υγ. μονο με τετοιον γαυρο θα μπορουσα να κανω παρεα και να μην εχω σκοτωθει μαζι του!
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- aisiodoksos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Και εγω χθες μιλουσα με εναν φιλο μου γαυρο και μου ελεγε εχει παρει 100 εκ. εσοδα ο χοντρος και στην ομαδα εχει βαλει σχεδον τιποτα.. και του ελεγα και εγω σε φαση να δω την αποψη του <<μα πηρες αμπινταλ , κασαμι κτλ κτλ>> και γυρναει και μου λεει ο τυπος οτι ολοι αυτοι που πηραμε τους πηραμε με λιγα λεφτα γιατι αλλου δεν θα εβρισκαν να πανε..οπως μου ειπε και το κορυφαιο και εκει τον παραδεχτηκα .. οτι ο Καραμητρος που γυρναει ηταν προιον ξεπλυματος χρηματων και οτι σιγα που πανηγυριζουν κιολας οι υπολοιποι γαυροι που γυρναει... και φυσικα μου λεει για τελος οτι απο τη στιγμη που πηγαν στους 16 του τσου-λου περιμενε τουλαχιστον 2-3 δυνατες μεταγραφες μηπως και κανουν και κατι παραπανω αλλα φετος αποδυναμωθηκε παρα πολυ σε σχεση με περυσι.. τον λεω και εγω ε τι σε νοιαζει ρε λακαμα αφου πρωταθλημα παλι δικο σου ειναι..και γυρναει κ μου λεει πρωταθλημα ετσι οπως ειναι στημενο και με μπουχαλακη και τζανακακη επαιρνα δεν ειναι εκει το θεμα..και δυστυχως λεει οτι στο πρωταθλημα ετσι οπως το εχουμε δεν υπαρχουν αλλοι παναιτωλικοι για να μας κοψουν βαθμους και οτι ο καραμητρος τωρα που θα ερθει θα γινει ξανα "πιστολερο" εδω και εξω νερουλας.. (μηπως ειναι κρυφοΠΑΟΚι ?
)
υγ. μονο με τετοιον γαυρο θα μπορουσα να κανω παρεα και να μην εχω σκοτωθει μαζι του!

- efthimis_paok
- aisiodoksos
για γαυρο δεν ειναι αυτονοηταefthimis_paok έγραψε:Ε, τα αυτονόητα λεει...
-
Armagedonas
Βλέποντας χθες αυτό το συνονθύλευμα...μεταναστών που μάζεψε ο γάβρος,με πιάνει θλίψη,γιατί αν είχαμε ενισχυθεί σοβαρά,άνετα θα τον κοντράραμε φέτος.
Ούτε καμιά ιδιαίτερη ποιότητα έχει,ούτε παίκτες προσωπικότητες,επιθετικά δεν υπάρχει με Διαμαντάκο βασικό,ενώ και οι υπόλοιποι δεν αποτελούν κανένα φόβητρο
Τσόρι Αμπιντάλ Κασάμι ξεχωρίζουν,οι υπόλοιποι στην μετριότητα
Για γέλια τα κοράκια,100-0 έπαιξαν,με αποκορύφωμα τα 6 λεπτά καθυστερήσεις που τελικά έγιναν 7.40!!!!!!
Ούτε καμιά ιδιαίτερη ποιότητα έχει,ούτε παίκτες προσωπικότητες,επιθετικά δεν υπάρχει με Διαμαντάκο βασικό,ενώ και οι υπόλοιποι δεν αποτελούν κανένα φόβητρο
Τσόρι Αμπιντάλ Κασάμι ξεχωρίζουν,οι υπόλοιποι στην μετριότητα
Για γέλια τα κοράκια,100-0 έπαιξαν,με αποκορύφωμα τα 6 λεπτά καθυστερήσεις που τελικά έγιναν 7.40!!!!!!
Τώρα θα γίνω υπερασπιστής του γαβρου
..
Καταρχήν τις τελευταίες μέρες έχασε από κορμό βασικό σεντερμπακ..βασικό άρ μπακ. .βασικό 8αρι..
Παίζει με άλλο δε μπακ που ακούγονται καλά λόγια..αλλά σεντερμπακ με καλό βιογραφικό και τον π καλό σιοβα ανέτοιμο..έχει μείνει στα χαφ από Περσι εντιγκα μανιατης πήρε τον καλό Κασαμι..και θα πάρει έναν ακόμα..στο 10 των εκ των κορυφαίων τσορι ,αλλαγή του τον σαβιολα. .εξτρεμ έμεινε μόνο fuster από Περσία και πήρε αφελαι ντουρμαζ κ ντοσεβι για καλές λύσεις και φορτουνη για 4..forεχει πλέον μητρογλα..τον καλό Περσι αλλά όχι κυρίως σπουδαίο διαμαντακο..το ξέπλυμα η ανακάλυψη θα δείξει παραγουανο..παίκτες έχει απλά τώρα αυτοί δεν έχουν ομάδα,
Καταρχήν τις τελευταίες μέρες έχασε από κορμό βασικό σεντερμπακ..βασικό άρ μπακ. .βασικό 8αρι..
Παίζει με άλλο δε μπακ που ακούγονται καλά λόγια..αλλά σεντερμπακ με καλό βιογραφικό και τον π καλό σιοβα ανέτοιμο..έχει μείνει στα χαφ από Περσι εντιγκα μανιατης πήρε τον καλό Κασαμι..και θα πάρει έναν ακόμα..στο 10 των εκ των κορυφαίων τσορι ,αλλαγή του τον σαβιολα. .εξτρεμ έμεινε μόνο fuster από Περσία και πήρε αφελαι ντουρμαζ κ ντοσεβι για καλές λύσεις και φορτουνη για 4..forεχει πλέον μητρογλα..τον καλό Περσι αλλά όχι κυρίως σπουδαίο διαμαντακο..το ξέπλυμα η ανακάλυψη θα δείξει παραγουανο..παίκτες έχει απλά τώρα αυτοί δεν έχουν ομάδα,
- anatolikos
Δεν υπάρχει αυτό φίλε. Για τον συγκεκριμένο παίχτη. Να μην λέμε π@παριές.aisiodoksos έγραψε: [...] και οτι ο καραμητρος τωρα που θα ερθει θα γινει ξανα "πιστολερο" εδω και εξω νερουλας..
Αν ερχότανε αύριο σε μας θα τον παίζαμε ομαδικώς μέχρι να μην μείνει πέτσα επάνω.
Πες στον φίλο σου να χτυπήσει στο youtube να ξαναδεί τι έχει κάνει ο παίχτης του στο Τσάμπιονς με ξένες ομάδες επιπέδου, για να μην αναφέρω τα κολλητά χατ τρικ εδώ και την παρουσία του σε ντέρμπι.
Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι
Υ.Γ. Η καλύτερη κίνηση του Χοντρού είναι η επιστροφή του Κάγκουρα. Θα κόψει χιλιάδες εισιτήρια παραπάνω μόνο από αυτόν.
Μισή χρονιά έχει κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.Εντάξει ήταν τρομερός όσο έπαιξε,αλλά με τόσα "περιστατικά" που έχουμε δει στον γαύρο (Ολαιτάν,Κοβάσεβιτς,Γκαλέτι),έχω αμφιβολίες στο κατά πόσο θα επανέλθει σε αυτό το επίπεδο.
- anatolikos
Δεν είναι μισή χρονιά ρε παίχτη. Μισή χρονιά ήταν όταν τον μοσχοπούλησε.
Ο παίχτης έχει 12 γκολ στο τσουλού.
Από το 2011-12 που ήταν στον Ατρόμητο έχει πάρει φωτιά.
Σε τρεις χρονιές μετράει 19, 18 και 17 (μέχρι τα Χριστούγεννα την τελευταία του χρονιά)
86 γκολ στην Σούπερ Λιγκ τα 59 με τον γαύρο.
Ο παίχτης έχει 12 γκολ στο τσουλού.
Από το 2011-12 που ήταν στον Ατρόμητο έχει πάρει φωτιά.
Σε τρεις χρονιές μετράει 19, 18 και 17 (μέχρι τα Χριστούγεννα την τελευταία του χρονιά)
86 γκολ στην Σούπερ Λιγκ τα 59 με τον γαύρο.
Δεν λέω πως δεν είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και επιθετικός,δεν είναι όμως με τίποτα στην κατάσταση που ήταν ειδικά μετά τον περίεργο περυσινό του τραυματισμό,τον οποίο δεν ξέρω κατά πόσο έχει ξεπεράσει.
- anatolikos
Αυτό σωστό. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
Πάντως είναι κακή εξέλιξη η επιστροφή του, γιατί σίγουρα θα προσαρμοστεί γρηγορότερα από κάποιον άλλο καλό ξένο παίχτη.
Εκτός κι αν έχει βγει οφ από τον τραυματισμό, οπότε μια η άλλη.
Πάντως είναι κακή εξέλιξη η επιστροφή του, γιατί σίγουρα θα προσαρμοστεί γρηγορότερα από κάποιον άλλο καλό ξένο παίχτη.
Εκτός κι αν έχει βγει οφ από τον τραυματισμό, οπότε μια η άλλη.
- efthimis_paok
Υπαρχουν κι άλλοι τέτοιοι πολλοί. Δημόσια δεν θα παραδεχτούν τιποτα. Στα τετ α τετ μιλάνε αλλιώς. Και δεν ισχύει μονο για τους γαύρους αυτο.aisiodoksos έγραψε:για γαυρο δεν ειναι αυτονοηταefthimis_paok έγραψε:Ε, τα αυτονόητα λεει...
Καλά , δεν έχει καμιά σχέση το πρόβλημα του Μήτρογλου με τα άλλα (Ολαϊτάν κ σία).
Ο Μήτρογλου έχει πρόβλημα με το γόνατο του (το αριστερό αν θυμάμαι καλά).
Ο Μήτρογλου έχει πρόβλημα με το γόνατο του (το αριστερό αν θυμάμαι καλά).
Βγήκε πρώτος σκόρερ με Πανιώνιο και Ατρόμητο, δε το λες και λίγο 
O Ντε Μπλάσις της Τρίπολης μόλις ανακοινώθηκε από την Μάιντς.