Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Εγώ Gospi δεν το λέω από αυτή την άποψη αλλά αμιγώς προπονητικά. Δεν μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που θέλει να «σπουδάσει» προπονητική. Να διαβάσει,να ψαχτεί,να εντάξει την τεχνολογία στο τρόπο δουλειάς του,να οργανώσει το τιμ του. Μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που στο μυαλό του ξέρει ότι γνωρίζει το ποδόσφαιρο και ότι αυτό είναι αρκετό αλλά πλέον δεν είναι. Θα χαρώ να με διαψεύσει.
Και μ αυτό συμφωνώ και μπορω να το συνδυασω και με το αλλο που ανεφερα.
Δειχνει πολυ ρομαντικος για να αποδεχθει πως το ποδοσφαιρο πλεον εχει γινει ολοκληρη επιστημη.
Αναμενομενο για ανθρωπο που συνηθιζει να κυνηγαει με τοξο και να πινει ματε.
Τον παραδεχομαι παντως γιατι ειναι γνησιος στα πιστευω του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Αυτό θα έπρεπε να γίνεται κάθε χρόνο και σεζόν ανεξαρτήτου προπονητή.

Να παίρνουν χρόνο δηλαδή 4-5 παιδιά από ακαδημίες και κάποια από αυτά να ανεβάζουν την αξία τους/ να παίζουν δλδ στην 11δα.

Αυτό έγινε μόνο φέτος σε πιο οργανωμένο πλαίσιο. Αν έχεις πίστη στις ακαδημίες σου πρέπει να το συνεχίσεις και τις άλλες χρονιές.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτό νομίζω ήταν και το μεγαλύτερο λάθος της διοίκησης,όχι το μετά αλλά το πριν. Αν έχεις αποφασίσει πως κάποια στιγμή θες να δώσεις το τιμόνι της ομάδας σε ένα πρόσωπο που δεν είναι αναλώσιμο και έχει και τεράστιο ειδικό βάρος για τους οπαδούς της ομάδας και συγχρόνως κάποιες ατομικές ιδιαιτερότητες,φροντίζεις πριν το κανείς να έχεις θωρακιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Τον στέλνεις να σπουδάσει στη καλύτερη σχολή προπονητών. Τον στέλνεις για πρακτική δίπλα σε ένα εξαιρετικό επιτελείο. Δημιουργείς παράλληλα τα ανάλογα στελέχη για το υπόλοιπο τιμ του. Υπάρχουν πολλά που μπορεις να κανείς και αν μη τι άλλο υπάρχει και η διάθεση και το χρήμα. Δεν το κάναμε και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε. Αν τώρα δεν είχε ποτε τη διάθεση ο Γκαρσια να μπει σε αυτό το τριπάκι,κακώς έστω και για τόσο μικρό χρονικό διάστημα αναβαθμίστηκε καθώς όπως έγραψα και πριν ποτε ένα τέτοιο όνομα δεν είναι αναλώσιμο στη συνείδηση του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μόλις διάβασα την συνέντευξη του στα ΜΜΕ της πατριδος του

Λυπάμαι ειλικρινά που τον οδηγήσαμε να πει αυτά τα λόγια στο κλείσιμο περί καρδιάς ...
Και ότι η καρδιά δεν παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο και ότι πρέπει να το δει μόνο ως επάγγελμα

Σας το είπα ξανά ότι αυτή την ιστορία της κακής διαχείρισης και του Παμπλο ο ΠΑΟΚ θα το πληρώσει ακριβά.

Λυπάμαι για το λάθος σου Πρόεδρε ... έβαλες μεγάλο αυτογκόλ και θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και ο ΠΑΟΚ μαζί σου

Θα δεις ότι πολλοί πιτσιρικάδες θα σου μιλάνε πλέον μόνο business wise ... ποσα δινεισ Για να ανανεώσω ...
θα δεις ότι πολλοί οπαδοί θα σταματήσουν να έχουν τρέλα όπως πριν
Και πολλά ακόμα

Υπος.
Εσυ άκου συμβουλάτορες που θα σου φέρνουν πίσω μισθοφόρους προπονητές και τελειωμενουσ παίχτες όπως ο Πριγιοβιτς
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Τεράστιο αυτογκόλ όχι απλά αυτογκόλ κατά τα αλλά φταίει ο Πανελλήνιος που είπε ότι ο ιβαν ολισθαίνει ...
Σκοτωσαμε τη καρδιά για να έρθει ο απολυμένος από την αραβια με τη διευκρίνιση μάλιστα από τον δημοσιογράφο ειδικό περί αραβικών πρωταθλημάτων π έδωσε τη συνέντευξη να λέει ότι αν δεν τον είχανε απολύσει δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει ...επίσης λέει για τον πριγιοβιτς εδώ αναρωτιέται δε μπορεί να τα βγάλει πέρα στο αραβικό πρωτάθλημα θα τα βγάλει εκεί ; Αυτό για όσους νομίζουν ότι η κατάκτηση του αραβικού τς λ είναι καμία τεράστια επιτυχία ...ο αμπελ κατάκτησε πιο δυνατή διοργάνωση ...Υγεια να έχουμε και όλα θα φανούν στο άμεσο μέλλον
Εγώ συνεχίζω να πονάω κ γιατί σκοτωσαμε τη καρδιά αλλά κ γιατί πιστεύω ότι οι υψηλές προσδοκίες της επιστροφής του Ρουμάνου δε θα επιβεβαιωθούν κ ότι ενώ είχαμε μπει σε πολύ ωραιες ράγες με τον παμπλο αυτοεκτροχιαστηκαμε με τη πατάτα του ιβαν
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια καριέρας και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο Πάμπλο περίμενε τον Ιβάν για να μάθει ότι η μπάλα είναι επάγγελμα; Μια ματιά να έριχνε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς θα το καταλάβαινε από μόνος του ;)

Εγώ βρίσκω τις δηλώσεις του προσβλητικές, ή το λιγότερο αχάριστες, προς τον Ιβάν. Έτσι μιλούσε για αυτόν στη συνέντευξη; Τον αποκαλούσε "πρόεδρο" κι οχι Ιβάν Σαββίδη; "Ένας" "κάποιος" πρόεδρος είναι ο Ιβάν; Ο Ιβάν με καρδούλες τον πλήρωνε ή με ευρώ;
ariskatiforos

Το μόνο που βλέπω εγώ προσβλητικό είναι κάτι απόψεις σα και τη δικιά σου!
Όχι σε μένα η στον κάθε παμπλο αλλά στην ομάδα που υποστηρίζεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα σταματησουν οπαδοι να εχουν τρελα με τον ΠΑΟΚ γιατι εφυγε ο Γκαρσια? Θα το πληρωσει ο Σαββιδης πολυ ακριβα αλλα και ο ΠΑΟΚ επειδη εφυγε ο Γκαρσια? Τι γραφετε ρε παλικαρια? Τα παοκτσακια που γεννηθηκαν επι Σαββιδη και τα συναισθηματα που εχουν βιωσει ουτε που τα φανταζομασταν μεχρι πριν λιγα χρονια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 31 Μάιος 2021, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

tad έγραψε:Μόλις διάβασα την συνέντευξη του στα ΜΜΕ της πατριδος του

Λυπάμαι ειλικρινά που τον οδηγήσαμε να πει αυτά τα λόγια στο κλείσιμο περί καρδιάς ...
Και ότι η καρδιά δεν παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο και ότι πρέπει να το δει μόνο ως επάγγελμα

Σας το είπα ξανά ότι αυτή την ιστορία της κακής διαχείρισης και του Παμπλο ο ΠΑΟΚ θα το πληρώσει ακριβά.

Λυπάμαι για το λάθος σου Πρόεδρε ... έβαλες μεγάλο αυτογκόλ και θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και ο ΠΑΟΚ μαζί σου

Θα δεις ότι πολλοί πιτσιρικάδες θα σου μιλάνε πλέον μόνο business wise ... ποσα δινεισ Για να ανανεώσω ...
θα δεις ότι πολλοί οπαδοί θα σταματήσουν να έχουν τρέλα όπως πριν
Και πολλά ακόμα

Υπος.
Εσυ άκου συμβουλάτορες που θα σου φέρνουν πίσω μισθοφόρους προπονητές και τελειωμενουσ παίχτες όπως ο Πριγιοβιτς
Γιατί οι πιτσιρικάδες πριν τι του λέγανε;

Μένω τζάμπα για την καρδιά;
Παιδιά κάτι έχετε παρεξηγήσει πάρα πολύ άσχημα

Άλλο το τι θέλουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ και τον πλανήτη όλο.

Κι άλλο τι συμβαίνει στην πράξη εδώ και δεκαετίες.

Επιπλέον το ότι ο Πάμπλο έχει έμφυτη μια επανάσταση μέσα του και μας εμπνέει και μας ταιριάζει, δε σημαίνει ότι είναι και ο μέγας φιλόσοφος της ζωής.

Ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ θα πληρώνουν τα εκάστοτε λάθη τους όσο εμείς επιμένουμε να τα θυμόμαστε.

Θεωρώ πάρα πολύ πιθανό σε δύο χρόνια πχ να θέλει ο ΠΑΟΚ τον Γκαρσία προπονητή κι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου να λέει όχι Πάμπλο μην έρχεσαι, τιμώρησε τους.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

GI4NNEN4 έγραψε:Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια καριέρας και ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο Πάμπλο περίμενε τον Ιβάν για να μάθει ότι η μπάλα είναι επάγγελμα; Μια ματιά να έριχνε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς θα το καταλάβαινε από μόνος του ;)

Εγώ βρίσκω τις δηλώσεις του προσβλητικές, ή το λιγότερο αχάριστες, προς τον Ιβάν. Έτσι μιλούσε για αυτόν στη συνέντευξη; Τον αποκαλούσε "πρόεδρο" κι οχι Ιβάν Σαββίδη; "Ένας" "κάποιος" πρόεδρος είναι ο Ιβάν; Ο Ιβάν με καρδούλες τον πλήρωνε ή με ευρώ;
Τι είναι ρε φίλε μου αυτά που λες ;; Πρόεδρο τον απεκάλεσε γιατί μιλούσε σε ανθρώπους που δεν τον ξέρουν ...τον Σαββιδη εννοώ

Όσο αφορά τους λογαριασμούς που πάλι εντελώς εσφαλμένα αναφέρεις για τον Παμπλο, όντως είναι φουσκωμένοι αλλά από προηγούμενες ομάδες ... και εδώ πληρώνονταν αλλά εδώ έμεινε τόσα χρόνια γιατί γούσταρε αυτό που έχει στο μυαλό του σαν εικόνα ΠΑΟΚ ... αυτό λέει ...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις, να εκπαιδευτεις και να πάρεις εμπειρίες σαν προπονητής γιατί ακόμα για τον ΠΑΟΚ δεν είσαι έτοιμος.

Καλή συνέχεια.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Πειθαρχική δίωξη άσκησε στον Πάμπλο Γκαρσία ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για τη συμπεριφορά του Ουρουγουανού μετά τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

joshua έγραψε:Θα σταματησουν οπαδοι να εχουν τρελα με τον ΠΑΟΚ γιατι εφυγε ο Γκαρσια? Θα το πληρωσει ο Σαββιδης πολυ ακριβα αλλα και ο ΠΑΟΚ επειδη εφυγε ο Γκαρσια? Τι γραφετε ρε παλικαρια? Τα παοκτσακια που γεννηθηκαν επι Σαββιδη και τα συναισθηματα που εχουν βιωσει ουτε που τα φανταζομασταν μεχρι πριν λιγα χρονια...
Τζος ξέρω πολύ καλά τι γραφω ... και αυτό δεν αμφισβητεί αυτό που γράφεις εσυ ... δεν θα μπορούσα άλλωστε να το αμφισβητήσω

Απλά όπως πολύ σωστά γράφει και ο Ρειν γινόμαστε 100% όπως και οι άλλοι ... ή ήμασταν σαν τους άλλους και δεν το ξέραμε

Εγώ πάντως δεν ήμουν και δεν είμαι σαν τους άλλους ...

Γούσταρα πολύ την φάση να συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με την καρδιά ... για αυτό ήμουν και ΠΑΟΚ
Αλλιώς θα ήμουν Μπάγερν
ariskatiforos

joshua έγραψε:Θα σταματησουν οπαδοι να εχουν τρελα με τον ΠΑΟΚ γιατι εφυγε ο Γκαρσια? Θα το πληρωσει ο Σαββιδης πολυ ακριβα αλλα και ο ΠΑΟΚ επειδη εφυγε ο Γκαρσια? Τι γραφετε ρε παλικαρια? Τα παοκτσακια που γεννηθηκαν επι Σαββιδη και τα συναισθηματα που εχουν βιωσει ουτε που τα φανταζομασταν μεχρι πριν λιγα χρονια...
Υπάρχει ο κίνδυνος να γεμίσουμε ΠΑΟΚτσακια που γίνανε από από ατύχημα
Που η ιδιοσυγκρασία τους ήταν για γαυροι η σκουλίκια κ λόγω τρεντ της εποχης των τίτλων να έγιναν ΠΑΟΚ
Εγώ αυτό βλέπω διαβάζοντας σχόλια στα σοσιαλ μίντια κ ανακατεύομαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”