Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ariskatiforos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από ariskatiforos »

stephanos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
pgetsos έγραψε:Υπάρχει παίχτης στο ροστερ εκτός Τζαβέλλα και Λέοβατς για αριστερό μπακ, που οι μισοί θέλουν 4 στην άμυνα;
Ε ποσους θες;;
Για να απαντήσω σοβαρά:

Στην άμυνα θέλω οχτώ. Τέσσερις στο κέντρο της άμυνας, να μήν περνάει κουνούπι, με τρεις είδαμε ότι προκοπή δεν έχει. Στα πλάγια δύο να προωθούνται και να γυρίζουν με το αστικό (όταν περάσει) και δύο να μήν περνάνε τη σέντρα.
Στο κέντρο που είναι... ζωογόνο, αναζωογονημένο, κάτι με ζωή δεν θυμάμαι τη λέξη, τέλος πάντων πιο σημαντικό (δεν ξέρω, έτσι λένε όλοι) θέλω δέκα. Τρεις πίσω να μαρκάρουν, δύο αριστερά και δύο δεξιά (όταν κουράζεται ο ένας να πάει ο άλλος) και τρία ΔΕΚΑΡΙΑ. Στα εύκολα ματς θα αφαιρούμε ένα αμυντικό ή ένα τερματοφύλακα (δύο είναι, δεν χρειάζονται συνεχώς μαζί) και θα βάζουμε ένα ΔΕΚΑΡΙ παραπάνω, να γουστάρουμε.
Και στην επίθεση τέσσερις παιχταράδες, τέσσερις Μπερμπάτοφ το λιγότερο. Συν τον Κλάους που είναι ΠΑΟΚτσάκι και ένα μικρό από τις ακαδημίες να τον βάλουμε στο φούρνο με πατάτες να «ψήνεται».

Με αυτό το σύστημα (8-10-6 αν μέτρησα σωστά) έχεις δύο σημαντικά πλεονεκτήματα:
Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ. Δεν πα να παίζεις και με την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν, ακόμη και με το γάβρο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.
Και δεύτερο (και σημαντικότερο) δεν χάνεις. Όχι το ματς ρε, τα αποδυτήρια. Παίζουν όλοι, κανείς δεν γκρινιάζει (εκτός από τους ΑΡΔ που πληρώνονται γι' αυτό).

Αλλά με τον κοιμισμένο τον Κροάτη που μπλέξαμε, πρέπει να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα. Νομίζω ότι για να μάθει πρέπει κάποιος να του τραβήξει τα αυτιά.

ΥΓ: Φοίνικα πουλάω πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή κατάσταση, στείλε πμ για λεπτομέρειες.

ΥΓ2: ZamanFou είσ' ωραίος.
Σε βρίσκω δυνατό !έτοιμο για πάγκο ..πολυ ορθή ανάλυση !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελπίζω ο μεγαλομέτοχος μας να αποφασίσει να πράξει σαν σοβαρός μεγαλοεπιχειρηματίας που είναι επενδύοντας μεσο-μακροπρόθεσμα κι όχι σαν οργισμένος οπαδός...

Ήδη με τα φετινά "εργαλεία" που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για να του κάνουν τη δουλειά δείχνει μέχρι τώρα να το πηγαίνει σωστά...Μακάρι να μην του αλλάξουν τα μυαλά κάποιοι πληρωμένοι Α.Ρ.Δ. και απαξιώσει τελικά την επένδυση του...

Τα "εργαλεία" οφείλουν να δουλεύουν συνέχεια κι ακόμα περισσότερο μέσα στις δυσκολίες και μετά από στραπάτσα...

Εμείς πάλι οι οπαδοί οφείλουμε να στηρίζουμε, ειδικά μετά από αποτυχίες, και τα εργαλεία του και τον Ιβάν (στον οποίο μην ξεχνάμε ότι χρωστάμε ευγνωμοσύνη) όσο αυτοί θα προσπαθούν για το καλό της ομάδας μας...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ως το τέλος της χρονιάς κι όχι μόνο με ωραία λόγια μετά από νίκες... :mrgreen:

Μόνο έτσι θα αλλάξουμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας κι όχι με μιζέρια, παντογνωμοσύνη και παράλογες απαιτήσεις από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΝΑΙ στην εποικοδομητική κριτική αλλά ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ στην στήριξη του project από όλους (Ιβάν, εργαλεία, οπαδούς)...ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ προχώρα με πείσμα (όχι όμως ξεροκεφαλιά) και ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ !!! :opaokara:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ !!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε: Για να απαντήσω σοβαρά:

Στην άμυνα θέλω οχτώ. Τέσσερις στο κέντρο της άμυνας, να μήν περνάει κουνούπι, με τρεις είδαμε ότι προκοπή δεν έχει. Στα πλάγια δύο να προωθούνται και να γυρίζουν με το αστικό (όταν περάσει) και δύο να μήν περνάνε τη σέντρα.
Στο κέντρο που είναι... ζωογόνο, αναζωογονημένο, κάτι με ζωή δεν θυμάμαι τη λέξη, τέλος πάντων πιο σημαντικό (δεν ξέρω, έτσι λένε όλοι) θέλω δέκα. Τρεις πίσω να μαρκάρουν, δύο αριστερά και δύο δεξιά (όταν κουράζεται ο ένας να πάει ο άλλος) και τρία ΔΕΚΑΡΙΑ. Στα εύκολα ματς θα αφαιρούμε ένα αμυντικό ή ένα τερματοφύλακα (δύο είναι, δεν χρειάζονται συνεχώς μαζί) και θα βάζουμε ένα ΔΕΚΑΡΙ παραπάνω, να γουστάρουμε.
Και στην επίθεση τέσσερις παιχταράδες, τέσσερις Μπερμπάτοφ το λιγότερο. Συν τον Κλάους που είναι ΠΑΟΚτσάκι και ένα μικρό από τις ακαδημίες να τον βάλουμε στο φούρνο με πατάτες να «ψήνεται».

Με αυτό το σύστημα (8-10-6 αν μέτρησα σωστά) έχεις δύο σημαντικά πλεονεκτήματα:
Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ. Δεν πα να παίζεις και με την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν, ακόμη και με το γάβρο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.
Και δεύτερο (και σημαντικότερο) δεν χάνεις. Όχι το ματς ρε, τα αποδυτήρια. Παίζουν όλοι, κανείς δεν γκρινιάζει (εκτός από τους ΑΡΔ που πληρώνονται γι' αυτό).

Αλλά με τον κοιμισμένο τον Κροάτη που μπλέξαμε, πρέπει να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα. Νομίζω ότι για να μάθει πρέπει κάποιος να του τραβήξει τα αυτιά.

ΥΓ: Φοίνικα πουλάω πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή κατάσταση, στείλε πμ για λεπτομέρειες.

ΥΓ2: ZamanFou είσ' ωραίος.
Μα@@@@ια εγραψες.Αν δε βαλεις και 3 που να πατανε περιοχη δε γινεται να κερδισεις.8-13-6 πρεπει να το γυρισεις.Μαθε μπαλιτσα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μόνο ένα τερματοφύλακα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoktzis έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:ποιο προωθημενος δεν ειναι απ τους υπολοιπους του κεντρου;
εκτος αν εννοεις αυτο ως τριαδα στο κντρο

Τσιμιροτ-Κατσε
Τζιωλης

με τον Τζιωλη εξαρι-δημιουργο και δυο χαφ μπροστα του να τρεχουν ανεβαινοντας και ψηλα σαν box to box χαφ(κατι σαν αυτο που βλεπαμε περσι αλλα αντι για Τσιμιροτ ειχαμε Τσανδαρη)
AYTO AΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΡΦΕ
με αυτη την τριαδα στο κεντρο γινεσαι πιο ακινδυνος και απο τον γκικα απο τον αξονα
χωρις καθαρο μασοεπιθετικο η ομαδα παντα θα πνιγεται στα ζουμια της

Odi έγραψε:
Απλά βλέποντας πως ο Τούντορ έχει δουλέψει από την αρχή της χρονιάς 3-5-2 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αλλάζει και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.Αυτή η απόφαση δεν έχει ποδοσφαιρική λογική.

.
μα οταν σε λειπουν οι 3 απο τους 4 φουλ μπακ σου πως να παιξεις 3-5-2?
το συστημα του τουντορ βασιζεται στις πλαγιοκοπησεις των φουλ μπακ,ποιον να εβαζε εχθες τον σκονδρα ή τον τζαβελλα?

αντι να πεφτει τοσο μεγαλη κτριτικη στον τουντορ μηπως θα πρεπει να στραφουμε και λιγο προς αυτους που ευθυνονται που πηγε να παιξει η ομαδα ενα μαστ γουιν παιχνιδι και ειχε ειτε τραυματιες ειτε ανετοιμους τους : βιτορ,κων/δη,κιτσιου,λεοβατς,αντωνης,τσιμιροτ,κατσε,ζαιρο,μπερμπα,μυστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 06 Νοέμ 2015, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τι έγινε; σου ασκεί κριτική κ η ίδια η ΠΑΕ;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Παπαριες.
Όλοι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και κανένας δεν τολμά να παραδεχτεί ότι γράφει εδώ για να φάει τον Τουντορ. :lol:
Ε, εγώ το παραδέχομαι. Θα τον φάω τον προπονητή. Είναι το διαιτολόγιο μου έτσι. Για την ακρίβεια, κάθε απόγευμα, κατά τον Μάρτιο, πρέπει να τρώω και έναν. Και μάλιστα, επειδή πεινάω, αυτόν θα τον διώξω νωρίτερα.

Θυμάμαι τι πολεμική είχε ασκηθεί σε Χαβο και Δωνη, ΠΡΙΝ ανακοινωθούν.. Πριν κάνουν ΜΙΑ προπόνηση.
Σήμερα, επειδή εγώ και μερικοί ακόμα, τολμάμε να κριτικάρουμε και να επισημανουμε τις ΜΑ ΛΑ ΚΙΕΣ του Τουντορ, περνάνε στο χαλαρό, χαρακτηρισμοί του στιλ μαϊντανοί, παπαγάλοι, μίζεροι, ειρωνείες για φωστήρες και μπαλαδοφατσες και δεν ανοίγει ρουθούνι.
Ο τεμπορα ο μορες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τι καταλαβαμε απο τη γκρινια κτλ που ειχαν οι δυο που ανεφερες πριν ανακοινωθουν;

ειδαμε χαϊρι;

ααα... το βρήκα... είμασταν μπροστά μπρε και σαςταλεγαμε.

ρε αφήστε την ομάδα ήρεμη να ανασάνει.

και άσχετο, αλλά χειρότερη πλήγή του ΠΑΟΚ είναι τα μμε, ούτε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ούτε τίποτα άλλο. πλύση εγκεφάλου στο μάξιμουμ. τύφλα να έχει η πεπσι μαξ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακριβώς τα ΜΜΕ της πόλης αηδία

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ααα...

και δεν το λεω για εδω και τα λοιπά, για να προλάβω τις αντιδράσεις. γενικά και εκτός..οθονών το λέω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.
Από κει και πέρα, όποιος πιστεύει ότι γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του ροστερ και σωστή εφαρμογή των συστημάτων, ας βγει να το πει ευθαρσώς, όπως λέω εγώ τα αντίθετα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χαλαρώστε μάγκες! Όλοι έχετε δίκιο ... και αυτοί που τον στηρίζουν(με), αλλά και αυτοί που λένε πως έχει κάνει τις μαλακιούλες του ο προπονητής μας! Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο άνθρωπος τώρα ξεκινάει το προπονητιλίκη του / φαίνεται ότι έχει δίψα για μεγάλα πράγματα, αλλά εννοείτε δεν είναι και δεδομένο πως θα πετύχει! Θα το μάθουμε του χρόνου τέτοια εποχή (""αν"" είναι ακόμα μαζί μας, γιατί αν συνεχιστεί η μαυρίλα θ' αρχίσει ο κλοιός να σφίγγει!)
Να πω και τον πόνο μου. Βλέπω κατά καιρούς εδώ στο φόρουμ αρκετά σχόλια με ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΕΣ (ποδοσφαιρικές) απόψεις που σε βάζουν σε σκέψεις να τις μεταφράσεις και να τις στείλεις στον προπονητή! Δεν μιλάω να τον καθοδηγήσει κάποιος με κάποια γνώμη, αλλά να τον προβληματίσει και να σκεφτεί περισσότερο τις κινήσεις του!
Ώρες ώρες μου φαίνεται πως είναι τόσο πεισματάρης που κάνει τ ' αντίθετα από αυτά που διαβάζει εδώ. :lol:
Αυτό που λέει ο Ντεσπ από πάνω με τους τραυματίες είναι πολύ σωστό! ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

DC έγραψε:Φίλοι μου, την τελευταία εφημερίδα την πήρα πριν πεντεμισι χρόνια και το τελευταίο ράδιο πριν τεσσερα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.
Από κει και πέρα, όποιος πιστεύει ότι γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του ροστερ και σωστή εφαρμογή των συστημάτων, ας βγει να το πει ευθαρσώς, όπως λέω εγώ τα αντίθετα.
οταν λες δεν γινετα σωστη εφαμογη των συστηματων τι ακριβως εννοεις?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

DC έγραψε:Από κει και πέρα, όποιος πιστεύει ότι γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του ροστερ και σωστή εφαρμογή των συστημάτων, ας βγει να το πει ευθαρσώς, όπως λέω εγώ τα αντίθετα.
δεν νομίζω ότι ακόμα μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα περι τούτου. ακόμα δε περισσότερο να τα δηλώνει ευθαρσώς. εκτός αν είναι τόσο πια μέσα στην ομάδα και βλέπει καθημερινά τους παίχτες, την εξέλιξη τους, έχει συζητήσει το σκεπτικό της εξέλιξης αυτής των παιχτών και κατα συνέπεια της ομάδας με τους αρμοδίους και άλλα τέτοια... απλά, καθημερινά πράγματα δηλαδή...

και μιλάω σοβαρά και ας μην αγοράζω εφημερίδα, οχι τιποτα άλλο, αλλά να, το ίντερνετ, γλυτώνει χρήμα και χρόνο. :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Με βάση το ρόστερ που έχει, τους τραυματισμούς και τις υποχρεώσεις της ομάδας θα έλεγα ότι κάνει ορθολογικότατη διαχείρηση. Δεν φταίει αυτός αν μπαίνει ο Κλάους στο ένα παιγνίδι και είναι ανύπαρκτος και στο επόμενο καλός.

Ας κάνουν λίγη αυτοκριτική πρώτα απ''όλα οι παίκτες που έχουμε για τις εμφανίσεις τους και μετά να απευθυνθούν στον προπονητή. Εκτός αν βέβαια δεν μπορούν παραπάνω οπότε τότε πραγματικά δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”