Είναι σκληρές αποφάσεις αλλά τον εμπιστεύομαι ότι:
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
Όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ
Guardian4 πολιτικός είσαι αδερφέ?
Γιατί τόσες απαντήσεις έχεις δώσει, ούτε μια δε βγάζει νόημα, απλά επαναλαμβάνεις τις "θέσεις" σου...
eleos έγραψε:Όχι φίλε, το ίδιο λέμε.
Προτιμάς Κοντρέρας απο το να παίζεις στην Ευρώπη.
Κατανοητό αλλά για μένα ΤΡΑΓΙΚΟ. (αν δε βλέπεις ότι αυτό λές, διάβασε τον εαυτό σου με καθαρό μυαλό, όχι ότι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι γράφεις)
............
Ποιος με λεει αν θα περασω του χρονου ομιλους
Ποιος με λεει οτι θα ξανατερματισω πρωτος στον ομιλο,
Και ποιος με λεει οτι δε θα φυγει κι αλλος βασικος το καλοκαιρι
Πως θα παρουσιαστω Ευρωπη και με τι στοχους και ονειρα
ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
Ο Παπάζογλού ήταν 2ος στη θέση του πρίν τον Γιάννου και τώρα μαζί του, δεν έχει αποδόσει (ακόμα) αλλά έτσι κι αλλιώς πληρώνεται λίγα και δέν έχουμε επιλογές στην επίθεση.
Πληρωνεται λιγα?Εξαρταται τι εννουμε λιγα.
Ο Σνάουτσνερ καλύπτει 3 θέσεις και ο μπολόνι δεν έχει άλλον ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ακραίο. Το πόσα έχει προσφέρει και ακόμα προσφέρει είναι χίλιες φορές περισσότερο απο όσα παίρνει.
Ο Μπαλάφας αυτή τη στιγμή είναι ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΙΚΟΣ.
Φέτος άμυνα έχει παίξει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αντικαθιστώντας για πολλά ματς τον αγαπημένο σου ΚΟΝΔΟΡΑ (πάνω απο όλα) και τον Μπρούνο (που είναι ικανός για το 9 αλλά και για το 1). Έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και παστελωσε και 2 τεμάχια. Άν εσύ πιστεύεις ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, τι να πω...
Ξερω οτι και οι 3 ποδοσφαιριστες εχουν κατι να προσφερουν ωστοσο, εφοσων δεν εχουμε λεφτα για πολυτελειες, η προσφορα τους στον ΠΑΟΚ συνολικα σε σχεση με αυτο που αμοιβονται τους καθιστα φευγατους.
Όσο για τα τι θα γινει αν:
α)αποκλειστουμε στο κυπελο με την κουλα μεσ την Τουμπα
β) διασυρμος σε ντερμπι στο πρωταθλημα
γ)διασυρμος στα πλει οφ
Η απάντηση σε όλα είναι η ίδια.
ΤΙΠΟΤΑ
5-10-50 τσατισμένοι σαν κ εσένα θα πετάξουν κάτι θα βρίσουν και αυτό.
Εγω δε σε λεω αν θα μπουν μεσα?
Νομιζεις ομως οτι θα ναι 5? 10? 50? ή 5000?
Τι να γίνει δηλαδή; Σάμπως αν μείνει ο Κοντρέρας θα παίξει σε αυτά, ή θα είναι πάλι τραυματίας;
Αυτο θα μας το εξηγησει ο Βρυζας με τον Κωνσταντινιδη, ετσι ξερουμε.
Ο Ζαγοράκης θα φταίει δηλαδή αν δε μπορούν να κερδίσουν την κούλα που έφαγε 4;
Σιγουρα οχι αυτος που πληρωσε φιλομενο σαβινι μπουσαιντι ελ ζαρ ζουελα και τα λοιπα και τα λοιπα
ΥΓ: Τον Κοντρέρας τον αγαπάω και τον σέβομαι σαν παίχτη.
Αν φύγει κατ εμέ είναι επειδή ΑΥΤΟΣ δεν θέλει τη μείωση και φεύγει, ΟΧΙ επειδή φταίει ο Ζαγοράκης.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απο όλα όχι ο Κοντρέρας, όσα και αν έχει προσφέρει.
Και εγω αδερφε τον σεβομαι τον Κοντρερας και εννοειτε κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Εγω ομως βαζω τα αγωνιστικα συμφεροντα του ΠΑΟΚ πανω απ ολα,
Δηλαδη αξιζει κατ εμε να ρισκαρουμε φετος σε μια τρελη πορεια, παρα δυο μετριες , φετος και του χρονου, με επιασες?
1) Με αυτές τις αποφάσεις, του χρόνου ΔΕΝ θα παίξουμε Ευρώπη. Άρα και δεν θα είμαστε και ΟΚ..eleos έγραψε:Εγώ είμαι σίγουρος ότι Ο Ζαγοράκης τις αποφάσεις τις παίρνει για να παίξουμε Ευρώπη του χρόνου και να είμαστε ΟΚ.
Είναι σκληρές αποφάσεις αλλά τον εμπιστεύομαι ότι:
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
Όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ
Guardian4 πολιτικός είσαι αδερφέ?
Γιατί τόσες απαντήσεις έχεις δώσει, ούτε μια δε βγάζει νόημα, απλά επαναλαμβάνεις τις "θέσεις" σου...![]()
Αδερφε Photi. Δε μηδενιζω την ομαδα αλλα την φυλαξη της εστιας του ΠΑΟΚ.Photis έγραψε:Λοιπόν,παραπήγε το πράγμα guardian4.Είναι ωραίο να μιλάς ρητορίκά αλλά χωρίς να έχεις αποδείξεις.Κανείς δε λέει πως ο Κοντρέρας άμμα φύγει από τον ΠΑΟΚ δε θα είναι απώλεια.Κανείς δε λέει ότι ο κόσμος δεν έχει χαλαστεί με όσα γίνονται στα του ΠΑΟΚ.Κανείς δε λέει πως δεν έχει κάνει πολλά λάθη ο Ζαγοράκης που θεωρητικά πρέπει να έχει καταλάβει.Όμως κανείς δε μηδενίζει μια ομάδα επειδή μπορεί να φύγει 1 παίκτης.Αυτό απαγορεύεται γιατί είναι ΑΤΟΠΟ.Το χειρότερο είναι να προσπαθείς να επιβάλεις μια τέτοια άποψη που όπως και να το κάνουμε δεν αποδεικνύεται ρε παιδί μου ΑΚΟΜΑ τουλάχιστον.Με αυτό τον τρόπο δε πιστεύουμε στον ίδιο τον ΠΑΟΚ ρε φίλε.Τι σκ$%@ πιστεύουμε δλδ?