15. José Ángel Crespo
- PAOK_Antarctica
Re: 15. José Ángel Crespo
Απιστευτος
Ο τύπος έχει μπει σε ένα mode " εντάξει έμαθα πλέον άριστα τη θέση μου, σας γράφω όλους στα @@ μου, δε σας βλέπω καν".
Ο τύπος έχει μπει σε ένα mode " εντάξει έμαθα πλέον άριστα τη θέση μου, σας γράφω όλους στα @@ μου, δε σας βλέπω καν".
Ο καλύτερος αμυντικός με διαφορά από τον δεύτερο όσο θυμάμαι εγώ τον ΠΑΟΚ.
Ρισπεκτ στον μεγάλο Άνχελ
Ρισπεκτ στον μεγάλο Άνχελ
- ΑποστόληςΑ
-
Τετοια λατρεια για προσφορα ενος παιχτη
στην ΠΑΟΚαρα μας εχω να νιωσω απ τον
Αρισταρχο, τον Καισαρα και το Γιουσουφ.-
Μακαρι οποτε κρεμασει τα παπουτσια του
να μεινει για παντα στον οργανισμο μας
σαν συνεργατης απο ενα καταλληλο ποστο
οπως γινεται με τους 2 απ τους παραπανω
πλην του σχωρεμενου Αρισταρχου δηλαδη!
στην ΠΑΟΚαρα μας εχω να νιωσω απ τον
Αρισταρχο, τον Καισαρα και το Γιουσουφ.-
Μακαρι οποτε κρεμασει τα παπουτσια του
να μεινει για παντα στον οργανισμο μας
σαν συνεργατης απο ενα καταλληλο ποστο
οπως γινεται με τους 2 απ τους παραπανω
πλην του σχωρεμενου Αρισταρχου δηλαδη!
Δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου καμία περίπτωση να αφήσει ο λουτσος τον Κρέσπο να φύγει. Η θρυλική τετράδα του γκρουπ που έχει μαλιασει η γλώσσα του να λέει δεν χαλάει με τίποτα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πιθανώς τελευταία; «Το είπα αυτό γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο. Βρισκόμαστε πλέον στον Απρίλιο και θέλω να πω ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που τους αρέσει να αφήνουν τα πράγματα για την τελευταία στιγμή. Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο. Θα δούμε... Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως αρνούμαι να συζητήσω με άλλες ομάδες γιατί σέβομαι απεριόριστα το σωματείο και δεν είναι δίκαιο. Νομίζω ότι κάνουν συζητήσεις στην ομάδα (σ.σ. γελώντας) για μένα και περιμένω... Απλά θεωρώ πως βρισκόμαστε πλέον στον Απρίλιο στο τέλος της σεζόν και πρέπει να συζητήσουμε».
Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, δείχνει πόσο ευφυής και αξιοπρεπής άνθρωπος, είναι.
Αυτός και ο Βιερινια, νομίζω ότι έχουν κερδίσει την ΠΑΟΚτσιδικη υστεροφημία τους για πολλά πολλά χρόνια!!!
Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή, μέλος του staff της ομάδας
Μεγάλη Κρεσπούρα!!!
Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, δείχνει πόσο ευφυής και αξιοπρεπής άνθρωπος, είναι.
Αυτός και ο Βιερινια, νομίζω ότι έχουν κερδίσει την ΠΑΟΚτσιδικη υστεροφημία τους για πολλά πολλά χρόνια!!!
Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή, μέλος του staff της ομάδας
Μεγάλη Κρεσπούρα!!!
Ισχύει πάντως πως έχει αργήσει η ανανέωση του.. Τι να μηχανευονται αραγες για αυτή τη ψυχαρα;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά ρε σείς δεν ντρέπεστε. Ακόμη να υπογράψετε το παλικάρι; Άντε κλείστε τον και να του δώσετε και πολύ καλό συμβόλαιο. Ο μόνος που δεν πήρε λεφτά από τους αήττητους. Άντε τελειώνετε.
Α και χρονική διάρκεια όσο θέλει αυτός. Μέχρι να σταματήσει.
Άντε μπράβο.
Α και χρονική διάρκεια όσο θέλει αυτός. Μέχρι να σταματήσει.
Άντε μπράβο.
Είναι μια σταθερά και είμαι σίγουρος ότι θα υπογράψει για 1 ακόμη έτος. Μαζί με Βιεϊρινια θα είναι η παλιά φουρνιά για μια ομαλή μετάβαση.