Σε βρίσκω δυνατό !έτοιμο για πάγκο ..πολυ ορθή ανάλυση !!!stephanos έγραψε:Για να απαντήσω σοβαρά:sourmenetes έγραψε:Ε ποσους θες;;pgetsos έγραψε:Υπάρχει παίχτης στο ροστερ εκτός Τζαβέλλα και Λέοβατς για αριστερό μπακ, που οι μισοί θέλουν 4 στην άμυνα;
Στην άμυνα θέλω οχτώ. Τέσσερις στο κέντρο της άμυνας, να μήν περνάει κουνούπι, με τρεις είδαμε ότι προκοπή δεν έχει. Στα πλάγια δύο να προωθούνται και να γυρίζουν με το αστικό (όταν περάσει) και δύο να μήν περνάνε τη σέντρα.
Στο κέντρο που είναι... ζωογόνο, αναζωογονημένο, κάτι με ζωή δεν θυμάμαι τη λέξη, τέλος πάντων πιο σημαντικό (δεν ξέρω, έτσι λένε όλοι) θέλω δέκα. Τρεις πίσω να μαρκάρουν, δύο αριστερά και δύο δεξιά (όταν κουράζεται ο ένας να πάει ο άλλος) και τρία ΔΕΚΑΡΙΑ. Στα εύκολα ματς θα αφαιρούμε ένα αμυντικό ή ένα τερματοφύλακα (δύο είναι, δεν χρειάζονται συνεχώς μαζί) και θα βάζουμε ένα ΔΕΚΑΡΙ παραπάνω, να γουστάρουμε.
Και στην επίθεση τέσσερις παιχταράδες, τέσσερις Μπερμπάτοφ το λιγότερο. Συν τον Κλάους που είναι ΠΑΟΚτσάκι και ένα μικρό από τις ακαδημίες να τον βάλουμε στο φούρνο με πατάτες να «ψήνεται».
Με αυτό το σύστημα (8-10-6 αν μέτρησα σωστά) έχεις δύο σημαντικά πλεονεκτήματα:
Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ. Δεν πα να παίζεις και με την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν, ακόμη και με το γάβρο, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.
Και δεύτερο (και σημαντικότερο) δεν χάνεις. Όχι το ματς ρε, τα αποδυτήρια. Παίζουν όλοι, κανείς δεν γκρινιάζει (εκτός από τους ΑΡΔ που πληρώνονται γι' αυτό).
Αλλά με τον κοιμισμένο τον Κροάτη που μπλέξαμε, πρέπει να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα. Νομίζω ότι για να μάθει πρέπει κάποιος να του τραβήξει τα αυτιά.
ΥΓ: Φοίνικα πουλάω πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή κατάσταση, στείλε πμ για λεπτομέρειες.
ΥΓ2: ZamanFou είσ' ωραίος.