Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από desperando »

και γω συνατασσομαι με την αποψη του αποστολη.
η ομαδα κατα κυριο λογο θελει εναν ηγετη αριστερο εξτρεμ
πρεπει να αποκτησουμε επιθετικοτητα.
τον τζαβελλα δεν τον φοβαμαι να παιξει σεντερ μπακ.
ας ελπισουμε ομως να εχουμε μια ευνοϊκη κληρωση
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Indio έγραψε:Αυτη η αισιοδοξια που πηγαζει απο καποιους ..τι να πω.
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι και χαλια με τζαβ/μαντουρο/κατσικα...
Αν δεν παρει 2 στοπερ ο Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι εγκλημα μεγαλο.
Αισιοδοξια?οχι φιλε δεν ειναι αισιοδοξια,οταν εχω δει τα χειροτερα τοτε ξερω οτι μπορω καλυτερα με αυτα που ηδη εχω.
Αληθεια θυμασαι που ξεκινουσαμε με σεντερ μπακ τον Γκαβρανσιτς κ απο πισω του ειχαμε τον μελλιση τον μαζελα κ τον κνολ?
Αληθεια θυμασαι τον χασιωτη κ τον καρυπιδη μονους στην αμυνα?
Επισης θυμασαι το κραξιμο που ετρωγε η ΠΑΕ γιατι πληρωνε 5 συμβολαια κεντρικων αμυντικων?
Αν δηλαδη αποκτουσε η ομαδα 2 σεντερ μπακ (μαλεζα/πογκατετζ) εσυ πιστευεις οτι ολα θα ηταν μελι γαλα κ εμεις εδω μεσα θα μιλουσαμε με αισιοδοξια?πιστεψε με τον εναν θα τον βγαζαμε σακατη κ τον αλλο καποιον που ηρθε να κολλησει τα τελευταια του ενσημα σε εμας,αυτο ισχυει για το 80% των παικτων που θα μπορουσαμε να αποκτησουμε...
Κ ο Τζαβ κ ο Μαντουρο μπορουν να παιξουν την θεση ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον Κατσικα κ αυτο ειναι δεδομενο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ας μου εφερνε η παε 30χρονο σερβο διεθνη αμυντικο απο διναμο κιεβου οπως ηταν ο γκαβρα και αν δεν επιανε δεν θα ειχα να της καταλογησω τιποτα.οπως δηλαδη στην περιπτωση ρατ.

ναι αν εχει σκοπο να μου φερει πογκατετζ και μαλεζα θα την ακουσουν γιατι με αυτα τα λεφτα δεν φερνουν εναν και τανκς.

τωρα αν εσ νομιζεις οτι αυτο που κανεις εχει καποια λογικη,οτι δηλαδη επειδη πριν καποια χρονια ημουν κατεστραμενος δεν πρεπει σημερα να εχω ουτε φιλοδοξιες,ουτε ονειρα,ουτε και απαιτησεις τοτε τι να σου πω.

και επειδη απο την πρωτη μερα που γραφτηκες εδω τα βλεπεις ολα θετικα και ολα ωραια απο πλευρας διοικησης εμενα προσωπικα μου φαινεσαι υποπτος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

το σιγουρο ειναι οτι αγαμε το μεγαλυτερο κομματι του καλοκαιριου. μενουν πολυ λιγες μερες για να μαθουμε αν θα κανουν μεταγραφες ποιοτικες ή μη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Η ομαδα χρειαζεται 3 μεταγραφες για να προχωρησει, οποιος δεν το βλεπει αυτο απλα ειναι τυφλος ή ασχετος απο ποδοσφαιρο ή ακομη και μετριοπαθης, συμβιβαστικος εκ γενισιμιου του ηττοπαθης...
ποια ομαδα στον κοσμο δεν χρειαζεται μεταγραφες? η ρεαλ? η μαντσεστερ η η μπαγερν?
ολες αυτες εχουν εκτος απο προτερηματα και μειονεκτηματα που προσπαθουν να τα καλυψουν σε καθε μεταγραφικη περιοδο...
οποτε δεν θελω να διαβαζω οτι καλα ειμαστε και ετσι..
αν ο Αγγελιδης ανακοινωσει και μεταγραφες τοτε ισχυροποιειται αφανταστα και αποδυναμωνει το διδυμο αγγελου-ζηση δειχνοντας οτι ο Ιβαν δεν τους ειχε καμια εμπιστοσυνη και γι αυτο δεν τους αφηνε να κανουν μεταγραφες...
πεποιθηση μου ειναι οτι δυσκολα θα κανουμε μεταγραφες το επομενο 48ωρο, μακαρι να διαψευστω πανηγυρικα
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ναι ειμαι μεσα στην διοικηση :D
Κ δεν ειναι ολα θετικα με την παε ουτε λεω οτι ολα ειναι ροδινα,ειναι πιο σκ@τ@ κ απο βοθρο.....
Απλα δεν επιλεγω να ριξω ολες τις ευθυνες στην μια πλευρα οπως κανουν οι πιο πολλοι,υπαρχουν κ θετικα πραγματα ρε φιλε απλα εμεις δεν τα υπολογιζουμε....
Δεν θελω για προεδρο τον βρυζα ουτε καν για τ.δ δεν κανει (κατα την αποψη μου) πρεπει να παρουμε αλλον,αφου δεν τον αλλαζει τι πρεπει να κανω εγω να κλαψουριζω κ να τονιζω ολη την μερα οτι δεν κανει?θα κερδιζω τιποτα?αν ηξερα οτι υπαρχει τροπος με οποιαδηποτε πραξη μου (οχι ακροτητες) να φυγει θα το εκανα πιστεψε με,αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει κανει κ καλα πραγματα η οτι δεν αγαπαει την ομαδα.....
Δεν γουσταρω που εχουμε αλλοθρησκους στην ΠΑΕ ειτε ειναι στα κυλικεια ειτε ειναι σε γραφεια τυπου ειτε ειναι σεκιουριτι,το θεμα ομως ειναι υπαρχει κανενας καλυτερος απο αυτους που να μπορεσουμε να εμπιστευτουμε αυτες τις θεσεις?
Οφ τοπικ εντελως....αλλα πρεπει να πιασουμε τις 200 σελιδες 2 μεταγραφες μαζι θα παρουμε.

Κ στα σοβαρα τωρα τι εννοεις οτι ειμαι υποπτος?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

rainmaker έγραψε:το σιγουρο ειναι οτι φαγαμε το μεγαλυτερο κομματι του καλοκαιριου. μενουν πολυ λιγες μερες για να μαθουμε αν θα κανουν μεταγραφες ποιοτικες ή μη.
Κι αυτές που ήδη έχουν γίνει είναι ψιλοστοιχήματα. :mrgreen:
Μυρίζει πολύ πάντως Ινσαρουάλδε κι ένας πρώην Έλληνας διεθνής και κλείσαμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ειτε οτι εισαι διοικητικος ειτε κατι παρεμφερες.
οχι φυσικα οτι ειναι κακο αλλα ειναι λογικο τοτε να εχεις μια διαφορετικη οπτικη.

οκ σιγουρα το οτι λεμε καθε μερα εδω μεσα για παραδεγμα για μεταγραφες δεν θα αλλαξει κατι,αλλα τουλαχιστον δεν συμβιβαζομαστε με την ιδεα του μετριου
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Karelias έγραψε:
rainmaker έγραψε:το σιγουρο ειναι οτι φαγαμε το μεγαλυτερο κομματι του καλοκαιριου. μενουν πολυ λιγες μερες για να μαθουμε αν θα κανουν μεταγραφες ποιοτικες ή μη.
Κι αυτές που ήδη έχουν γίνει είναι ψιλοστοιχήματα. :mrgreen:
Μυρίζει πολύ πάντως Ινσαρουάλδε κι ένας πρώην Έλληνας διεθνής και κλείσαμε.
απο που βγαινει το συμπερασμα για ινσα και πρωην ελληνα διεθνη?
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Κοιτάει Σεμπαστιάν Μπλάνκο ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιογραφικό σάιτ.
Τι εστί ο παίκτης , γνωρίζουμε?
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αν ισχυει του Μπλανκο θα ειναι Εικόνα

αλλα μαλλον ειναι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Γνωρίζουμε τι είναι ο παίχτης και θα είναι θαύμα αν έρθει σε μας.
Athens έγραψε: απο που βγαινει το συμπερασμα για ινσα και πρωην ελληνα διεθνη?
Δεν είναι συμπέρασμα. ;)
Ψάχνω να μάθω τον πρώην Έλληνα διεθνή μόλις το μάθω θα το γράψω.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μακαρι να ηταν αληθεια για Sebastian Blanco...!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο αδερφός του μπλάνκο της αεκ ειναι και λεει οτι ειναι πολυ καλος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:ειτε οτι εισαι διοικητικος ειτε κατι παρεμφερες.
οχι φυσικα οτι ειναι κακο αλλα ειναι λογικο τοτε να εχεις μια διαφορετικη οπτικη.

οκ σιγουρα το οτι λεμε καθε μερα εδω μεσα για παραδεγμα για μεταγραφες δεν θα αλλαξει κατι,αλλα τουλαχιστον δεν συμβιβαζομαστε με την ιδεα του μετριου
Εδω εχουμε παρέα κατι fm1 δεν ειναι κακο να ειναι απο την φύση του ο αλλος αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος ακόμη και στην ΣΤΡΑΒΗ να βρίσκεις τα καλα αυτα που θα σε κρατήσουν και θα σε κανουν να προσπαθήσεις να βοηθήσεις για να πανε τα πραγματα καλλιτερα ,και οχι να μιζέριαζεις συνέχεια αυτο δεν το λέω για σένα despe γιατι εσυ δεν εισαι μιζερος , αλλα για πολλούς άλλους που το κανουν αυτο οχι μονο στο φόρουμ αλλα παντού στην ζωη τους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”