Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στέφανε, δεν έγινε από μένα τέτοιο πράγμα. Από μένα ήταν μία εβδομάδα για για φραστική "επίθεση" στο site. Και ομολογώ ότι, εκτός λίγων εξαιρέσεων, ο Kranatos έχει βελτιωθεί αρκετά, σε σχέση με πιο παλιά. Ούτε εγώ συμφωνώ συνήθως μαζί του, όμως θέλω να ξέρω την άποψή του, διότι σε κάποια πράγματα που λέει έχει δίκιο. Εάν αναφέρεσαι σε κάτι πιο παλιό, δεν το γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stephanos έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Επισης μιλας για ban που δεν επρεπε να πεσουν.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.
Παλιά ιστορία μέν... αλλά μια που τ' αναφέραμε. :lol:
Νομίζω το πιο άδικο ban της τελευταίας χρονιάς ήταν το εξάμηνο στον Kranatos επειδή έγραψε «Σαλπιτζίδης» (ή κάπως έτσι). Για μένα δεν ήταν καν παράπτωμα, αλλά και να ήταν, η ποινή φάνηκε αφύσικα μεγάλη.
Και τον Kranatos, ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει, στα περισσότερα θέματα δέ, διαφωνούμε.
Ηταν αυστηρο αλλα ο συγκεκριμενος ασχολιοταν μονο με τον εν λογω παιχτη και 99% υποτιμητικα.ειρωνικα και με μπολικη εμπαθεια.
sourmenetes έγραψε:Επισης μιλας οτι δεν αιτιολογουμε γιατι το Ban.Δεκτο.Οταν ομως θα βγεις να πεις ειναι μ@λ@κας ο ταδε και πολυ χειροτερα που γραφουν καποιοι τι περιμενει να του πω??Το γιατι..Στους ορους υπαρχει κανονας που λεει τα καθεκαστα.
Την αιτιολόγηση του ban, θα την ήθελα κι εγώ, βασικά είναι «πάγιο αίτημά μου» εδώ και χρόνια. Δεν χρειάζεται να γίνει «σε κοινή θέα», ας μπει θέμα όπου θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη, μονίμως κλειδωμένο, όπου θα αναφέρονται οι τιμωρίες και οι αιτιολογήσεις, με δυο λόγια.
Θα το δουμε αυτο με τις αιτιολογησεις αλλα θεωρω πως ο καθενας καταλαβαινει ποτε την εισπραττει και ποιος ο λογος.
paokovios1974 έγραψε:νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοπει το οριο των 20 ποσταρισματων την ημερα
:o
Τί; Σοβαρά μιλάς; Υπάρχει όριο 20 ποσταρισμάτων ανά ημέρα για τα καινούρια μέλη;
Προτείνω άμεση εφαρμογή ορίου 10 ποσταρισμάτων την ημέρα για όλους ανεξαιρέτως, με περιορισμό στα 5 για 24 ώρες μετά από ήττα. :twisted:

Βασικα ειχαμε πει να εχουμε και μαστιγιο με καροτο αλλα αρκεστηκαμε στα 20 ποστ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Δημοσίευση από pouthenas »

sourmenetes έγραψε:Ωραια τα ειπες pouthena...Παρα πολυ ωραια..
Το ποστ σου οπως ειδες "ανεβηκε" και δεν κοπηκε απο τους κακοβουλους Moderators που σα μ@λ@κες θελουν να κοιταζουν-ελεγχουν εκατονταδες ποστ την ημερα επειδη δεν εχουν τι καλυτερο να κανουν.
Επειδη εισαι παρα πολυ νεο μελος και δε γνωριζεις καποια πραγματα απο πρωτο χερι,χωρις να θελω να σε πω "νεο",θα πρεπει να ξερεις οτι το site λογω οτι δεν υπηρχε καποτε ελεγχος των ποστ και ημασταν σε πολυ χαλαρο τεμπο δεχοτανε μηνυσεις.

Καταρχην αυτη η καραμελα με το νεος δεν υφισταται...το οτι εκανα εγγραφη τωρα δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω το φορουμ εδω και χρονια το οποιο ειναι δημοσια ανοιχτο οπως και ο ιδιος ξερεις βορα για τους απανταχου αλλοθρησκους που απλα θα πατησουν στην σελιδα και θα δουν τι γραφεται...και γενικα ειναι πολυ αστειο στα μελη που για να γραφτουν και να κανουν ποστ καθε φορα πρεπει να τους βγαινει το λαδι...αντιλαμβανομαι την προστασια απο σπαμ και αλλες διαφημισεις αλλα δε νομιζω να μπαινει καποιος στην διαδικασια του να κανει τοσα πολλα να τρωει μπαν και να ειναι παλι εδω να γραφει να ειναι αλλοθρησκος ή να θελει το κακο του σαιτ...οσον αφορα για τις μηνυσεις δεν μιλας σε ατομα που δεν εχουν σχεση με το ιντερνετ και κατεβηκαν απ τα τουρκοβουνια..υπευθυνος των οσων λεγονται ειναι μονο αυτος που συντασει το ποστ...το σαιτ αποποιειται καθε ευθυνης...ετσι ειναι σε ολα τα φορουμ του κοσμου...ας υπαρχει σχετικη σημειωση στους ορους του φορουμ..και να ξερεις πως οπως μπορεις να φας μηνυση επειδη καποιος κατηγορησε καποιον παικτη το ιδιο μηνυση μπορεις να φας επειδη καποιοι κατηγορουν εναν ολοκληρο συνδεσμο και επιζητουν την φυλακιση ατομων με χαρακτηρισμους ρετσινοπνικτες πρεζακια φυλακοβιοι μπερδεμενα κτλπ
Δεν σε ξερω απο χθες,αρα νεος εισαι.Αμα σου βγαινει το λαδι να κανει ποστ φαντασου εμενα που το διαβαζω κιολας.Αφου ξερεις απο μηνυσεις θα σε ειδοποιησω οτι δεν ειναι μονο υπευθυνος αυτος που γραφει το ποστ.Για το συνδεσμο γιατι κοπτεσαι??Οπως θα διαγραψω τα λεγομενα για τον παιχτη θα διαγραψω και για το συνδεσμο.

Υπαρχει μια υπηρεσια η οποια λεγεται "διωξη ηλ.εγκληματος".Τι γνωριζεις???
Θεωρεις οτι το ποστ σου,ακομα και αυτο το οποιο μας κατακρινεις,δε θα ανεβαινε γιατι ειμαστε μπατσοι εμεις εδω και δε γουσταρουμε τον Pouthena ή καημος μου εμενα ειναι να μπαναρω κοσμο.Μπορεις να λες οτι μα οτι θες.Το ζητημα ειναι πως το λες.Αμα βγω και πω εγω ειναι πουτ@ν@ του ταδε η μανα θα ερθει καποιος αλλος και θα πει χειροτερα,ο τριτος ακομα χειροτερα και παει λεγοντας.Καταλαβαινεις οτι εδω δεν ειναι το καφενειο της γειτονιας του καθενος.

μα το ποστ μου ανεβηκε μονο και μονο για να αποδειξεις το οτι ειστε δημοκρατικο φορουμ...εχουν γινει τοσα ποστς και απο μενα και απο τον φιλο μοντελο και δεν εχουν ανεβει...ποστς που δεν προσβαλλανε ποτε κανεναν..προφανως θα ισχυει και για αλλους αυτο το φαινομενο...εγω αποκλειστικα θυμαμαι κατι ποστς για τον σαλπιγγιδη που ειχα κανει και δεν ειχανε μπει ποτε...και το ενα ητανε mvp ο κοντος σημερα...φαντασου δλδ..Επισης ποτε δεν ειδα κανεναν να βριζει...ακομα και οσοι ασκουνε δριμυ κατηγορω προσεχουν τις εκφρασεις τους...αν καποιοι βριζουν καλως να φανε μπαν αλλα χαρακτηρισμοι του στυλ "σταματα να χρησιμοποιεις νιβεα δεν σου κανει καλο αλλαξε κρεμα μπας και δεις καλυτερα αποτελεσματα" μονο αστειοι ειναι και καθολου προσβλητικοι ποσω δε μηνυσιμοι...εδω καποτε στον σιγαλα λεγαμε "σιγαλα π@υστρ@κι φαε πατατακι" για την γνωστη διαφημιση και γελουσε μεχρι και ο ιδιος...
Το πρωι ειπες οτι δε θα ανεβαινε το ποστ.Τωρα λες αλλα.Ή να πω οτι ηθελες να το μπαλωσεις απο το πρωι και το εγραψες διφορουμενα.Ποστ χωρις λογο δε σβηνονται.Ειναι παρα πολλοι "νεοι" που περασανε και τα 200 ποστ και δεν ειχαν κανενα προβλημα.Μονο σε εσας μαλλον εχουμε εμπαθεια.Ή και οι υπολοιποι ειναι κλικαδοροι του φορουμ?
Αν εσυ ποτε δεν ειδες κανεναν να βριζει οφειλεται γιατι υπαρχουν οι mod-admin και τα επεξεργαζονται.

Εδω θες δε θες υπαρχουν καποιοι οροι.Καποιοι ανθρωποι τα σκανε για να μπορουμε ολοι εδω να τα λεμε για τον ΠΑΟΚ.Οι mod και οι admin δεν ειναι επαγγελματιες αμειβομενοι απο το site Και διαθετουν χρονο απο τη ζωη τους επειδη γουσταρουν.

το ποσο δεν ειναι αμοιβομενοι δεν το γνωριζω...ο καχυποπτος πουθενας μπορει να φανταζεται διαφορα...διαφημισεις υπαρχουν στο σαιτ τα εξοδα του σερβερ βγαινουν μια χαρα...μια γενικη γραμμη παρατηρω που μπορει να ειναι και απορροια μισθωσης απο αλλους...γιατι οταν υπαρχει μια μηδενικη κριτικη σε καποια προσωπα μονο υποπτη μπορει να θεωρηθει
Αφου δεν το γνωριζεις μη μιλας.

Μιλας για ρουφιανιλικι και κλικαδορικι κατασταση.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.

μου ζητας να κανω κατι μου πραγματικα το απεχθανομαι...για να σε βοηθησω ομως δες πιο πισω στις σελιδες το κατα ποσο γινεται αυτο που σου περιγραφω...ατομα τα οποια δεν ειναι καν μοντερειτορς μπαινουν στην διαδικασια να "δειχνουν" ατομα για τα "λαθεμενα" ποστς τους καταδικαζοντας τους....αυτο λεγεται ρουφιανιλικι..

Εσυ πως μας υποδεικνυεις οτι κανουμε λαθος με το φιλο σου το Modelo και τον παρεξηγησαμε..Ετσι και οι αλλοι υποδεικνυουν το λαθος.Εσυ γιατι δεν εισαι ρουφιανος και οι αλλοι ειναι??
Επισης μιλας για ban που δεν επρεπε να πεσουν.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.

για καποιους που δεν γνωριζω δεν μπορω να τοποθετηθω πληρως...για το μοντελο που τον γνωριζω και γνωριζω το στυλ του ησασταν αδικοι...καθε μελος εχει τον δικο του τροπο εκφρασης των μηνυματων που θελει να περασει...αλλοι το θετουν με σοβαρο υφος αλλοι προσπαθουν να το διακωμωδησουν...δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να φαει μπαν..τι κακο ειπε δηλαδη? γιατι πρεπει να αλλαξει την υπογραφη του οπως ζητηθηκε? κατηγορησε κανεναν? αυτο του αρεσει και αυτο πιστευει ουτε εβρισε ποτε ουτε εθιξε κανεναν...καταλαβαινεις απο σαρκασμο? εχετε μπει ποτε σε οπαδικα φορουμ? οχι της γριας που ειναι τρεις και ο κουκος και ψαχνουν να βρουν αλλοθρησκους με σουπεριστικες πρακτικες...αλλα μεγαλα φορουμ οπως της λιβερπουλ και των αγγλων π.χ που παει ο σαρκασμος συννεφο ποστ επι ποστ...ας πουμε το μπαν του loverboy ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω δεν συμφωνουμε καν μια και εγω τον κατσε τον παω φολα αλλα σεβομαι την οποια κριτικη του...εφαγε μπαν για τον χαρακτηρισμο του ως τι? ως ο χειροτερος παικτης? δικαιωμα του αυτο πιστευει αυτο εθεσε...αν το κανε προσβλητικα βριζοντας τοτε καλως...για τον κρανατο που παρακολουθησα λιγο το παλικαρι ειπε σαλπιτζιδη (ουτε εγω παω τον κοντο για το μοντελο δεν ξερω) και εφαγε μπαν...αν το θεωρεις λογικο ολο αυτο τοτε τι να σου πω...μαλλον εμεις ειμαστε παραλογοι..ο dimbar που εβαλε ενα +1 στο ποστ μου που μπορει να συμφωνουσε με καποια πραγματα (δεν ειπα με ολα) αμεσως "δειχθηκε" απο μοντερειτορ με φρασεις του τυπου "δε το περιμενα απο σενα" ή τον αλλον που του λεει "πως γινεται να γραφεις μεσα σε δοσιλογους" και υπο το φοβο μην φαει μπαν προσπαθει να ανακαλεσει...τουτεστιν αν δε τα πας καλα με οτι πιστευουν οι μοντς μπαινεις στο ματι τους και εισαι υποψηφιος για αποχωρηση

Και εμεις μπορει να κανουμε καποιο λαθος.Ας φροντισει ο καθενας με τον τροπο του να μας το επισημανει.Οσον αφορα και τους 2 που ανεφερες του εγιναν πολλες προειδοποιησεις και μετα επεσε ban.Ποστ σβηνονται και διορθωνονται πολλακις χωρις να το βλεπετε εσεις. Οσο για τον dimbar ο dinos απορησε.Δεν του ειπε οτι θα φαει ban.Ουτε τον φοβερισε.

Επισης μιλας οτι δεν αιτιολογουμε γιατι το Ban.Δεκτο.Οταν ομως θα βγεις να πεις ειναι μ@λ@κας ο ταδε και πολυ χειροτερα που γραφουν καποιοι τι περιμενει να του πω??Το γιατι..Στους ορους υπαρχει κανονας που λεει τα καθεκαστα.

ποτε ειπα εγω ή το μοντελο ειναι μ@λ@κ@ς ο ταδε? βρες μου ενα ποστ μας που να λεω καποιον ειναι μ@λ@κ@ς..εδω αλλοι μας ελεγαν πρεζακια ρετσινοπνικτες ηλιθιους κομπλεξικους (τωρα στο ποστ του αθανασιαδη) και δεν εχουν φαει μπαν τι λεμε τωρα...δυο μετρα και δυο σταθμα...
Αποκλειεται να ειπαν ετσι και να μην εφαγαν ban.Επισης δε χρειαζεται να πεις μ@λ@κας για να φας ban.Εσυ π.χ.μπηκες στο τοικ του κλαους και γραφεις "κατσε στην Αθηνα.ξερεις εσυ".Ειρωνευεσαι,χωρις να γνωριζεις και προσβαλλεις τον παιχτη.Επισης δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις.Οταν θα λες κατι θα πρεπει να το τεκμηριωνεις.

Μιλας οτι τα μελη αφιερωνουν ωρες και για σχεσεις εμπιστοσυνης.Οταν το μελος αφιερωνει ωρες φαντασου τι αφιερωνουν οι υπευθυνοι.Σχεσεις εμπιστοσυνης χαιρομαστε να αναπτυσσουμε και πιστεψε μας υπαρχουν παρα πολλες.

αν θελεις εισαι "υπευθυνος" αν θελω γραφω....ομως για την λειτουργια του φορουμ χρειαζομαστε και οι δυο...για ενα πετυχημενο φορουμ χρειαζονται ολα τα μελη του και οσοι συμφωνουν με τις αποψεις μας και οσοι διαφωνουν γι αυτο και λεγεται φορουμ γιατι περικλείει αντικρουόμενες αποψεις με κοσμιο υφος,γιατι δεχεται το χιουμορ και την αστεια πλευρα των πραγματων γιατι θα δεχτει και το επιθετικο καυστικο σχολιο καποιων...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...και η εμπιστοσυνη χτιζεται με την διαλλακτικοτητα οχι με κλιμα τρομοκρατιας σβησε το ταδε και σβησε το ταδε
Σε αυτο συμφωνω.Ολες οι αποψεις χρειαζονται αλλα με τον τροπο που επιβαλλει το site.
Περιμενω τις απαντησεις σου.
καποια περαιτερω σχολια περαν της απαντησης που εδωσα πιο πανω...το μοντελο δεν μπηκε για να κανει πλακα...θελει να γραψει καποια πραγματα επειδη δε γινονται αποδεκτα το κανει με σαρκασμο...τελος με την υποθεση αυτη...αν πεσει κατι αλλο στην αντιληψη μου κι αν καταφερω να εγκριθω γιατι εχει γινει αγωνας σε καθε ποστ που κανουμε εμεις οι "νεοι" θα τοποθετηθω ξανα..
Ο σαρκασμος επιτυγχανεται με αμεσοτητα.Στο γραπτο λογο παρεξηγουνται πολλα.Οποιος δεν το καταλαβαινει δεν μπορει να λειτουργησει.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πιστεύω να έχουμε τελειώσει με τα παράπονα του φίλου του pouthena... του καχύποπτου pouthena.

Στην επόμενη σπόντα που θα "πετάξεις" για αμοιβές και τα τοιαύτα εδώ μέσα, "έφυγες" φίλε! Δεν είναι δυνατόν να ξοδεύουν χρόνο και κόπο τα παιδιά εδώ μέσα αφιλοκερδί και συ να λες τα δικά σου.

Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Πιστεύω πως είναι απ' τα πιο δημοκρατικά forum και το λέω παρότι έχω λογοκριθεί . Τα παιδιά πέρασαν ποστ όπου ειρωνεύομαι Γκαρσία- Βούκιτς μαζί!!! Τις δύο ιερές αγελάδες!

Δύο παρατηρήσεις:Τα 200 ποστ για τους νέους χρήστες είναι υπερβολικό νούμερο. Επίσης επιτρέπουν βαρείς χαρακτηρισμούς από παλιούς στο forum σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και σε νέους εγγεγραμμένους.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@pouthenas,
καμμία ανάκληση από μένα, συμφωνώ εν μέρει με κάποια απ τα γραφόμενα σου, όχι με κάποιους χαρακτηρισμούς σου.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν φάω μπαν ή και διαγραφή για κάτι που πιστεύω και διατυπώνω χωρίς να προσβάλω.
Για μένα έχει σημασία να ακούγεται οποιαδήποτε άποψη χωρίς προσωπικές προσβολές, χαρακτηρισμούς και λεκτικούς τραμπουκισμούς ανάμεσα στα μέλη.Δεν είναι εύκολο και το καταλαβαίνω.
Ομως σε τελευταία ανάλυση αν δεν μ αρέσουν αυτά που βλέπω και ομολογώ ότι τελευταία δεν μου αρέσουν αρκετά, ακολουθώ τον γνωστό δρόμο της εξόδου.Κανένας δεν μας κρατάει με το ζόρι εδώ ούτε το ΠΑΟΚτσηδηλίκι μας εξαρτάται απ το paokmania.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες μερικοί το έχετε ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ το ζήτημα με τα παράπονα. Μόνο σπόντες και μπηχτές κι απο διάθεση ΜΗΔΕΝ απο ορισμένους.

Με τη γελοία σπόντα περί αμοιβών μόνο να γελάμε θα πρεπε.

Όποιος ενδιαφέρεται για νορμάλ κουβέντες περί ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, συμμετέχει. Οι άλλοι μη κάνετε τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

pouthenas έγραψε:...
μου ζητας να κανω κατι μου πραγματικα το απεχθανομαι...για να σε βοηθησω ομως δες πιο πισω στις σελιδες το κατα ποσο γινεται αυτο που σου περιγραφω...ατομα τα οποια δεν ειναι καν μοντερειτορς μπαινουν στην διαδικασια να "δειχνουν" ατομα για τα "λαθεμενα" ποστς τους καταδικαζοντας τους....αυτο λεγεται ρουφιανιλικι..
...
Από πότε θεωρείται ρουφιανιά η ευθεία δημόσια αντιπαράθεση ή ακόμα και η τεκμηριωμένη αίτηση για εξοστρακισμό ενός αλλόθρησκου από μια κοινότητα? Ούτε κρυφά γίνεται, ούτε ύπουλα και ούτε είναι αναξιοπαθών και έντιμος κάποιος βαθειά συμπλεγματικός, που ηδονίζεται όταν ασχολείται όχι με ό,τι αγαπάει, αλλά με το να συμμετέχει σε μια κοινότητα που μισεί, με σκοπό να την αναστατώσει υποκρινόμενος τον αδελφό. Τέτοιοι τύποι είναι όχι απλώς προβοκάτορες, αλλά ξεκάθαρα χαφιέδες και προτιμώ να μην υπάρχουν ίχνη της μπόχας τους σε αγαπημένα μου site. Δεν είναι πάντα εύκολο να αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας μέσω πληκτρολογίου ότι κάποιος είναι αλλόθρησκος κι αυτό εκμεταλλεύονται όσοι αξιολύπητοι υποκρίνονται τους αδερφούς. Από την άλλη δεν είναι και υποχρεωτικό να φέρεις ατράνταχτες αποδείξεις γι αυτό, δεν θα καταδικάσεις κανέναν και σε θάνατο.

Σχετικά με τα παραδείγματα στα οποία παραπέμπεις, αν πχ ο Καταραμένος5 ή ο eorptol θεωρεί αλλόθρησκο τον Αρμαγεδώνα και το δημοσιεύει, μπορεί να κατηγορηθεί το πολύ για επιθετικός, αγενής ή προσβλητικός, αλλά σίγουρα όχι για ρουφιάνος. Εάν μάλιστα το κάνει τεκμηριωμένα, δημόσια, κόσμια και μπορεί να απαντήσει ο θιγόμενος, δε νομίζω πως υπάρχει κανένα ηθικό ζήτημα. Μάλλον ο θιγόμενος θα πρέπει να προβληματίζεται, αν δεν γίνεται πιστευτός.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που ανέφερα, δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Προσυπογράφω τα κείμενα όσων αδερφών το ανέφεραν, πως είναι πολύ άσχημο να αναγκάζεσαι να βλέπεις τις προβλέψιμες δημοσιεύσεις των ίδιων προβληματικών ατόμων σε site που θεωρείς πλέον οικείο, παρότι σιγά σιγά μαθαίνεις να προσπερνάς χωρίς να διαβάσεις τα συγκεκριμένα "κείμενα"-προϊόντα αρρωστημένων μυαλών. Η ανοχή όμως τέτοιων καταστάσεων δεν δείχνει δημοκρατικότητα, δεν λύνει το πρόβλημα και οδηγεί συνήθως σε αποθράσυνση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Armagedonas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Μιλας για ρουφιανιλικι και κλικαδορικι κατασταση.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.

Aυτούς τους 3-4 που με ακολουθούν κατά πόδας(εορπόλι κλπ)
Με το πραγματικά εμετικό υπαινιγμό ότι είμαι οπαδός άλλης ομάδας
Δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο εδώ μέσα παρά με αυτό.
Δεν τους απάντησα ποτέ,σεβόμενος το χώρο και ότι τα προσωπικά μελών δεν ενδιαφέρουν κανέναν και υποβαθμίζουν το σάιτ.
Αλλά αυτοί συνεχίζουν καθημερινά.
Αλλά μια και έγινε κουβέντα,το αναφέρω τώρα.
Μπορεί και να χεις δικιο κι εμείς άδικο ,ουδείς άσφαλτος :mrgreen: Το γεγονός όμως οτι μετα απ το διάβασμα όλων των ποστ που έχεις κάνει μας δίνεις την εικόνα του αλλόθρησκου(δυσαρεστημένου μάνατζερ,ζοχαδιασμένου ΑΡΔ,αλλο?) δε σε προβληματίζει?Όταν κάνεις ποστ όπως το παρακάτω
Τρί Ιουν 28, 2011
αν και πολλοί θα διαφωνήσουν,θα ήθελα ακόμα

1.στην πρώτη προπόνηση,να μην υπήρχε ούτε ένας οπαδός,αν γινόταν να ήταν κεκλεισμένων των θυρών
2.τα φιλικά να μην είχαν τηλεοπτική-ραδιοφωνική κάλυψη
3.να μην πολυμαθαίναμε τί γίνεται στην προετοιμασία στο εξωτερικό
4.να μην διαβάζαμε ρεπορτάζ "οι παίκτες σήμερα είχαν ρεπό και βγήκαν για ψώνια"
για να φτάσουμε στην ωριμότητα όπως λες τί να υποθέσω?Απλά δε γουστάρεις ούτε τη στήριξη(γι αυτό πάμε στην πρώτη) ούτε να βλέπεις ΠΑΟΚ.Γιατί γράφεις εδω μέσα τότε
Τι να υποθέσω για ποστ όπως το παρακάτω για το Λαζλο?Ηταν μετα την ισοπαλία με τα Γιάννενα 4/12/11 και το μονο μετα την Τότεναμ στις 30/11/11 (ούτε ενα ποστ γι τη μεγάλη νίκη), μετα έκανες ενάμιση μηνα να μπεις.Στη χαρά μας εσύ φαλτσάρεις .
Κυρ Δεκ 04, 2011
Πραγματικά,δεν έχω δει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ από αυτόν τον προπονητή.

Ομάδα καφενείο στο πρωτάθλημα,σάκος του μποξ της κάθε τελειωμένης ομαδούλας με υπηρεσιακούς προπονητές....της Κέρκυρας,του Εργοτέλη,του ΠΑΣ κλπ

Κανένα σχέδιο,καμία ανάπτυξη,αλλαγές της πλάκας,πλάνο και τακτική αλάνας....

Σε συνδυασμό με τα αστειάκια στις συνεντεύξεις,τα πειράγματα σε γκόμενες κλπ μου δίνει την εντύπωση ότι ήρθε να πάρει ένα γερό ΕΦΑΠΑΞ στην ηλιόλουστη χώρα μας....
Τα περι συνδεσμίτη(που δε θέλει να μαθαίνει νεα για τον ΠΑΟΚ) ας μη τα σχολιάσω.
Εμείς μπορεί να κάνουμε λάθος για όλα αυτά ,εσύ για την εικόνα που δίνεις όχι?

ΥΓ Κανένα πρόβλημα να υπάρχουν εδω μέσα και οπαδοί άλλων ομάδων αρκεί να συζητάμε με επιχειρήματα χωρίς ειρωνείες και απαξίωση για την ομάδα.Και κυρίως να το ξέρουμε.

ΥΓ2 Ξανακύλησα :(
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν είσαι καταραμένος ρε φίλε, ευλογημένος είσαι.. Ν' αγιάσει το στόμα σου.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Othin έγραψε:
pouthenas έγραψε:...
...
Από πότε θεωρείται ρουφιανιά η ευθεία δημόσια αντιπαράθεση ή ακόμα και η τεκμηριωμένη αίτηση για εξοστρακισμό ενός αλλόθρησκου από μια κοινότητα? Ούτε κρυφά γίνεται, ούτε ύπουλα και ούτε είναι αναξιοπαθών και έντιμος κάποιος βαθειά συμπλεγματικός, που ηδονίζεται όταν ασχολείται όχι με ό,τι αγαπάει, αλλά με το να συμμετέχει σε μια κοινότητα που μισεί, με σκοπό να την αναστατώσει υποκρινόμενος τον αδελφό. Τέτοιοι τύποι είναι όχι απλώς προβοκάτορες, αλλά ξεκάθαρα χαφιέδες και προτιμώ να μην υπάρχουν ίχνη της μπόχας τους σε αγαπημένα μου site. Δεν είναι πάντα εύκολο να αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας μέσω πληκτρολογίου ότι κάποιος είναι αλλόθρησκος κι αυτό εκμεταλλεύονται όσοι αξιολύπητοι υποκρίνονται τους αδερφούς. Από την άλλη δεν είναι και υποχρεωτικό να φέρεις ατράνταχτες αποδείξεις γι αυτό, δεν θα καταδικάσεις κανέναν και σε θάνατο.

Σχετικά με τα παραδείγματα στα οποία παραπέμπεις, αν πχ ο Καταραμένος5 ή ο eorptol θεωρεί αλλόθρησκο τον Αρμαγεδώνα και το δημοσιεύει, μπορεί να κατηγορηθεί το πολύ για επιθετικός, αγενής ή προσβλητικός, αλλά σίγουρα όχι για ρουφιάνος. Εάν μάλιστα το κάνει τεκμηριωμένα, δημόσια, κόσμια και μπορεί να απαντήσει ο θιγόμενος, δε νομίζω πως υπάρχει κανένα ηθικό ζήτημα. Μάλλον ο θιγόμενος θα πρέπει να προβληματίζεται, αν δεν γίνεται πιστευτός.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που ανέφερα, δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Προσυπογράφω τα κείμενα όσων αδερφών το ανέφεραν, πως είναι πολύ άσχημο να αναγκάζεσαι να βλέπεις τις προβλέψιμες δημοσιεύσεις των ίδιων προβληματικών ατόμων σε site που θεωρείς πλέον οικείο, παρότι σιγά σιγά μαθαίνεις να προσπερνάς χωρίς να διαβάσεις τα συγκεκριμένα "κείμενα"-προϊόντα αρρωστημένων μυαλών. Η ανοχή όμως τέτοιων καταστάσεων δεν δείχνει δημοκρατικότητα, δεν λύνει το πρόβλημα και οδηγεί συνήθως σε αποθράσυνση.
καταλαβαινεις την διαφορα των απλων μελων με αυτη των διαχειριστων?
το να καθεσαι και να παιρνεις ενα ποστ του οποιοδηποτε και να το ποσταρεις εδω ζητωντας την τιμωρια του μεσω του μπαν αν μη τι αλλο σε κανει χαφιε...και η πρακτικη ονομαζεται ρουφιανεμα...
ποιος εισαι εσυ που επιζητας το μπαν για καποιον αλλον? ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις τι πρεπει να σβηνεται και τι οχι και με βαση τι κριτηρια? επειδη δεν συμφωνουμε εμεις οι δυο π.χ?

ουτε με ενδιαφερει εμενα να εμπλακω στο ιδιο παραδειγμα αλλα κατι αναλογο ειχε γινει με τον ακη_champions_league καπως ετσι που ζητουσε την τιμωρια αλλου μελους...
δηλαδη οποιος δεν συμφωνει με σας πρεπει να φαει μπαν? αυτη ειναι η φιλοσοφια του φορουμ γενικοτερα?

το αρρωστημενο μυαλο που λες ειναι υποκειμενικη αποψη και μαλιστα προσβλητικη αλλα δεν ζητω να μπαναριστεις γι αυτο...

ολοι αναγκαζομαστε να βλεπουμε ιδιες συμπεριφορες απο αλλους γι αυτο λεγεται φορουμ...ο καθενας εχει μια δικια του οπτικη γωνια και απ την στιγμη που δεν βριζει θεωρειται σεβαστη στην βαση της αρχης της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pouthenas έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ωραια τα ειπες pouthena...Παρα πολυ ωραια..
Το ποστ σου οπως ειδες "ανεβηκε" και δεν κοπηκε απο τους κακοβουλους Moderators που σα μ@λ@κες θελουν να κοιταζουν-ελεγχουν εκατονταδες ποστ την ημερα επειδη δεν εχουν τι καλυτερο να κανουν.
Επειδη εισαι παρα πολυ νεο μελος και δε γνωριζεις καποια πραγματα απο πρωτο χερι,χωρις να θελω να σε πω "νεο",θα πρεπει να ξερεις οτι το site λογω οτι δεν υπηρχε καποτε ελεγχος των ποστ και ημασταν σε πολυ χαλαρο τεμπο δεχοτανε μηνυσεις.

Καταρχην αυτη η καραμελα με το νεος δεν υφισταται...το οτι εκανα εγγραφη τωρα δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω το φορουμ εδω και χρονια το οποιο ειναι δημοσια ανοιχτο οπως και ο ιδιος ξερεις βορα για τους απανταχου αλλοθρησκους που απλα θα πατησουν στην σελιδα και θα δουν τι γραφεται...και γενικα ειναι πολυ αστειο στα μελη που για να γραφτουν και να κανουν ποστ καθε φορα πρεπει να τους βγαινει το λαδι...αντιλαμβανομαι την προστασια απο σπαμ και αλλες διαφημισεις αλλα δε νομιζω να μπαινει καποιος στην διαδικασια του να κανει τοσα πολλα να τρωει μπαν και να ειναι παλι εδω να γραφει να ειναι αλλοθρησκος ή να θελει το κακο του σαιτ...οσον αφορα για τις μηνυσεις δεν μιλας σε ατομα που δεν εχουν σχεση με το ιντερνετ και κατεβηκαν απ τα τουρκοβουνια..υπευθυνος των οσων λεγονται ειναι μονο αυτος που συντασει το ποστ...το σαιτ αποποιειται καθε ευθυνης...ετσι ειναι σε ολα τα φορουμ του κοσμου...ας υπαρχει σχετικη σημειωση στους ορους του φορουμ..και να ξερεις πως οπως μπορεις να φας μηνυση επειδη καποιος κατηγορησε καποιον παικτη το ιδιο μηνυση μπορεις να φας επειδη καποιοι κατηγορουν εναν ολοκληρο συνδεσμο και επιζητουν την φυλακιση ατομων με χαρακτηρισμους ρετσινοπνικτες πρεζακια φυλακοβιοι μπερδεμενα κτλπ
Δεν σε ξερω απο χθες,αρα νεος εισαι.Αμα σου βγαινει το λαδι να κανει ποστ φαντασου εμενα που το διαβαζω κιολας.Αφου ξερεις απο μηνυσεις θα σε ειδοποιησω οτι δεν ειναι μονο υπευθυνος αυτος που γραφει το ποστ.Για το συνδεσμο γιατι κοπτεσαι??Οπως θα διαγραψω τα λεγομενα για τον παιχτη θα διαγραψω και για το συνδεσμο.

Υπαρχει μια υπηρεσια η οποια λεγεται "διωξη ηλ.εγκληματος".Τι γνωριζεις???
Θεωρεις οτι το ποστ σου,ακομα και αυτο το οποιο μας κατακρινεις,δε θα ανεβαινε γιατι ειμαστε μπατσοι εμεις εδω και δε γουσταρουμε τον Pouthena ή καημος μου εμενα ειναι να μπαναρω κοσμο.Μπορεις να λες οτι μα οτι θες.Το ζητημα ειναι πως το λες.Αμα βγω και πω εγω ειναι πουτ@ν@ του ταδε η μανα θα ερθει καποιος αλλος και θα πει χειροτερα,ο τριτος ακομα χειροτερα και παει λεγοντας.Καταλαβαινεις οτι εδω δεν ειναι το καφενειο της γειτονιας του καθενος.

μα το ποστ μου ανεβηκε μονο και μονο για να αποδειξεις το οτι ειστε δημοκρατικο φορουμ...εχουν γινει τοσα ποστς και απο μενα και απο τον φιλο μοντελο και δεν εχουν ανεβει...ποστς που δεν προσβαλλανε ποτε κανεναν..προφανως θα ισχυει και για αλλους αυτο το φαινομενο...εγω αποκλειστικα θυμαμαι κατι ποστς για τον σαλπιγγιδη που ειχα κανει και δεν ειχανε μπει ποτε...και το ενα ητανε mvp ο κοντος σημερα...φαντασου δλδ..Επισης ποτε δεν ειδα κανεναν να βριζει...ακομα και οσοι ασκουνε δριμυ κατηγορω προσεχουν τις εκφρασεις τους...αν καποιοι βριζουν καλως να φανε μπαν αλλα χαρακτηρισμοι του στυλ "σταματα να χρησιμοποιεις νιβεα δεν σου κανει καλο αλλαξε κρεμα μπας και δεις καλυτερα αποτελεσματα" μονο αστειοι ειναι και καθολου προσβλητικοι ποσω δε μηνυσιμοι...εδω καποτε στον σιγαλα λεγαμε "σιγαλα π@υστρ@κι φαε πατατακι" για την γνωστη διαφημιση και γελουσε μεχρι και ο ιδιος...
Το πρωι ειπες οτι δε θα ανεβαινε το ποστ.Τωρα λες αλλα.Ή να πω οτι ηθελες να το μπαλωσεις απο το πρωι και το εγραψες διφορουμενα.Ποστ χωρις λογο δε σβηνονται.Ειναι παρα πολλοι "νεοι" που περασανε και τα 200 ποστ και δεν ειχαν κανενα προβλημα.Μονο σε εσας μαλλον εχουμε εμπαθεια.Ή και οι υπολοιποι ειναι κλικαδοροι του φορουμ?
Αν εσυ ποτε δεν ειδες κανεναν να βριζει οφειλεται γιατι υπαρχουν οι mod-admin και τα επεξεργαζονται.

Εδω θες δε θες υπαρχουν καποιοι οροι.Καποιοι ανθρωποι τα σκανε για να μπορουμε ολοι εδω να τα λεμε για τον ΠΑΟΚ.Οι mod και οι admin δεν ειναι επαγγελματιες αμειβομενοι απο το site Και διαθετουν χρονο απο τη ζωη τους επειδη γουσταρουν.

το ποσο δεν ειναι αμοιβομενοι δεν το γνωριζω...ο καχυποπτος πουθενας μπορει να φανταζεται διαφορα...διαφημισεις υπαρχουν στο σαιτ τα εξοδα του σερβερ βγαινουν μια χαρα...μια γενικη γραμμη παρατηρω που μπορει να ειναι και απορροια μισθωσης απο αλλους...γιατι οταν υπαρχει μια μηδενικη κριτικη σε καποια προσωπα μονο υποπτη μπορει να θεωρηθει

Εσυ πως μας υποδεικνυεις οτι κανουμε λαθος με το φιλο σου το Modelo και τον παρεξηγησαμε..Ετσι και οι αλλοι υποδεικνυουν το λαθος.Εσυ γιατι δεν εισαι ρουφιανος και οι αλλοι ειναι??
Επισης μιλας για ban που δεν επρεπε να πεσουν.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.

για καποιους που δεν γνωριζω δεν μπορω να τοποθετηθω πληρως...για το μοντελο που τον γνωριζω και γνωριζω το στυλ του ησασταν αδικοι...καθε μελος εχει τον δικο του τροπο εκφρασης των μηνυματων που θελει να περασει...αλλοι το θετουν με σοβαρο υφος αλλοι προσπαθουν να το διακωμωδησουν...δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να φαει μπαν..τι κακο ειπε δηλαδη? γιατι πρεπει να αλλαξει την υπογραφη του οπως ζητηθηκε? κατηγορησε κανεναν? αυτο του αρεσει και αυτο πιστευει ουτε εβρισε ποτε ουτε εθιξε κανεναν...καταλαβαινεις απο σαρκασμο? εχετε μπει ποτε σε οπαδικα φορουμ? οχι της γριας που ειναι τρεις και ο κουκος και ψαχνουν να βρουν αλλοθρησκους με σουπεριστικες πρακτικες...αλλα μεγαλα φορουμ οπως της λιβερπουλ και των αγγλων π.χ που παει ο σαρκασμος συννεφο ποστ επι ποστ...ας πουμε το μπαν του loverboy ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω δεν συμφωνουμε καν μια και εγω τον κατσε τον παω φολα αλλα σεβομαι την οποια κριτικη του...εφαγε μπαν για τον χαρακτηρισμο του ως τι? ως ο χειροτερος παικτης? δικαιωμα του αυτο πιστευει αυτο εθεσε...αν το κανε προσβλητικα βριζοντας τοτε καλως...για τον κρανατο που παρακολουθησα λιγο το παλικαρι ειπε σαλπιτζιδη (ουτε εγω παω τον κοντο για το μοντελο δεν ξερω) και εφαγε μπαν...αν το θεωρεις λογικο ολο αυτο τοτε τι να σου πω...μαλλον εμεις ειμαστε παραλογοι..ο dimbar που εβαλε ενα +1 στο ποστ μου που μπορει να συμφωνουσε με καποια πραγματα (δεν ειπα με ολα) αμεσως "δειχθηκε" απο μοντερειτορ με φρασεις του τυπου "δε το περιμενα απο σενα" ή τον αλλον που του λεει "πως γινεται να γραφεις μεσα σε δοσιλογους" και υπο το φοβο μην φαει μπαν προσπαθει να ανακαλεσει...τουτεστιν αν δε τα πας καλα με οτι πιστευουν οι μοντς μπαινεις στο ματι τους και εισαι υποψηφιος για αποχωρηση

Και εμεις μπορει να κανουμε καποιο λαθος.Ας φροντισει ο καθενας με τον τροπο του να μας το επισημανει.Οσον αφορα και τους 2 που ανεφερες του εγιναν πολλες προειδοποιησεις και μετα επεσε ban.Ποστ σβηνονται και διορθωνονται πολλακις χωρις να το βλεπετε εσεις. Οσο για τον dimbar ο dinos απορησε.Δεν του ειπε οτι θα φαει ban.Ουτε τον φοβερισε.

Επισης μιλας οτι δεν αιτιολογουμε γιατι το Ban.Δεκτο.Οταν ομως θα βγεις να πεις ειναι μ@λ@κας ο ταδε και πολυ χειροτερα που γραφουν καποιοι τι περιμενει να του πω??Το γιατι..Στους ορους υπαρχει κανονας που λεει τα καθεκαστα.

ποτε ειπα εγω ή το μοντελο ειναι μ@λ@κ@ς ο ταδε? βρες μου ενα ποστ μας που να λεω καποιον ειναι μ@λ@κ@ς..εδω αλλοι μας ελεγαν πρεζακια ρετσινοπνικτες ηλιθιους κομπλεξικους (τωρα στο ποστ του αθανασιαδη) και δεν εχουν φαει μπαν τι λεμε τωρα...δυο μετρα και δυο σταθμα...
Αποκλειεται να ειπαν ετσι και να μην εφαγαν ban.Επισης δε χρειαζεται να πεις μ@λ@κας για να φας ban.Εσυ π.χ.μπηκες στο τοικ του κλαους και γραφεις "κατσε στην Αθηνα.ξερεις εσυ".Ειρωνευεσαι,χωρις να γνωριζεις και προσβαλλεις τον παιχτη.Επισης δημιουργεις λανθασμενες εντυπωσεις.Οταν θα λες κατι θα πρεπει να το τεκμηριωνεις.

Μιλας οτι τα μελη αφιερωνουν ωρες και για σχεσεις εμπιστοσυνης.Οταν το μελος αφιερωνει ωρες φαντασου τι αφιερωνουν οι υπευθυνοι.Σχεσεις εμπιστοσυνης χαιρομαστε να αναπτυσσουμε και πιστεψε μας υπαρχουν παρα πολλες.

αν θελεις εισαι "υπευθυνος" αν θελω γραφω....ομως για την λειτουργια του φορουμ χρειαζομαστε και οι δυο...για ενα πετυχημενο φορουμ χρειαζονται ολα τα μελη του και οσοι συμφωνουν με τις αποψεις μας και οσοι διαφωνουν γι αυτο και λεγεται φορουμ γιατι περικλείει αντικρουόμενες αποψεις με κοσμιο υφος,γιατι δεχεται το χιουμορ και την αστεια πλευρα των πραγματων γιατι θα δεχτει και το επιθετικο καυστικο σχολιο καποιων...ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...και η εμπιστοσυνη χτιζεται με την διαλλακτικοτητα οχι με κλιμα τρομοκρατιας σβησε το ταδε και σβησε το ταδε
Σε αυτο συμφωνω.Ολες οι αποψεις χρειαζονται αλλα με τον τροπο που επιβαλλει το site.
Περιμενω τις απαντησεις σου.
καποια περαιτερω σχολια περαν της απαντησης που εδωσα πιο πανω...το μοντελο δεν μπηκε για να κανει πλακα...θελει να γραψει καποια πραγματα επειδη δε γινονται αποδεκτα το κανει με σαρκασμο...τελος με την υποθεση αυτη...αν πεσει κατι αλλο στην αντιληψη μου κι αν καταφερω να εγκριθω γιατι εχει γινει αγωνας σε καθε ποστ που κανουμε εμεις οι "νεοι" θα τοποθετηθω ξανα..
Ο σαρκασμος επιτυγχανεται με αμεσοτητα.Στο γραπτο λογο παρεξηγουνται πολλα.Οποιος δεν το καταλαβαινει δεν μπορει να λειτουργησει.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Άκουσε Pouthena..
Οι διαφορετικές οπτικές γωνίες και οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές από τη στιγμή που εκφράζονται με τρόπο που σέβεται και τους υπόλοιπους. Υπάρχουν παιδιά εδώ που διαφωνώ πάρα πολύ μαζί τους, αλλά τα σέβομαι μέχρι κεραίας. Αλλά να διαβάζω ειρωνείες -όλως τυχαίως στις στραβές της ομάδας- και από πάνω να μας πουλάνε και τρελίτσα, αυτό δεν..
Επειδή δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι, τα περί χαφιέδων και ρουφιανιλικίου, έχεις τα κάκαλα να τα πεις καταπρόσωπο; Δεν υπονοοώ τσαμπουκάδες, να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια και να το πεις.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

sourmenetes έγραψε: Δεν σε ξερω απο χθες,αρα νεος εισαι.Αμα σου βγαινει το λαδι να κανει ποστ φαντασου εμενα που το διαβαζω κιολας.Αφου ξερεις απο μηνυσεις θα σε ειδοποιησω οτι δεν ειναι μονο υπευθυνος αυτος που γραφει το ποστ.Για το συνδεσμο γιατι κοπτεσαι??Οπως θα διαγραψω τα λεγομενα για τον παιχτη θα διαγραψω και για το συνδεσμο.

αν δεν θες να το διαβαζεις και σου βγαινει το λαδι τοτε μην μπαινεις και στην διαδικασια να εφαρμοζεις κατι τοσο ακραιο οπως το να πρεπει να φτασει καποιος στα 250 ποστ...πρωτη φορα το βλεπω σε φορουμ...αντε μεχρι το πολυ στα 50 το χω ζησει αλλα 250 ποστ με προεγκριση με σβησιματα με με με χιλια δυο με μοντερειτορς να σου λενε οτι θα σου σβηνουν τα ποστς (εκεινο ητανε χαβαλες θα μου απαντησεις τωρα)...Αν βαλεις σχετικη υποσημειωση οτι δε φερει ευθυνη το φορουμ για οτι ειπωθηκε απ τα μελη του τοτε δεν υφισταται ουδεμια μηνυση...αυτο ισχυει και στο τελευταιο σαιτ της πλακας...για τον συνδεσμο ποτε δεν εχω δει να κοβονται σχολια ειδικα για κατι ποστς με χαρακτηρισμους που σπιλωνουν κομματια της ιστοριας του οπαδικου κινηματος του ΠΑΟΚ

το πρωι ειπα ειτε δε θα ανεβει το ποστ οπως τοσα αλλα που εχω γραψει και δεν εχουν ανεβει είτε θα το ανεβασετε για να δειξετε οτι ειναι ευρυθμη η λειτουργια του φορουμ...μην διαστρεβλωνεις πραγματα που εχω πει...τα 200 ποστ για μας που στα πρωτα 10 φαινομαστε να εχουμε διαφορετικη αποψη απο την φιλοδιοικητικη και θα κραξουμε για ορισμενα τεκτενομενα μαλλον φανταζουν κολαση με μπαν μηνων εξαμηνου εβδομαδας χωρις λογο...κακα τα ψεμματα αλλη αντιμετωπιση εχουν οσοι θα γλειψουν και θα συμπλευσουν με την αποψη σας και αλλη αντιμετωπιση εχουν οι υπολοιποι...γι αυτο μιλησα για κλικαδορισμο...εχω δει να βριζουν κατα κορον συνδεσμιτες και ουδεποτε εγινε καποια επεξεργασια...

εγω ειπα οτι ειναι υποπτη η σταση αυτη περι της μηδενικης κριτικης και στα ματια μου εξηγει πολλα...οπως αβιαστα κατηγορηθηκαν συνδεσμιτες οτι τα παιρνουν ετσι ο καθενας μπορει να υποθεσει πολλα...στην στιγμη που γινονται τοσα μπαν χωρις λογο και χωρις εγκρατεια

εγω φιλε δεν μπηκα στην διαδικασια να ζητησω μπαν για αλλο ατομο αυτο ειναι δουλεια δικια σας και οχι των απλων μελων...δεν τιμαει κανεναν αυτη η πρακτικη και δεν ειναι καν ουτε μπεσαλιδικη ουτε ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚτση το "θα τα πω ολα στη δασκαλα"...αυτο θεωρειται ρουφιανιλικι και μικροψυχια...εγω απλα υπερασπιστηκα το αδικο μπαν του φιλου μου που στο κατω κατω εχει το δικαιωμα καπως να απαντησει οταν ο λογος που τρωει μπαν ειναι τα "περιεργα ποστ" οπως ειπωθηκε απο μοντερειτορ σας...αληθεια ποια ειναι τα περιεργα και ποια ειναι τα μη περιεργα ποστ εδω? και ποιος κρινει την περιεργεια?

δεν ειπα οτι τον φοβερισε...με την ολη σταση του τον εβαλε στην θεση του και στο σωστο δρομο της αποψης που πρεπει να χει..."δε το περιμενα αυτο απο σενα" δεν υπαρχει περιπτωση να εχει διαφορετικη αποψη δλδ ο ανθρωπος θα πρεπει σονι και καλα να συμφωνησει με σας...τις προειδοποιησεις τις ειδα και εγω και το μοντελο...

η προσβολη που ειναι στο κατσε στην αθηνα ξερεις εσυ? θες να με τρελανεις? διαβαζεις πισω απο τις λεξεις? ο αλλος που με λεει ρετσινοπνικτη μαστουρι μπερδεμενο κομπλεξικο χομο σαπιεν οτι η εξωτερικη μου εμφανιση προιδεαζει για επεισοδια οτι ειμαστε ηλιθιοι και τοσα αλλα ωραια κοσμητικα επιθετα πως το τεκμηριωνει? δεν ειναι προσβολη να θετεται τοσο απολυτα καποιος χαρακτηρισμος για μεγαλο κομματι του οπαδικου κοσμου? εμενα με θιγει ρε φιλε το πρεζακιας...δεν ειδα να εχεις την ιδια ευαισθησια εκει ομως...

να τις επιβαλλει και με καποια στοιχειωδη λογικη και οχι κανοντας καταχρηση εξουσιας εγω δεν ειδα πουθενα στους ορους του φορουμ μην κριτικαρεις καποιον γιατι θα φας μπαν...και γενικα πειτε μας ρε φιλε τι να λεμε και τι να γραφουμε αφου σας πειραζει τοσο...καντε μια λιστα εσεις οι μοντερειτορς ποιες λεξεις κανουν τζιζ ποιες επιτρεπονται να ξερουμε...να λεμε ολοι το γνωστο ποιημα και τα ιδια..να μην υπαρχει αλλη αποψη να μην υπαρχει αντιγνωμια να μην υπαρχει τιποτα βρε αδερφε...

οταν ο αλλος γραφει για υπογραφη "κανω πασαρελα και βγαζω φωτο με ντακφεις στην τουμπα και τις δειχνω στους φιλους μου" που στην ουσια ασκει κριτικη για τα τεκτενομενα στην νεο οπαδικη νοοτροπια του παοκτση παιρνώντας το οσο πιο χιουμοριστικα μπορει τοτε οποιος δε καταλαβαινει οτι ειναι ωραιος εξυπνος σαρκασμος πρεπει να ειναι πολυ αφελης..
αυτα απο μενα γιατι κουρασε το θεμα και δεν ειμαι δικηγορος κανενος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

mitsotakis έγραψε:Πιστεύω πως είναι απ' τα πιο δημοκρατικά forum και το λέω παρότι έχω λογοκριθεί . Τα παιδιά πέρασαν ποστ όπου ειρωνεύομαι Γκαρσία- Βούκιτς μαζί!!! Τις δύο ιερές αγελάδες!
Το παραδέχεται κι όλας..!
Ε να το πω... να μην το πω... να το πω... να μην το πω..

Δε μου λες για στόλισμα "μέλους" πόσο πάει Ντίνο το μαλλί?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”