Μα εγώ δεν λέω ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Κολκας. Πραγματικά δεν ξέρω.renegade έγραψε:Ναι συμφωνημένες με παίκτες τύπου Φελίπε ή παίκτες σαν τον Πορτογάλο από την Αραβία που κανείς δεν έβαζε το χέρι του στην φωτιά για το ότι αξίζουν τα λεφτά τους.JohnDag έγραψε:Να με συμπαθας αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.renegade έγραψε:Τον Ιβάν τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα κόλλα πρέπει να τον πείραξε το Σπούτνικ αν εχει στείλει άνθρωπο να διαπραγματεύεται την μεταγραφή για δύο μήνες και μόλις αυτός κλείνει συμφωνία να κάνει πισω
Δεν ξέρω τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση αλλά το ξέρεις και το ξέρω ότι κατά το παρελθόν έχουν έρθει και άλλες έτοιμες και συμφωνημένες μεταγραφές στα χέρια του Σαββιδη και αυτός δεν τις ενέκρινε ποτέ.
Για τους δικούς του λόγους, αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς.
Επίσης, τα λόγια του Κολκα μόλις έγιναν άρθρο. Ενυπόγραφα και χωρίς αμφιβολίες ως προς για το τι λέει.
Επειδή αυτά που λέει λοιπον δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον Ιβαν (το άκρως αντιθετο θα έλεγα) ξαναλέω ότι εφόσον είναι ψέματα καλό θα είναι με τον ενα ή άλλο τρόπο η ΠΑΕ να τον βάλει στην θέση του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν πιστεύω ότι η περίπτωση Μαξίμου είναι ανάλογη.
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις... μπορεί να τους κάνει καψωνια
Λέω ότι αν δεν ισχύουν πρέπει να τον διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο η ΠΑΕ γιατί δυσφημεί ανοιχτά τον ιδιοκτήτη της αυτή την στιγμή.
Sent from my iPhone using Tapatalk