Ναι αλλα δεν ειναι δημοσιο για να υπαρχει στανταρ μισθος για ολους. Ολοι πληρωνονται αναλογα με πολλα κριτηρια. Ο Πριγιο καλως η κακως ειναι το βαρυ πυροβολικο στα 27 του και με ολους να τον θελουν. Ο βιερινια ειναι 32back in black έγραψε:Είμαι λίγο επιφυλακτικός, ως προς τη διατήρηση των ισοροπιών στα αποδυτήρια. Με την αναπροσαρμογή που φημολογείται, ο Πρίγιοβιτς γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος πάιχτης μας, πάνω και απο τον Αντρέ.Είναι ο σημαντικότερος πάιχτης μας ο Πρίγιοβιτς; Προσοχή όχι για εμάς αλλά στη συνείδηση των συμπαικτών του. Πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι, που μαζί και με τον Πρίγιοβιτς τραβάνε φέτος το κάρο (πχ Μάτος, Βαρέλα, Πέλκας κλπ); Αυτοί οι χειρισμοί θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν θέλει πολύ για να χαλάσει η ισοροπία και η γαλήνη στα αποδυτήρια της ομάδας.
9.Aleksandar Prijovic
-
Dimg4
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Εξ άλλου, έφερε πρόταση 9 τούβλα.
Ας φέρει κάποιος άλλος παρόμοια πρόταση και ας πάρει ίδιο συμβόλαιο.
Ας φέρει κάποιος άλλος παρόμοια πρόταση και ας πάρει ίδιο συμβόλαιο.
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ο Πριγιοβιτς ορθα θα πωληθει το καλοκαιρι.Απλα η παε εσπευσε ορθα να καλυψει ενα μερος της χασουρας του για τους επομενους 3 μηνες σε σχεση με την προταση των κινεζων.
- ΑποστόληςΑ
Οι Κινέζοι του έδιναν έδιναν 4 μύρια το χρόνο για τα επόμενα 4 έτη και αυτός είπε ΟΧΙ, αφού βεβαίως ο ΠΑΟΚ αναπροσάρμοσε το συμβόλαιό του και πλέον είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ με 1,5 μύριο το έτος. Συμφωνώ ότι το καλοκαίρι, λίγο πριν ή μετά το Mundial το πιο πιθανό είναι να μας χαιρετήσει.
Είμαι 100% σίγουρος ότι στη θέση του θα έρθει ο Πέδρο Πέρεθ Κόντε (Pedro Perez Conde). ο οποίος θα αφήσει εποχή.
Ποσα
Μας διναν ξερουμε ;
Ο Πέδρο κοντε κ Εγω πιστευω θα ρθει για ασφάλεια μέχρι να ρθει ο φορ επιτα απο Πωκηση πριγιο
Μας διναν ξερουμε ;
Ο Πέδρο κοντε κ Εγω πιστευω θα ρθει για ασφάλεια μέχρι να ρθει ο φορ επιτα απο Πωκηση πριγιο
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Το γκολ του Λημνιού είναι κανονικά νομίζω, λανθασμένα πρέπει να χώθηκε ο Μάου γιατί η μπάλα πήγαινε μέσα(παίζει να είχε περάσει και τη γραμμή). Σε ποιον κατοχυρώθηκε;
- john4serres
Πολύ το γούσταρα σήμερα έτσι όπως το σκισες το πλεχτό ρε (συν)κοτσίδα...Σαν να ταν καμιά γαβριέλα... 
Παρακαλάω να μείνεις τουλάχιστον για του χρόνου, μιας και σκοράρεις πια και μακριά απ την Τούμπα, αλλά έγινες πλέον και συμμετοχικός...

Παρακαλάω να μείνεις τουλάχιστον για του χρόνου, μιας και σκοράρεις πια και μακριά απ την Τούμπα, αλλά έγινες πλέον και συμμετοχικός...
Πάντως νομίζω ότι κακώς χώθηκε γιατί πήγαινε μέσα από τη κεφαλιά Λημνιού. Anywayz....john4serres έγραψε:Ο κοσμοτε το χρέωσε στον Μαουρισιο
Τι μαλακίες σε ρωτούσε ο αρδ της κοσμοτε...Αλλά αυτό που μετράει το είπες. Δεν θα είχε άλλη ομάδα τη στάση του ΠΑΟΚ σε τέτοια πρόταση. Και επειδή είσαι ΑΝΤΡΑΣ και τιμάς τα παντελόνια που φοράς, εκτίμησες αυτή τη στάση και περιμένω είτε να μείνεις για πάντα εδώ, είτε να πας σε ομάδα-όνειρο του εξωτερικού που θα καλύψει τη ρήτρα. Καμία Κίνα, καμία Λεβάντε, καμία Ρεν.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το καρφωσες ρε παικταρα σημερα ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,αλλα δεν σε αφησαν την Κυριακη να κανεις το χατ τρικ.
Αντε και την Κυριακη συνεχισε να βομβαρδιζεις.
7 ΣΤΑ 7 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ = ΝΤΑΜΠΛ.
Αντε και την Κυριακη συνεχισε να βομβαρδιζεις.
7 ΣΤΑ 7 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ = ΝΤΑΜΠΛ.