Ειπαμε ρε
ΚΑΤΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ....
Για τα επεισόδια στο "εξοχικό" μας, εκεί που πήγαμε για Σ/Κ και καρφώσαμε κάτι δαφνο(τσι)μπουκωμέν@ εφηβάκια, στέλνοντας τα κλαμένα και γ@μημέν@ στις μανάδες τους, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΩΞΗ ο κύριος εισαγγελεύς, ο οποίος μάλιστα έστειλε σούμπιτους μετά τον αγώνα δύο ανθρώπους του για να καταγράψουν όλες τις ζημίες?
Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε ... ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ... "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι" !!!!![]()
![]()
Υ.Γ.
Θα μιλήσει ο αυγουλομάτης, κρίνοντας τα δολοφονικά επεισόδια των πιθηκοειδών υπανθρωπαρίων της τρούμπας?
Καλά ναι εννοείται εάν πέσουν τα ευρώ έρχεται....Τέτοιοι παίχτες είναι ονείρωξη για το Βόλλεϋ....Όπως και ο ευσεβής πόθος μου Wilfredo Leon....Απλά κάθεσαι και τους χαζεύεις....Dimg4 έγραψε:Καλα και ο Λι δυσκολα ερχοταν... και ο Σταροβιτς δυσκολα ερχοταν.. μαλλον παραβλεπετε καποιοι το οτι ειμαστε πρωταθλητες. Ερχονται τετοιοι παικτες ειδικα αν πεφτει το ευρω
Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω....Φιλιποφ πασά και ξένοι ακραίος και κεντρικός....και όλοι άλλοι όπως είμαστε με υγιή Ερναν Γκόμεζ....BigBaby έγραψε:Εγω πιστευω θα παμε σε Ελληνα πασαδορο για να φερουμε ξενο κεντρικο.
Ο Κουβανος (εχει αυτομολησει) παιρνει ενα σκασκο δολλαρια και παιζει στην Ασια... ειναι στα 29
και δυσκολα να ερθει στην Ευρωπη. (αν ερθει τετοιος παικτης θα βρουμε πετρελαιο στο παλατακι)