goran 64 έγραψε:Μιας και του λόγου μου πήγα (όχι Τουρκία όμως) από 7-8 φορές, έχω την εντύπωση ότι Πορτογάλοι, Ισπανοί (απ την Βαρκελώνη και νοτιότερα, εξαιρούνται οι βορειοδυτικοί Βάσκοι που δεν πήγα κατά Μπιλμπάο και Λα Κορούνια π.χ. και δεν έχω άποψη) και Ιταλοί, από την Ρώμη και νοτιότερα (όχι φυσικά οι Βόρειοι του Τορίνο, Μιλάνο ακόμα και Φλωρεντίας και Πάρμας, οι οποίοι είναι "κανονικοί" Ευρωπαίοι σε νοοτροπία και κουλτούρα) είναι "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" με εμάς τους Έλληνες!!!
Καμία απολύτως σχέση με κουλτούρα και νοοτροπίες Βορειοευρωπαίων δηλαδή...![]()
Η διαχείριση Όλσεν απ τον τέως, συμφωνώ με την άποψη του "και 1 επισκέπτης" ήταν από ατυχέστατη έως τραγική, το ίδιο όμως κι απ τον κόσμο μας ελέω ΑΡΔ!!! Τους λόγους του τέως δεν τους ξέρω φυσικά!!!
Υ.Γ. Φίλε μου "και 1 επισκέπτης", αυτό που υποστηρίζεις για ανυπαρξία καν σκέψης περί δεξιού μπακ τον χειμώνα, καταρρίπτεται και μόνο απ το μπάχαλο που προέκυψε λόγω του "επεισοδίου Γκαλίτσιου" θαρρώ!!!
Υ.Γ. 2...Κατ, σ αυτήν την 1 που θυμάσαι, η μπάλα πήγαινε δεν πήγαινε εστία με την τροχιά που είχε λόγω των ανάποδων φάλτσων η μπάλα!!! Έστω όμως ότι είναι έτσι, αυτή τον κάνει κάτι παραπάνω από έναν μετριοκακό τερματοφύλακα, κατώτερο σαφώς του Γλύκου, ο οποίος είναι απλά μέτριος;;; Τοσου βέβαια κάνει την τελευταία μου ερώτηση μάλλον ρητορική!!!
Αν και το πάμε εντελώς off topic τώρα, προσωπικά Goran εγώ δε βρίσκω τόσες ομοιότητες. Μεγάλες διαφορές από την αισθητική των πόλεων μέχρι την κατάσταση στο δρόμο. Στην Πορτογαλία δεν ακούς ούτε κόρνα αυτοκινήτου. Στη Βαρκελώνη πήγαινα παντού με ποδήλατο. Εδώ ο ποδηλατόδρομος έχει αμάξια πάνω. Αυτά δε γίνονται ούτε στα Βαλκάνια. Στο Βελιγράδι δε σταμάτησα σε διάβαση και μόνο που δε με βγάλανε από το αμάξι οι πεζοί.
Είμαστε ειδική κατηγορία και το βγάζουμε στην καθημερινότητα με πολύ άσχημο τρόπο.