Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

αδερφε,αυτη ειναι η δουλεια του,ευκολη,δυσκολη αυτη ειναι...

αν δε του αρεσει ή δε μπορει ας αλλαξει επαγγελμα και τελος παντων δικο του θεμα.

εγω κρινω το αποτελεσμα της δουλειας του και οχι το πως την κανει ή ποσο μπελαλιδικη ειναι,ετσι κρινονται ολοι σ'αυτον τον κοσμο,σωστα;

ε,λοιπον τα δικα μου τα ματια δεν βλεπουν ΤΙΠΟΤΑ,εστω και κατι μικρο κι ελπιδοφορο απ'τη δουλεια του δωνη!!!!!

τα ''εισαι δευτερος'' στο φετινο πρωταθλημα της football league κσι με τους απο κατω σε αποσταση αναπνοης σαφως και δε μου λενε τιποτα...

αντιθετως ειμαι πολυ προβληματισμενος ΚΑΙ με την ξεδιαντροπη αβαντα των αρδ,κιχ δεν ακουγεται!!

α,κατι εγραψε ο κουβεντιδης σημερα απλα για να επιβεβαιωσει τον κανονα...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Σε καποια πραματα που γραφτηκαν συμφωνω σε αλλα διαφωνω αλλα τεσπα...
Ηθελα να απαντησω απλα στο πως κερδισε ο Πλατανιας με τον Αγγελο τον ζελο...
Με πετσινο πεναλτι, κατι περιεργα οφσαιντ κτλ κτλ...
Ηθελε η Παναγια με λιγα λογια...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

abg12d34 έγραψε:αν μιλας σε μενα δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που θελεις να πεις
αν θελεις πεστα σε ποιο απλη γλωσσα

στο πρωτο μονο που καταλαβα δεν εχω να σκεφτω τιποτα
ο Γ.Δ. εχει για αυτο και αυτος ειναι εκει και εγω και εσυ εδω

Δεν λέω για σένα, για τον Δώνη λέω
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
moican4 έγραψε:Δεν κατάλαβα ρε Γιαννιώτη, για κάντο λιανά τι θέλεις να πεις δηλ και αναφέρεσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε όλους τους μοντ και σε εμένα..
Εγώ δικαιούμαι σε ένα βαθμό να γράψω και την βλακεία μου και την σαχλαμάρα μου και την χοντράδα μου. Η γνώμη και τα γραπτά των mods/admins έχουν άλλη βαρύτητα, πως να το κάνουμε δηλαδή. Γι' αυτό "απαιτώ" από εσάς μια πιο ψύχραιμη ματιά. Εννοείται πως θέλω να διαβάσω τις γνώμες σας αρκεί αυτές να είναι νηφάλιες. Αν εσείς οι ίδιοι γίνεστε μπουρλότο με τον κάθε Δώνη, πως θα πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς όταν νιώσουμε το αίμα μας να βράζει; Με άλλα λόγια, έχουμε φτάσει στο σημείο, τα απλά μέλη να κάνουν εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση στους διαχειριστές.
OFF TOPIC POST
Δεν νομίζω να υπάρχει ποστ από τους μοντ η εμένα που έχει ξεφύγει..
Κριτική γίνεται ίσως με έντονο τρόπο γραφής από εμένα...
Έχουμε κάποιες ενστάσεις και τις εκφράζουμε..
Αυτά τα έχω πει και στα ανίψια του, τα ξαδέρφια του και όλο το συγγενολόι του Δώνη που παίζω μπάλα εδώ και 5 χρόνια..Ποδοσφαιροοικογένεια είναι όλοι τους...
Και για να γράψω και κάτι On topic, μην νομίζεις ότι τα λάθη του δεν τα βλέπουν και αυτοί ή δεν τα ξέρει και ο ίδιος ο Δώνης.
Χαζός δεν είναι, κάθε άλλο, υπερβολικά εγωιστής είναι και εγωπαθής...

Λοιπόν, κριτική σκληρή ναι, από εκεί και πέρα δεν βλέπω τον λόγο που δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση...
Απόψεις εκφράζονται, χωρίς μπινελίκι και με επιχειρήματα, τουλάχιστον από εμένα αγωνιστικά....
Μιλάω για τους μοντ και για εμένα...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GI4NNEN4 έγραψε:
DC έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Υπάρχει κάποιος mod ο οποίος να πιστεύει πως ο Δώνης πρέπει να μείνει ή έστω να θεωρεί πως πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος :?:
:?
Γιατί ρε Γιάννενα κάποιος μοντ; Όσο μετράει η άποψή σου, μετράει και η δικιά μου.
Άσε που το τι πιστεύουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία αλλά το τι πιστεύει ο Ιβάν και το επιτελείο του.
Κουβεντούλα κάνουμε εδώ μέσα. :)
Από τη στιγμή που εσύ μπορείς να με μπανάρεις, οι ισορροπίες ανατρέπονται. Εγώ δεν μπορώ να γράψω ότι γουστάρω. Ενας mod όμως μπορεί άνετα να γράψει ότι γουστάρει π.χ. για τον Δώνη (καθόλου τυχαίο το παράδειγμα :mrgreen: ).

Έχω λοιπόν την αίσθηση πως όλοι οι mod + τον moican, έχουν βάλει τον Δώνη στο στόχαστρο και βαράνε αλύπητα. Η αίσθησή μου μπορεί να είναι λανθασμένη και να βλέπω παντού φαντάσματα να κυνηγούν τον Δώνη. Γι' αυτό λοιπόν ξαναρωτάω:
GI4NNEN4 έγραψε:Υπάρχει κάποιος mod ο οποίος να πιστεύει πως ο Δώνης πρέπει να μείνει ή έστω να θεωρεί πως πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος :?:
Ρε φίλε ... τι να πω ...
Ούτε κανένα 13χρονο είσαι ούτε κανένας σκαλωμένος, οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν πολυδιαβάζεις τους mods και δεν έχεις πάρει μυρωδιά για τις διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας στα διάφορα θέματα. Παρ' όλα αυτά, δεν θα δώσουμε λόγο σε κανέναν για την ταύτιση ή μη των απόψεών μας.
Όσο για το ύφος και την ένταση των κριτικών στον Δώνη, όπως θα έχεις προσέξει ότι δεν σβήνουμε τίποτα που να μην απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Μπορείς λοιπόν γράψεις ό,τι γουστάρεις.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άστα αυτά... και συ εναντίον μας είσαι! Σιτεμένος μεν, ενάντιος δε!

ΜΠΟΥ ΡΕ!!

:lol: :lol: :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα... προτείνω να χαλαρώσουμε όλοι μας. Και οι μεν και οι δε!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

moican4 έγραψε: Δεν νομίζω να υπάρχει ποστ από τους μοντ η εμένα που έχει ξεφύγει..
γκουχγκουχ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άστα αυτά... και συ εναντίον μας είσαι! Σιτεμένος μεν, ενάντιος δε!

ΜΠΟΥ ΡΕ!!

:lol: :lol: :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα... προτείνω να χαλαρώσουμε όλοι μας. Και οι μεν και οι δε!
Όχι και σιτεμένος .... 22 χρονών παιδάκι ... 8-)
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος εναντίον του Γ.Δ...

Έχει κάνει αρκετά λάθη, συμφωνώ..Αλλά και από την άλλη δουλεύει με το χειρότερο ρόστερ που έχουμε δει στην ομάδα από εποχή σαρδελών..

Στα συν του, η ανάδειξη του Κάτσε και το διαφαινόμενο ξεπέταγμα του Κωνσταντινίδη..

Λίγο υπομονή ρε μάγκες δε βλάπτει..Ας τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος..

Για μένα ο Γ.Δ. έχει δείξει έργο σε όποιες ομάδες δούλεψε - πλην χανουμιού -, και επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι και ο ατρόμητας με πάρα πολύ καλό ρόστερ - ίσως και καλύτερο από το δικό μας - δεν τραβάει μία φέτος..Ας περιμένουμε το Γενάρη να δούμε τι προσθήκες θα γίνουν και πως θα τελειώσει η χρονιά..Και μετά κρίνουμε..

Και μη μου πει κανείς ότι περιμέναμε από αυτό το σύνολο να κάνει πρωταθλητισμό φέτος και δε μας βγήκε..

Υπομονή και στήριξη..

Υ.Γ. : Θέλω να δω τι κωλοτούμπες θα κάνετε όλοι, αν πάρουμε κανά κυπελλάκι φέτος και βγούμε Τσ. Λ. ...Μετά θα τον ανακηρύξετε σε μέγα κόουτς..; Ή παίξουμε καμιά μπαλάρα μετά τα Χριστούγεννα και πάμε τρένο..

Τεσπα, δε νομίζω ότι ο Σαββίδης είναι τόσο χαζός όσο νομίζουν μερικοί και ας αφήσουμε τα παπατζιλίκια στην άκρη..Ο ΠΑΟΚτσής - προπονητής της κερκίδας δε θα μείνει ποτέ ευχαριστημένος..Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

ΥΠΟΜΟΝΗ και οι κρίσεις στην ώρα τους!
akis_1987

Τι να πω..Και ο Μουρίνιο να ρθει πάλι θα τ ακούει, είμαι σίγουρος..

Και κάτι άλλο, δείτε το πρόγραμμα που έχουμε εμείς και ο γαύρος τις επόμενες 5 αγωνιστικές και πείτε μου αν είμαστε 5 βαθμούς και λιγότερο μακριά τους μέχρι την περίοδο των μεταγραφών του Δεκέμβρη τι θα λέτε..

Απορώ τι θα λετε..Πραγματικά..Παντογνώστες όλοι, έτοιμοι με το μπουφανάκι να μπείτε στα αποδυτήρια είστε..

Δεν είμαι κατά της κριτικής, το αντίθετο κιόλας..Αλλά την απεχθάνομαι όταν είναι κακοπροαίρετη..

Εν καιρώ λοιπόν..! Θα το δούμε το έργο και εύχομαι η πλειονότητα εδώ μέσα να κάνει τεράστιες κωλοτούμπες..

ΥΓ: Αμπράμοβιτς που σας χρειάζεται, να διώξει το ΓΔ και να φέρει τον Αναστόπουλο.. :twisted: :twisted:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το μεγάλο παπατζηλίκι φίλε μου είναι η προσπάθεια που γίνεται να πλασαρισθεί ο Δώνης σαν ο προπονητής που θα κάνει τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

ΥΓ Καλλίτερα ΠΑΟΚτσης-προπονητής παρά ΠΡΟΒΑΤΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Δευ 26 Νοέμ 2012, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ (Ίβιτς 88'), Σαλπιγγίδης, Φωτάκης (Μπαλάφας 73'), Γεωργιάδης (Ρομπέρ 82'), Αθανασιάδης

ειναι η συνθεση του ΠΑΟΚ απο το αεκ-παοκ 0-2 ( με τελευταια νικη το 1999) .... :ugeek:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Garcia, Lazar, Φωτάκης, Nimani (Γεωργιάδης 68’), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδη

Ειναι η συνθεση του ΠΑΟΚ απο το διπλο στο ΟΑΚΑ με τον βαζελο την 23η αγωνιστικη .... :ugeek:

Ενδεικτικα τις εβαλα για να συγκρινουμε το περσινο "πλουσιο" ροστερ σε σχεση με το φετινο "χειροτερο" ροστερ ολων των εποχων.... Υποψη οτι φετος ειναι και ΟΛΟΙ πληρωμενοι στην ωρα τους.... Αλλα αυτα ειναι κακοπροαιρετη κριτικη ..... Ετσι τα βαφτιζουμε τωρα....

Εκτος αν η απουσια των Σναουτσερ , Χαλκια, Μπαλαφα, Νιμανι ηταν τοσο σημαντικες .....Γιατι οι Μαλεζας , Τσιριλο αντικατασταθηκαν με τα 2 φετινα ταλεντα του προπονητη μας....

Δεν του δωσαμε και ομαδα που μολις ανεβηκε απο το Β' τοπικο.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 26 Νοέμ 2012, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
akis_1987

Δλδ, εσείς είστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα που έφερε ο Μπόλονι και μας έβγαλε τελευταίους στα πλέυ οφ έτσι;..Με γεια σας..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και ο Σαντος ειχε καπου στις 10 νομιζω συνεχομενες ηττες σε ντερμπι με πολυ καλυτερο υλικο,δεν σημαινει τιποτα αυτο.Το προβλημα δεν ειναι στα αποτελεσματα,ειναι στο οτι μετα απο καμια 15ρια αγωνες δεν εχει δημιουργησει την παραμικρη σταθερα.Ψαχνεται σε παικτες,ψαχνεται σε συστημα,ψαχνεται σε στυλ παιχνιδιου,στα παντα ολα και αν συνεχιστει αυτη η αδυναμια δημιουργιας βασης και πλανου οπως ειπε ο ιδιος ειναι καταδικασμενος.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”