Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Logistis »

Πλησιάζει ο Μειτε σύμφωνα με το 24.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

paokspren έγραψε:Μετά από αυτά που έκανε στον Παναθηναικό ο Μπρινιόλι λόγω συμβολαίου και ΑΕΚ, ούτε με σφαίρες. Φίδι στον κόρφο μας τέτοιος παίκτης.

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, σε αντίθεση με πολλούς, εγώ θεωρώ ότι ο Κοτάρσκι είναι πιο εύκολο να αντικατασταθεί σε σχέση με Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια. Προφανώς δεν θα βρούμε ισάξιο και τόσο πλήρη, αλλά αν πάρεις έναν ακριβό, σοβαρό 30+ τερματοφύλακα την δουλειά θα στην κάνει. Αντιθέτως, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρεις ηγετικό κεντρικό αμυντικό και έντελως αδύνατο να φέρεις οτιδήποτε πλησιάζει στον Κωνσταντέλια.

Συμφωνώ. Επίσης νομίζω ότι οι άλλοι 2 έχουν μεγαλύτερα περιθώρια αύξησης της τιμής τους σε σχέση με έναν τερματοφύλακα
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Logistis έγραψε:Πλησιάζει ο Μειτε σύμφωνα με το 24.
"Εφόσον η πορτογαλική ομάδα ανάψει το πράσινο φως, πλέον θα απομένει η συμφωνία του Δικεφάλου με τον ποδοσφαιριστή, με τις διαφορές μεταξύ των πρωταθλητών Ελλάδας και του Μεϊτέ να μην είναι μεγάλες."

Κι αυτοί με πράσινα φώτα δουλεύουν! :lol:
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

cellophan έγραψε:
giaxxo έγραψε:
icue έγραψε:Καλα το οτι ο Χααλαντ θα πηγαινε ακλαφτος αν δεν πηγαινε για ενα χρονο στην Ζαλτσμπουργκ ειναι αστειο, να το πω ευγενικα. Λες και δεν θα επαιζε στην Εθνικη του. Ειπαμε να μεγαλοποιησουμε λιγο την Λειψια Β, αλλα μην το κανετε λυσσα.

2024 εχουμε. Δεν ψαχνουν παικτες απο dvd οι ομαδες.

Αυτο Ακριβως.Ασχετα αν εγω θεωρω τους χααλαντ-εμπαπε καργα υπερτιμημενους οπως πχ ενα νερακι που πληρωσα προχθες 7,5 ευρω.
Καλά τα δύο πρώτα λιμά, αλλά γιατί υπερτιμημένος ο Κάργας;
:D
"καργα υπερτιμημενους" Ασε γιατι ακομη εφιαλτες βλεπω με τον παικτη Καργα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Logistis έγραψε:Πλησιάζει ο Μειτε σύμφωνα με το 24.

Καλά αυτος είναι ο τιτλος.

Το άρθρο λέει ότι ο ΠΑΟΚ μιλάει με την Μπενφικα που δέχεται να συζητήσει για ποσο μικρότερο της ρήτρας και όταν ανάψουν το πράσινο φως θα μιλήσει ο ΠΑΟΚ με τον ίδιο τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Kabamaru11 έγραψε:Που μπορουμε κ εμεις να δουμε εστω στιγμιοτυπα απο αυτον τον Ζουγλη;Ψαχνω κ δεν βρισκω τιποτα.

ούτε ο γούγλης δεν τον ξέρει αυτόν τον ζούγλη..υπάρχει όμως μια συνέντευξη :mrgreen:

[youtube]42fk3NbOFqs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kabamaru11 έγραψε:Που μπορουμε κ εμεις να δουμε εστω στιγμιοτυπα απο αυτον τον Ζουγλη;Ψαχνω κ δεν βρισκω τιποτα.
δες τα στιγμιοτυπα με τον Ατρομητο τελευταια αγωνιστικη
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

δεν μοιάζει λίγο με τον Πασχαλάκη ?? :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτός ο ζουγλης γράφτηκε πουθενά ότι μας ενδιαφέρει; Δεν έχω δει πουθενά αναφορά για τον συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Διαφωνώ στο ότι η αποχώρηση Κοτάρσκι θα έχει τη μικρότερη επίπτωση στην ομάδα, σε σχέση με αυτή των άλλων δύο Κ. Ο Κοτάρσκι είναι key player για την ανάπτυξη της ομάδας και υπεύθυνος για αποφάσεις πολύ σημαντικές σε σχέση με αυτήν, ακόμα και χωρίς παρέμβαση προρπονητή. Άσε που δύσκολα βρίσκεις καλύτερο με τα πόδια ή για να το πω καλύτερα, δύσκολα βρίσκεις καλύτερο mix χαρακτηριστικών (τοποθετήσεις, αντανακλαστικά, εξόδους, παιχνίδι με τα πόδια). Είναι ότι πιο κοντά σε Νόιερ έχω δει να παίζει σε Ελληνική ομάδα. Η απώλεια του λοιπόν, κατά τη δική μου άποψη, είναι ίσως η πιο σημαντική και η πλέον δυσκολότερη στην αντικατάσταση της.
dev

Δημοσίευση από dev »

διαφωνω εναν εμπειρο καλο τερματοφυλακα βρισκεις.

Μαγο Ντελια δεν βρισκεις

ηγετη Κουλιε δεν βρισκεις.

αν δεν εκανε την μαγεια ο Ντελιας χαριλαου προσωπικη καθαρα ενεργεια δεμ ξερω πως θα ξεκλειδωνε ο τιτλος

αν δεν εκανε εμφανιση απολυτου ηγετη με δυναμο ο Κουλιε δεν θα καναμε τετοια τεραστια ανατροπη προκριση
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Metagrafakias έγραψε:
δες τα στιγμιοτυπα με τον Ατρομητο τελευταια αγωνιστικη
Καλουτσικος μου φανηκε,ωραια ταχυτητα,μπουκαδορος,δεν μπορω να κρινω πολλα απο στιγμιοτυπα,δεν τον εβλεπα παντως να βοηθαει κ πολυ το μπακ του,αφαντος ηταν στην αμυνα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πιστεύω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΠΑΕ πρέπει να ευχαριστήσει και τον Μπότο.
Αλήθεια, πως θα πορευτουμε τώρα χωρίς εγνωσμενης αξίας ΤΔ? (Μήπως ετοιμάζεται ο Βιειρινια)
Ο Μποτο εκτός καποιων λαθών, έκανε κ κορυφαίες επιλογές όπως ο Κοταρσκι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τέρμα κάναμε να βρούμε κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρονια(ήμουν νιος κ γέρασα) σε τέτοιο επιπεδο δεν είχαμε ποτέ.
Ο Φουρτουλα για την εποχή του, ηταν καλός.

Οπότε θα πω ότι δύσκολα βρίσκεις.....

Η θέση του είναι κομβική.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

mbison έγραψε:Πιστεύω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΠΑΕ πρέπει να ευχαριστήσει και τον Μπότο.
Αλήθεια, πως θα πορευτουμε τώρα χωρίς εγνωσμενης αξίας ΤΔ? (Μήπως ετοιμάζεται ο Βιειρινια)
Ο Μποτο εκτός καποιων λαθών, έκανε κ κορυφαίες επιλογές όπως ο Κοταρσκι.

Μόνο αυτός του βγήκε, από τις συνολικά πολλές κακές του επιλογές....

Όχι κάποιων λαθών, αλλά πολλων του λαθών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”