Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Miles

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Miles »

prijio2 έγραψε:Πάντως έγκλημα θα είναι, αν ξεκινήσει με τους Μπράντον και Κεντζιόρα και όχι με τον Κωνσταντέλια!
Προμελετημένο και με δόλο, δεν ξερω αλλά 100% έγκλημα!!
Πεδίο δόξης λαμπρό να το εξιχνιάσεις το έγκλημα, αν και τον δολοφόνο τον ξέρουμε (βέβαια ποτέ δεν ξέρεις).
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δηλαδή ο λουτσεσκου τρεις ημέρες τουλάχιστον δουλεύει στις προπονήσεις ενδεκάδα καθαρή κι έχει εμφανίσει σημάδια ότι θα αφήσει τον ντελια εκτός, θα βάλει τον τάδε και τον παρά τάδε.
Δηλαδή ο λουτσεσκου, που όλοι ξέρουμε πως δουλεύει και την σημασία του μπαλανς του, 3 ημέρες τώρα δίνει τροφή στον παίκτη του ότι δεν τον υπολογίζει γι αυτό το ματς.
Δηλαδή έτσι δουλεύουν οι ομάδες με τους προπονητές του το 2023?
Δηλαδή εμείς πρέπει να παίρνουμε ότι μας πλασάρουν αυτοί που οι περισσότεροι του λέτε αρδ, άσχετους κλπ να σχολιάζουμε επί αυτών όταν τέλος τους χρεωνετε ότι δεν έχουν κανένα ινφο.
Μάλιστα!!!

Αν και στο διπλανό νήμα είχα τις προσωπικές μου ενστάσεις για τις επιλογές τελικά παρασύρθηκα....
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Αυτά που ακούστηκαν για τις σκέψεις του για την ενδεκάδα με κάνουν να τρέμω. Καταλαβαίνω πώς σκέφτεται, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που νιώθει άνετα μόνο αν ελέγξει κάθε πτυχή του παίχνιδιού με τους έμπειρους. Θα πει κάποιος και ποιος είσαι εσύ ρε μ@λ@κ@ να δεχτείς ή όχι κάτι. Για το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ είμαι ο κανένας. Για τη ψυχούλα μου που τρέμει όμως, εμ έχει σημασία το λιγότερο άγχος. Δεν έχει να κάνει με... συμβουλές σε επαγγελματία προπονητή.

Σκέφτομαι λοιπόν και ηρεμώ κάπως ότι ο Λουτσέσκου παίζει έναν τελικό που κρίνεται το μέλλον του και δικαιούται να τον παίξει με τον δικό του τρόπο. Αυτό είναι το σωστό. Αν αυτή ή η επόμενη μάχη με τη Χάιντουκ είναι η τελευταία του στον ΠΑΟΚ, τότε θα πρέπει να το κάνει his way.

Και μακάρι να πετύχει ακόμη κι αν βάλει μέσα τους Κωστίκο, Λαγωνίδη και Μαλιούφα από τους σκάουτερ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτα περι εμπειρων τα θεωρω αστειοτητες. Τι ειδους εμπειρια εχει ο Μπραντον και ο Μουργκ, που ξαφνικα θα υπερκερασει την μετριοτητα τους και την ποδοσφαιρικη ασυμβατοτητα τους?
Απο ποτε οι ομαδες στα κεισιμα πετανε μεσα τους ανω των 26 ασχετως ικανοτητας και χαρακτηριστικων, μονο και μονο επειδη ειναι εμπειροι?
Ο Λουτσεσκου απο τοτε π γυρισε κανει συστηματικα τα ιδια λαθη. Τρωει το πρωτο 4μηνο παιζοντας εμμονικα με τους δήθεν εμπειρους (Εσιτι, Τειλορ, Μπισε κλπ) και αφου βγουμε εκτος των περισσοτερων στοχων, αναγκαζεται να βαλει μεσα τα πιτσιρικια, τα οποια μπαινουν με φορα και αλλαζουν την κατασταση.
Το προβλημα ειναι πως ακομη κι αν την Πεμπτη αποδειχθει λαθος αυτη η νοοτροπια (ο Θεος να φυλαξει) δεν θα αναλαβει την ευθυνη, δεν θα το παραδεχθει και φυσικα δεν θα αποχωρησει απο την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εννοείται πως είναι αστειότητες. Αυτός όμως το σκέφτεται έτσι και αυτό τον κάνει πιο ήρεμο
Όσο για φτου φτου πιθανό αποκλεισμό, ούτε μία στις χίλιες να μείνει

Άντε να μην γρουσουζεύουμε τώρα. Ας του βγούνε όλα και να γουστάρουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα επρεπε ομως να μην νιωθει ηρεμος πια. Εχοντας τραβηξει το ιδιο χαρτι τις προηγουμενες 2 χρονιές με τα αγαπημενα του εμπειρα παιδια που τον κρεμασαν, θα πρεπε να το χει ξεπερασει. Το δις εξ αμαρτειν λεγαν οι αρχαιοι ελληνες... Ο Ραζβαν ξεπερασε το δις και πάει στο τρις...
Μακαρι να αποδειχθει σοφοτερος ολων μας
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Λετε για τον Κεντζιορα. Ποιος πρεπει να ξεκινησει στη θεση του;
Ο Κωνσταντελιας τοσο πολυ σας αρεσε στο προηγουμενο παιχνιδι;
Προσωπικα η ενσταση μου σε σχεση με αυτους που βλεπω να ξεκιναει ειναι ο Σβαμπ ενω θα διαλεγα να ξεκινησει ο Τσιγγαρας. Ο Κωνσταντελιας αν δεν ξεκινησει βασικος για μενα θα πρεπει να μπει ως αλλαγη αριστερο εξτρεμ αντι του Ναρει που δεν βγαζει 90λεπτο. Αλλαγη στο 10 ο Φελιπε αν μας παει καλα το παιχνιδι, και εγω μαλλον θα ξεκινουσα με φορ Σαματα και αν δεν πηγαιναν καλα τα πραγματα αλλαγη του τον Τζιμα και ισως τον Μπραντον σαν δευτερο σε συνθηκες πιεσης στο τελευταιο τεταρτο. Παντως καταλαβαινω και τη λογικη να φερεις τον Σαματα απο τον παγκο στο 60 65.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Totem_pk έγραψε:Φιλε Ιασωνα το θυμαμαι γιατι τοτε βιωσα μια περιεργη κατασταση στην οπαδικη μου ζωη. Θεωρω οτι ο Σαντος αλλαξε τον τροπο με τον οποιο βλεπουμε το ποδοσφαιρο τουλαχιστον εμεις. Εξηγουσε ελεγε, η περιπτωση Γεωργιου, η περιπτωση του ματς με τον Μακεδονικο στο κυπελο που κατεβασε αυτους που λεγαμε εμεις οι παντογνωστες και στο 85 εκανε αλλαγες για να περασουμε. Τις ταπες που μας εριξε αυτος ο τυπος ο Σαντος δεν θα τις ξεχασω ποτε. Αλλα θεωρω οτι ειμαστε διαφορετικοι στο πως βλεπουμε το ποδοσφαιρο πριν και μετα Σαντος.
Κοινως εγω θεωρω οτι εξαιτιας του καταλαβαινω καλυτερα το ποδοσφαιρο.
Εγω μιλουσα και ελεγα για μπαλα και ο Σαντος μου εδειξε τι σημαινει ποδοσφαιρο.
Συμφωνω απολυτα.
Οταν ειχε πει αυτο για τις σαρδελες θυμαμαι να λεω τι λεει αυτος, με Μπαλαφα Ηλιαδη Οικοδομο και τον μαλεζα εχεις ολο το μελλον της εθνικης Ελλαδος, τοτε πραγματικα μαθαμε ποδοσφαιρο.
Οταν εφυγε και ηρθε ο Δερμιτζακης κσι ανοιξε λιγο τις αποστασεις απο τις γραμμες, ενω αυτο ηθελα να δω σαν θεατης ηξερα πως θα οδηγησει την ομαδα σε σταδιακη καταρρευση.
Στον Σαντος οπως και στον λουτσεσκου σεβομαι πολυ το γεγονος πως δεν προσαρμοζει το συστημα αναλογα με τον αντιπαλο αλλα ασχολειται μονο με το πως να βελτιωσει το συστημα που ηδη παιζει. Για μενα καθε ομαδα που δεν παλευει για την σωτηρια αυτο θα επρεπε να κανει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό του Σάντος και του λουτσέσκου είναι ότι κ οι δυο είναι συντηρητικοι προπονητές... αυτό και τίποτα άλλο.
Ο Σάντος πχ τον αγαπημένο του ρόμβο τον άλλαξε μετά από δύο παιχνίδια
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Totem_pk έγραψε:Φιλε Ιασωνα το θυμαμαι γιατι τοτε βιωσα μια περιεργη κατασταση στην οπαδικη μου ζωη. Θεωρω οτι ο Σαντος αλλαξε τον τροπο με τον οποιο βλεπουμε το ποδοσφαιρο τουλαχιστον εμεις. Εξηγουσε ελεγε, η περιπτωση Γεωργιου, η περιπτωση του ματς με τον Μακεδονικο στο κυπελο που κατεβασε αυτους που λεγαμε εμεις οι παντογνωστες και στο 85 εκανε αλλαγες για να περασουμε. Τις ταπες που μας εριξε αυτος ο τυπος ο Σαντος δεν θα τις ξεχασω ποτε. Αλλα θεωρω οτι ειμαστε διαφορετικοι στο πως βλεπουμε το ποδοσφαιρο πριν και μετα Σαντος.
Κοινως εγω θεωρω οτι εξαιτιας του καταλαβαινω καλυτερα το ποδοσφαιρο.
Εγω μιλουσα και ελεγα για μπαλα και ο Σαντος μου εδειξε τι σημαινει ποδοσφαιρο.

Ο Σάντος και οι εμμονές του μας δίδαξαν τακτική και εμένα προσωπικά με έκανε να ασχοληθώ επαγγελματικά με την προπονητικη...
Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω προετοιμασία και αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι η επιμονή του να γίνονται όλα όπως τα ζητούσε, αυστηρός αλλά κ δίκαιος...
Χωρίς φωνές χωρίς χαβαλέ... Την ίδια σοβαρότητα και αυστηρότητα την έχει ο Λουτσέσκου, ο Ίβιτς είναι ακόμα πιο αυστηρός κ απαιτητικός σαν συνδιασμός Σάντος και Μπαγεβιτς...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως η λογικη λεει πως η Μπειταρ θα παιξει απο την αρχη κλειστα και ισως προς το τελος να ανοιχθει αν το ματς ειναι 0-0. Επομενως η επιλογη Τομας ειναι ακατανοητη. Ξεκινας Σαματτα που εχει και καλο κεφαλι και μπορει να παίξει και ξυλο αναμεσα στα στοπερ και πετας στο 60-70 ειτε Τζιμα ειτε Τομας
Το να ξεκινησεις τον Τομας αναμεσα στα θηρια και να βαλεις τον Σαματτα στο 70 δεν βγαζει νοημα. Κι αν μεχρι το 70 εχεις αρπαξει κανα τεμαχιο?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται ο Ραζβαν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Άμα καταλάβαινες θα ήσουν στο αεροπλάνο για το Ισραήλ να κάθεσαι στο πάγκο κι αυτός με nickname loutsos_4 θα έγραφε στο παοκμανια και θα σε έκραζε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Gospi έγραψε:Παντως η λογικη λεει πως η Μπειταρ θα παιξει απο την αρχη κλειστα και ισως προς το τελος να ανοιχθει αν το ματς ειναι 0-0. Επομενως η επιλογη Τομας ειναι ακατανοητη. Ξεκινας Σαματτα που εχει και καλο κεφαλι και μπορει να παίξει και ξυλο αναμεσα στα στοπερ και πετας στο 60-70 ειτε Τζιμα ειτε Τομας
Το να ξεκινησεις τον Τομας αναμεσα στα θηρια και να βαλεις τον Σαματτα στο 70 δεν βγαζει νοημα. Κι αν μεχρι το 70 εχεις αρπαξει κανα τεμαχιο?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται ο Ραζβαν
Η λογική λέει ότι αρχικά θα έχει ενθουσιασμο λόγω έδρας η Μπειταρ, γιατί να παίξει κλειστά κ να χάσει αυτό το πλεονέκτημα;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:Άμα καταλάβαινες θα ήσουν στο αεροπλάνο για το Ισραήλ να κάθεσαι στο πάγκο κι αυτός με nickname loutsos_4 θα έγραφε στο παοκμανια και θα σε έκραζε.
Ποσο μου την δινουν τα ποστ με αυτο το υφος. Κι αντε εγω ειμαι ασχετος, ο Λουτσεσκου απο που κι ως που εχει καταταγει στους αλάνθαστους?
Επειδη καθεται αυτος στον παγκο σημαινει και οτι ολες οι επιλογες του εχουν νοημα? Να σου θυμισω πως απο αυτον τον παγκο εχουν περάσει Φριγκερ, Στανογεβιτς, Παρασχος κλπ.
Αλιμονο αν καθε επιλογη τους ηταν υπερανω κριτικης και απαλλαγμενη απο την πιθανότητα να ειναι απο αστεια εως επικίνδυνη μονο και μονο επειδη αυτοι εχουν το πτυχιο προπονητικης και καποιος στον ΠΑΟΚ αποφασισε να τους δωσει την θεση του προπονητη.
Και μην ακουσω για το νταμπλ. Παει αυτο τελειωσε. Φρεσκα κουλουρια. Ηρθε με 3ετες πλανο, και πλεον ειμαστε στον 3ο χρονο. Οταν ήρθε εταξε συνεχη βελτιωση και φτασαμε να ειμαστε καθε χρονο και χειροτερα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

νταμπλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”