Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Πόσο καλύτερος είναι ρε παιδιά ο Παπάζογλου (του γαύρου πλέον), από τον Καρασαλίδη...? Σοβαρά ρωτάω γιατί τον Παπάζογλου όσο τον είδα, δε με ενθουσίασε....όποιος έχει άποψη ας την πει
δεν τον εχω δει αλλα εχω ακουσει πολλα καλα...αλλα δε νομιζω να ειναι χειροτερος απο τον παπαζογλου που θεωρω απλα ταγαρο...αν τα παει ο τελης καλα φετος εκει που πηγε δανεικος του χρονου θα εχει σιγουρα θεση στην 4αδα των στοπερ...αλλωστε ληγουν και συμβολαια τσιριλο και ζουελα και τον σαβινι δεν τον βλεπω να μενει...
τον παπαζογλου δεν τον εχω σε εκτιμηση αδερφε...ο σουμπινιο ειναι πολυ καλος αλλα ο προεδρος του εθνικου ειναι σουστογαυρος και τον εχει ταξει στον γαυρο αλλωστε το εχει δηλωσει κιολας...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Γιατι ρε γαμωτο δεν καναμε κινηση για τον Παπαζογλου του Πανσερραϊκου;; Δικα μας παιδια ειναι και αυτα, θα εκλεινε πολυ γρηγορα η μεταγγραφη.Ο Σουμπινιο πολυ καλος παικτης για να ξεκουραζει τον Βλανταν αλλα μαλλον δυσκολο το βλεπω...![]()
ο μελισης μενει ελευθερος απο τον παο μαλλον
νομιζω ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη
νομιζω ειναι πολυ καλη περιπτωση παιχτη
γιατι ειναι ευκαιρια παιχτης που πριν 2 χρονια δοθηκαν για αυτον 2 εκατομυρια να τον παρεις ελευθερο
προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο παιχτη ειναι και φθηνος σε περιπτωση που πουληθει καποιος παιχτης με μεγαλο συμβολαιο(ονοματα δεν λεμε) θα ειναι πολυ καλη κινηση πιστευω
προσωπικα τον θεωρω παρα πολυ καλο παιχτη ειναι και φθηνος σε περιπτωση που πουληθει καποιος παιχτης με μεγαλο συμβολαιο(ονοματα δεν λεμε) θα ειναι πολυ καλη κινηση πιστευω
Koιτα αδερφε εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι χωραει παιχτης τυπου Μελισση στον ΠΑΟΚ!Και εξαλλου δεν νομιζω να πουληθει κανενας παιχτης με μεγαλο συμβολαιο (ονοματα δεν ΛΑΙΜΑΙ
)
Γνωμη σου και γνωμη μου ολα αυτα!

Γνωμη σου και γνωμη μου ολα αυτα!

-
Nα τον πάρουμε και να τον ξαναπουλήσουμε στον βάζελο για άλλα δυο μύρια.. 

έχετε την εντύπωση πως αν πουλούσαμε τότε τον Μαλεζά αντί για τον Μελίση θα έπαιζε περισσότερο στον βάζελο;
ε ναι ετσι ειναι
απλα στον βαζελο ο μελισης πληρωσε το οτι αποκτηθηκε πολυ ακριβα και μπηκε σε δυσμενεια
οταν ειχε φυγει απο τον ΠΑΟΚ κλαιγαμε ομαδικως θυμαμαι
απλα στον βαζελο ο μελισης πληρωσε το οτι αποκτηθηκε πολυ ακριβα και μπηκε σε δυσμενεια
οταν ειχε φυγει απο τον ΠΑΟΚ κλαιγαμε ομαδικως θυμαμαι
μπα εγω δεν εκλαιγα ισα ισα πανηγυριζα οπως και με τον οικοδομο...τετοια λεφτα που εδωσαν ουτε του παππα να μην το πεις...

δεν ξερω εσυ αλλα γενικα μιλαω οτι ηταν απο τους αγαπημενους παιχτες ο μελισης για πολυ κοσμο