25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Mīngus »

goran 64 έγραψε:Μιας και του λόγου μου πήγα (όχι Τουρκία όμως) από 7-8 φορές, έχω την εντύπωση ότι Πορτογάλοι, Ισπανοί (απ την Βαρκελώνη και νοτιότερα, εξαιρούνται οι βορειοδυτικοί Βάσκοι που δεν πήγα κατά Μπιλμπάο και Λα Κορούνια π.χ. και δεν έχω άποψη) και Ιταλοί, από την Ρώμη και νοτιότερα (όχι φυσικά οι Βόρειοι του Τορίνο, Μιλάνο ακόμα και Φλωρεντίας και Πάρμας, οι οποίοι είναι "κανονικοί" Ευρωπαίοι σε νοοτροπία και κουλτούρα) είναι "ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" με εμάς τους Έλληνες!!!

Καμία απολύτως σχέση με κουλτούρα και νοοτροπίες Βορειοευρωπαίων δηλαδή... :oops:

Η διαχείριση Όλσεν απ τον τέως, συμφωνώ με την άποψη του "και 1 επισκέπτης" ήταν από ατυχέστατη έως τραγική, το ίδιο όμως κι απ τον κόσμο μας ελέω ΑΡΔ!!! Τους λόγους του τέως δεν τους ξέρω φυσικά!!!

Υ.Γ. Φίλε μου "και 1 επισκέπτης", αυτό που υποστηρίζεις για ανυπαρξία καν σκέψης περί δεξιού μπακ τον χειμώνα, καταρρίπτεται και μόνο απ το μπάχαλο που προέκυψε λόγω του "επεισοδίου Γκαλίτσιου" θαρρώ!!! ;)

Υ.Γ. 2...Κατ, σ αυτήν την 1 που θυμάσαι, η μπάλα πήγαινε δεν πήγαινε εστία με την τροχιά που είχε λόγω των ανάποδων φάλτσων η μπάλα!!! Έστω όμως ότι είναι έτσι, αυτή τον κάνει κάτι παραπάνω από έναν μετριοκακό τερματοφύλακα, κατώτερο σαφώς του Γλύκου, ο οποίος είναι απλά μέτριος;;; Το :mrgreen: σου βέβαια κάνει την τελευταία μου ερώτηση μάλλον ρητορική!!! ;)

Αν και το πάμε εντελώς off topic τώρα, προσωπικά Goran εγώ δε βρίσκω τόσες ομοιότητες. Μεγάλες διαφορές από την αισθητική των πόλεων μέχρι την κατάσταση στο δρόμο. Στην Πορτογαλία δεν ακούς ούτε κόρνα αυτοκινήτου. Στη Βαρκελώνη πήγαινα παντού με ποδήλατο. Εδώ ο ποδηλατόδρομος έχει αμάξια πάνω. Αυτά δε γίνονται ούτε στα Βαλκάνια. Στο Βελιγράδι δε σταμάτησα σε διάβαση και μόνο που δε με βγάλανε από το αμάξι οι πεζοί.
Είμαστε ειδική κατηγορία και το βγάζουμε στην καθημερινότητα με πολύ άσχημο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μιλάω για χαρακτηριστικά ανθρώπων σε νοοτροπίες!!! Δεν έκανα τουρισμό παρά δύο απ τις φορές που αναφέρω, ούτε διαφωνώ όμως για τα χαρακτηριστικά που εναπόκεινται σε Δημόσιες Υπηρεσίες, όπως καθαριότητα πόλεων κ.τ.λ.!!!

Με το ποδήλατο υπάρχουν κι εδώ περιοχές που μπορείς να κινείσαι σε ποδηλατόδρομο δίχως πρόβλημα, απλά είναι λιγοστές στα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως σε επαρχιακές πόλεις, όπως Καρδίτσα, Τρίκαλα (φουλ από ποδήλατα), όσο για το παρκάρισμα όπου να ναι, κι αυτό θέμα Δημοσίου-Κράτους είναι, μιας κι εκεί προβλέπονται πρώτα τα αντίστοιχα πάρκινγκ πριν γίνει ο δρόμος, αντίθετα με εμάς!!!

Σαν λαοί όμως, σε πολλά χαρακτηριστικά μοιάζουμε πολύ, τουλάχιστον προσωπικά αυτό κατάλαβα από τα πολλά μου επαγγελματικά ταξίδια και την γνωριμία μου με πολλούς ανθρώπους και την σχέση μου μαζί τους... :)

Το Βελιγράδι δεν το ανέφερα, πήγα τελευταία φορά το 2000 και η νοοτροπία των Σέρβων δεν ταιριάζει σε πολλά με την δική μας, εμείς θεωρώ ότι από Βαλκάνια, μοιάζουμε πολύ περισσότερο με τους Ρουμάνους και πολύ λίγο με τους υπόλοιπους!!!

Βέβαια οι απόψεις είναι τελείως προσωπικές και δεν προσπαθώ να σε πείσω για το αντίθετο αδερφέ... 8-)

Sorry κι από μένα για το off topic... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Απρ 2016, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αν και το μαμησαμε στα οφ τοπικ
Πες τα ρε φίλε
Μιλάει πχ ο άλλος για τους ρουμάνους και μιλάει τόσο υποτιμητικά λες και αυτός κατάγεται από το Μανχάταν
Έχει πάει στην ρουνια να δει πως είναι
Που ντρέπεσαι να πατήσεις σε κάτι πολης όπως η τειμισοαρα
Που δεν υπάρχει περίπτωση αυτοκίνητο να μην σταματήσει για πεζό ή ποδήλατο
Άστα δεν υπάρχουμε
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

goran 64 έγραψε:
Η διαχείριση Όλσεν απ τον τέως, συμφωνώ με την άποψη του "και 1 επισκέπτης" ήταν από ατυχέστατη έως τραγική, το ίδιο όμως κι απ τον κόσμο μας ελέω ΑΡΔ!!! Τους λόγους του τέως δεν τους ξέρω φυσικά!!!

Υ.Γ. Φίλε μου "και 1 επισκέπτης", αυτό που υποστηρίζεις για ανυπαρξία καν σκέψης περί δεξιού μπακ τον χειμώνα, καταρρίπτεται και μόνο απ το μπάχαλο που προέκυψε λόγω του "επεισοδίου Γκαλίτσιου" θαρρώ!!! ;)

η αλήθεια είναι ότι κι εγω αρχισα να απογοητευομαι προς το τελος με τον ΟΛσεν. στην αρχη, πες το προσδοκια, πες το ανυπαρξια κεντρικων αμυντικων δεν εβλεπα κατι τοσο τραγικο. μετα το πολυ κραξιμο μπηκα κι εγω στην διαδικασια να τον κριτικαρω.

τον ειχα ξεχασει τον Γκαλιτσιο!!! αλλα και παλι, σοβαρα δεν μπορει να το σκεφτονταν!!! ισως καποιοι, οχι ολοι ομως που επαιρναν αποφασεισ!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:μια χαρα ευρωπαιος ειναι

απλα δεν ειναι βορειοευρωπαιος,αλλα ευρωπη δεν ειναι μονο ο βορρας
η νοτιο ιταλια,τα παλια αδερφια μας :D δεν ειναι ευρωπη; η μιση και βαλε ισπανια; η μασσαλια;
ε με αυτους μοιαζουμε παρα πολυ,ιδιως με τους κατοικους της νοτιοιταλιας ειμαστε πολυ κοντα
σε πολλα καλα και κακα

MΕ τους μόνους που μοιάζεις είναι τους κατοίκους της νότιας Ιταλίας και της Νάπολης επισης με τους Τούρκους τους σερβους και τους Βουλγάρους

Ισπανία δεν έχω πάει για να έχω αποβεί
Ενώ για Μασσαλία που έκατσα 3 μέρες δεν είδα τίποτα κοινό

Εσύ μπορεί να θεωρείς τον Έλληνα ευρωπαίο αλλά εγώ σου λεω ότι περισσότερες ομοιότητες έχει με έναν ιρανο πχ παρά με κάποιον κάτοικο της Ευρώπης πέρα των χωρών των Βαλκανίων και της Μεσογείου

Σωστότατο

Αγωνιστικα γιατι φύγαμε επειδή " πρότεινα " τον ολσεν και τον πιστευω ακομα ελπίζω να μην ισχυει η ρήτρα και να του δωθεί μια ευκαιρία καλη
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

desperando έγραψε:

η νοτιο ιταλια,τα παλια αδερφια μας :D δεν ειναι ευρωπη; η μιση και βαλε ισπανια; η μασσαλια;
ε με αυτους μοιαζουμε παρα πολυ,ιδιως με τους κατοικους της νοτιοιταλιας ειμαστε πολυ κοντα
σε πολλα καλα και κακα

MΕ τους μόνους που μοιάζεις είναι τους κατοίκους της νότιας Ιταλίας και της Νάπολης επισης με τους Τούρκους τους σερβους και τους Βουλγάρους

Εσύ μπορεί να θεωρείς τον Έλληνα ευρωπαίο αλλά εγώ σου λεω ότι περισσότερες ομοιότητες έχει με έναν ιρανο πχ παρά με κάποιον κάτοικο της Ευρώπης πέρα των χωρών των Βαλκανίων και της Μεσογείου

ο τουρισμος και μαλιστα ολιγοημερος δεν ειναι και η καλυτερη εικονα για συγκριση λαων.

οχι με τους τουρκους δεν μοιαζουμε,αν και ειναι της μοδας να λεμε πως μοιαζουμε πολυ ,(σαν το αλλο το ουνα ρατσα με τους ιταλους)!εν τουτοις ειναι μουσουλμανοι,με τεραστια αραβικη επιρροη απο την γραφη τους(την αλλαξαν πολυ προσφατα) μεχρι τα παντα τους, διαφορετικη κουλτουρα!ιδιως με αυτους στα ενδοτερα δεν εχουμε παρα ελαχιστα κοινα
μοιαζουμε στον βαθμο που θα δουμε τις βυζαντινες ή ευρωπαικες επιρροες πανω τους και θα δουμε τις οθωμανικες σε εμας.

με αυτους που μοιαζουμε οπως σου ειπα ειναι πρωτο και κυριον με τους κατοικους της νοτιας ιταλιας,τους παλιους ελληνες της μεγαλης ελλαδας που εκλατινιστηκαν και σε δευτερο χρονο με "ισπανους" νοτου,με γαλλους απο τον νοτο,με τουρκους των παραλιων(πλην οσων μεταναστευσαν απο τα ενδοτερα) και αλλους μεσογειους
επισης μοιαζουμε και με σερβους και με αλλους
αλλα στην πραξη αυτο που ειμαστε ειναι ελληνες
οπως και η γλωσσα μας ειναι μοναδικη ετσι και εμεις οι ιδιοι σαν κουλτουρα,ελλαδιτες και κυπριοι
ειμαστε κατα βαση μεσογειοι,αλλα εχουμε και το ανατολιτικο,εχουμε και το βαλκανικο
εχουμε ακομα και το δυτικοευρωπαικο.απο παντου και πουθενα και κυριως μεσογειοι
ελληνες δηλαδη

εννοειται πως μας θεωρω ευρωπαιους,αλλα πανω απο ολα ελληνες και σιγουρα ειναι τουλαχιστον τραβηγμενη η συγκριση του ελληνα με τον ιρανο!(τους οποιους ειχα πετυχει σε μια σταση,ενα λεωφορειο τουριστικο,προσπαθουσα να επικοινωνησω και ηταν αδυνατον,μια γυναικα που ρωτησα κατι,αν θυμαμαι καλα ρωτησα αν πηγαινουν στις θερμοπυλες,ηταν σχετικα κοντα(σημ ημουν με την γυναικα μου!) με απεφυγε αρον αρον!θεωρωντας ισως και μονο προσβολη μια απαντηση σε εναν αντρα ! :shock: ενω ο αντρας διπλα της προσπαθουσε να επικοινωνησει εις ματην δεν ηξερε γρι αγγλικα,αν και καλοκαρδος,οπως και κανενας που εκανε "αποπειρα" επικοινωνιας μαζι μου)και υποθετω αυτοι ειναι και το πλεον ανεπτυγμενο κομματι της χωρας τους,τουριστες γαρ
βεβαιως εχουν εξαιρετικο κινηματογραφο και αυτοι
αυτο που ειπα ειναι πως εχουμε στο μυαλο μας μια ευρωπη του βορρα,του νορβηγου,του αγγλου,του γερμανου(που τους βλεπουμε στα καλοκαιρια δηλ τι προτυπο ειναι πολλοι εξ αυτων,αλλα τελος παντων)
ομως ευρωπη ειναι και ο κατοικος της νοτιου ιταλιας και ο ισπανος και εμεις οι ελλαδιτες κ οι κυπριο και ο μαλτεζος
και επιπλεον πια ευρωπαιοι ειναι και οι ουγγροι κ.ο.κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 27 Απρ 2016, 03:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι σχέση έχει η γραφή με το πόσο μοιάζουμε;

Ειδικά με παράλια-Κωνσταντινούπολη μοιάζουμε σε πάρα πολλά, περισσότερο από Ιταλούς της Ρώμης (εκεί έχω πάει) η Ισπανούς Βαρκελώνης, και δε το θεωρώ κακό πάντως..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

καλα απο οτι εγραψα αυτο απομονωσες; !
ειπα σαν ,παρομοιωση ,δεν εκανα συγκριση,λεω οπως η γραφη μας ειναι μοναδικη ετσι και εμεις,δεν μπορει να πει κανεις πως μοιαζουμε με τον εναν ή τον αλλο,μοιαζουμε με ολους και με κανεναν

παρεμπιπτοντως η γραφη τωρα που το λες,τα εθιμα,το φαγητο,η θρησκεια ειναι βαριες επιρροες στην κουλτουρα ενος λαου και χαρακτηριζουν την κουλτουρα του,τον τροπο σκεψης του,την καθημερινοτητα του
ε πως να το κανουμε ο τουρκος εχει σφραγιδα αραβικη και μονο σε δευτερο χρονο βυζαντινη ή ευρωπαικη(εξου και οι ομοιοτητες)
στον βαθμο που βλεπουμε τις βυζαντινε ςκ ευρωπαικες επιρροες σε καποιους κατοικους τους και τις οθωμανικες σε εμας μοιαζουμε
αλλα ειναι τραβηγμενο
οπως η συγκριση ιρανου ελληνα ειναι τραβηγμενη
να λεμε πως ο ελληνας(ελλαδιτης ή κυπριος) ειναι "αδερφος" με τον τουρκο των παραλιων
ε τοτε με τον σερβο ή τον νοτιοιταλο τι ειμαστε; :lol:

η Πολη ειναι γεματη κουρδους κα νατολιτες πια,με την τεραστια μεταναστευση απο το εσωτερικο
μονο με τους εξευρωπαισμενους τουρκους μοιαζουμε

επισης και πολιτικα ειμαστε η μερα με την νυχτα,με στρατιωτικα καθεστωτα μεγαλωμενοι και με σουλτανους
με ανυπαρκτη αριστερα ,με νομοταγη τον μεσο πολιτη στην εξουσια
και αυτα ειναι δειγματα χαρακτηρα,απο την στιγμη που αυτη ειναι η ψηφος του λαου τους.ενω και οι πολιτικες επιρροες οτι και αν λεμε επηρεαζουν ως ενα βαθμο και αυτες τον χαρακτηρα ενος λαου.
ξαναλεω μοιαζουμε πρωτα κ κυρια με τους κατοικους της νοτιας ιταλιας και μετα με τους αλλους μεσογειους,μεσα και οι τουρκοι των παραλιων ,οι βαλκανιοι σερβοι κ.λπ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Για την γραφή των Τούρκων έλεγα, και απλά γιατί μου έκανε εντύπωση όπως το είπες

Εγώ και από αυτά που έζησα πρόσφατα που πήγα, και από όσα έχω ακούσει από τους δικούς μου που μέχρι το 68 έμεναν στη Πόλη, είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύεται γενικώς. Και τέτοια "σύνδεση" δεν έχω δει προσωπικά ουτε στην Ρώμη, ούτε Βαρκελώνη ( και σίγουρα ούτε σε άλλες χώρες που είχα τη τύχη να ταξιδεύω όπως Ελβετία-Γερμανία)

Πολιτικά κτλ δε συγκρίνω, μιλάω μόνο για την επαφή που έχουμε σαν άνθρωποι μεταξύ μας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ολα,πολιτικη,γραφη,θρησκεια,εθιμα κ.λπ ολα επηρεαζουν τον τροπο που σκεπτομαστε,που ζουμε,που συναναστρεφομαστε
υπαρχουν τεραστιες διαφορες ,αλλα και σημαντικα κοινα σημεια
το αυτο συμβαινει και με τους αλλους λαους για τους οποιους ειμαστε υποψιασμενοι,με τους κατοικους της νοτια ιταλιας οι ομοιοτητες ειναι μεγαλες

βαρκελωνη ειναι ψηλα,για ισπανια αναφερομουν κυριως στον νοτο ,που ειχε και τις αραβικες επιρροες
και με τους ρωμαιους εχουμε σημαντικα κοινα,αλλα παντως και αυτοι δεν ανηκουν στην νοτια ιταλια.νοτια ιταλια η οποια ειναι το κατ εξοχην μερος με το οποιο μπορουμε να μιλησουμε για πολλα κοινα μεταξυ των λαων,σε κουλτουρα κ.λπ
με αυτους ΠΑΝΤΑ ξεκινανε οι συγκρισεις μακραντ ων υπολοιπων και οι αλλοι λαοι,τουρκοι παραλιων,σερβοι κ.λπ ακολουθουν

απο το 64,τοτε ηταν που βγηκαν οι νομοι που εκδιωξαν την μειονοτητα την ελληνικη,εχουν μεταναστευσει εκατομμυρια ανατολιτες τουρκοι και κουρδοι σε Πολη και απραλια,με τους οποιους μας χωριζει η αβυσσος σε θεματα κουλτουρας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Παλαιολόγος έγραψε:
desperando έγραψε:

σε πολλα καλα και κακα

ο τουρισμος και μαλιστα ολιγοημερος δεν ειναι και η καλυτερη εικονα για συγκριση λαων.

οχι με τους τουρκους δεν μοιαζουμε,αν και ειναι της μοδας να λεμε πως μοιαζουμε πολυ ,(σαν το αλλο το ουνα ρατσα με τους ιταλους)!εν τουτοις ειναι μουσουλμανοι,με τεραστια αραβικη επιρροη απο την γραφη τους(την αλλαξαν πολυ προσφατα) μεχρι τα παντα τους, διαφορετικη κουλτουρα!ιδιως με αυτους στα ενδοτερα δεν εχουμε παρα ελαχιστα κοινα
μοιαζουμε στον βαθμο που θα δουμε τις βυζαντινες ή ευρωπαικες επιρροες πανω τους και θα δουμε τις οθωμανικες σε εμας.

με αυτους που μοιαζουμε οπως σου ειπα ειναι πρωτο και κυριον με τους κατοικους της νοτιας ιταλιας,τους παλιους ελληνες της μεγαλης ελλαδας που εκλατινιστηκαν και σε δευτερο χρονο με "ισπανους" νοτου,με γαλλους απο τον νοτο,με τουρκους των παραλιων(πλην οσων μεταναστευσαν απο τα ενδοτερα) και αλλους μεσογειους
επισης μοιαζουμε και με σερβους και με αλλους
αλλα στην πραξη αυτο που ειμαστε ειναι ελληνες
οπως και η γλωσσα μας ειναι μοναδικη ετσι και εμεις οι ιδιοι σαν κουλτουρα,ελλαδιτες και κυπριοι
ειμαστε κατα βαση μεσογειοι,αλλα εχουμε και το ανατολιτικο,εχουμε και το βαλκανικο
εχουμε ακομα και το δυτικοευρωπαικο.απο παντου και πουθενα και κυριως μεσογειοι
ελληνες δηλαδη

εννοειται πως μας θεωρω ευρωπαιους,αλλα πανω απο ολα ελληνες και σιγουρα ειναι τουλαχιστον τραβηγμενη η συγκριση του ελληνα με τον ιρανο!(τους οποιους ειχα πετυχει σε μια σταση,ενα λεωφορειο τουριστικο,προσπαθουσα να επικοινωνησω και ηταν αδυνατον,μια γυναικα που ρωτησα κατι,αν θυμαμαι καλα ρωτησα αν πηγαινουν στις θερμοπυλες,ηταν σχετικα κοντα(σημ ημουν με την γυναικα μου!) με απεφυγε αρον αρον!θεωρωντας ισως και μονο προσβολη μια απαντηση σε εναν αντρα ! :shock: ενω ο αντρας διπλα της προσπαθουσε να επικοινωνησει εις ματην δεν ηξερε γρι αγγλικα,αν και καλοκαρδος,οπως και κανενας που εκανε "αποπειρα" επικοινωνιας μαζι μου)και υποθετω αυτοι ειναι και το πλεον ανεπτυγμενο κομματι της χωρας τους,τουριστες γαρ
βεβαιως εχουν εξαιρετικο κινηματογραφο και αυτοι
αυτο που ειπα ειναι πως εχουμε στο μυαλο μας μια ευρωπη του βορρα,του νορβηγου,του αγγλου,του γερμανου(που τους βλεπουμε στα καλοκαιρια δηλ τι προτυπο ειναι πολλοι εξ αυτων,αλλα τελος παντων)
ομως ευρωπη ειναι και ο κατοικος της νοτιου ιταλιας και ο ισπανος και εμεις οι ελλαδιτες κ οι κυπριο και ο μαλτεζος
και επιπλεον πια ευρωπαιοι ειναι και οι ουγγροι κ.ο.κ

Επειδή ο καλύτερος μου φίλος από τα φεγγάρια που ήμουν Σκωτία είναι Ιρανός ,θα σου πω απλά ότι έχεις μαύρα μεσάνυκτα για τους Ιρανούς.εκτός και αν τους μπερδεύεις με τους Ιρακινούς που δεν το πιστεύω

Όπως προείπα πολλοί δεν έχουν ιδέα για κάποιους λαούς και τους έχουν στο μυαλό τους πολύ υποτιμητικά όπως το παράδειγμα που έφερα για τους ρουμάνους ή ο τρόπος που μιλάς για έναν λαό -τους περσες- που όπως δείχνει δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την κουλτούρα τους.
Την επόμενη φορά που θα πετύχεις Ιρανό να προσέχεις μην ανατιναχτει μονο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάει το τόπικ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

δεν μιλαω υποτιμητικα λεω πως εχουμε διαφορετικες κουλτουρες(για τους ρουμανους ποτε εκανα λογο;)

μπορει αυτος που ειδες να ανηκε στην ελιτ,αν σπουδαζε εκει και οι ελιτ οντως μοιαζουν μεταξυ τους,μπορει να ηταν αντικαθεστωτικος και να εφυγε μεταναστης..σε καθε πριπτωση προφανως ενταγμενος στον χωρο που σπουδαζε/ζουσε...με αυτην την λογικη ομως ο ελληνας μοιαζει και με τον ινδο και με τον ιαπωνα..ειναι αληθεια πως ιδιως το ιραν εχει δυο συνιστωσες η μια η θεοκρατικη,που ειναι και αυτη που πλειοψηφει και που ειχα στο νου μου και της οποιας οι φορεις δεν εχουν παρα ελαχιστες ομοιοτητες με τους ελληνες και η αλλη η μειονοτητα που δεν επικρατησε τελικα η περισσοτερο εκδημοκρατισμενη κ.λπ
αλλα εδω μιλαμε για τον μεσο ιρανο !
θρησκεια,παιδεια,πολιτικη,εθιμα ολα οσα καθοριζουν την καθημερινοτητα και την σκεψη του ειναι πολυ διαφορετικα απο τα δικα μας για να μιλας για μεγαλες ομοιοτητες,μοιαζουμε στον βαθμο που μοιαζει η ανατολιτικη πλευρα μας
την δυση αστηνα,αυτη συνηθως τις λειαινει τις διαφορες οπως σου ειπα,δηλ η παραμονη σε αυτην.

τον ιρανικο πολιτισμο τον σεβομαι και μου αρεσει ιδιαιτερα ο κινηματογραφος τους,τον εχεις παρακολουθησει αληθεια; εξαιρετικος

την αλλη φορα βαλε λιγο φρενο στα λογια σου ομως,αν θελεις δηλαδη να κρατησεις εναν συνομιλητη σου στην κουβεντα,οι προσβολες δεν ειναι ο καλυτερος τροπος
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάει το τόπικ!

Ανατινάχτηκε ωσάν άλλος τζιχαντιστής!!! :o
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Καλοί μου κύριοι ο έρμος ο Όλσεν που κολλάει σ όλο αυτό;
Εγώ πάντως μια χαρά τον βλέπω να επιστρέφει και να μένει κι όλας...
Δεν είναι δηλ περίπτωση Λούκας.
Αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΤΕ....
:evil: :evil: :evil: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”