Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από eorptol »

Φαντασου να γινόταν να ερχόταν και οι τρεις ...πω πω ύπνος δεν θα μας έπιανε μέχρι το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καραβανα

ουυυυυυυυυχ παναγια μου ....φαε και ασε τις μανουρες για αλλους

http://www.vip.it/sara-varone-sessuolog ... ssuologa5/
Stavros_Paoki

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:τι γινεται ρε γαμωτο....
στις μεταγγραφες τον DC τον ''στολισαν'' γιατι ''ευχηθηκε'' στο καραβουτα....να τα φαει στους γιατρους :mrgreen:
στα οικονομικα τσακωνονται...Antifa με eorptol ....για καποιον''φουρναρι''.....ελεος...δλδ...ελεος.... :(
εδω...ο barlow με τον DC ανταλλασουν ...ολη μερα φιλοφρονησεις και κοπλιμεντα :mrgreen:
μηπως πρεπει να μαλωσω και εγω με καποιον.....ετσι για το γινατι ρε γαμωτο.....
τι αυτο το πραμα τις τελευταιες μερες στο φορουμ;.....
ρε καθιστε καλα ρε......μεγαλα ''παιδια'' ειμαστε ρεεεεεε.....

ηρεμηστεεεεεε........χαλαρωστεεεεεε :opaokara: :opaokara:
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι....

Υ.Γ.που ρε abg καρπουζα....να πουμε καμια μαλ@κια για την καψουρα μας ;) ....ξερεις εσυ :mrgreen:
να τους καλμαρουμε ολους..... :mrgreen:
Δηλαδή τώρα εσύ ρε καραγκιόζη τι θες να πεις με αυτό; Άντε μην πάρω ανάποδες και γίνει εδώ μέσα της Μαρινάκης. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:τι εγεινε ;.....μας εστειλαν αδιαβαστους....στα ανεκδοτα :o :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

....δεν πειραζει.....ΠΑΟΚ εισαι....αλλα ....
...οχι και στα ανεκδοτα ρε πουστη μου....ακου ανεκδοτα... :lol: :lol: .....τελος παντων.......
Κυκλοφορεί εδώ και καιρό οπότε.. ;)
kataramenos5 έγραψε:Είναι δύο ΠΑΟΚτσήδες και συζητούν ήρεμα...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρωτάθλημα μπορεί να μην πάρουμε φέτο, αλλά το κύπελλο το έχουμε στο τσεπάκι μας!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:....δεν πειραζει.....ΠΑΟΚ εισαι....αλλα ....
...οχι και στα ανεκδοτα ρε πουστη μου....ακου ανεκδοτα... :lol: :lol: .....τελος παντων.......
Και που να το πήγαινα τόσο off topic; (χωρίς να με δείρουν οι άλλοι mod; )
Μια στέγη ήθελα να δώσω ( :lol: ) και όχι να αφήσω υποννούμενο. :(
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρωτάθλημα μπορεί να μην πάρουμε φέτο, αλλά το κύπελλο το έχουμε στο τσεπάκι μας!

Το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Άντε να ανοίξει ενα σουβλατζίδικο που να λέγετε "Γυμναστήριο" και να λέω "να μόλις γύρισα απο το γυμναστήριο":mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τέτοια γαμ@τη ιδέα μόνο από ασπρόμαυρο μυαλό θα έβγαινε. :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Προσέξτε μην σας συμβεί.....

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας

ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.

Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε "καλημέρα"! "Καλά να πάθεις, που θελες και παντρειές", σκέφτηκα.

Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.

Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.

Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε, "Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια." Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτύπησε την πόρτα και είπε, "Ξέρετε, Έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλια σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυο μας;"

"Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. Πάμε". Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε, "Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;"

"Υποθέτω πως όχι" απάντησα εγώ. "Πάμε στο διαμέρισμά μου", μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, "Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο."

"Βεβαίως", απάντησα ενθουσιασμένος.

Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων... και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ... θεόγυμνος.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
απλα κλαιω.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αντε κ του χρονου
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Η Ελλάδα πια δεν παλεύεται,θέλω να μεταναστεύσω στη Τζαμάικα και μετά από χρόνια να γράψω την αυτοβιογραφία μου με τίτλο"Η ζωή εν μπάφω"... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λέτε ό,τι θέλετε! Το κύπελλο είναι δικό μας !
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο ρούλης θα σωθεί και φέτος. :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Π.Α.Ο.Κ. θα πάρει το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή (ο οποίος απείλησε να ανεβεί στην Α' Εθνική, αλλιώς θα αποχωρούσε από το ελληνικό ποδόσφαιρο!), ο Ολυμπιακός θα τερματίσει το πρωτάθλημα στην 14η θέση (έναν βαθμό πάνω από τον Άρη) που μάλιστα την τελευταία αγωνιστική κέρδισε 2-1 τον συμπολίτη με μούφα πέναλτυ του Pablo Garcia στο 113' (ναι, είχε πολλές καθυστερήσεις, δεν έμπαινε η ρουφιάνα!)... Ο σκόρερ του χρυσού γκολ δήλωσε "Αφού ήταν πέναλτυ! Το είπε ο Contreras, το είπε και o πρόεδρος..αλλά πάνω απ'όλα μετράει η γνώμη του διαιτητή! Μπράβο στον κ. Κάκο!" αφιερώνοντας, στο τέλος, το πέναλτυ στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”