Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Καλός παίκτης φαίνεται.
Με χαλάει το ύψος του, γιατί πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο έχει πάει πλέον πολύ στα σωματικά προσόντα.
Σίγουρα θα χρειαστεί προσαρμογή και υπομονή.
Έχει τα στοιχεία, μακάρι να μας βγει, γιατί μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο.
Με χαλάει το ύψος του, γιατί πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο έχει πάει πλέον πολύ στα σωματικά προσόντα.
Σίγουρα θα χρειαστεί προσαρμογή και υπομονή.
Έχει τα στοιχεία, μακάρι να μας βγει, γιατί μπορεί να μας αλλάξει επίπεδο.
Αντε να ρθει ο κοντος να ηρεμησουμε!
Θα παιξει μπαλαρα και θα αποτελεσει βαρομετρο για την φετινη μας πορεια.
Νταντας και Σοτελδο θα αναγκασουν τον Ιβαν να βγαλει απο τα ταμεια ενα 6αρι, το λιγοτερο, του χρονου για να τους κρατησει και να παμε παρεα στους ομιλους του τσου λου!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα παιξει μπαλαρα και θα αποτελεσει βαρομετρο για την φετινη μας πορεια.
Νταντας και Σοτελδο θα αναγκασουν τον Ιβαν να βγαλει απο τα ταμεια ενα 6αρι, το λιγοτερο, του χρονου για να τους κρατησει και να παμε παρεα στους ομιλους του τσου λου!
Αν βγει ο Σοτελδο θα δούμε επιτέλους ποδόσφαιρο.
Άμα δεν βγει θα πάει η γκρίνια σύννεφο γιατί θα κουτουλαει και θα τρώει ξύλο
Άμα δεν βγει θα πάει η γκρίνια σύννεφο γιατί θα κουτουλαει και θα τρώει ξύλο
Εγώ το πιστευω γιά τον ντανταςΑποστόληςΑ έγραψε:Αν μας βγει νομίζω ότι θα είναι η μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά.
Κίνηση Μπότο για παίκτη έκπληξη στην επίθεση που είναι ανεξάρτητη από την υπόθεση Σοτελδο γράφει η Forza..Μάχη με την Τίγκρες για τον κοντό..
- Lacedaemonian
Αυτό ακριβώς θα γίνει.Θα έρθουν κανά 2 ΒΑΡΒΒΑΤΟΙ παικταράδες τότε που τα έσοδα θα έχουν εξασφαλιστεί κ μαθηματικά κ θα αρχίσουν τα τρελά γούσταGospi έγραψε:Εγω θεωρω αν περάσουμε ομιλους κονφερενς, ο Μποτο θα κανει ενα all in για 1-2 παιχταραδες στα χασομερια των μεταγραφων. Αυτους π ειναι απλησιαστοι τον Ιουνη
ΠΑΜΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ

Giannis Chorianopoulos
@choria80
PAOK and Tigres are on the final stages for a deal for Yeferson Soteldo. On loan
@choria80
Καλημέρες σε όλους και καλό σουκου.
Η έξτρα κίνηση που αναφέρει η Φόρτσα για την επίθεση έχει να κάνει με φορ;
Αν ναι τότε Μποτο και Ραζβαν ίσως έχουν διαγνώσει την ανάγκη για έναν φορ κιλερ
Όπως έχω ξαναπεί τα 15+ γκολ του Κουρτιτς δεν θα τα πάρει πάλι η ομάδα από τα χαφ. Πολύ δύσκολο.
Η ομάδα πρέπει να πάρει 20-25 γκολ από τα φορ της.
Η έξτρα κίνηση που αναφέρει η Φόρτσα για την επίθεση έχει να κάνει με φορ;
Αν ναι τότε Μποτο και Ραζβαν ίσως έχουν διαγνώσει την ανάγκη για έναν φορ κιλερ
Όπως έχω ξαναπεί τα 15+ γκολ του Κουρτιτς δεν θα τα πάρει πάλι η ομάδα από τα χαφ. Πολύ δύσκολο.
Η ομάδα πρέπει να πάρει 20-25 γκολ από τα φορ της.
Δεν τα είπαμε κύριοι οτι ο Μπράντον ΔΕΝ είναι 9άρι; Προφανώς και δεν είναι βλάξ ο Μπότο να πάει με Ολιβέιρα μόνο του στην θέση 9 (και Κούτσια βεβαίως). Μόνο δύο φόρ έχουμε αυτή την στιγμή, ο ένας τραυματίας, ο άλλος 18 χρονών.
Μονον κατ᾽ανάγκη θα παίξει κάποιος άλλος στα φόρ αν χρειαστεί, αλλά αυτό είναι αλχημεία.
Μονον κατ᾽ανάγκη θα παίξει κάποιος άλλος στα φόρ αν χρειαστεί, αλλά αυτό είναι αλχημεία.
Oλοι βλεπουμε οτι χρειαζεται φορ, αλλα ρε παιδια το ροστερ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ,θα πρεπει να υπαρξουν αποχωρησεις καποιες εκ των οποιων μαλιστα σχετικα ηχηρες, αλλα απο την αλλη εμεις ανανεωσαμε κιολας καποιους...Δεν ξερω μπερδευτηκα...Αν παρεις φορ ο Μπραντον θα πρεπει να υπολογιστει στους μεσοεπιθετικους αλλα εκει γινεται ο κακος χαμος...Αν απο την αλλη ο Μπραντον μεινει στα φορ και παρεις παικτη θα πρεπει να ειναι εκτος αποστολης καθε εβδομαδα δυο απο τους Ολιβειρα,νεος,Μπραντον,Κουτσια...
- PAOKevolution
Ας κάνουμε υπομονή Τζος να δούμε στο τέλος πως θα είναι δομημένο το ρόστερ. Εγώ θεωρώ πως θα είναι αυτό που πρέπει.
-
-
Για 25 αγώνες μέχρι 12-11,
ποιο είναι το απαιτούμενο ρόστερ??
Ερώτημα για αναλυτές ποδοσφαίρου.
ποιο είναι το απαιτούμενο ρόστερ??
Ερώτημα για αναλυτές ποδοσφαίρου.
Μπορει να μην υπολογιζουν τον Καντουριι και να θεωρουν δεδομενη την αποχωρηση Κουρτιτς. Εχουμε δωσει 2μιση μυρια για Σοαρες οποτε ισως θελουν να του δωσουν ματς μεχρι τον γεναρη στη θέση του Κουρτιτς οποτε να υπολογιζουν Μπραντον πισω απο τον φορ.
Η θεση του φορ κορυφης ειναι ακριβη, οποτε μπορει να δουλευουν πιπερατες περιπτωσεις με σκοπο μεχρι το τελος των μεταγραφων να χει ερθει καποιος που να αξιζει.
Αυτη ειναι η δικη μου υπόθεση...
Η θεση του φορ κορυφης ειναι ακριβη, οποτε μπορει να δουλευουν πιπερατες περιπτωσεις με σκοπο μεχρι το τελος των μεταγραφων να χει ερθει καποιος που να αξιζει.
Αυτη ειναι η δικη μου υπόθεση...