική, και πολύ συντιριτική
8) Θέαμα: τραγικό. Πονάνε τα μυαλά μου όταν έχουμε υλικό που ούτε στα όνειρά μου δε περίμενα στον ΠΑΟΚ. Μόνο στο μάνατζερ έφερνα τέτοιους παικτες.
ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΘΕΣ
Οκ ο κόραξ έπρεπε να δώσει 10 λεπτά καθυστερήσεις λόγω της διακοπής, αλλά μόνο αυτό. Δεν έπαιξε η ομάδα μπάλα γιατί δεν ήθελε να παίξει. Σαν να περίμενε να φάει το γκολ και να αναγκαστεί να παίξει. Σαν το ελληνικό δημόσιο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής αυτός δεν πείθει τους παίκτες, ούτε τους παθιάζει για το σύλλογο. Αύριο αν δεν διαβάσω για απόλυση, θα απογοητευτώ πάρα πολύ.
Να κρινω τη δουλειά του και τα αποτελέσματα:
1) Αποκλεισμός από χωριό.
2) 15 πόντους σε 8 αγώνες, ρυθμός που οδηγεί μόλις σε 56 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές, μάλιστα με πολύ βολικό πρόγραμμα.
Πάμε στη δουλειά του:
1) Στημένες φάσεις τραγικές
2) Αυτοματισμοί ανύπαρκτοι
3) Χημεία: μέτρια, εκτός της αμυντικής βελτίωσης
4) Διαχείρηση παιχνιδιών - αλλαγές: τραγικός. Χειρότερος και από Φρίγκερ.
5) Επιλογές - εμμονές. Καντουρί: αδικαιολόγητη εμμονή.
6) Ψυχολογία - πάθος: βαρεμένοι ποδοσφαιριστές. Αδιάφοροι ακόμη και στο ντέρμπι.
7) Νοοτροπία/mentality - τακτική προσέγγιση: φοβική, και πολύ συντιριτική
8) Θέαμα: τραγικό. Πονάνε τα μυαλά μου όταν έχουμε υλικό που ούτε στα όνειρά μου δε περίμενα στον ΠΑΟΚ. Μόνο στο μάνατζερ έφερνα τέτοιους παικτες.
ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΘΕΣ
-
Σωστος. Απολυση. Φερνουμε τον επομενο. Αν συνεχισει τα ιδια απολυση. Ξανα μανα αλλον
Και ετσι μπορει και να σπασουμε κανα παγκοσμιο ρεκορ. Ηδη αλλαξαμε 3 σε 5 μηνες
Και ετσι μπορει και να σπασουμε κανα παγκοσμιο ρεκορ. Ηδη αλλαξαμε 3 σε 5 μηνες
το μονο που εδειξε η ομαδα σημερα ηταν μια αρκετα καλη οργανωση στην αμυνα και στο κεντρο. Μπροστα το χαος,ο Λουτσεσκου δεν ξερει τι σημαινει να δημιουργεις φασεις για γκολ και να σκοραρεις. Και ο φιλος σου απτην Ζιμπαμπουε περιεγραψε τον αγωνα ακριβως οπως ηταν.
Και ο Σαντος θεωρειται αμυντικος προπονητης,αλλα ειχε φονικα στημενα η ομαδα και επισης τους ειχε κλεισει 2 φορες το τηγανι στην κοντρα.
Το να μας ικανοποιησει το γεγονος οτι ο γαυρος εκανε 1 φαση και εμεις μιαμιση,θα μπορουσε να ηταν πολυ θετικο σε αλλες εποχες,αλλα οχι φετος. Δεν γινεται να εχασες φετος. Εστω φερε το Χ και κλεψε τις εντυπωσεις απο αποψη εμφανισεις,αλλα σημερα το μονο που εχεις να επιδειξεις ειναι το πρωτο μισαωρο του ματς και τιποτε αλλο
Και ο Σαντος θεωρειται αμυντικος προπονητης,αλλα ειχε φονικα στημενα η ομαδα και επισης τους ειχε κλεισει 2 φορες το τηγανι στην κοντρα.
Το να μας ικανοποιησει το γεγονος οτι ο γαυρος εκανε 1 φαση και εμεις μιαμιση,θα μπορουσε να ηταν πολυ θετικο σε αλλες εποχες,αλλα οχι φετος. Δεν γινεται να εχασες φετος. Εστω φερε το Χ και κλεψε τις εντυπωσεις απο αποψη εμφανισεις,αλλα σημερα το μονο που εχεις να επιδειξεις ειναι το πρωτο μισαωρο του ματς και τιποτε αλλο
- Παλαιολόγος
δεν γινεται να απολυθει κι αλλος προπονητης,χωρις να γνωριζουμε ποιος θα ερθει και αν αποδειχτει καλος
στο κατω κατω οντως δεν εκανε και ΤΑ εγκληματα σημερα,
ελεγχεται για μια,δυο συγκεκριμενες επιλογες,δεν μας πυροβολησε και στα ποδια πια.
στο κατω κατω οντως δεν εκανε και ΤΑ εγκληματα σημερα,
ελεγχεται για μια,δυο συγκεκριμενες επιλογες,δεν μας πυροβολησε και στα ποδια πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Μπάφαλο πήγαμε να τον παίξουμε ισο προς ίσο τη μοναδική φορά, εδώ και πολλά χρόνια, που είμαστε ξεκάθαρα ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα. Άρα δεν έπρεπε να τον παίξουμε στα ίσια, έπρεπε να τον πατήσουμε (σε εισαγωγικά) το οποίο σε κανένα σημείο του αγώνα δεν το κάναμε.buffalobill4 έγραψε:. παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.
ο λουτσεσκου αυτος ειναι. εχει καλα εχει και στραβα. κατα την αποψη μου θα παει ολον τον δρομο. αυτος ειναι και καλο ειναι να μην τον πουλευουμε μετα απο καθε ματς. παντα κατα την αποψη μου.
Μήπως κι αυτοί μας επέτρεψαν να παίξουμε έτσι και να φανούμε για να χτυπήσουν αλλού;
Στο άλλο συμφωνώ.
Δεν φταις εσύ ρε Ράζβαν που είσαι μια μετριότητα, ακόμα και χρυσή να λέγεσαι με την μέχρι τώρα καριέρα σου...
Φταίνε δυστυχώς αυτοί που σε φέρανε, μετά την τρίμηνη καλοκαιρινή φαρσοκωμωδία, που δεν ξέρουνε ότι οι μετριότητες, ακόμα και χρυσές να είναι, δεν κερδίζουν ποτέ τίποτα...Έτσι γράφει η Ιστορία σε 99/100 περιπτώσεις!!!
1...Ξεκινάς δίχως τον αρχηγό της ομάδας και τον πιο φορμαρισμένο παίχτη σου, για να βάλεις τον "τελειωμένο" ψυχοσωματικά και υπέρβαρο, ο οποίος περίμενες να σου προσφέρει τι ακριβώς παραπάνω? Δεν καταλαβαίνω...
2...Βγάζεις αλλαγή το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, τον μόνο παίχτη που υπήρχε έστω μία περίπτωση να δημιουργήσει μια φάση και βάζεις μέσα έναν παίχτη δίχως αγωνιστικό ρυθμό, δίχως καν να κάνεις μια απόπειρα αλλαγής συστήματος (αφού μ αυτό που έχεις πας καλά μόνο ανασταλτικά) αφήνοντας παράλληλα στον αγώνα το σχεδόν ανύπαρκτο (απ το 30' και μετά) 10αρι σου και κρατώντας αδικαιολόγητα στον πάγκο αυτόν που έπρεπε να μπει!!!!
3...Εκεί εγκλωβίστηκες σχετικά, αλλά και πάλι, αντί να βγάλεις τον Μάτος που είναι θολωμένος και κινδυνεύει με 2η κίτρινη σε κάθε φάση, βγαζεις το καλό σήμερα Λέοβατς κι αντί να βάλεις μέσα τον Πέλκα, βάζεις παίχτη που χει να μπει καν σε αποστολή πάνω από έναν μήνα και δεν έχει κανέναν αγωνιστικό ρυθμό, οπότε φυσιολογικά "γεια σας"...
Αυτό λέγεται καθαρά "ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ", όσο κι αν καταφέρνεις επικοινωνιακά να μην το δείχνεις προς τα έξω...
Το "νεκρό σημείο" σου είναι οι αλλαγές και στην τακτική, ώστε να αλλάξεις την ροή ενός παιχνιδιού και στους παίχτες πολλές φορές, το χουμε παρατηρήσει πολλοί, καιρό τώρα μάλιστα και μετά οι μονότονες δηλώσεις σου!!!!
Αλλά, όπως έγραψα και αρχικά, δεν φταις εσύ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ...Ας κανονίσουν!!!
Ν Ι Σ Α Φ Ι πια...
Φταίνε δυστυχώς αυτοί που σε φέρανε, μετά την τρίμηνη καλοκαιρινή φαρσοκωμωδία, που δεν ξέρουνε ότι οι μετριότητες, ακόμα και χρυσές να είναι, δεν κερδίζουν ποτέ τίποτα...Έτσι γράφει η Ιστορία σε 99/100 περιπτώσεις!!!
1...Ξεκινάς δίχως τον αρχηγό της ομάδας και τον πιο φορμαρισμένο παίχτη σου, για να βάλεις τον "τελειωμένο" ψυχοσωματικά και υπέρβαρο, ο οποίος περίμενες να σου προσφέρει τι ακριβώς παραπάνω? Δεν καταλαβαίνω...
2...Βγάζεις αλλαγή το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, τον μόνο παίχτη που υπήρχε έστω μία περίπτωση να δημιουργήσει μια φάση και βάζεις μέσα έναν παίχτη δίχως αγωνιστικό ρυθμό, δίχως καν να κάνεις μια απόπειρα αλλαγής συστήματος (αφού μ αυτό που έχεις πας καλά μόνο ανασταλτικά) αφήνοντας παράλληλα στον αγώνα το σχεδόν ανύπαρκτο (απ το 30' και μετά) 10αρι σου και κρατώντας αδικαιολόγητα στον πάγκο αυτόν που έπρεπε να μπει!!!!
3...Εκεί εγκλωβίστηκες σχετικά, αλλά και πάλι, αντί να βγάλεις τον Μάτος που είναι θολωμένος και κινδυνεύει με 2η κίτρινη σε κάθε φάση, βγαζεις το καλό σήμερα Λέοβατς κι αντί να βάλεις μέσα τον Πέλκα, βάζεις παίχτη που χει να μπει καν σε αποστολή πάνω από έναν μήνα και δεν έχει κανέναν αγωνιστικό ρυθμό, οπότε φυσιολογικά "γεια σας"...
Αυτό λέγεται καθαρά "ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ", όσο κι αν καταφέρνεις επικοινωνιακά να μην το δείχνεις προς τα έξω...
Το "νεκρό σημείο" σου είναι οι αλλαγές και στην τακτική, ώστε να αλλάξεις την ροή ενός παιχνιδιού και στους παίχτες πολλές φορές, το χουμε παρατηρήσει πολλοί, καιρό τώρα μάλιστα και μετά οι μονότονες δηλώσεις σου!!!!
Αλλά, όπως έγραψα και αρχικά, δεν φταις εσύ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ...Ας κανονίσουν!!!
Ν Ι Σ Α Φ Ι πια...
Εμένα δε με χαλάει το αμυντικό παιχνίδι κάποιες φορές. Άλλο άμυνα και άλλο φόβος. Ο Σάντος έπαιζε απίστευτη αντεπίθεση και είχε δουλεμένα τα στημένα από την αρχή του 2008. Ο γαύρος ήταν πολύ καλύτερος τότε από τώρα. Σοβαρά ποιον παίκτη πέρα του Οφόε θα θέλατε στον ΠΑΟΚ φέτος? Πείτε την αλήθεια.
Αντίθετα πόσοι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ήταν βασικοι και αναντικάστατοι στο γαύρο? Απαντήστε το.
Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα που οφείλει να πάρει το πρωτάθλημα αέρα με διαφορά 8 πόντων. Ναι να αλλάξει ξανά ο προπονητής που με οδηγεί στον γκρεμό. Ο επόμενος μπορεί να με σώσει. Κάπως έτσι έφερε η Αεκ τον Ουρουγουανό και σωθήκανε. Κάπως έτσι φέρανε το Χιμένεθ και κάνανε ομάδα.
giliopoulo :
Είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή. Δε μου λέει κάτι το πόσους θα αλλάξουμε μέσα στη χρονιά. Δηλαδή με αυτή τη λογική ας πάρουμε εμένα προπονητή, με μηδέν προύπηρεσία στο ποδόσφαιρο και να με κρατήσουν ως το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην λέμε ότι αλλάξαμε 5 προπονητές. Αν χρειαστεί να αλλάξεις και 5 προπονητές. Όταν κάνεις το λάθος και φέρνεις ανίκανα στελέχη, τα διώχνεις έγκαιρα τουλάχιστον. Στην τελική μόνο 1 προπονητή αλλάξαμε. Ο γαύρος θα είχε διώξει Λουτσέσκου στη χειρότερη μετά τη γκέλα στη Λάρισσα. Το πολύ ως τότε θα έκανε υπομονή. Τώρα οφείλει να είναι αυτονόητη η απόλυσή του μετά το σύνολο των αποτελεσμάτων του στους 11 αγώνες, τη μπάλα που παίζει και τη διάθεση που δείχνουν μαζί του οι παίκτες. Πρέπει να σώσουμε τη χρονιά και μπορούμε!
Αντίθετα πόσοι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ήταν βασικοι και αναντικάστατοι στο γαύρο? Απαντήστε το.
Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα που οφείλει να πάρει το πρωτάθλημα αέρα με διαφορά 8 πόντων. Ναι να αλλάξει ξανά ο προπονητής που με οδηγεί στον γκρεμό. Ο επόμενος μπορεί να με σώσει. Κάπως έτσι έφερε η Αεκ τον Ουρουγουανό και σωθήκανε. Κάπως έτσι φέρανε το Χιμένεθ και κάνανε ομάδα.
giliopoulo :
Είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητή. Δε μου λέει κάτι το πόσους θα αλλάξουμε μέσα στη χρονιά. Δηλαδή με αυτή τη λογική ας πάρουμε εμένα προπονητή, με μηδέν προύπηρεσία στο ποδόσφαιρο και να με κρατήσουν ως το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην λέμε ότι αλλάξαμε 5 προπονητές. Αν χρειαστεί να αλλάξεις και 5 προπονητές. Όταν κάνεις το λάθος και φέρνεις ανίκανα στελέχη, τα διώχνεις έγκαιρα τουλάχιστον. Στην τελική μόνο 1 προπονητή αλλάξαμε. Ο γαύρος θα είχε διώξει Λουτσέσκου στη χειρότερη μετά τη γκέλα στη Λάρισσα. Το πολύ ως τότε θα έκανε υπομονή. Τώρα οφείλει να είναι αυτονόητη η απόλυσή του μετά το σύνολο των αποτελεσμάτων του στους 11 αγώνες, τη μπάλα που παίζει και τη διάθεση που δείχνουν μαζί του οι παίκτες. Πρέπει να σώσουμε τη χρονιά και μπορούμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 23 Οκτ 2017, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά άμα θέλει να παίζει εξτρέμ ας κάνει και καμιά μπούκα γιατί έως τώρα είναι πιο ακίνδυνος και απ τον ξάδερφοDimg4 έγραψε:Βιερινια
"Είμαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι, προσπαθώ πολύ και σύντομα θα είμαι ο παλιός Βιεϊρίνια. Εγώ θέλω να παίζω εξτρέμ, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί παίζω, εκεί μ' αρέσει και θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος"."
Για αυτους που ελεγαν περι μπακ. Αρχισαν τα οργανα ανικανε με τις βλακειες σου να τον βαζεις μπακ
Δυστυχως θα αλλαξουμε προπονητη οταν πλεον αντι για πρωτο φαβορι οπως θα επρεπε θα εχουμε μετατραπει σε απλο αουτσαιντερ.Πρωταθλημα με επιδοσεις οπως 0 στα 4 εκτος εδρας και μολις ενα γκολ δεν πηρε κανεις.Επιπλεον εκτος των οποιων τακτικων λαθων μου δημιουργειται η εντυπωση πως δεν εχει κερδισει και τους παικτες του.Δεν παιρνει οχι το 100 αλλα ουτε καν αρκετα μικροτερο ποσοστο των δυνατοτητων τους.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μάλλον ξεχνάς το περσινό ματς, βάλτο να το ξαναδείς για το πώς παίζει μια ομάδα που κατεβαίνει στον Πειραιά για το διπλόbuffalobill4 έγραψε:σιμπαρε, οκ ο γαβρος ειναι ψοφιος. δεν υπαρχει γαβρος. επρεπε να του κανεις το διπλο οπως του κανανε και αλλες ομαδες. επρεπε να του κανεις γκολ οπως του κανανε ολες οι ομαδες. παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.
χασιο, δεν υπαρχει προβλημα ρε. κουβεντα να γινεται
ο λουτσεσκου αυτος ειναι. εχει καλα εχει και στραβα. κατα την αποψη μου θα παει ολον τον δρομο. αυτος ειναι και καλο ειναι να μην τον πουλευουμε μετα απο καθε ματς. παντα κατα την αποψη μου.
- The_Stalker
- buffalobill4
μπα ντεσπε διαφωνω. ισως ηταν και καλυτερος ο γαβρος περυσι. παντως σημερα ησουν καλυτερος του.desperando έγραψε:Μάλλον ξεχνάς το περσινό ματς, βάλτο να το ξαναδείς για το πώς παίζει μια ομάδα που κατεβαίνει στον Πειραιά για το διπλόbuffalobill4 έγραψε:σιμπαρε, οκ ο γαβρος ειναι ψοφιος. δεν υπαρχει γαβρος. επρεπε να του κανεις το διπλο οπως του κανανε και αλλες ομαδες. επρεπε να του κανεις γκολ οπως του κανανε ολες οι ομαδες. παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.
και μονο τα στατιστικα των δυο ματς να δεις θα καταλαβεις.
περυσινο
κατοχη γαβρος 64% εσυ 36%
προσπαθειες για γκολ γαβρος 11 εσυ 8
κορνερ γαβρος 10 εσυ 2
φετινο
κατοχη γαβρος 50% εσυ 50%
προσπαθειες για γκολ γαβρος 3 εσυ 6
κορνερ γαβρος 4 εσυ 2
ειναι κ αυτο που λεει ο φιλος ομως..potamda έγραψε:Μπάφαλο πήγαμε να τον παίξουμε ισο προς ίσο τη μοναδική φορά, εδώ και πολλά χρόνια, που είμαστε ξεκάθαρα ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα. Άρα δεν έπρεπε να τον παίξουμε στα ίσια, έπρεπε να τον πατήσουμε (σε εισαγωγικά) το οποίο σε κανένα σημείο του αγώνα δεν το κάναμε.buffalobill4 έγραψε: παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.
Μήπως κι αυτοί μας επέτρεψαν να παίξουμε έτσι και να φανούμε για να χτυπήσουν αλλού;
Στο άλλο συμφωνώ.
τεσπα, εμενα με πειραξαν οι αλλαγες (που δε βοηθησαν καθολου να το χτυπησεις ορθολογικα. ειδικα η παραμονη καντουρι εκοψε στα 2 την ομαδα) και η ελλειψη καποιων αυτοματισμων..
- navigator11
Οι αλλαγές ήταν ακατανόητες πραγματικά. Τον Τζάλμα ρε άνθρωπε; Είναι δυνατόν; Δηλαδή πρέπει να τον μισείς για να του κάνεις τέτοιο χουνέρι!
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά η κατοχή δεν μου λέει τίποτα,πέρσι όλες τις κλασικές ευκαιρίες εγώ τις είχα.buffalobill4 έγραψε:μπα ντεσπε διαφωνω. ισως ηταν και καλυτερος ο γαβρος περυσι. παντως σημερα ησουν καλυτερος του.desperando έγραψε:Μάλλον ξεχνάς το περσινό ματς, βάλτο να το ξαναδείς για το πώς παίζει μια ομάδα που κατεβαίνει στον Πειραιά για το διπλόbuffalobill4 έγραψε:σιμπαρε, οκ ο γαβρος ειναι ψοφιος. δεν υπαρχει γαβρος. επρεπε να του κανεις το διπλο οπως του κανανε και αλλες ομαδες. επρεπε να του κανεις γκολ οπως του κανανε ολες οι ομαδες. παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.
και μονο τα στατιστικα των δυο ματς να δεις θα καταλαβεις.
περυσινο
κατοχη γαβρος 64% εσυ 36%
προσπαθειες για γκολ γαβρος 11 εσυ 8
κορνερ γαβρος 10 εσυ 2
φετινο
κατοχη γαβρος 50% εσυ 50%
προσπαθειες για γκολ γαβρος 3 εσυ 6
κορνερ γαβρος 4 εσυ 2
Πέρσι ο γαύρος πίεζε μέχρι τέλος για τη νίκη για αυτό και ήταν μεγάλη η κατοχή ενώ σήμερα από το 60 και μετά περίμενε πίσω.
Επίσης είναι η μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ κατεβενε με ξεκάθαρα καλύτερο ρόστερ από τον γαύρο.
Σε τι ήμασταν καλύτεροι σήμερα?
Μέχρι να προηγηθεί ο γαβρος κάναμε καμία ευκαιρία της προκοπής?
Αντίθετα ο γαύρος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες άσχετα αν δεν γράφτηκαν στην στατιστική, γιατί την μια την έσωσε τελευταία στιγμή ο Μακ και την άλλη η προβολή του γαβρου ήταν 30 πόντους απ την μπάλα.
Ο φετινός γαβρος σου έπαιζε επίθεση με τον ανσαριφατ και εσύ κατέβηκες για το 0-0.
Βρε αν ήταν καλός 3 χρόνια στην Ξάνθη θα τανε?
Υγ τις αλλαγές δεν τις κρίνω γιατί είναι και θέμα συγκυριας άσχετα αν θεωρώ τραγικό το να βγάζει τον Μαουρίτσιο. Αλλά ο άνθρωπος κατεβάζει ομάδα χωρίς ταυτότητα σε όλα τα ματς έως τώρα και περιμένει να τον σώσει το ταλέντο των παικτών