Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Paok1926 + male-sykies
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Φίλε hayate καλά ο Χουγκαζ αλλά ο Λαρεντζάκης ακόμη δεν έγινε κάτι.. Όχι ρε παιδιά ο Μουρ..
- thomas Murg
Το μπάσκετ είναι ευαίσθητο άθλημα όμως αφου παίζουν μόνο πέντε. Όλη η ομάδα και φτανει μια ενδεκάδα στο ποδοσφαιρο. Έτσι μπορεί να φέρεις καλύτερους παίκτες μεσα στη χρονιά αλλα να διαταραχθουν οι ισορροπίες που έχει ήδη βρει ο προπονητης.SokraTelis-4 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:54 Έτσι είναι πάντως στο μπάσκετ νομίζω πιο εύκολο να κάνεις αναβάθμιση στην ομάδα και να δεις αποτέλεσμα άμεσα σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο.
....
Πολυ αισιόδοξες οι προσθήκες αλλα πρέπει για ενα πρώτο διάστημα να είμαστε προσεκτικοί.
Ειναι πολυ σημαντική η δουλειά του προπονητή και ευτυχώς που εχουμε τον Ζντοβτς ιδιως για τον παραπάνω λογο. Τελικά νομιζω για καλό το καλοκαίρι δεν έμεινε ο Καντσελιερι.
Όταν βγαίνει ο Βαγγελης Ιωάννου και λέει καλά είναι να φύγει για να αποσυμφορηθεί το ρόστερ του γαυρου σημαίνει ότι είναι τελικό και περιμένουμε εξελίξεις...Τώρα για τον Μουρ είναι παι-κτα-ρας είναι γεγονός αλλά αν βρουν σκόρερ, ριμπάουντερ που να παίζει και καλή άμυνα γιατί όχι ..Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:00 Φίλε hayate καλά ο Χουγκαζ αλλά ο Λαρεντζάκης ακόμη δεν έγινε κάτι.. Όχι ρε παιδιά ο Μουρ..
Χάρη θα τους εκανες, δεν θα ηταβ τρύπημα. Πολύ χειρότερος απο τους δικους μας. Να πας για τον αδερφό του ναι, γι αυτόν οχιthomas Murg έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:03 Θέλω κι ένα τρύπημα στο λίκι. Να πάρει από κει τον Μήτρου Λογκ.
- These users thanked the author george188 for the post:
- namisenoiazei
- Dimitris_L4
ο Νουα αξιζει μονο απο εκει!!!thomas Murg έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:03 Θέλω κι ένα τρύπημα στο λίκι. Να πάρει από κει τον Μήτρου Λογκ.
Με Λαρετνζάκη και Χουγκάζ κάνεις καλή ομάδα με ρόστερ 10 παικτών με αρκετά λετπα συμμετοχής...μια χαρά είναι για τα δικά μας δεδομένα...του χρόνου πρέπει να γίνουν 12-13 οι παιζούμενοι αν μιλάμε για eurocup που έχει πολλά παιχνίδια και θα φιλοδοξούμε να το κατακτήσουμε κιόλας
Ο Λαρεντζάκης θα έρθει δανεικός, με αγορά μπάι-ουτ ή ως ελεύθερος; Στο ίντερνετ λέει ότι έχει ως το 2028' συμβόλαιο με το γαύρο.
- Dimitris_L4
Το συμβολαιο που υπεγραψε ειναι μεχρι το 28 με οψιον καθε χρονο..Δηλαδη 1+1+1 αν θυμαμαι καλα..Мир έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 20:09 Ο Λαρεντζάκης θα έρθει δανεικός, με αγορά μπάι-ουτ ή ως ελεύθερος; Στο ίντερνετ λέει ότι έχει ως το 2028' συμβόλαιο με το γαύρο.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Мир
- KalamarGiannis
Λένε ότι έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ο Χουγκάζ...άρα έχουμε:KalamarGiannis έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 18:15 Αυτό το ρόστερ , αν τελικά μας κάτσει του Χουγκάζ, είναι πολύ δυνατό, δε θέλει κανένα Καμπόκλο από εγχείρηση, και ΔΥΣΚΟΛΑ κάποιος άλλος σέντερ θα δώσει στο σύνολο αυτά που δίνει ΤΩΡΑ ο Μάρβιν. Θα πρέπει να είναι τρομερός αμυντικός και καλός επιθετικά για να είναι αναβάθμιση. Πολύ δύσκολα...
1) Μπεβερλι, Κονιαρης, Φιλιος
2) Ταϊρί, Ζαρας
3) Ντιμσα, Αλλεν, Περσιδης
4) Μελβιν, Χουγκαζ, Ιατριδης
5) Μουρ,Τζόουνς, Σλαφτσακης
Προφανώς ένας εκ των Φίλλιο, Σλαφτσάκη και Ιατρίδη θα παίρνει την 12η θέση ανάλογα με απόδοση και αντίπαλο.
ΥΓ κοιτώντας το ρόστερ ξανά, επιμένω ότι η θέση που είναι πιο γεμάτη (μετά από πιθανή απόκτηση Χουγκάζ) και επιδέχεται αλλαγής -αν κριθεί απαραίτητο, εγώ δεν το πιστεύω- είναι το 3. Και έχοντας Περσίδη εκεί σε τέτοια κατάσταση, λιγότερο από όλους θα έλλειπε ο Αλλεν.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT - παιδιά ο Κλείτος!!
https://basketplus.gr/paok-ok-gia-symvo ... rou-longk/
πάρε κι ένα Μήτρου Λογκ στη συνταγή!! για το καλοκαίρι, πάρε και μια αγορά της θέσης της Βιλερμπάν,
πάρε και 4 υψηλού επιπέδου 'Ελληνες, με το όνομα του Τολιόπουλου στο τραπέζι...
(άραγε : Περσίδης, Κόνιαρης, Τολιόπουλος ή Λαρεντζάκης, Χουγκάζ, Ναζ Μήτρου-Λογκ ; )
1) Μπεβερλι, Κονιαρης, Φιλιος
2) Ταϊρί, (Λαρεντζάκης), Ζαρας
3) Ντιμσα, Αλλεν, Περσιδης
4) Μελβιν, Χουγκαζ, Ιατριδης
5) Μουρ,Τζόουνς, Σλαφτσακης
Προφανώς
Στην Ευρώπη: ένας εκ των Ζάρα, Φίλλιο, Σλαφτσάκη και Ιατρίδη θα παίρνει την 12η θέση ανάλογα με απόδοση και αντίπαλο.
Στην Ελλάδα: ένας εκ των 7 ξένων μένει εκτός, και 2 από τους Ζάρα, Φίλλιο, Σλαφτσάκη και Ιατρίδη μπαίνουν 12αδα.
Για μένα οι αλλαγές είναι ήδη αρκετές, έχει γίνει το απαραίτητο statement για το που βαδίζουμε.
Ανεξαρτήτως του αν έρθει ο Λάρι από Ιανουάριο ή όχι, δε θέλω άλλη αλλαγή (ξένου, ψηλού) γιατί πιστεύω ότι έναν εκ των Τζόουνς / Μουρ δε θα ναι καλό για το σύνολο να τον αποχωριστούμε...
ΥΓ ω ρε μάνα τι ζούμε... εγώ που φώναζα τόσα χρόνια για κάνα παίκτη, τώρα να χω χορτάσει και να μη θέλω άλλον...(μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα ήρθαν τα κάτω πάνω...)
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Taseos, elvetos giatros
Αδερφε Γιαννη παλι βιαζεσαι με τον Αλεν, περιμενε λιγα παιχνιδια για να μην ξαναδουμε τα επεισοδια Μελβιν.
- These users thanked the author BWmystis for the post (total 4):
- Jim_Chatz, PAOKevolution, Taseos, st4this
-
john4serres
Σύμφωνα με κάποιους μπασκετικούς πάμε για τον αδερφό του που παίζει στην Νάπολι.thomas Murg έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:03 Θέλω κι ένα τρύπημα στο λίκι. Να πάρει από κει τον Μήτρου Λογκ.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- thomas Murg
- KalamarGiannis
ΜΑ βρε Μύστη, δεν είπα τίποτα για τον Αλλεν.
Οτι δε θέλω άλλη αλλαγή είπα, ο Τζόουνς με καλύπτει και δε ξέρω αν μετά τον Μπέβερλι είναι καλό να βάλεις κι άλλον ανενεργό παίκτη στη μηχανή, Ο Καμπόκλο έκανε επέμβαση στη μέση. Δεν θα ναι για καιρό μέχρι να ρολάρει ο γνωστός εαυτός του...
Οτι δε θέλω άλλη αλλαγή είπα, ο Τζόουνς με καλύπτει και δε ξέρω αν μετά τον Μπέβερλι είναι καλό να βάλεις κι άλλον ανενεργό παίκτη στη μηχανή, Ο Καμπόκλο έκανε επέμβαση στη μέση. Δεν θα ναι για καιρό μέχρι να ρολάρει ο γνωστός εαυτός του...
Καμπόκλο θέμα δεν υπάρχει. Ο Καμπόκλο έχει κάνει σοβαρή εγχείρηση στην μέση τον Οκτώβριο, με απροσδιόριστο χρόνο επιστροφής στα γήπεδα