31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από prist64 »

MANIAKOS έγραψε:Πάντως και μετα απο νίκες μας αρεσει να ανοίγουμε θέματα να μαλώνουμε εκπληκτικό
Αυτος ποσο να πιανει αραγε? :D

Δεν ξεκινας τις πωλησεις απο τον Τζαβελλα
να ηρεμησουμε? 8-)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

eorptol έγραψε:Ο Αντώνης να το φορέσει

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Επ και γιατί να το φορέσει ο Αντώνης και όχι ο μέλισσας θα πει ένας και μετά στο τέλος θα πούμε να κάνει η μάνα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Α ρε καημενε Τζαβελλα...που αν σε ελεγαν Κλαους ή Γκαρσια οταν εκαιγαν το μαγαζι σου με την μανα σου μεσα οι κωλογαυροι ακομη συλλαλητηρια στον λευκο πυργο θα ειχαμε και θα χωριζαμε την Ελλαδα στην μεση...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

prist64 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πάντως και μετα απο νίκες μας αρεσει να ανοίγουμε θέματα να μαλώνουμε εκπληκτικό
Αυτος ποσο να πιανει αραγε? :D

Δεν ξεκινας τις πωλησεις απο τον Τζαβελλα
να ηρεμησουμε? 8-)

Κατηγορία στοκ ειναι :mrgreen:

Τεσπα φετος παιζει στη μοναδική θεςη που εχει θεςη στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε:O.K. ρε συ Πέτρο, είπαμε, δεν κράζουμε, παίχτης μας είναι...αλλά από εκεί μέχρι και το "Γιώργαρος" είναι στη μέση καμιά δεκαριά δισεκατομμύρια λίτρα ασπρόμαυρου αίματος...αφού... ;)

:pano: :nairepaok:
Εμένα μ'αρέσει σαν παίχτης γενικά, και ειδικά φέτος. Από Πανιώνιο μου άρεσε πολύ

Και τον αδερφό του έχω γνωρίσει και άρρωστος ΠΑΟΚτζης μάλιστα, μου είχε χαρίσει και 1-2 μπλούζες του ΠΑΟΚ όταν είχε έρθει μόλις ο Γιώργος στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η κατρακύλα της πόλης σε όλο της το μεγαλείο.

Όποιος διαφωνεί με το ότι ήταν αρχηγός ( και εγώ δεν τον πάω τον Τζαβελα), είναι ενάντια στον Τουντορ.

Επειδή αυτή τη στιγμή, ο Τουντορ θέλει στήριξη μπας και πάει μπροστά η ομάδα, το όλο θέμα γεννήθηκε για να χτυπήσει τον Τουντορ. Γιατί σε περίπτωση ανεπιτυχων αποτελεσμάτων σε δύο μήνες θα λένε αυτοί... Ρε έβαζε και τον Τζαβελα αρχηγό..
Στα @@ μου ποιον βάζει αρχηγό, λες και όποιος είναι αρχηγός, κερδίζει κατι παραπάνω...
Η ουσία είναι η ομάδα να πάει καλά.

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 05 Δεκ 2015, 07:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

για να κανω τον κοπο να πατησω λογκ ιν μετα απο τοσο καιρο - αν και παρακολουθω - τι λετε να σημαίνει;

μαλλον ειδα πολλες χήρες στα κρεβατια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδώ κάνει συνέχεια άρθρα για τον ΠΑΟΚ ο φίλος του οικοδομου Στέλλας τι να λέμε

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Oσο κραξιμο τρωει τοσο καλυτερα παει και σε αποδοση, εγινε και αρχηγος εστω και σε ματς κυπελλου κληθηκε και στην εθνικη. μια χαρα ο Τζαβελινιο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καταρχην δεν ειναι κανενα θεμα ουσιαστικο το αρχηγηλικι του τζαβελλα για να δημιουργησει κανα τριγμο στην ομαδα...αυτα τα πραγματα δεν στεκουν...η ολη προσπαθεια που με εκνευριζει προσωπικα ειναι η προσπαθεια δικαιολογησης μιας λαθος κατα τα αλλα κινησης...

οπως ειπε και georgedoulk ενταξει να τα φαμε ολα στη μαπα στην τελικη αλλα οχι και την αγιοποιηση του...τελος παντων δεν θελω να δωσω συνεχεια στο θεμα απλα εγω δεν μπορω ας πουμε τον αρχηγο του ΠΑΟΚ οταν ολοι διαμαρτυρονται για το μουφα πεναλτυ των χανιων αυτος να μην κανει τπτ οπως καλη ωρα εδω...δεν με εκφραζουν καθολου τετοιες συμπεριφορες...

(στο 12ο λεπτο η φαση)

[youtube]ebVOr4_7Eng[/youtube]

υγ το αν τον εβαλε ο τουντορ ή οχι δεν κανει την κινηση σωστη ή λανθασμενη...ο τουντορ πολυ λογικο ειναι να μην ξερει πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ αφου εχει περασει πολυ λιγο καιρο μαζι μας...ουτε τα αρχικα του συλλογου δεν ηξερε ο ανθρωπος μεχρι προσφατως...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

και εγω δεν παω μια τον τζαβελλα αλλα δεν βλεπω τον λογο να κανω πουτανα την ομαδα μετα απο νικη 2-6 και παραμονες αγωνα με τον νιονιο,κωλοαρδ πρεπει παντα να βρισκεται κατι για να μας κανετε ανω κατω,τελικα το συστημα μαριδακη για τα αρδ κατι τετοιες μερες με φαινεται ολο και ποιο ελκυστικο :evil:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:υγ το αν τον εβαλε ο τουντορ ή οχι δεν κανει την κινηση σωστη ή λανθασμενη...ο τουντορ πολυ λογικο ειναι να μην ξερει πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ αφου εχει περασει πολυ λιγο καιρο μαζι μας...ουτε τα αρχικα του συλλογου δεν ηξερε ο ανθρωπος μεχρι προσφατως...
νταξ. εσύ έχεις απαίτηση δλδ απο έναν άνθρωπο που καλά καλά τα αγγλικά δεν μιλάει να σου πει το Πανθεσσαλονίκιος και το Κωνσταντινουπολιτών... :mrgreen:

τρικλοποδιά θέλεις να τον βάλεις τον άνθρωπο, έλα πές το! :) :) :)

εγώ λέω ότι πιο εύκολο θα είναι να φωνάζει το όνομα αυτού:

http://www.transfermarkt.co.uk/stephan- ... ler/170957

:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελα ρε απλο ειναι τον λες για συντομια μανα και τελειωσε το πανηγυρι :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

e re manana mou! :mrgreen:

ον τοπικ τώρα, θεωρώ πολύ χαμός για το...τίποτα...

με όποια έννοια και αν θέλει κανείς να το δεί... ;) :)
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

K_geo έγραψε:
Sera4 έγραψε:υγ το αν τον εβαλε ο τουντορ ή οχι δεν κανει την κινηση σωστη ή λανθασμενη...ο τουντορ πολυ λογικο ειναι να μην ξερει πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ αφου εχει περασει πολυ λιγο καιρο μαζι μας...ουτε τα αρχικα του συλλογου δεν ηξερε ο ανθρωπος μεχρι προσφατως...
νταξ. εσύ έχεις απαίτηση δλδ απο έναν άνθρωπο που καλά καλά τα αγγλικά δεν μιλάει να σου πει το Πανθεσσαλονίκιος και το Κωνσταντινουπολιτών... :mrgreen:

τρικλοποδιά θέλεις να τον βάλεις τον άνθρωπο, έλα πές το! :) :) :)

εγώ λέω ότι πιο εύκολο θα είναι να φωνάζει το όνομα αυτού:

http://www.transfermarkt.co.uk/stephan- ... ler/170957

:mrgreen: :opaokara:
Εγω τον θελω αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ μονο και μονο να το λεει ο Μινος :lol: :lol: :lol:
το κακο ειναι οτι πιανει θεση ξενου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”