Χορτάσαμε μαλακ..ες από το στόμα του τόσους μήνες.
Άντε μπας και παίξει και ο Μπερμπατοφ.
Λίγο πιο κομψά (όχι ότι το "Μπογδάνος" ειναι ελαφρυ

pgetsos
Γιατί όταν τα έλεγα, πέσαν να με φάνε...Odi έγραψε:Γιατί δεν καταλαβαίνετε οτι έφυγε λόγω των δηλώσεων του;
+++++++++++++danirifle έγραψε:μάλιστα...
και το γαιτανάκι της αλλαγής προπονητών μεσούσης περιόδου, συνεχίζεται
θέλω πολύ να κόψω αντιδράσεις μερικών συνοπαδών στα επόμενα ματς, τώρα που έφυγε το εξιλαστήριο θύμα...
ή μήπως και για τα επόμενα αποτελέσματα θα φταίει πάλι ο τούντορ?
λογικά εφόσον έφταιγε ο ίδιος, τώρα θα πρέπει να βρούμε κάτι καινούργιο
θέλω να δω τη στάση ορισμένων απέναντι στον ίβιτς, ήδη βλέπω τη λέξη "στήριξη" να παίζει παντού.
χαίρομαι που βλέπω αυτή την αλλαγή, αν και είναι τέρμα υποκριτική, όταν τη στήριξη τη δείχνουμε μόνο στις νίκες
ελπίζω τώρα που έφυγε ο τούντορ, η ομάδα να πάρει όλα τα ματς, μέσα έξω, μιας και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ (όπως έλεγαν πολλοί) και να δούμε μπαλάρα.
ελπίζω να δούμε τον κίτσιου να γίνεται ασπιλικουέτα, τον πέλκα να γίνεται καλύτερος από το φορτούνη, και το μπερμπάτωφ να βάλει 15 γκολ από τη θέση του σέντερ φορ
ελπίζω να δω τα χαμόγελα των συνοπαδών μου να επιστρέφουν στο φόρουμ μιας και έφυγε η γάγγραινα της ομάδας
ιγκόρ τούντορ, καλή επιτυχία στη συνέχεια.
προσωπικά θα παρακολουθώ τα προπονητικά σου βήματα
υγ. α και κάτι ακόμα...
φεύγει ο μαθητευόμενος τούντορ, το πείραμα
και έρχεται ο βλάνταν....
γελάει και το χάντμπολ
Το σηκωσε ο υπνος? Με ειρωνεια μου μιλησες, το ιδιο σ απαντωCCCP έγραψε:Kαλα αγορι μου Dimg4, συνεχησε εσυ.
Καμενη γη θα παραλαβει ο Ιβιτς ε?
Ο Τουντορ τα εκανε μπουρδελο ε?
Τι ακριβως ειμασταν περσι (και προπερσι και και) και τι ακριβως παρελαβε ο Τουντορ?
Εδω θα ειμαστε του χρονου και παλι τον προπονητη θα κραζεις τετοια εποχη. Φαε τον παπα της ψευτικης ελπιδας οτι ειναι ο οποιος προπονητης το προβλημα.
Καλών υπνο.
Πέρα από το αστείο του πράγματος (που ήταν και αστείο, όπως με τις κυβερνήσεις)danirifle έγραψε:άρα περίπτερε βρήκες σε ποιον θα ρίξεις το φταίξιμο των επόμενων αποτελεσμάτων.
ωραίος... μπράβο σου
τι θα ολοκλήρωνε ο τούντορ?
να μπει πλει οφ και να καβαλήσει τους 2 από πάνω του.
όπως έκανε και με τους 2 στην κανονική διάρκεια στα μεταξύ τους παιχνδία
και με το χανούμι έπαιξε καλύτερα στη συνισταμένη των 2 ματς, και με το βάζελο
τεσπα, δεν έχει νόημα, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
μου απάντησες ότι για ό,τι γίνει από δω και πέρα θα φταίει πάλι ο τούντορ.
το συμπέρασμά μου το έβγαλα