Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Asimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ποια επιβολή μωρέ; Δεν τον επιβάλει κάνεις, απλώς τον φέρνουν.
Σε όποιον χαλάει την αισθητική του ας μην πληρώσει το συμβόλαιο του ξέρω γω
Όσο εναρμονίστηκε ο Νικόλας, άλλο τόσο θα εναρμονιστούμε και εμείς.Asimos έγραψε:Όσο βλέπω αντιδράσεις για τον Δώνη, τόσο τον θέλω.
Που θα πάει, κάποια στιγμή θα εναρμονιστεί ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ με το 2022.
-
Asimos
Παιδιά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον συμπαθή Νικόλα στον ΠΑΟΚ του 2022 χωράει μόνο στις σελίδες της ιστορίας.
Οι λοιποί κάποια στιγμή καλό είναι να επιλέξετε γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι ότι καλύτερο.
Για κάθε υιό Δώνη θα υπάρχει μια Λάουρα που θα ρίχνει νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Και όταν υπάρχει εσωστρέφεια κάτι ημιαμορφωτα ΑΡΔ κάνουν παιχνίδι και μάλιστα άριστα.
Οι λοιποί κάποια στιγμή καλό είναι να επιλέξετε γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι ότι καλύτερο.
Για κάθε υιό Δώνη θα υπάρχει μια Λάουρα που θα ρίχνει νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Και όταν υπάρχει εσωστρέφεια κάτι ημιαμορφωτα ΑΡΔ κάνουν παιχνίδι και μάλιστα άριστα.
Είσαι λίγο εκνευρισμόενος και δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο αλλοςAsimos έγραψε:Ποια επιβολή μωρέ; Δεν τον επιβάλει κάνεις, απλώς τον φέρνουν.
- Vet_eranos
Εχει κάτι διαμάντια που λες ρε Πορκυ αυτή η Φαμαλικαο....
Αυτόν τον είχα δει να αγωνίζεται, δε θυμάμαι αγώνα..
Παιχταράς...
https://www.transfermarkt.com/alexandre ... ler/479643
Αυτόν τον είχα δει να αγωνίζεται, δε θυμάμαι αγώνα..
Παιχταράς...
https://www.transfermarkt.com/alexandre ... ler/479643
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Είναι σαν την κόκα κόλα, πάει με ολαgeorge188 έγραψε:Ο γκαγκατσης που κολλάει σε όλα αυτά;mbison έγραψε:ποιανού πρόταση μπορει να ειναι ο Δωνης?
Κάποια πράγματα δεν κολλάνε, όπως ο Γκαγκάτσης στην ομάδα μας.
Απορώ γιατί τον κρατάνε? Γι αυτό δεν απορώ για τον Δωνη
-
Asimos
Δεν πάει πίσω και ο Άσιμος
Κανένας εκνευρισμός, γελάω με τις αντιδράσεις που διαβάζω από δω και από κει.
Κανένας εκνευρισμός, γελάω με τις αντιδράσεις που διαβάζω από δω και από κει.
H Forza παντως γραφει οτι κλεινει ο Δωνης,η metrosport πως μπαινει φρενο.Εγω πιστευω δεν θα κλεισει.Πιστευω οτι υπηρξε αρχικη συμφωνια ,το διερρευσαν για να δουν αντιδρασεις και πλεον θα την ακηρωσουν και αυτο το βρισκω αρρωστο.Κατανοητη εως ενα βαθμο η δυσαρεσκεια, αλλα δεν μπορει μια ομαδα να λειτουργει υπο αυτη την πιεση.Επαψα πριν απο πολλα χρονια να ασχολουμαι με τα προσωπα, να ειναι καλα ο πρωην δημαρχος Πειραια...Μονο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφερει πια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 25 Ιουν 2022, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ίσως χάλασε του δωνη παιδες
Άσχετα τι λένε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άσχετα τι λένε
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Θα το διαβάσει το πρωί στη Φόρτσαrenegade έγραψε:Να φανταστώ ότι ο Ιβάν δεν ξέρει τίποτα, έκπληξη του το κρατάνε
- sourmenetes
- Moderator
Ξαναλέω μάλλον χάλασε του δωδωνη
Μακάρι να χαλασε αλλά όχι εξαιτίας των αντιδράσεων. Θεωρώ τραγικό αν συνέβη κάτι τέτοιο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
To έγραψε και ο Τζορτζ πιο πανω ότι γλυτωσαμε.
Ας κανουν και ένα ευχέλαιο καλού κακού στα γραφεία του σκαουτινγκ να το σιγουρέψουμε.
Το μονο που με προβληματίζει τώρα ειναι μην θυμηθεί ο Λουτσέσκου ότι ο Τζιοβινκο μένει ελεύθερος από την Σαμπτορια 31/6.
Ας κανουν και ένα ευχέλαιο καλού κακού στα γραφεία του σκαουτινγκ να το σιγουρέψουμε.
Το μονο που με προβληματίζει τώρα ειναι μην θυμηθεί ο Λουτσέσκου ότι ο Τζιοβινκο μένει ελεύθερος από την Σαμπτορια 31/6.