Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

PAOKevolution έγραψε:Παρολε βλέπω με ευκολία μεταφέρεις λόγια του Λουτσεσκου ενώ για την εισήγηση Ολιβέιρα βγάζεις χολή... Όποτε γουστάρουμε εν ολίγοις. Δηλαδή δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ; Σας λέει ο Ρειν να είστε αισιόδοξοι και ότι παλεύουμε παίκτες ποιότητας ! Τι σκατα αλλο θέλετε! Αλλά ξέχασα παρατημένη ομάδα έχουμε....
Πραγματικά
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Σχετικά με Ολιβειρα...Θεωρώ πως μόνο ο Λουτσέσκου μπορεί να τον ξυπνήσει..Μπορεί να έχει ένα άλφα βιογραφικό αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει πως ήταν συνέχεια δανεικός χωρίς να στεριώσει κάπου εκτός από την ΑΕΚ..Επίσης πολλές φορές κολλάει και γίνεται πολύ ατομιστής με σκοπό να μη βλέπει ούτε δεξιά ούτε αριστερά...Η πίεση στον αντίπαλο δεν είναι το καλύτερο του...και αν και στα πρώτα μέτρα φαίνεται γρήγορος στην εκτέλεση μετά από κοντρόλ είναι αρκετά αργός...Είναι ο ορισμός του στοιχήματος με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του...Παρόλα αυτά ο Ρουμάνος μπορεί να τον αλλάξει πλήρως...και να του δώσει ρόλο...Μην ξεχνάμε πως έπαιξε σε μια ΑΕΚ προβληματική με πολλές αλλαγές προπονητών...Με Γκαρσία θεωρώ πως αυτός παίκτης θα περνούσε και δεν θα ακουμπούσε...Καθρέφτης το γήπεδο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 07 Ιούλ 2021, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Mitsospaoki4 έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Παρολε βλέπω με ευκολία μεταφέρεις λόγια του Λουτσεσκου ενώ για την εισήγηση Ολιβέιρα βγάζεις χολή... Όποτε γουστάρουμε εν ολίγοις. Δηλαδή δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ; Σας λέει ο Ρειν να είστε αισιόδοξοι και ότι παλεύουμε παίκτες ποιότητας ! Τι σκατα αλλο θέλετε! Αλλά ξέχασα παρατημένη ομάδα έχουμε....
Πραγματικά
Βγήκε και είπε ήταν επιλογή μου?
Χαρακτηριστικά ζήτησε και του βρήκαν αυτόν. Με 950.
Η ένσταση μου αν με παρακολουθήσατε είναι στο οικονομικό. Απ' την αρχή.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Λουτσεσκου θα ζητήσει άλλους 5 παίχτες με κύριο στόχο το χαφ επιπέδου. Ευτυχώς που δεν έχει δλδ την οπτική του "είχαμε ρόστερ πρωταθλητισμού πέρσυ".

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Παιζεις με τις λεξεις.
Λες να του τον κανουν εκπληξη?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ροστερ πρωταθλητισμού μπορεί να μην είχαμε πέρσι ροστερ πάντως για να βγει Ευρώπη και να μην είναι στο - 25 σίγουρα έχουμε.

Καντουρι Σβαμπ Τσιγγαρας και Αουγκουστο δεν είναι χαφ για να τους κάνει πλάκα η κάθε ομαδουλα της σειράς. Και προφανώς θέλουμε και ψάχνουμε κάτι ακόμα καλύτερο και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες. Αυτό έλειπε δηλαδή
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Napoli4 έγραψε:Γενικά ο Ολιβέιρα είναι γνωστό όνομα στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, οι Πορτογάλοι τον θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο.

Ο Κίκε Φλόρες τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 17 ετών. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής όμως, και άρχισαν οι δανεισμοί του.
Δυστυχώς το ξεπέταγμα δεν ήρθε, παρότι έγραψε αρκετές συμμετοχές στην Α' Πορτογαλίας (Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα), Ligue 1 (Ρεν), LaLiga (Ντεπορτίβο), Premier League (Σουόνσι). Ο τελευταίος δανεισμός του ήταν στην Championship και την Νότιγχαμ, όπου έκανε μια καλή σεζόν (28/9), πείθοντας την Νόριτς να τον αγοράσει και να αποτελέσει την 2η ομάδα του. Εκεί δεν τα πήγε άσχημα, αλλά από ένα σημείο και μετά έχασε την εμπιστοσύνη του Φάρκε, ειδικά μετά από ένα ξέσπασμα του παίκτη κατά του Γερμανού σε έναν πανηγυρισμό (https://www.youtube.com/watch?v=F5zrI1L ... el=CaiorTV). Πήγε στην Ρέντινγκ ως δανεικός για ένα 6μηνο, πριν μείνει ελεύθερος και πάει στην αεκ.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η 4η ομάδα του παίκτη (11η με τους δανεισμούς).

Fun facts:
- Το 2011 ψηφίστηκε 2ος καλύτερος παίκτης του Mundial u20. (https://youtu.be/WbG8OLhKbz4 , https://youtu.be/xlB6g2zwjP0 , https://youtu.be/q74-vmWYcLI ). Έφτασαν μέχρι τον τελικό, όπου έχασαν από την Βραζιλία στα πέναλτυ. Στην κανονική διάρκεια ήρθαν 1-1 (γκολ & ασσιστ ο Νέλσον !! )

- Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του στο champions league, μπαίνοντας ως αλλαγή και σκοράροντας, δίνοντας την πρόκριση στην Μπενφίκα, κόντρα στη Ζενίτ. (https://youtu.be/Qoh39eOfxuQ)

- Το 2013 έκανε το γνωστό "σσσς" στους οπαδούς της Ντεπορτίβο, της τότε ομάδας του.

- Το 2014 έπαιξε ως αλλαγή στον τελικό κυπέλλου Γαλλίας όπου η ομάδα του (Ρεν) έχασε από την Γκινγκαμπ. Την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ συνάντησε την Γκινγκάμπ στην Ευρώπη.

- Το δεύτερο μισό του 2014 και σε ηλικία 23 ετών, πήγε δανεικός στην Σουόνσι (ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ) για να αντικαταστήσει τον Μπονύ (κοπα αφρικα και καπάκι μεταγραφή στη Σίτυ). Εκεί ήταν συμπαίκτης του Γκομίς (παίκτης του Λουτσέσκου).

- Στην Νόριτς πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ και πήρε την πρώτη κόκκινη της καριέρας του.

- Το 2019 σε ένα Ρέντινγκ-Βίλα, ο Mings τον πάτησε στον πρόσωπο, προκαλώντας έναν φρικτό τραυματισμό (ΠΡΟΣΟΧΗ! σκληρές εικόνες https://streamable.com/0kn56 , )

- Συνολικά έχει αγωνιστεί 17 φορές με την πρώτη ομάδα της Πορτογαλίας, σκοράροντας 2 φορές.

Ο παίκτης μού θυμίζει πολύ τον Πρίγιο, δηλαδή έναν παίκτη που ταλαιπωρήθηκε από δανεισμούς και ψάχνει την Ιθάκη του.
Μεγάλο ταλέντο που ποτέ δεν έκανε το ξεπέταγμα που όλοι φαντάζονταν, αλλά είχε τίμια παρουσία σε μεγάλα πρωταθλήματα.
Έχει ταπεραμέντο, έχει εμπειρία και πιστεύω έχει ισχυρό κίνητρο να γίνει βασικό μέλος μιας ομάδας που θα πετύχει πράγματα. Κάλιστα θα μπορούσε να ψάξει μεγαλύτερους μισθούς στα εμιράτα και τις Αραβίες.

Χίλια μπράβο ρε Ναπολιτάνε τέτοια δουλειά σιγά να μην την έκανε κανένας ΑΡΔ !
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.

Μέχρι και καλύτερο φορ όλων των εποχών των δικών μας φορ τον είπαμε.

Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.

Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό. (Αν τον ανανεώσουμε).

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 07 Ιούλ 2021, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Parolos έγραψε:Βγήκε και είπε ήταν επιλογή μου?
Χαρακτηριστικά ζήτησε και του βρήκαν αυτόν. Με 950.
Η ένσταση μου αν με παρακολουθήσατε είναι στο οικονομικό. Απ' την αρχή.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Λουτσεσκου θα ζητήσει άλλους 5 παίχτες με κύριο στόχο το χαφ επιπέδου. Ευτυχώς που δεν έχει δλδ την οπτική του "είχαμε ρόστερ πρωταθλητισμού πέρσυ".
Ο Λουτσέσκου δεν βγήκε επίσημα να πει οτι θέλει Ολιβέιρα.

Αλλά....το έγραψαν ότι μίλησε μαζί του τηλεφωνικά και του εξήγησε το πλάνο και το ρόλο του.

Γράφτηκε εδώ μέσα, ότι τον θέλει ο Λουτσέσκου από άτομα που σέβομαι και υπολείπτομαι.

Εμένα μου φτάνει.

Στηρίζω. Εύχομαι υγεία και πάμε για τον επόμενο στόχο μεταγραφικής ενίσχυσης.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις γιατί σκαλώνετε σε ανούσιες αντεγκλήσεις και διαφωνίες;

Υπήρξε ποτέ καμία μεταγραφή που να είπε οποιοσδήποτε προπονητής οτι "μου τον πρότειναν και γκάβλωσα"; Ή από την άλλη "εγώ τους τον πρότεινα γιατί είναι άχρηστοι";

Προφανώς κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Ούτε ο Λουτσέσκου είναι Θεός και η ΠΑΕ διαλυμένη. Ούτε το αντίστροφο.

Και δεν είναι καν εκεί το θέμα. Ούτε το ρόστερ μας ήταν για Β εθνική, ούτε για να σηκώσει πρωτάθλημα. Ήταν κάποια σκαλιά πιο κάτω και αυτό πρέπει να βελτιωθεί τώρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ψάχνουμε να πούμε ότι μας κατέβει για να χρυσωσουμε το χάπι.

Η μεταγραφή είναι μέτρια. Τέλος! Δεν πα να λέμε εμείς ότι είναι ο μπενζεμα των φτωχών.

Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό.

Ξερεις εσυ ποσοι κ ποιοι ηταν οι υποψηφιοι?
Αν δεν ηταν ελευθερος απο την αεκ κ ηταν πχ με συμβολαιο στη νοριτς, θα επρεπε να δωσουν 2-3-4 μυρια να τον φερουμε.οπως ολες οι μεταγραφες μας.
Ειναι παικταρας?Ειναι.Ειναι ρισκο? Μεγαλο.
Περιμενεις νε τα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε να βρεις γκαραντι παικτη?με την καμια.
Πες δε γουσταρεις τη φαση της μεταγραφης.Αν ειναι μετρια μεταγραφη?ναι ειναι.οπως κ ολες οι μεταγραφες μας ολα αυτα τα χρονια.Αν καποιοι βγηκαν παικταραδες, αυτο προεκυψε στο χορταρι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε διαφωνούμε πουθενά ρε Ρειν.

5 μεταγραφές θέλει η ομάδα.
Καιρό τα λέμε.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

barlow4 έγραψε:
Parolos έγραψε:Ξέρεις Μπάρλοου ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι και διάλεξε τον Ολιβέιρα?

Ο Πολωνός να είναι καλά φέτος, μόνο αυτό.

Ξερεις εσυ ποσοι κ ποιοι ηταν οι υποψηφιοι?
Αν δεν ηταν ελευθερος απο την αεκ κ ηταν πχ με συμβολαιο στη νοριτς, θα επρεπε να δωσουν 2-3-4 μυρια να τον φερουμε.οπως ολες οι μεταγραφες μας.
Ειναι παικταρας?Ειναι.Ειναι ρισκο? Μεγαλο.
Περιμενεις νε τα λεφτα που μπορουμε να δωσουμε να βρεις γκαραντι παικτη?με την καμια.
Πες δε γουσταρεις τη φαση της μεταγραφης.Αν ειναι μετρια μεταγραφη?ναι ειναι.οπως κ ολες οι μεταγραφες μας ολα αυτα τα χρονια.Αν καποιοι βγηκαν παικταραδες, αυτο προεκυψε στο χορταρι.
Μια χαρά σίγουρο φορ μπορούσαμε να πάρουμε τον Τσέχο. Δοκιμασμένος. Σε καλύτερο μομεντουμ, σε καλύτερη ηλικία και σε εθνική.

Όπως βγαίνει κι από τους αρδ, προτιμησαμε τη φθηνότερη λύση λόγω των 2,5-3 εκατομμυρίων που θα δίναμε στη Μπριζ.
Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι είναι η φάση. Δε χρειάζεται ανάλυση.
Πιστεύεις ότι θα δώσει τα ίδια με αυτά που μπορεί ο Τσέχος? Εγώ λέω όχι.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν ξέρουμε καθόλου, αν δεν καταλήξει ο Τσέχος σε εμάς τελικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

theo G4 έγραψε:
Χίλια μπράβο ρε Ναπολιτάνε τέτοια δουλειά σιγά να μην την έκανε κανένας ΑΡΔ !
Ευχαριστώ φίλε. Πιο πολύ copy paste από την Wikipedia είναι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δεν ξερω καθολου αν ο ολιβειρα θα βγει καλος οπως δεν ηξερα για κανεναν.
Προτιμω τον τσεχο γιατι μου αρεσει που εχει ενεργεια.Με κουρασαν οι νωθροι.Αλλα ειναι ατεχνος.τελειως ατεχνος.Μπορει ο λουτσεσκου να θελει καλλιτεχνη.Μπορεις να πεις οτι του εκαναν κ οι δυο?
Νταξει τα δυο τρια τεσσερα μυρια που δε δινει ο ιβαν, ασχολιαστο ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”