Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Vasilis pap
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ρε συνοπαδοι επειδή φαίνεται τα ξέρετε καλύτερα από εμένα ή έχετε πληροφόρηση από μέσα. Με εξτρεμ δλδ θα βολευτούμε με Γκαρι (κοροβεση) μυστακιδη τζαλμα και μακ εκτός άμα πουληθεί τότε το πολύ κανας ντεντινιο? Κάτι δεν κολλάει. Αυτά δεν είναι εξτρεν καλά. Εκτός άμα είναι να απόκτηθει κάποιος επιπέδου. Ας δώσει ένας τα φώτα του σας παρακαλώ.
- pisakaipoupoula
-
mbison
-
Dimg4
Ο Σακχοφ προοριζεται και να δεκαριζει οποτε θα ερθει δυνατο οκταρι ηγετηςDimitrisS έγραψε:Kι αλλο οκταρι; Οκταρι ειναι ή τουλαχιστον οκταριζει και ο Σακχοφ, οκρατιζει και ο Τσιμιροτ και ο Χαρισης.Dimg4 έγραψε:Ο Τζαλμα. Κωστα δεν εχει σημασια ρε φιλε, δε συνηθιζω ν λεω ονοματα εαν δεν ειναι σχεδον κλεισμενο.
Τα μπαμ παντως θα ειναι οκταρι και φορ
Ρε εκει στην ΠΑΕ τι κανετε;;;; Σοβαρο προγραμματισμο και απο νωρις; Θα μας τρελανετε ναουμε;

- Kostas_Peraia4
Aν ξερεις ονοματα,δωσε τουλαχιστον καμια πληροφορια,ετσι ωστε να το μαντεψουμε,οπως καναμε περυσι και με τον Tudor,πριν κλεισειDimg4 έγραψε:Ο Σακχοφ προοριζεται και να δεκαριζει οποτε θα ερθει δυνατο οκταρι ηγετηςDimitrisS έγραψε:Kι αλλο οκταρι; Οκταρι ειναι ή τουλαχιστον οκταριζει και ο Σακχοφ, οκρατιζει και ο Τσιμιροτ και ο Χαρισης.Dimg4 έγραψε:Ο Τζαλμα. Κωστα δεν εχει σημασια ρε φιλε, δε συνηθιζω ν λεω ονοματα εαν δεν ειναι σχεδον κλεισμενο.
- Vasilis pap
Πες ότι είναι κάνας μπιμπρας να τρελαθώ βραδιάτικα! Και επίσης πως το γίνεται λίγο με τα εξτρεμ. Άμα πάρουμε αυτόν από Τουρκία,μονο άμα πουληθεί ο μακ θα πάμε για παιχταρα. Γτ αυτός αυτός τζαλμα δεν σου προσφέρει το limit up αδερφέ.Dimg4 έγραψε:Ο Σακχοφ προοριζεται και να δεκαριζει οποτε θα ερθει δυνατο οκταρι ηγετηςDimitrisS έγραψε:Kι αλλο οκταρι; Οκταρι ειναι ή τουλαχιστον οκταριζει και ο Σακχοφ, οκρατιζει και ο Τσιμιροτ και ο Χαρισης.Dimg4 έγραψε:Ο Τζαλμα. Κωστα δεν εχει σημασια ρε φιλε, δε συνηθιζω ν λεω ονοματα εαν δεν ειναι σχεδον κλεισμενο.
15 ιουλίουpisakaipoupoula έγραψε:άσχετη ερώτηση αλλά αντίπαλο στα προκριματικά πότε μαθαίνουμε?
για τα στημένα ποιον θα έχουμε;
θέλω έναν με 3 το πολύ στο κόρνερ τσάλεντζ
θέλω έναν με 3 το πολύ στο κόρνερ τσάλεντζ
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:Ο Σακχοφ προοριζεται και να δεκαριζει οποτε θα ερθει δυνατο οκταρι ηγετηςDimitrisS έγραψε:Kι αλλο οκταρι; Οκταρι ειναι ή τουλαχιστον οκταριζει και ο Σακχοφ, οκρατιζει και ο Τσιμιροτ και ο Χαρισης.Dimg4 έγραψε:Ο Τζαλμα. Κωστα δεν εχει σημασια ρε φιλε, δε συνηθιζω ν λεω ονοματα εαν δεν ειναι σχεδον κλεισμενο.
Και ο Pereyra;;;
Κατι ακουσα προσπαθει ο μιχελ να πεισει τον λυκουρεζο αλλα θα φανει απο το αμα μπουμε ομιλου cl ή οχιABOLEYTOI έγραψε:για τα στημένα ποιον θα έχουμε;
Η επομενη αποψη μου ισως θα επρεπε να μπει στον προγραμματισμο της νεας χρονιας και οχι στις μεταγραφες αλλα δεν πειραζει.
Λοιπον, εγω για 8αρι ψηνομαι μονο αν μιλαμε για ΤΟΠ ονομα. Διαφορετικα, δεν θελω να θαφτουν οι παιχταραδες Τσιμι και Χαρισης για κανα γιωτομπαλο. Αν ειναι να παρουν κατι μετριο, αςμην το παρουν καθολου και ας ριξουν το βαρος στα σεντερ μπακ ή στο τερμα.
Αλλα ρε σεις, δεν ξερω, μου φαινεται σχεδον απιστευτο... Λετε να κανουμε επιτελους σωστο προγραμματισμο; Θα συγκινηθω ρε μαγκες!
Λοιπον, εγω για 8αρι ψηνομαι μονο αν μιλαμε για ΤΟΠ ονομα. Διαφορετικα, δεν θελω να θαφτουν οι παιχταραδες Τσιμι και Χαρισης για κανα γιωτομπαλο. Αν ειναι να παρουν κατι μετριο, αςμην το παρουν καθολου και ας ριξουν το βαρος στα σεντερ μπακ ή στο τερμα.
Αλλα ρε σεις, δεν ξερω, μου φαινεται σχεδον απιστευτο... Λετε να κανουμε επιτελους σωστο προγραμματισμο; Θα συγκινηθω ρε μαγκες!
-
Dimg4
adamroxas έγραψε:
Λοιπον, εγω για 8αρι ψηνομαι μονο αν μιλαμε για ΤΟΠ ονομα.
Τοπ θα ερθει φιλε. Επιπεδου Παυλαρα. Ο Ιβιτς θελει βραχο ηγετη στα χαφ