Αυτος ποσο να πιανει αραγε?MANIAKOS έγραψε:Πάντως και μετα απο νίκες μας αρεσει να ανοίγουμε θέματα να μαλώνουμε εκπληκτικό

Δεν ξεκινας τις πωλησεις απο τον Τζαβελλα
να ηρεμησουμε?

Αυτος ποσο να πιανει αραγε?MANIAKOS έγραψε:Πάντως και μετα απο νίκες μας αρεσει να ανοίγουμε θέματα να μαλώνουμε εκπληκτικό
Επ και γιατί να το φορέσει ο Αντώνης και όχι ο μέλισσας θα πει ένας και μετά στο τέλος θα πούμε να κάνει η μάναeorptol έγραψε:Ο Αντώνης να το φορέσει
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
prist64 έγραψε:Αυτος ποσο να πιανει αραγε?MANIAKOS έγραψε:Πάντως και μετα απο νίκες μας αρεσει να ανοίγουμε θέματα να μαλώνουμε εκπληκτικό![]()
Δεν ξεκινας τις πωλησεις απο τον Τζαβελλα
να ηρεμησουμε?
Εμένα μ'αρέσει σαν παίχτης γενικά, και ειδικά φέτος. Από Πανιώνιο μου άρεσε πολύgoran 64 έγραψε:O.K. ρε συ Πέτρο, είπαμε, δεν κράζουμε, παίχτης μας είναι...αλλά από εκεί μέχρι και το "Γιώργαρος" είναι στη μέση καμιά δεκαριά δισεκατομμύρια λίτρα ασπρόμαυρου αίματος...αφού...![]()
![]()
νταξ. εσύ έχεις απαίτηση δλδ απο έναν άνθρωπο που καλά καλά τα αγγλικά δεν μιλάει να σου πει το Πανθεσσαλονίκιος και το Κωνσταντινουπολιτών...Sera4 έγραψε:υγ το αν τον εβαλε ο τουντορ ή οχι δεν κανει την κινηση σωστη ή λανθασμενη...ο τουντορ πολυ λογικο ειναι να μην ξερει πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ αφου εχει περασει πολυ λιγο καιρο μαζι μας...ουτε τα αρχικα του συλλογου δεν ηξερε ο ανθρωπος μεχρι προσφατως...
Εγω τον θελω αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ μονο και μονο να το λεει ο ΜινοςK_geo έγραψε:νταξ. εσύ έχεις απαίτηση δλδ απο έναν άνθρωπο που καλά καλά τα αγγλικά δεν μιλάει να σου πει το Πανθεσσαλονίκιος και το Κωνσταντινουπολιτών...Sera4 έγραψε:υγ το αν τον εβαλε ο τουντορ ή οχι δεν κανει την κινηση σωστη ή λανθασμενη...ο τουντορ πολυ λογικο ειναι να μην ξερει πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ αφου εχει περασει πολυ λιγο καιρο μαζι μας...ουτε τα αρχικα του συλλογου δεν ηξερε ο ανθρωπος μεχρι προσφατως...![]()
τρικλοποδιά θέλεις να τον βάλεις τον άνθρωπο, έλα πές το!![]()
![]()
εγώ λέω ότι πιο εύκολο θα είναι να φωνάζει το όνομα αυτού:
http://www.transfermarkt.co.uk/stephan- ... ler/170957
![]()