Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
εγω ρε λαμογιο τι ανεβασα μολις?pilotos έγραψε:αιγυπτιακό νέο
EXCLUSIVE: PAOK sign Egypt’s Amr Warda
agios έγραψε:Ρεμάλια το νου σας!!!Λίγα λόγια για το Μαρινάκι ο ψηλός στραβώνει άσχημα!!!Μην μπει να δει τι λένε οι οπαδοί και δει τίποτα ''μάνα μου τα ζιγκλέρια σου'' και ''είσαι για βόλευ δωματίου'' και τέτοια και χαλάσει η μεταγραφή θα μας μ@μήσει ο Μίχελ!!!!
Pilot μάζεψες τους!!!!!
δεν προλαβαίνω τώρα, βάζω τον thanix, έβαλα και τον ουκρανό και γράφει στο δυναμομάνια
Мы этого не хотим, он не для нас, пусть поедет куда угодно а не к нам
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 14 Ιαν 2017, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
Έβγαλαν κ οι Αιγύπτιοι ολοκλήρωση συμφωνίας με ουαρντα, ο οποίος ακολούθησε μόλις τον ΠΑΟΚ στο τουιτερ.
Καλως το ΠΑΟΚτσακι..
Υ.Γ.
Μια απογοήτευση την εχω παντως γτ ηθελα λεοναρντο ωστε ναχουμε 3 "ετοιμους" εξτρεμ κ κυριως για μεγαλυτερο πλουραλισμο απτο διδυμο Καμπος-Πεδρο..
Ο ουαρντα κ ο μυστα θελουν ψωμια πολλα (συμμετοχες-->εμπειρίες ) για να προσφερουν χωρις να "ζημειωνεται" η ομαδα..
απο 14 σεπτεμβρη του '15 έγραψε: Y.Γ.
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... os-1-0-hl/
Κεφαλια στο 1.05 και ζογκλερικα στο 1.19..
Amr Warda, θα "απασχολησει" φετος![]()
Υ.Γ.
Μια απογοήτευση την εχω παντως γτ ηθελα λεοναρντο ωστε ναχουμε 3 "ετοιμους" εξτρεμ κ κυριως για μεγαλυτερο πλουραλισμο απτο διδυμο Καμπος-Πεδρο..
Ο ουαρντα κ ο μυστα θελουν ψωμια πολλα (συμμετοχες-->εμπειρίες ) για να προσφερουν χωρις να "ζημειωνεται" η ομαδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 14 Ιαν 2017, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
είσαι μπροστά μιλάω με ουκρανία....ace79grpaok έγραψε:εγω ρε λαμογιο τι ανεβασα μολις?pilotos έγραψε:αιγυπτιακό νέο
EXCLUSIVE: PAOK sign Egypt’s Amr Warda![]()
![]()
βέβαια καλύτερα θα ήταν να μιλούσα με καμιά ουκρανή....
αλλά δε γαμ ΠΑΟΚ είσαι...
- thanos-xanthi
Ουαρντα πολυ καλη κινηση, μακαρι
μια χαρα ηλικια, θα αποκτησει κι αυτος υπεραξια
την κολλαει τη μπαλα στο ποδι, και επιτελους καποιος να σουταρει εκτος περιοχης..
υγ οχι αλλα αναιμικα πλασεδακια
μια χαρα ηλικια, θα αποκτησει κι αυτος υπεραξια
την κολλαει τη μπαλα στο ποδι, και επιτελους καποιος να σουταρει εκτος περιοχης..
υγ οχι αλλα αναιμικα πλασεδακια
ΠΑΟΚ κ δε θα γαμ.σεις ποτε.
τα χουμε πει.
το φανταζομαι το σεναριο σε τσατ.
-ελα μανιτσα πες μου τι φορας?
-μα σταματα βρε σατανα,ειναι ο αδερφος μου ο ιγκορ εδω..
-ο αδερφος σου?μπαλα βλεπει?
-τι?βλεπει.που κολλαει.
-ρωτα τον για τον πριγιοβιτς
-δε ρωταω.φευγει τωρα να μεινουμε μονοι μας.
-τι λες γαμω το μπελα σου.φυγε εσυ.
τα χουμε πει.
-τι?βλεπει.που κολλαει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 14 Ιαν 2017, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PaokPatraG4
Εγώ απλά είπα ότι λογικά είναι κλεισμένη η μεταγραφή ρε αδερφέ....Για την σιγουριά του Μιχελ μιλούσα ότι ο παίχτης έχει κλείσει σε εμάς... Γιατί ειρωνεύεσαι ρε sic-4;;;sic-4 έγραψε:που ειναι το κακο να εδωσε συνεντευξη ρε παιδια;
που ειναι το κακο δηλαδη να ρωτηθηκε και να ειπε απλα την αληθεια; "Ενδιαφερομαστε για τον παικτη, εχουμε κανει προταση, περιμενουμε κλπ".
Εχουμε μαθει με τους ιντριγκαδορους πουστ@ρ@δες του "ρεπορταζ" να το θεωρουμε μεγιστη ξεφτιλα αν απλα μια συμφωνια δεν γινει. Μας εχουν μαθει οτι τα μεταγραφικα νεα πρεπει να φυλαγονται σαν τα μυστικα του ΝΑΤΟ. Να μη διαρρει λεει τιποτα. Ολα να γινονται με ακρα μυστικοτητα. Και ειναι λεει η ξεφτιλα του αιωνα αν δεν κλεισει μια συμφωνια η οποια "διερρευσε". Σου γινεται η μαπα μπλε και κοκκινη δηλαδη, για τετοια ξεφτιλα μιλαμε. Και λετε τωρα να εχει κανει τετοιο τραγικο, καταστροφικο λαθος ο Μιχελς να ΑΠΑΝΤΗΣΕ σε δημοσιογραφο;;;; ωωωω... πως θα επιβιωσουμε απο τετοιο πληγμα;;;
simba, δεν αρνουμαι πως πραγματι θα μπορουσα να συμφωνησω και με το ποστ που παραθετεις χωρις αυτο να αναιρει το προηγουμενο ποστ μου.
Δεν χρειαζεται ουτε ακραια μυστικοπαθεια ουτε ακραια λογοδιαρροια επι του θεματος. Δεν χρειαζεται καμια υστερια και θρηνος αν καποιες αποπειρες να κλεισουμε συμφωνιες δεν εχουν αισιο τελος, δεν θεωρω κακο να γινονται καποιες δηλωσεις οταν οι υπευθυνοι κρινουν οτι μπορουν να τις κανουν και επισης δεν θεωρω κακο να κρατησουν μυστικοτητα για ενα θεμα οταν εκεινοι το κρινουν.
Συγχωρησε με αν απαντω με εξωραϊσμους στους ...εξασχημισμους. Θα ηθελα να δω αντιστοιχη ευαισθησια σου απεναντι και σε αυτους. Δεχομαι οτι το παρακανω με τον εξωραϊσμο αλλα το κανω περισσοτερο ως αντιδραση και αντιβαρο στις εντυπωσεις που αφηνουν οι εξασχημισμοι που ευδοκιμουν στην υγρασια της πολης μας.
Εχουμε γεμισει με "μου ξυνιζει αυτο", "μου βρωμαει το αλλο", "αχρηστος αυτος", "λιγα τα λεφτα", "καβουριας", "δωσε ρε λεφτα και παρε", "ξεφτιλα", "φαααπ" κλπ
Και εδω μεσα ειμαστε και καλα. Απ' οτι ακουω απο τα παιδια στα μυδια και στα ραδια γινεται της κακομοιρας.
Εκει δεν σε ειδα ρε simba να βγαινεις και να λες "αστο με τις καταρες και τη μιρλα". "Αστο με τους εξωραισμους" ομως εσπευσες να σχολιασεις.. Και ο εξωραισμος και η μιρλα μπορουν να βλαψουν την ομαδα. Σιγουρα ομως το δευτερο εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καταστροφικο.
Δεν χρειαζεται ουτε ακραια μυστικοπαθεια ουτε ακραια λογοδιαρροια επι του θεματος. Δεν χρειαζεται καμια υστερια και θρηνος αν καποιες αποπειρες να κλεισουμε συμφωνιες δεν εχουν αισιο τελος, δεν θεωρω κακο να γινονται καποιες δηλωσεις οταν οι υπευθυνοι κρινουν οτι μπορουν να τις κανουν και επισης δεν θεωρω κακο να κρατησουν μυστικοτητα για ενα θεμα οταν εκεινοι το κρινουν.
Συγχωρησε με αν απαντω με εξωραϊσμους στους ...εξασχημισμους. Θα ηθελα να δω αντιστοιχη ευαισθησια σου απεναντι και σε αυτους. Δεχομαι οτι το παρακανω με τον εξωραϊσμο αλλα το κανω περισσοτερο ως αντιδραση και αντιβαρο στις εντυπωσεις που αφηνουν οι εξασχημισμοι που ευδοκιμουν στην υγρασια της πολης μας.
Εχουμε γεμισει με "μου ξυνιζει αυτο", "μου βρωμαει το αλλο", "αχρηστος αυτος", "λιγα τα λεφτα", "καβουριας", "δωσε ρε λεφτα και παρε", "ξεφτιλα", "φαααπ" κλπ
Και εδω μεσα ειμαστε και καλα. Απ' οτι ακουω απο τα παιδια στα μυδια και στα ραδια γινεται της κακομοιρας.
Εκει δεν σε ειδα ρε simba να βγαινεις και να λες "αστο με τις καταρες και τη μιρλα". "Αστο με τους εξωραισμους" ομως εσπευσες να σχολιασεις.. Και ο εξωραισμος και η μιρλα μπορουν να βλαψουν την ομαδα. Σιγουρα ομως το δευτερο εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καταστροφικο.
Καλωσόρισες Αιγύπτιε.
Μακάρι να δουλευτεί σαν 8αρο10άρι έχει μεγάλο potential και αντοχές, ή στην τελική ακραιο χαφ τύπου Σορλεν
Μακάρι να δουλευτεί σαν 8αρο10άρι έχει μεγάλο potential και αντοχές, ή στην τελική ακραιο χαφ τύπου Σορλεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Σάβ 14 Ιαν 2017, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κλείσει ο Σέρβος θεωρώ ότι θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα. Αν υπολογίσουμε ότι τα περισσότερα γκολ μπαίνουν από στημένα τότε προσθέτουμε ένα πολύ καλό γρανάζι στην μηχανή μας.Για το γαλλακι δεν ξέρω. Προτιμούσα εναν πιο μπουκαδορο παίχτη που να έχει το ένας με εναν. Μακάρι να μας βγει Σορλέν το παιδί.Μου φαίνονται καλές κινήσεις αν γίνουν. Είμαι αισιόδοξος.
Πατρα, το ειρωνικο υφος δεν πηγαινε για σενα αδερφε. Αφορμη πηρα απο αυτο που ειπες και μιλαω για την νοοτροπια μου εχει περασει σε ολους μας. "Εχουμε μαθει.." λεω και το εννοω περιλαμβανοντας και τον εαυτο μου.PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ απλά είπα ότι λογικά είναι κλεισμένη η μεταγραφή ρε αδερφέ....Για την σιγουριά του Μιχελ μιλούσα ότι ο παίχτης έχει κλείσει σε εμάς... Γιατί ειρωνεύεσαι ρε sic-4;;;
barlow4 έγραψε:ΠΑΟΚ κ δε θα γαμ.σεις ποτε.
τα χουμε πει.
-τι?βλεπει.που κολλαει.
" Έχουμει ξειφύύύύύύγ' " λέμε!!!!