Frank Arnesen
- paokovios1974
Re: Frank Arnesen
Και τι πρεπει να κανουμε δηλαδη για να μην πεσει το καραβι σε ξερα?
Να καταλαβουμε το καραβι?
Θα φανει αν αποδυναμωθηκε η οχι ο Φρανκ.
Με το κλεισιμο των μεταγραφων θα φανει.
Δεν έγραψα οτι πιστεύω το αντίθετο. Έγραψα "εύχομαι", που έχουμε διαφορά?Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε και να θελουμε να πιστεψουμε κατι αλλο, βγαινει ο ΠΑΟΚαρχης ο Βεζυρτζης με υφος ταβερνιαρη που μιλαει στο προσωπικο του και μιλαει σαν να λεει "εδω κουμαντο κανω εγω"KOSTAS54 έγραψε:Εύχομαι , η κατάσταση, να μην είναι αυτή, που νομίζουμε!Dimg4 έγραψε:Ξαναλεω, φυγε μονος τωρα αν σεβεσαι το ονομα που εχεις φτιαξει και σε σεβεται ολη η ευρωπη... ολη ειπα? ε εκτος καποιων πανεξυπνων που εχουν οδηγησει τον ΠΑΟΚ στην μιζερια
Το ξαναειπα φιλε μου πριν μερες,,paokovios1974 έγραψε:Και τι πρεπει να κανουμε δηλαδη για να μην πεσει το καραβι σε ξερα?
Ερωτηση-παρεμβαση-προειδοποιηση (οπως θες πεστο) απο μια συντονιστικη συνδεσμων, ή εστω ανακοινωση με ενωτικο κλιμα αλλα και προειδοποιηση οτι λαθη του παρελθόντος με ερμαφροδιτες καταστασεις, καπελωματα κλπ δε θα γινουν ανεκτα, αν μας θελουν συνοδοιπορους...
Και περα απαυτο, μια εντονη παραινεση να περιοριστουν οι παραφιλολογιες και να ξεμπροστιαστουν τα οποια ψεματα (αν πρόκειται για τετοια), να κοπουν μαχαιρι οι διαρροες απο τετατετ και συναντησεις, να υπαρχει αρμονικη συνυπαρξη και οχι παιχνιδι εξουσιων, και αν υπάρχουν κ καποιες διαφωνιες, να μενουν εσωτερικα..
Δλδ γινεται ναφησουμε τον καθε πουθενά συμβουλατορα, να του μπαμπαλιζει ταυτια κ να τον επηρεάζει,
και το υγιες-μαχιμο κομματι του λαου να κοιταει ανημπορο τις εξελιξεις?
Σιγά να μην παραιτηθεί ο Δανός ρε παιδιά
...Είναι και πολύ έμπειρος και πολύ ψυχρός σαν Σκανδιναβός αλλά και στυγνός επαγελματίας για να το κάνει...
Φυσικά όλο και θα έμαθε από κάπου ότι από τον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη έχει πάρει αποζημίωση
εκτός του Στέφενς ακόμα και ο
Δώνης...
Αυτόν για κάνα κορόιδο τον περνάτε δηλαδή;
Υ.Γ. Είμαι σύμφωνος με τον simba...χωρίς όμως να πάρει δημοσιότητα και έκταση το θέμα...

Φυσικά όλο και θα έμαθε από κάπου ότι από τον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη έχει πάρει αποζημίωση

Αυτόν για κάνα κορόιδο τον περνάτε δηλαδή;

Υ.Γ. Είμαι σύμφωνος με τον simba...χωρίς όμως να πάρει δημοσιότητα και έκταση το θέμα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 03 Ιαν 2016, 23:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- paokovios1974
Δεν ειχα διαβασει την προταση σου για να πω την αληθεια,
Θα εξυπηρετουσε θεωρω μονο αν γινοταν απευθειας με τον Σαββιδη.
Εχει ξαναγινει κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος και ποτε δεν μαθαμε τι ειπωθηκε.
Θα εξυπηρετουσε θεωρω μονο αν γινοταν απευθειας με τον Σαββιδη.
Εχει ξαναγινει κατι τετοιο αν δεν κανω λαθος και ποτε δεν μαθαμε τι ειπωθηκε.
Mέρος (τουλάχιστον) της στήριξης είναι δεδομένο ότι χάθηκε με την τοποθέτηση Βεζυρτζή. Όποιος δεν το βλέπει, στρουθοκαμηλίζει.goran 64 έγραψε:Ή στήριξη του δηλαδή Mingus...πλέον...
Οι δηλώσεις βεζυρτζη ταυτίζονται με παλιότερες δηλώσεις Αρνεσεν-τουντορ οποτε δεν πρόκυπτει κατ εμέ κάποιο θέμα απ αυτές.
Τώρα τ; παιχνίδια εξουσίας που δημιουργούνται απ τον Ιβάν κάθε χρονο και προσωπικα ;δυνατω να συνεχιζω να πιστεύω οτι είναι λόγω αμπαλιασης ειναι αλλο θέμα.
Τώρα τ; παιχνίδια εξουσίας που δημιουργούνται απ τον Ιβάν κάθε χρονο και προσωπικα ;δυνατω να συνεχιζω να πιστεύω οτι είναι λόγω αμπαλιασης ειναι αλλο θέμα.
Mingus μακάρι να μην είναι όπως τα λες αν κι εγώ το ίδιο νιώθω...Αν φύγει τελικά ο Δανός, εκτός του Ιβάν, θα "πονέσει" πολύ κι ο Π.Α.Ο.Κ. μας...για πολύ καιρό...δυστυχώς... 

Τίποτα δεν φαίνεται υποθέτουμε και πιστεύουμε την γαβροφυλλαδαgoran 64 έγραψε:Έτσι "φαίνεται"...Ίδωμεν...
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποτε μέσα σε αυτό το Φόρουμ ζήτησα ένα "Χούμπ- Χουμπ... " μέσα στην Τόυμπα σε ανάλογες εποχές....
Δεν έγινε....
Τώρα αν δεν γίνει κάτι οι εφιάλτες του παρελθόντος ξαναγυρίζουν!!!!!!

Δεν έγινε....
Τώρα αν δεν γίνει κάτι οι εφιάλτες του παρελθόντος ξαναγυρίζουν!!!!!!

εγω λεω να κανουμε λιγο υπομονη να δουμε πως θα παει το θεμα. άλλωστε αν όντως υπάρξει καπέλωμα κτλ θα φανεί στο ...χειροκρότημα...
και μετά πάμε όλοι μαζί αν ειναι να "κράξουμε".
για την ώρα, πιο πολύ νομίζω είναι οι αρδ και τα κλικ τους παρα κατι με τόσο μεγάλη σημασία. φυσικά, λεγε λεγε και η μανία με την οποία το κανουν δείχνει ένα πραμα μόνο, ότι είναι καθήκον των υπευθύνων να προστατεύσουν το σημαντικότερο περουσιακό στοιχείο του συλλόγου αυτή τη στιγμή...
υγ: αυτό που δυο φορές ειπε ο ΠΑΟΚαρα23 παραπάνω, δεν εχει άδικο... και εγω το ειχα αμελησει, αλλα εχει δικαιο...
και μετά πάμε όλοι μαζί αν ειναι να "κράξουμε".

για την ώρα, πιο πολύ νομίζω είναι οι αρδ και τα κλικ τους παρα κατι με τόσο μεγάλη σημασία. φυσικά, λεγε λεγε και η μανία με την οποία το κανουν δείχνει ένα πραμα μόνο, ότι είναι καθήκον των υπευθύνων να προστατεύσουν το σημαντικότερο περουσιακό στοιχείο του συλλόγου αυτή τη στιγμή...

υγ: αυτό που δυο φορές ειπε ο ΠΑΟΚαρα23 παραπάνω, δεν εχει άδικο... και εγω το ειχα αμελησει, αλλα εχει δικαιο...

"Το δύσκολο για μένα είναι ότι ασχολούμαι μήνα Δεκέμβριο πάλι που έχει γίνει όλος ο προγραμμματισμός και καλούμαι να τον ακολουθήσω. Πρέπει να βοηθήσω απ΄όλες τις πλευρές και με όλες τις δυνάμεις για να διορθώσω όλα τα κακώς κείμενα"
Μου αρκει αυτη η δηλωση Βεζυρτζη για να μου δειξει οτι θα γινουν πουτ@να ολα.
Μου αρκει αυτη η δηλωση Βεζυρτζη για να μου δειξει οτι θα γινουν πουτ@να ολα.
Και μη σου πω οτι μια επιστολή στους Ιβάν κ Γιωργο (στα ρωσικά ακομα καλυτερα), "υπογεγραμμενη" απο 500 ατομα πες, θα ειναι πολυ πιο εποικοδομητική, διαφωτιστικη και αγνη απο τις συμβουλες του καθενα που βρισκεται διπλα του (και μπορει να εχει αλλες ατζεντες)...
Μια επιστολή οπου θα επικοινωνουνται
1.οι ευχαριστιες και τα ονειρα μας (γηπεδο,προπονητικο,παίκτες, εγκληματικη οργανωση)
2.ενας νηφαλιος απολογισμος των οσων μας εφεραν μεχρι εδω
3. μια αποπειρα να εξηγηθεί γιατι ενα κομματι του κοσμου εχει χασει την πιστη-καυλα του
4. η παραινεση να στηρίξει με υπομονη (κ μπατζετ) ενα πλανο χωρις παρορμητισμους, συναισθηματισμους και ριζικες αλλαγες καθε 6 μηνες, χωρις επιρροες απο δελφινους ή στρατηγους
5. οι ανησυχιες-προβληματισμοι μας για τα τεκτενομενα, επισημαινοντας τις μεχρι τωρα παραφωνιες και τους κινδυνους, ωστε να βαλει καποια πραγματα στη θεση τους για ν'αποφευχθουν επικινδυνες μη αναστρεψιμες καταστασεις
Εκτος και αν μονο το αν θα βγαλουμε καρτα ή αν θα χαμογελαμε στην καντιντ καμερα,
ειναι λογος για ξεσηκωμους και παρεμβασεις...
Μια επιστολή οπου θα επικοινωνουνται
1.οι ευχαριστιες και τα ονειρα μας (γηπεδο,προπονητικο,παίκτες, εγκληματικη οργανωση)
2.ενας νηφαλιος απολογισμος των οσων μας εφεραν μεχρι εδω
3. μια αποπειρα να εξηγηθεί γιατι ενα κομματι του κοσμου εχει χασει την πιστη-καυλα του
4. η παραινεση να στηρίξει με υπομονη (κ μπατζετ) ενα πλανο χωρις παρορμητισμους, συναισθηματισμους και ριζικες αλλαγες καθε 6 μηνες, χωρις επιρροες απο δελφινους ή στρατηγους
5. οι ανησυχιες-προβληματισμοι μας για τα τεκτενομενα, επισημαινοντας τις μεχρι τωρα παραφωνιες και τους κινδυνους, ωστε να βαλει καποια πραγματα στη θεση τους για ν'αποφευχθουν επικινδυνες μη αναστρεψιμες καταστασεις
Εκτος και αν μονο το αν θα βγαλουμε καρτα ή αν θα χαμογελαμε στην καντιντ καμερα,
ειναι λογος για ξεσηκωμους και παρεμβασεις...