14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
ampalaeos

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ampalaeos »

mpafos4 έγραψε:Δεν με βοηθας να ενταξω καπου τον εαυτο μου γιατι απο την μια δεν θεωρεις το λαο του ΠΑΟΚ προβατα και απο την αλλη αναφερεσαι σε αυτον μιλωντας για προβατοποιημενη κατασταση......

Οταν ξεκαθαρισεις τη σκεψη σου,καπου θα βρω να ενταχθω.

8-)
Πο ρε φιλε κολλημα, σου εξηγησα ποτε θεωρω τον ΠΑΟΚτση προβατοποιημενο και ποτε οχι.
Μην παιζεις με τις λεξεις.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν παιζω με τις λεξεις...αστο....καταλαβα....

Τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ampalaeos έγραψε: Shark πιστευεις οτι ο ζαγορακης ηταν παντα ο ιδιος?
Για μενα η θητεια ζαγορακη χωριζεται, σε καλη και σε κακη. Σε προ γκαγκατση, και μετα γκαγκατση. Σε προ ασπις μπανκ και μετα ασπις μπανκ. Ο ζαγορακης τα πρωτα χρονια ηταν αυτο που θα θελαμε να ειναι ο καθε προεδρος του ΠΑΟΚ. Τα πρωτα του χρονια του τα αναγνωριζω. Και φυσικα τα πρωτα του χρονια διξανε και το τι μπορει να πετυχει ο ΠΑΟΚτσης οταν ειναι ενωμενος. Αλλα η ενωση θελει πραξεις, δεν γινετε με μπλα μπλα. Ουτε γινετε απο καλη καρδια. Και για τις 2 πλευρες μιλαω.
Για όλους μπορείς να πείς το ίδιο .Για Σαλπι στην αρχή και μετά,για μπάτμαν,για Ζυση, για Παντελάκη.Όσο υπάρχουν επιτυχίες όλα καλά μόλις στραβώσει η φάση αλλάζουμε περίοδο.

ΥΓ Καλά τα πες ψαράκι με τα κοφτερά δοντάκια
ampalaeos

mpafos4 έγραψε:Δεν παιζω με τις λεξεις...αστο....καταλαβα....

Τελος απο μενα.
Μπηκα σημερα να απαντησω στον psykman που εν ολιγης με ειπε ψευτη για το σκηνικο που ανεφερα με την ειρωνικη χειρονομια του κοντου στο ματς με την καλλονη.

Εν τελη μου ξαναπαντησε χωρις να μου λεει κατι για την χειρονομια πλεον, αλλα με ρωτησε καποια πραγματα απο ΠΑΟΚτση προς ΠΑΟΚτση ηρεμα και ωραια. Οποτε αισθανθηκα υποχρεωμενος να απαντησω στον φιλο και να του πω την αποψη μου και τις σκεψεις μου οσο πιο ηρεμα και ειλικρινά μπορω. Σεβομαι την ΠΑΟΚτσιδικη αποψη, ακομα και αν αυτη ειναι αντιθετη απο την δικη μου και δεν εχω προβλημα να το συζητησω, αν προκειτε να κανουμε μια ηρεμη κουβεντα. Τωρα οποιος καθετε και απομονωνει φρασεις απλα για να παρεξηγηθουμε, να τσακωθουμε και να κανουμε βολτες την συζητηση, λυπαμε αλλα δεν θα κατσω να παρω μερος.

Τελος και απο μενα.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Πέμ 19 Δεκ 2013, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ampalaeos

kataramenos5 έγραψε:
ampalaeos έγραψε: Shark πιστευεις οτι ο ζαγορακης ηταν παντα ο ιδιος?
Για μενα η θητεια ζαγορακη χωριζεται, σε καλη και σε κακη. Σε προ γκαγκατση, και μετα γκαγκατση. Σε προ ασπις μπανκ και μετα ασπις μπανκ. Ο ζαγορακης τα πρωτα χρονια ηταν αυτο που θα θελαμε να ειναι ο καθε προεδρος του ΠΑΟΚ. Τα πρωτα του χρονια του τα αναγνωριζω. Και φυσικα τα πρωτα του χρονια διξανε και το τι μπορει να πετυχει ο ΠΑΟΚτσης οταν ειναι ενωμενος. Αλλα η ενωση θελει πραξεις, δεν γινετε με μπλα μπλα. Ουτε γινετε απο καλη καρδια. Και για τις 2 πλευρες μιλαω.
Για όλους μπορείς να πείς το ίδιο .Για Σαλπι στην αρχή και μετά,για μπάτμαν,για Ζυση, για Παντελάκη.Όσο υπάρχουν επιτυχίες όλα καλά μόλις στραβώσει η φάση αλλάζουμε περίοδο.

ΥΓ Καλά τα πες ψαράκι με τα κοφτερά δοντάκια

Αν καποιος εχει καλες προθεσεις στην αρχη, προφανως και τον στηριζεις.
Αν στην πορεια γινει κλεφτης ρουφιανος προδοτης ή οτι αλλο, προφανως και σταματας την στηριξη και τον αποβαλεις. Δεν εχει να κανει τοσο με το αγωνιστικο, οσο με το ηθικο του πραγματος.

Έχουμε επανειλημμένως πει ότι post που έχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για ποδοσφαιριστές μας, θα σβήνονται... Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις για κλέφτες, ρουφιάνους και προδότες, αλλά δεν μπορείς να μας το παρουσιάζεις και ως σωστό, ότι έτσι έχουν τα πράγματα και γι' αυτό και σταματάς τη στήριξη. Και μη μου πεις ότι μιλάς γενικά... ειδικά, ειδικότατα μιλάς. Ούτε μπορείς να εφευρίσκεις συντακτικά και γραμματικά τρικ απλώς για να πεις τη συγκεκριμένη λέξη. Αυτά για να καταλαβαινόμαστε, δηλαδή!

Ντίνος

ΥΓ. Δεν θα ξανακάνω σύσταση για το θέμα αυτό, θέλω, απλώς, να σεβαστείτε την επιθυμία να μην γράφονται τόσο βαριές κουβέντες για μέλη της ομάδας μας ούτε περιφραστικά ούτε πλαγίως ούτε διαγωνίως.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εκει κατι με το "ρουφιανος" ραγισε το γυαλι....

Υ.Γ. Βεβαια υπαρχει και η περιοδος προ και μετα το "ΠΑΟΚ TRAVEL".... 8-)
ampalaeos

Ντινο προφανως και μιλαω γενικα και το καταλαβες και μονος σου. Σε κανενα ποστ μου δεν χαρακτηριζω κανενα με τους παραπανω χαρακτηρισμους. Με ρωτησαν (εμμεσος) ποτε σταματας την στηριξη και ειπα ποτε την σταματαω. Που ειναι το λαθος δηλαδη?

Το τι πιστευω εγω μεσα μου, δεν μπορεις να μου το απογορεψεις, μπορεις να μου απαγορεψεις να μην γραψω χαρακτηρισμους, που δεν χρειαζεται ομως γιατι δεν χαρακτηρισα κανεναν και μαλιστα σε ποστ σεντονια και γραμενα με υφος που μονο προκλητικο δεν ειναι.

Και τι εννοεις οταν λες οτι το παρουσιαζω σαν σωστο? Υπαρχει ποτε περιπτωση να πει κανεις τις αποψεις του και να τις παρουσιαζει σαν λανθασμενες?

Τελος παντων, αν δεν σου αρεσει να γραφω μπορω να σταματησω και χωρις να με απειλεις (εμμεσος) πως θα με μπαναρεις, αλλα μην μου λες οτι εχω υποπεσει σε καποιο αδικημα, γιατι δεν το εχω κανει. Με ρωτανε, απανταω. Και φυσικα μπορω να πω και εγω για ερωτησεις που με προσβαλουν (οτι ειπα ψεματα πχ για την χειρονομια) ή με προκαλουν (μπαφος). Παρολα αυτα εσυ κανεις παρατηρηση σε μενα. Οκ. Σταματαω εδω λοιπον και μην με ξαναρωτησει κανεις τιποτα.

Καλη συνεχεια στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το παρακατω το θεωρεις προσβολη;;;;

Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@ampalaeos
Βρε συ, σου είπε κανείς να σταματήσεις να γράφεις; Πότε δέχτηκες απειλή για μπανάρισμα; Για διαγραφή ποστ που περιέχουν άμεσα ή έμμεσα χαρακτηρισμούς, μάλιστα δέχτηκες.

Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε σεις, να ρωτήσω κάτι.. γιατί κάποιος που έχει διαφορετική άποψη θα πρέπει να του τη μπαίνετε όλοι μαζί και να τον ειρωνεύεστε?? Τι κακό είναι αυτό ρε σεις..
Ο ampalaeos είπε 200 φορές οτι είναι η άποψή του, αλλά σέβεται όλων τις απόψεις και δεν έχει σκοπό να αλλάξει την άποψη κανενός..
Μόνο σωστό δεν είναι να τον στήνετε στη γωνία 10 άτομα μαζί.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σ' αγαπάω, σ' εκτιμάω, δεν έκατσα ποτέ να ψάξω γιατί έφυγες και γιατί γύρισες αλλά φίλε Δημήτρε, δεν.... Κάθε ματς και χειρότερος. Τρίπλα μηδέν, εκτελέσεις μηδεν, ταχύτητα όλο και πιο αργός και τραγικά ακίνδυνος. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι πλέον ψυχολογικό μετά απο όλα όσα έχουν γίνει άλλα κατι πρέπει να κάνεις. Δε θυμίζεις Σαλπιγγίδη σχεδόν σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φυσικά και δεν είναι σωστές οι ειρωνείες και δεν τις επικροτούμε. Πες μου που αναφέρεσαι, γιατί μπορεί να έχεις δίκιο και να μην το είδα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν είναι θέμα να σβήσεις ή να παρατηρήσεις μέλη..
Εγώ στα μέλη απευθύνομαι να είμαστε λίγο πιο σωστοί, προς τον άλλον, κι ας έχει διαφορετική άποψη.
ampalaeos

psykoman έγραψε:
Μεγαλο ψεμα....

Και ευτυχως υπαρχει και βιντεο που δειχνει το αντιθετο...
Στο 4:30 και μετα...
http://www.youtube.com/watch?v=IKf_z8L2oW0

Αν ησουν μεσα δν ειδες καλα...αν στο ειπε αλλος σου ειπε ψεμματα...στην δευτερη περιπτωση ψαξτο καλυτερα...
Μεγαλο ψεμα ειπες και σε αυτο ανεφερομουνα psykoman.

Και προφανως εμενα δεν με πειραζει, αλλα αν πειραζουν τα δικα μου που στην τελικη δεν γραφω και τπτ κατακριτεο, τοτε μαλλον πρεπει να την δω και εγω αλλιως και να αρχιζουν να με πειραζουν καποια απο τα δικα σας. "Πρεπει" ειπα, δεν θα το κανω ομως γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου.

Επισης δεν ειπα ψεματα και ειμαι σιγουρος οτι μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι που πηγαν νεα σμυρνη. Εγω μανι μανι εχω πανω απο 10 ατομα που το ειδαν.

Ντινο αν σε παρεξηγησα για εμμεση απειλη μπαναρισματος σορυ. Χτες την εφαγε ο κρανατος, και ειδα οτι μου ρχετε και μενα. Αν θες να σβησεις ποστ μου, καντο. Χαρακτηρισμους ομως προσεχω και δεν κανω.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

shark4 έγραψε:
sernikos έγραψε:εγω τον θελω να κρεμασει τα παπουτσια του στην ομαδα και να παρει και ρολο επειτα

Αυτο αδερφε το πιστευω ακραδαντα οτι καποια στιγμη θα γινει ... Αλλωστε η συμπαθεια που του εχει ο Ιβαν ειναι γνωστη...

Τοτε να δεις γελια... 8-)

όντως,τότε να δεις γέλια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”