5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Η αντίδραση του στο 2ο γκολ είναι για γέλια και για κλάματα!Βλεπει ότι πηδάει ο Λημνίος ένας μ έναν με Λάρσον και αντί να τρέξει να καλύψει, τους κοιτάει....δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε φέτος...
Ενώ στο πρώτο... Βράχος...
Μόνιμη πηγή κινδύνου και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν δεν έσπρωχνε πχ τιν Κρέσπο θα είχαμε βάλει γκολ νωρίτερα
Μόνιμη πηγή κινδύνου και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν δεν έσπρωχνε πχ τιν Κρέσπο θα είχαμε βάλει γκολ νωρίτερα
- invincible
Αφού έφυγε ξανά ήρθε και τον ανανέωσαν... θα παίζαμε με τον Ιγκανσον τώρα γιατί αυτός που θα φέρνανε στην θέση του Βαρελα θα ήταν στον πάγκο σίγουρα.... Ετσι απο Ιγκασον προτιμώ βαρελα...
Εγώ σταμάτησα να γράφω στο topic του γιατί δεν ήθελα να μου πουν πως έχω εμμονές. Τα post είναι σε προηγούμενες σελίδες και περιγράφουν πλήρως τον φετινό Varela. Αν σου ξεμαρκάρεται έτσι ένα βαρύ κορμί όπως ο Ideye που να μαρκάρεις κανέναν γρήγορο επιθετικό.
- navigator11
Εχω αρχισει να πιστευω πως δεν ειναι ενας καλος παικτης σε ασχημη περιοδο, αλλα ενας μετριος παικτης που εκανε 2 καλες χρονιες στην μετρια καριερα του.
- PAOK_Antarctica
Γενικά για πάγκο είναι αλλά ματς όπως αυτό με την χαρτέξ είναι ειδικών συνθηκών.
- navigator11
Ένα δίκιο το έχεις. Ευελπιστώ σε γύρισμα κουμπιού την Κυριακή. Αν παίξει.
Έλεος σήμερα, στο 3ο λεπτό....
Τον παίχτη του δεν τον ελέγχει....
Η δε μπάλα δεν ξέρει καν πού βρίσκεται...
Τι ακριβώς κάνει, δηλαδή, στο πρώτο γκολ που τρώμε?
Μήπως έψαχνε, πίσω απ την εστία μας, τον γιο του-ball boy?
Απορώ για το πόσο κακός πρέπει να φαίνεται στις προπονήσεις ο Ισλανδός, για να μην παίζει στη θέση του....
Τον παίχτη του δεν τον ελέγχει....
Η δε μπάλα δεν ξέρει καν πού βρίσκεται...
Τι ακριβώς κάνει, δηλαδή, στο πρώτο γκολ που τρώμε?
Μήπως έψαχνε, πίσω απ την εστία μας, τον γιο του-ball boy?
Απορώ για το πόσο κακός πρέπει να φαίνεται στις προπονήσεις ο Ισλανδός, για να μην παίζει στη θέση του....

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο Ισλανδός, να είναι χειρότερος του τωρινού βαρελα κι να έχουμε δώσει σε λεφτά για να τον αποκτήσουμε το ρόστερ τριών ομάδων στην σούπερ Λίγκα;