Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Την διοικηση μπορω και τωρα να την κραξω αν θελω καθως θεωρω πως 400.000 ειναι λιγα για δευτερο φορ στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη,αλλα λογο στη τσεπη του δεν εχω. Πειτε μου εσεις τι θα φερνατε με αυτα τα λεφτα.Εγω πχ θα επαιρνα τον Αλβανο τον Μαναζ αλλα και αυτον μαλλον λιγο θα τον θεωρουσαν οι πολλοι.Τι αληθεια νομιζετε οτι μπορει να φερει μια ομαδα με 400.000 στο ποδοσφαιρο του 2023?
-
Βρε ας μαθουμε ποιο θα ειναι το 1ο ΦΟΡ και ας ερθει οποιος θελει για 2ος…
Κανενα νεο ακομη δεν εχουμε εε;
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου…
Κανενα νεο ακομη δεν εχουμε εε;
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου…
Δεν του δόθηκαν ευκαιρίες..αξιόλογος παίκτης που έβλεπε γήπεδοmbison έγραψε:Οπως γραφει στην κεντρικη, ο Κυριάκος Σαββιδης στην Σλαβαν που θα παιξει τσ.λ.
Φοραει το 88 και μεις ακόμη ψάχνουμε 8αρι.
Αν τα στάνταρ μας είναι παίκτες που μετά από ένα κάρο αποτυχημένες σεζόν καταφέρνουν να παίξουν σε κάποια Λουκέρνη...οκ πάω πάσο.
Πάντως ακιμα και αν έρθει ο κριμεντσικ και παίξει καλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για μια λανθασμένη επιλογή με μεγάλο ρίσκο.
Το να τραβάς από 19 μπορεί καμιά φορά να σου φέρει 21... αυτό δεν πάει να πει ότι έκανες σωστή επιλογή
Πάντως ακιμα και αν έρθει ο κριμεντσικ και παίξει καλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για μια λανθασμένη επιλογή με μεγάλο ρίσκο.
Το να τραβάς από 19 μπορεί καμιά φορά να σου φέρει 21... αυτό δεν πάει να πει ότι έκανες σωστή επιλογή
Προφανώς από το μίσος σου στον λουτσέσκου , νομίζεις ότι για όλα φταίει ο προπονητής.paokovios1974 έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι σας έχει κάνει μαγιά η ιερή αγελάδα εσείς κοροϊδεύετε.
Τρώγαμε στη μάπα Ολιβέιρα 2 χρόνια πότε θα γίνει καλά και πότε θα βρει τη φόρμα του, πάρτε τώρα και τον Κμερτσικ να γουστάρετε.
Μη βγει όμως κανένα ρεπορτάζ για "Ειδικό πρόγραμμα" και θέλει χρόνο και δεν είναι στο 100%
Σε όλο το κόσμο 5000000 σέντερ φορ εμείς Κμερτσικ.
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
Αν ποδοσφαιριστής που έρχεται σε μία ομάδα περνάει ιατρικα τέστ.
Το ιατρικό επιτελείο δώσει ok...κανένας λουτσέσκου δεν θα φταίει
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω 100%giapas έγραψε:Δημήτρη μακάρι να έχεις δίκιο. Τζορτζ και σε σένα πάει αυτό.
Μακάρι.
Πάντως ο κόσμος έχει μια ανησυχία και η διοίκηση πρέπει να το αφουγκραστεί και να κάνει 1-2 μεταγραφές που να τον ζεστάνουν και να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Μεγαλη ανησυχία
Αυτό που μας καθησυχάζει είναι η εμφάνιση του μικρού Σαββίδη και η ενασχόληση με όρεξη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Εγώ πάλι απορώ ειλικρινά τι νόημα έχουν τόσες δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο νήμα όλες αυτές τις μέρες. Το 80%+ δεν έχουν σχέση. 

Βρε Ρενε ανανεωσαμε τον Σβαμπ,τον Καντουρι,στηριζαμε τον Μπισεσβαρ μεχρι το τελος και το προβλημα θα ηταν αν θα διναμε μια ευκαιρια στον 25χρονο Μεγιερ?renegade έγραψε:Αν τα στάνταρ μας είναι παίκτες που μετά από ένα κάρο αποτυχημένες σεζόν καταφέρνουν να παίξουν σε κάποια Λουκέρνη...οκ πάω πάσο.
- paokovios1974
Ποιο ιατρικό επιτελείο ρε φίλε.renegade έγραψε:Προφανώς από το μίσος σου στον λουτσέσκου , νομίζεις ότι για όλα φταίει ο προπονητής.paokovios1974 έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι σας έχει κάνει μαγιά η ιερή αγελάδα εσείς κοροϊδεύετε.
Τρώγαμε στη μάπα Ολιβέιρα 2 χρόνια πότε θα γίνει καλά και πότε θα βρει τη φόρμα του, πάρτε τώρα και τον Κμερτσικ να γουστάρετε.
Μη βγει όμως κανένα ρεπορτάζ για "Ειδικό πρόγραμμα" και θέλει χρόνο και δεν είναι στο 100%
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
Ξεστραβωθειτε λιγο
- ΑποστόληςΑ
Άσχετα με το αν εμφανίζεται ο υιός ή ο πατήρ (Σαββίδης) εγώ θα ήμουν αισιόδοξος αν η ΠΑΕ λειτουργούσε σωστά. Μ' αυτά που διαβάζω όμως και - κυρίως - μ' αυτά που βλέπω, δεν είμαι.
Μακάρι να δω φέτος σωστές μεταγραφές. Αυτές που χρειάζεται η ομάδα για να πάρει μπροστά και όχι στοιχήματα.
Μακάρι να δω φέτος την ομάδα να μην καταρρέει από τον Μάρτιο και μετά, όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Μέχρι να τα δω αυτά, συνεχίζω απαισιόδοξος.
Μακάρι να δω φέτος σωστές μεταγραφές. Αυτές που χρειάζεται η ομάδα για να πάρει μπροστά και όχι στοιχήματα.
Μακάρι να δω φέτος την ομάδα να μην καταρρέει από τον Μάρτιο και μετά, όπως τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Μέχρι να τα δω αυτά, συνεχίζω απαισιόδοξος.
Πόσο δύσκολο σου είναι να μιλάς ανθρώπινα όπως σου μιλάνε?paokovios1974 έγραψε:Ποιο ιατρικό επιτελείο ρε φίλε.renegade έγραψε:Προφανώς από το μίσος σου στον λουτσέσκου , νομίζεις ότι για όλα φταίει ο προπονητής.paokovios1974 έγραψε:Όταν λέω εγώ ότι σας έχει κάνει μαγιά η ιερή αγελάδα εσείς κοροϊδεύετε.
Ρε το Φουκάρα τον ΠΑΟΚ
Ξεστραβωθειτε λιγο
Υγ Τζος
Δηλαδή επειδή έχουμε κάνει ένα σκασκο μακακιες....δεν γ@μιεται ας κάνουμε και άλλες?
Αφού δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε ούτε σκάουτινγκ ούτε μαουντινγκ, ας τους απολύσουν τουλάχιστον όλους από κει και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν ας πάνε στο συμβόλαιο του επιθετικου.
Είναι αδιανόητο από χιλιάδες ποδοσφαιριστές εμείς να ανακυκλωνομαστε συνεχώς στους ίδιους και στους ίδιους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 04 Ιουν 2023, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Χαιρετώ το φόρουμ μετά από καιρό. Επιτρέψτε μου να πω κι εγώ την άποψη μου για κάποια από τα ονόματα που ακούστηκαν.
Μιλώντας φυσικά για τον παίκτη που γνωρίσαμε προ 2 ετών,ο Κρμεντσικ σε 6 μήνες στην πρώτη του παρουσία σε μας πέτυχε 9 γκολ και είχε και 4 ασίστ και μάλιστα χωρίς να κάνει προετοιμασία μαζί μας. Ο βασικός μας φορ Ολιβειρα σε ολόκληρη χρονιά είχε 9 γκολ (κάποια μάλιστα με πέναλτι) και 3 ασίστ.Ο Μπραντον σε ολόκληρη χρονιά, εκμεταλλευομενος και την απουσία του Ολιβειρα σε κάποια ματς λόγω τραυματισμού, είχε 12 γκολ και 0 ασίστ.
Αν συνυπολογισουμε το ότι ο Μπραντον σε κλειστές άμυνες με μικρές ομάδες ή πχ την κουλα των 10 παικτών στον τελικό δυσκολευοταν να βρεθεί καν σε καλή θέση αλλά και την ευχέρεια του Τσέχου να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με τις κινήσεις του, είναι ολοφάνερο ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Βέβαια η ανησυχία όλων έγκειται στο ότι πρόπερσι είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό, ενώ πέρσι πήγε στην Ινδονησία και η αγωνιστική του κατάσταση αποτελεί ρίσκο.
Να θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια ακριβώς η Μπριζ ζητούσε 3.5 με 4 μύρια για να τον αποκτήσουμε με αγορά.
Επίσης ο παίκτης προφανώς πήγε Ινδονησία για 2 λόγους. Για να βρει άμεσα χρόνο συμμετοχής ώστε να επανέλθει και φυσικά κυρίως για τα χρήματα. Φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας να έπαιρνε 120k.Μην κρίνετε τα συμβόλαια βάσει κοστολόγησης transfermarkt. Δεν έχουν καμία σχέση.
Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι πάντως οικονομικό.
Ο υγιής Κρμεντσικ που γούσταρε ΠΑΟΚ ακόμη από την πρώτη του παρουσία, σε ηλικία 30 ετών, εάν κάνει προετοιμασία με την ομάδα και φορμαριστει μπορεί να αποδειχθεί πολυτέλεια ως 2ος φορ. Επίσης ας κάνουμε λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο διδύμου Μπραντον, Κρμεντσικ. Ένας από τους δύο θα είναι ο 2ος φορ μας κι εγώ προσωπικά παρακαλάω να είναι ο Τσέχος τρελοκαραφλας.
Επίσης, η καριέρα του Πιάτσα μπορεί να είναι συνεχώς σε καθοδική πορεία από τον χιαστό και μετά,οι ικανότητες του όμως στο 1 εναντίον 1 είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα Είναι πολλές οι φορές που δυσολευομαστε να ανοίξουμε κλειστές άμυνες. Είναι σε άριστη ηλικία και σίγουρα διαθέτει κίνητρο και τρόπο να αναγεννηθεί. Μακάρι λοιπόν και γι αυτόν, με την προϋπόθεση πάντα ότι το χρήμα θα πέσει κυρίως στην θέση του 9 και του 8 και θα έρθουν παίκτες που πραγματικά μπορούν να μας ανεβάσουν λεβελ.
Μιλώντας φυσικά για τον παίκτη που γνωρίσαμε προ 2 ετών,ο Κρμεντσικ σε 6 μήνες στην πρώτη του παρουσία σε μας πέτυχε 9 γκολ και είχε και 4 ασίστ και μάλιστα χωρίς να κάνει προετοιμασία μαζί μας. Ο βασικός μας φορ Ολιβειρα σε ολόκληρη χρονιά είχε 9 γκολ (κάποια μάλιστα με πέναλτι) και 3 ασίστ.Ο Μπραντον σε ολόκληρη χρονιά, εκμεταλλευομενος και την απουσία του Ολιβειρα σε κάποια ματς λόγω τραυματισμού, είχε 12 γκολ και 0 ασίστ.
Αν συνυπολογισουμε το ότι ο Μπραντον σε κλειστές άμυνες με μικρές ομάδες ή πχ την κουλα των 10 παικτών στον τελικό δυσκολευοταν να βρεθεί καν σε καλή θέση αλλά και την ευχέρεια του Τσέχου να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με τις κινήσεις του, είναι ολοφάνερο ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Βέβαια η ανησυχία όλων έγκειται στο ότι πρόπερσι είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό, ενώ πέρσι πήγε στην Ινδονησία και η αγωνιστική του κατάσταση αποτελεί ρίσκο.
Να θυμίσω ότι πριν 2 χρόνια ακριβώς η Μπριζ ζητούσε 3.5 με 4 μύρια για να τον αποκτήσουμε με αγορά.
Επίσης ο παίκτης προφανώς πήγε Ινδονησία για 2 λόγους. Για να βρει άμεσα χρόνο συμμετοχής ώστε να επανέλθει και φυσικά κυρίως για τα χρήματα. Φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας να έπαιρνε 120k.Μην κρίνετε τα συμβόλαια βάσει κοστολόγησης transfermarkt. Δεν έχουν καμία σχέση.
Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι πάντως οικονομικό.
Ο υγιής Κρμεντσικ που γούσταρε ΠΑΟΚ ακόμη από την πρώτη του παρουσία, σε ηλικία 30 ετών, εάν κάνει προετοιμασία με την ομάδα και φορμαριστει μπορεί να αποδειχθεί πολυτέλεια ως 2ος φορ. Επίσης ας κάνουμε λίγη υπομονή. Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο διδύμου Μπραντον, Κρμεντσικ. Ένας από τους δύο θα είναι ο 2ος φορ μας κι εγώ προσωπικά παρακαλάω να είναι ο Τσέχος τρελοκαραφλας.
Επίσης, η καριέρα του Πιάτσα μπορεί να είναι συνεχώς σε καθοδική πορεία από τον χιαστό και μετά,οι ικανότητες του όμως στο 1 εναντίον 1 είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα Είναι πολλές οι φορές που δυσολευομαστε να ανοίξουμε κλειστές άμυνες. Είναι σε άριστη ηλικία και σίγουρα διαθέτει κίνητρο και τρόπο να αναγεννηθεί. Μακάρι λοιπόν και γι αυτόν, με την προϋπόθεση πάντα ότι το χρήμα θα πέσει κυρίως στην θέση του 9 και του 8 και θα έρθουν παίκτες που πραγματικά μπορούν να μας ανεβάσουν λεβελ.
- Shivaspace
Vitao στο τρανσφερ τον εχει με "φρεσκο" μεταγραφικό τραυματισμό inflamed leagaments of the knee (? διαταση συνδεσμων? ) πανω που λήγει ο δανεισμός του στην ιντερνατιοναλ
οι Ουκρανοί θελαν να τον ξεφορτωθουν όμως δεν θελουν να τον δώσουν τζάμπα στους Βραζιλιάνους, ειδικά μετά απο τέτοια κολπακια
αξίζει ο παίκτης?
οι Ουκρανοί θελαν να τον ξεφορτωθουν όμως δεν θελουν να τον δώσουν τζάμπα στους Βραζιλιάνους, ειδικά μετά απο τέτοια κολπακια
αξίζει ο παίκτης?
Βλέποντας το βιντεακι που κυκλοφόρησε λίγες σελίδες πίσω, από τις ικανότητες του στην τροπική Ινδονησία τότε πέφτουμε διάνα!!!!
Δεν βάζει γκολ ούτε σε γκολποστ του ράγκμπι!
Ρε που καταντήσαμε!!!
Να ομολογουμε ότι μας έλειψε η ποιότητα, να περιμένουμε φορακλα αλλά ο νταλγκας μας είναι μεταξύ Τσέχου και Τόμας.
Ακόμη κι ως δεύτεροι, τρίτοι!!!!
Ρε, φέρτε τον Αθανασιάδη που έπαιζε σε καλύτερο πρωτάθλημα πέρσι
Δεν βάζει γκολ ούτε σε γκολποστ του ράγκμπι!
Ρε που καταντήσαμε!!!
Να ομολογουμε ότι μας έλειψε η ποιότητα, να περιμένουμε φορακλα αλλά ο νταλγκας μας είναι μεταξύ Τσέχου και Τόμας.
Ακόμη κι ως δεύτεροι, τρίτοι!!!!
Ρε, φέρτε τον Αθανασιάδη που έπαιζε σε καλύτερο πρωτάθλημα πέρσι
Paokovios απαράδεκτη η απάντηση σου στον ρενεγκειντ. Κίτρινη κάρτα και άλλαξε λίγο ροτα.
Συμφωνώ με τον φίλο unpsofableστα περί κρμεντσικ, τον άλλο δε τον ξερω
Συμφωνώ με τον φίλο unpsofableστα περί κρμεντσικ, τον άλλο δε τον ξερω