5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Κι όπως είχε γράψει ο οπαδός του ΠΑΟΚ, kass4, στο υστερόγραφό του σε κείμενο για τον Γκαρσία στην «ασπρόμαυρη» ιστοσελίδα paokmania.gr, ανήμερα των γενεθλίων του παίκτη (11 Μαΐου) και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-1 στην Τούμπα: «Να ξέρεις Πάμπλο οι Ινδιάνοι τον χάσανε τον πόλεμο. Τώρα ζούνε σε καταυλισμούς-γκέτο και πουλάνε μπιχλιμπίδια σε λευκούς τουρίστες. Στη Βολιβία όμως έφτιαξαν κυβέρνηση».
http://www.metrosport.gr/archives/22692
Γεια σου ρε kass αλάνι!
http://www.metrosport.gr/archives/22692
Γεια σου ρε kass αλάνι!
Ευχαριστώ τον πατέρα μου, την μάνα μου, τον πνευματικό μου οδηγό, πολύ σωστά,+1 κλπ. ( γουίνκ )
Θα ολοκληρωθώ σαν παοκτσής και σαν άνθρωπος μόλις δημοσιεύσω στην Αθλητική Μ. Θ. ( 2 γουίνκ )
Πέρα από την πλάκα αυτό που αξίζει ρισπέκτ είναι το τελευταίο κείμενο του Χιντεγκούτι.
Θα ολοκληρωθώ σαν παοκτσής και σαν άνθρωπος μόλις δημοσιεύσω στην Αθλητική Μ. Θ. ( 2 γουίνκ )
Πέρα από την πλάκα αυτό που αξίζει ρισπέκτ είναι το τελευταίο κείμενο του Χιντεγκούτι.
Πω πω σεμνότης!!!Kass ασε τις μετριοφροσύνες και βγάλε τα αυτόγραφα στη φόρα!!!
Πλάκα πλάκα ποιος ξέρει του μετέφερε κανείς του Πάμπλο όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που γίνανε; Και αραγε σερφάρουν οι παίκτες στον ελεύθερο τους χρόνο; Αν ναι αυτό είναι καλό και κακό (αν μιλάμε πχ για μερικούς παικτες πχ Ηλιάδης, Μπαλάφας..)

Πλάκα πλάκα ποιος ξέρει του μετέφερε κανείς του Πάμπλο όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που γίνανε; Και αραγε σερφάρουν οι παίκτες στον ελεύθερο τους χρόνο; Αν ναι αυτό είναι καλό και κακό (αν μιλάμε πχ για μερικούς παικτες πχ Ηλιάδης, Μπαλάφας..)
Ηθικη δικαιωση για τον Kass και ολους τους Ποντιους...
Κι ολα ταλεφτα ειναι το κειμενο του Ναντορ. !!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Παμπλο ειναι ενας πολυ σπανιος ανθρωπος, δε συναντας ευκολα τετοιους χαρακτηρες πλεον... Πολυ γουσταρω που παιζει στην ομαδα μας!!!!

Κι ολα ταλεφτα ειναι το κειμενο του Ναντορ. !!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Παμπλο ειναι ενας πολυ σπανιος ανθρωπος, δε συναντας ευκολα τετοιους χαρακτηρες πλεον... Πολυ γουσταρω που παιζει στην ομαδα μας!!!!
Για εσενα αν υπηρχε τοπικ για το ονομα σου, δεν θα εμπαινες να δεις τι λενε;vanroy έγραψε:Πω πω σεμνότης!!!Kass ασε τις μετριοφροσύνες και βγάλε τα αυτόγραφα στη φόρα!!!![]()
Δεν χρειαζεται να αναρωτιεστε αν μπαινουν οι παικτες και διαβαζουν τι λεμε για αυτους, θεωρειστε το αυτονοητο.
οσον αφορα τους ξενους εχουν φιλους η ακομα και τους μανατζερ τους ωστε να τους μεταφερουν αποκλειστικα οτι ακουγεται για αυτους.
- khaledfreepaok
αν το βρεις μεγαλε το θελω κ εγωgika έγραψε:Υπάρχει βίντεο με το Σιμάο, να χτυπάει το μπολ μποι???? Επείγει...
- khaledfreepaok
αν δεν κανω λαθος δεν το δειξανε πουθενα.
αλλα προς τιμην του ο τεν κατε το παραδεχτηκε
αλλα προς τιμην του ο τεν κατε το παραδεχτηκε
- LittleJohn
Ψαξτε στο youtube ενα βιντεακι με τις φασεις του αγωνα,εκει το δεχνει σε καποιο σημειο,δεν το πιανει καλα η καμερα αλλα το σχολιαζει και ο σπικερ του συνδρομητικου
Λοιπόν, επειδή είμαι πονόψυχος και επειδή σε πάω ρε Gika (άντε κι εσένα ρε khaledfreepaok), το έκοψα από το ματς και το ανέβασα πριν λίγο στο rapidshare.khaledfreepaok έγραψε:αν το βρεις μεγαλε το θελω κ εγωgika έγραψε:Υπάρχει βίντεο με το Σιμάο, να χτυπάει το μπολ μποι???? Επείγει...
Δεν φαίνονται και πολλά, αλλά ευτυχώς ο εκφωνητής περιέγραψε όλη τη φάση.
Κάποια στιγμή λέω να ανεβάσω και τη φάση με τον Πάμπλο Γκαρσία (για να μην είμαι και off-topic).
Τα σπασες ολα...τα γκρεμισες...
Αυτη την στιγμη πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος που την εζησα απο κοντα...
Παμπλο Γκαρσια...
Αυτη την στιγμη πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος που την εζησα απο κοντα...
Παμπλο Γκαρσια...
- khaledfreepaok