29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Χεσμενος απο χαρα φαινεται στο βιντεο παντως. Αυτο που ειπαν πολλοι ισχυει. Αν θες να γυρισεις, παντα υπαρχει τροπος.
- paoki_sweden
Welcome back MAK! F@ck the gaybros this year with your didimo Prijo!!!! Pame PAOKARAAAAAAA
Ναι ρε φίλε. Αυτό σκεφτόμουν όταν διάβαζα τις προηγούμενες σελίδες και ξαφνικά βλέπω την σκέψη μου. Μακάρι να ξαναγίνουμε οικογένεια.nikolasf έγραψε:Όλα τα λεφτά αυτή η παρατήρηση καρντάση!klainmein έγραψε:Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα και για το οποίο χαίρομαι μέσα μου, είναι ότι και πάλι υπάρχουν παίχτες που "καβλ*νουν" να φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα και χαίρονται που είναι εδώ, όπως τότε με Ζαγοράκη και Σάντος!Γιατί είχε αρχίσει να χάνεται αυτό τα προηγούμενα χρόνια...
![]()
![]()
![]()
![]()
- ΑποστόληςΑ
Gazetta speaking
Γιατί, όμως, δεν ανακοινώνεται η μετακίνησή του από τη Ζενίτ στον ΠΑΟΚ; Καταρχήν, υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού, με την πλευρά του «Δικεφάλου» να καλύπτει το 70-75% του φετινού συμβολαίου του.
Όμως, από την στιγμή που τις συζητήσεις και επαφές με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, έχει αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης τότε υπάρχει, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Γιουράι Βένγκλος, ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ και να μην ισχύσει ο δανεισμός του. Δηλαδή να πάνε οι «ασπρόμαυροι» από τώρα στην αγορά του Μακ και όχι να περιμένει το καλοκαίρι να καταβάλλει τη ρήτρα.
Η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, που θα κρίνει αν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου η καταβολή των χρημάτων (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) που ζητούν οι Ρώσοι.
Γιατί, όμως, δεν ανακοινώνεται η μετακίνησή του από τη Ζενίτ στον ΠΑΟΚ; Καταρχήν, υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού, με την πλευρά του «Δικεφάλου» να καλύπτει το 70-75% του φετινού συμβολαίου του.
Όμως, από την στιγμή που τις συζητήσεις και επαφές με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, έχει αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης τότε υπάρχει, όπως δήλωσε και ο ατζέντης του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Γιουράι Βένγκλος, ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του από τον ΠΑΟΚ και να μην ισχύσει ο δανεισμός του. Δηλαδή να πάνε οι «ασπρόμαυροι» από τώρα στην αγορά του Μακ και όχι να περιμένει το καλοκαίρι να καταβάλλει τη ρήτρα.
Η τελική απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, που θα κρίνει αν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου η καταβολή των χρημάτων (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) που ζητούν οι Ρώσοι.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες μακαρε
Μεγάλο ρισπεκτ για την όλη στάση σου και την θέληση σου να φορέσεις πάλι τα ασπρομαυρα
Μεγάλο ρισπεκτ για την όλη στάση σου και την θέληση σου να φορέσεις πάλι τα ασπρομαυρα
Άντε μπράβο ρε παιχταρά. Μουντιαλ έρχεται, 20 γκολ τα έχεις πιστεύω.
Γουστάρω την θέληση σου για επιστροφή. Ποια Αγία Πετρούπολη με τα χιόνια και τα κρύα τώρα..
Γουστάρω την θέληση σου για επιστροφή. Ποια Αγία Πετρούπολη με τα χιόνια και τα κρύα τώρα..
Καλως ορισε ο παιχταρας και γουσταρω πολυ που τον βλεπω με θετικη διαθεση κλπ αλλα δυο πραγματα:
Πρωτον, μην καλλιεργειτε υπερβολικες προσδοκιες για 20 γκολ κλπ, δεν νομιζω οτι θα πιασει τετοια νουμερα και ας μην γινει αυτο λογος να απογοητευτουμε μαζι του, και τα μισα να βαλει μια χαρα θα ειναι.
Δευτερον, σχετικα με τη "θεληση" του να επιστρεψει και τη συγκριση με τη θεληση του Βιερινια. Προκειται για δυο διαφορετικες περιπτωσεις. Ο Βιερινια εγινε σηματικο γραναζι της Βολφσμπουργκ και μετεπειτα πρωταθλητης Ευρωπης. Ο Μακ δεν βρηκε τον ιδιο χωρο στη Ζενιτ και πιθανον κινδυνευε να παροπλιστει εκει περα. Δεν ειναι δηλαδη και τοσο η αγνη θεληση του να γυρισει τον ΠΑΟΚ. Βεβαια το παιδι τρεφει καλα συναισθηματα για την ομαδα μας, και επιστρεφει με χαρα, αλλα αλλο αυτο και αλλο το ηθελε διακαως να γυρισει.
Δεν ειμαι πολυ ενημερος για την πορεια του στη Ζενιτ, αλλα το γεγονος οτι οι Ρωσοι ενα χρονο μετα την αποκτηση του θελουν να τον ξεφορτωθουν με τα μισα, ε μαλλον δειχνει οτι ηταν υπερβολικη η υπεραξια που πηρε με μολις μια καλη σαιζον στον ΠΑΟΚ, οποτε εγω προσωπικα αν και χαιρομαι με την επιστροφη του, δεν εχω τις προσδοκιες για υπερπαικτη που βλεπω να εχουν συνοπαδοι.
Πρωτον, μην καλλιεργειτε υπερβολικες προσδοκιες για 20 γκολ κλπ, δεν νομιζω οτι θα πιασει τετοια νουμερα και ας μην γινει αυτο λογος να απογοητευτουμε μαζι του, και τα μισα να βαλει μια χαρα θα ειναι.
Δευτερον, σχετικα με τη "θεληση" του να επιστρεψει και τη συγκριση με τη θεληση του Βιερινια. Προκειται για δυο διαφορετικες περιπτωσεις. Ο Βιερινια εγινε σηματικο γραναζι της Βολφσμπουργκ και μετεπειτα πρωταθλητης Ευρωπης. Ο Μακ δεν βρηκε τον ιδιο χωρο στη Ζενιτ και πιθανον κινδυνευε να παροπλιστει εκει περα. Δεν ειναι δηλαδη και τοσο η αγνη θεληση του να γυρισει τον ΠΑΟΚ. Βεβαια το παιδι τρεφει καλα συναισθηματα για την ομαδα μας, και επιστρεφει με χαρα, αλλα αλλο αυτο και αλλο το ηθελε διακαως να γυρισει.
Δεν ειμαι πολυ ενημερος για την πορεια του στη Ζενιτ, αλλα το γεγονος οτι οι Ρωσοι ενα χρονο μετα την αποκτηση του θελουν να τον ξεφορτωθουν με τα μισα, ε μαλλον δειχνει οτι ηταν υπερβολικη η υπεραξια που πηρε με μολις μια καλη σαιζον στον ΠΑΟΚ, οποτε εγω προσωπικα αν και χαιρομαι με την επιστροφη του, δεν εχω τις προσδοκιες για υπερπαικτη που βλεπω να εχουν συνοπαδοι.
Ο βιερινια αν διεκδικεί από μας το ίδιο συμβόλαιο δεν θα το πάρει ποτέ και σωστά.... Ο Μακ δεν είναι υπερπαικτης είναι όμως πολύ καλός παίκτης και γουστάρει πράγματα πολύ σημαντικά αυτά
Ελα ρε τρελαμενε παιχταρα παιξε διπλα στον πριγιο και δειξε στα κακομαθημενα σελεμπριτυ πως ειναι να σκιζεσαι για την τιμημενη φανελαρα μας
- NIKOS_PAOK04
Καλως μας ξανάρθες ΠΑΙΚΤΑΡΑ
Μακ,Πρίγιο,Ενρικε από 10-25-10 αυτά θα είναι τα 45 από τα 70 που πρόκειτε να βάλουμε στα 30 ματς του πρωκταθλήματος.

Μακ,Πρίγιο,Ενρικε από 10-25-10 αυτά θα είναι τα 45 από τα 70 που πρόκειτε να βάλουμε στα 30 ματς του πρωκταθλήματος.

- Sick Bastard
sic-4 έγραψε: Δευτερον, σχετικα με τη "θεληση" του να επιστρεψει και τη συγκριση με τη θεληση του Βιερινια. Προκειται για δυο διαφορετικες περιπτωσεις. Ο Βιερινια εγινε σηματικο γραναζι της Βολφσμπουργκ και μετεπειτα πρωταθλητης Ευρωπης. Ο Μακ δεν βρηκε τον ιδιο χωρο στη Ζενιτ και πιθανον κινδυνευε να παροπλιστει εκει περα. Δεν ειναι δηλαδη και τοσο η αγνη θεληση του να γυρισει τον ΠΑΟΚ. Βεβαια το παιδι τρεφει καλα συναισθηματα για την ομαδα μας, και επιστρεφει με χαρα, αλλα αλλο αυτο και αλλο το ηθελε διακαως να γυρισει.
Έλα ντε. Ο ένας φτασμένος παίκτης στην Μπουντεσλίγκα, πρωταθλητής Ευρώπης και ο Μακ με μιάμιση καλή χρονιά στην Ελλάδα και κίνδυνο να βλέπει φέτος ματς από την εξέδρα.
Και γω χάρηκα πολύ με Μακ, αλλά αυτό που κρατάτε μουτράκια στο Βιερίνια επειδή δε θέλει να τον πιάσουμε μαλάκα (γιατί μεταξύ μας περί αυτού πρόκειται,όταν ο ίδιος μπορεί να βρει το ίδιο συμβόλαιο πάνω-κάτω αλλού και εμείς πατάμε πάνω στο "αφού μας αγάπας ρε, έλα με τα μισά λεφτά", για ψιλομαλάκες ψάχνουμε). Να δω ποιος από μας θα άφηνε 500 χιλιάρικα.
Δώστε του περίπου τα ίδια και αν δεν έρθει κράξτε, αλλά μην κάνουμε σαν γκόμενες από πριν
Λίγες μέρες πριν κλείσει ειπώθηκε από επίσημα χείλη εκπροσώπου της Ζενίτ (νομίζω από τον ΤΔ αλλά δεν θυμάμαι καλά) ότι η πλάστιγγα έγειρε εναντίον του για να θεωρηθεί προς παραχώρηση φέτος εξαιτίας του ορίου στον αριθμό μη Ρώσων παικτών που επιβάλλει η ομοσπονδία, την ώρα που διαθέτει και άλλους αξιόλογους ξένους. Επιπλέον η ομάδα άλλαξε και προπονητή. Συνεπώς η αιτία της επιστροφής είναι συνδυασμός παραγόντων.sic-4 έγραψε:Δεν ειμαι πολυ ενημερος για την πορεια του στη Ζενιτ, αλλα το γεγονος οτι οι Ρωσοι ενα χρονο μετα την αποκτηση του θελουν να τον ξεφορτωθουν με τα μισα, ε μαλλον δειχνει οτι ηταν υπερβολικη η υπεραξια που πηρε με μολις μια καλη σαιζον στον ΠΑΟΚ, οποτε εγω προσωπικα αν και χαιρομαι με την επιστροφη του, δεν εχω τις προσδοκιες για υπερπαικτη που βλεπω να εχουν συνοπαδοι.
Από τη στιγμή που έχει πει πολλές φορές ότι αυτός και η οικογένειά του νιώθει καλά εδώ, έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, ξέρει πρόσωπα και πράγματα και -κυρίως- έχει ισχυρότατο κίνητρο (μουντιάλ) οι προοπτικές είναι θετικότατες. Από εκεί και πέρα, θα δείξει και η χημεία με το νέο σύνολο (προπονητή - παίκτες - σύστημα).
Καλώς να ορίσει λοιπόν και με το καλό να ξαναδείξει τα καλά στοιχεία του!
Παντως αν ακουσει κανεις προσεκτικά τη συνομιλια Μακ-Μιχελ-Πέλκα-Αρωνιάδη-Κουλούρη, θα ακούσει οτι ο Μίχελ είπε για τη Ζενιτ οτι υπαρχουν εκει παίκτες που ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ να παιζουν, εξηγώντας το γιατί ήρθε ο Μακ.
Αν μη τι αλλο μου προκάλεσε θετική εντύπωση ο κυνισμός του Μίχελ, μπροστά μάλιστα και στους υπολοιπους παικτες.
Αν μη τι αλλο μου προκάλεσε θετική εντύπωση ο κυνισμός του Μίχελ, μπροστά μάλιστα και στους υπολοιπους παικτες.