Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Fernando Santos
abg12d34 έγραψε:και συμφωνα με νεωτερες πληροφοριες ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον λοταρ ματεους...
Είναι καλή περίπτωση και πουλέν μου.
Μακάρι να έρθει πιστεύω ξέρει και πολλά κιλά μπάλα.
Έχει γερό πλεμόνι και καπνίζει περισσότερα και απο εμάς.

"Που ναι ο Ματεους οεο που ναι ο Ματεουουουους"abg12d34 έγραψε:και συμφωνα με νεωτερες πληροφοριες ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον λοταρ ματεους...
Ωραιες εποχες αδελφια! Δε συμφωνειτε? Και μετα θα αρχισουμε τα αλλα: " Γουμενεεεεε, &#@*@" Τι ωραια χρονια...
το μονο λαθος που μπορουν να λογισουμε στον σαντος ειναι το συστημα που δοκιμασε 4-4-2 ενω η ομαδα δεν το ειχε ξαναπαιξει με αυτον τον τροπο!κατω τα χερια απο τον προπονητη!
Αφιερωμένο σε όλους εμάς τους ''φίλους-οπαδούς-προπονητές'' του ΠΑΟΚ.
Έτσι καταντάμε την ομάδα μας....
http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbY ... re=related
ΘΕΛΩ να πάω στο γήπεδο να βοηθήσω την ομάδα τώρα στα δύσκολα....Μπορώ; Όχι ρε γμτ γιατί θα πάω να κριτικάρω θέματα που δεν ξέρω....Δικαστής είμαι και όχι οπαδός τελικά.

Έτσι καταντάμε την ομάδα μας....
http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbY ... re=related
ΘΕΛΩ να πάω στο γήπεδο να βοηθήσω την ομάδα τώρα στα δύσκολα....Μπορώ; Όχι ρε γμτ γιατί θα πάω να κριτικάρω θέματα που δεν ξέρω....Δικαστής είμαι και όχι οπαδός τελικά.

- Maximus
Ας αναγνωρισουμε ολοι οτι η αληθεια βρισκεται περιπου στη μέση...
Και οι δυο αποψεις εχουν δικιο...
1ον) Ειναι απαραιτητο να κρινουμε μετά και όχι πριν...Με αυτό σαν οδηγό, ας δουμε τα πραγματα ψυχραιμα...
Ο Σαντος εχει στηριχθει οσο κανεις αλλος συγχρονος προπονητης στον ΠΑΟΚ... Ως επιλογη του Ζαγορακη...Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
Και μην λεμε οτι οι ΠΑΟΚτζηδες γκρινιαζουμε συνεχεια...διότι οποιος είδε το ματς γαυρος-σεριφηδες, καταλαβε πολυ καλά τι σημαινει γκρινια...Εγω δεν θυμαμαι στην Τουμπα την τελευταια διετια να αποδοκιμαζεται μαζικα κανεις...Αντιθετως υπαρχει sold out σε καθε παιχνιδι και μαλιστα ενα απιστευτο χειροκροτημα με την ληξη των πλει ωχ....
Και αποψη μου ειναι οτι και αυριο θα υπαρχει απιστευτη στηριξη απο τον κοσμο...
Αν αυτο λεγεται γκρινια, τοτε εχουμε ξεχασει αλλες εποχες και την πραγματική γκρινια...
2ον) Ειπαμε να κρινουμε μετά και οχι πριν τα γεγονοτα...
Ωραια...Η περσινη χρονια ηταν μια χρονια που δεν την περιμενε κανεις! Βγηκαμε 2οι στην κανονικη διαρκεια και χασαμε το Τσου Λου απο συνδυασμο παραγοντων...Μεγαλυτερος για μενα ήταν το σφαξιμο των κορακιων...(κοκκινη Γκαρσια στο πρωτο ημιχρονο,παλαμακια Σορλεν)
Οκ, δεν προσπαθω να μας βγαλω λαδι ή οτι δεν εχουμε ευθυνες σαν ΠΑΟΚ αλλά δεν εχουμε και την υπερομαδα για να νικησουμε και τον διαιτητη με 10 παιχτες...
Χωρις να μακρυγορώ ,βγηκαμε 4οι χανοντας πολυτιμο χρονο προετοιμασιας...
Σφαξιμο και στο κυπελλο...
Τελος παντων, η χρονια ηταν ακρως επιτυχημενη...Και βασικος αρχιτεκτονας ο Σαντος!
Αρα κρινουμε μετα τα γεγονοτα και λεμε οτι ο Σαντος πετυχε περσι...
-Πάμε και στην αλλη πλευρά τώρα...
Υπάρχει κανεις που αμφιβαλλει οτι πιο πολυ ο Σαντος εχει ευθυνες για το προχτεσινο;
Ενταξει χερεφεν, κυπελλουχος ολλανδιας, πιθανοτητες 50-50...Αλλά ολοι ειδατε το πρωτο παιχνιδι τουλαχιστον...Να σας κανω μια ερωτηση...
Ας μην παμε απο την αρχη του παιχνιδιου...ας πάμε στο 56ο...που ισοφαριζει ο Ιβιτς...
Ρε παιδιά, ειλικρινά...περιμενατε την ομαδα να επιτεθει κατα κυματα ή όχι; Δεν σκεφτηκατε ολοι σας: Τωρα θα φατε 3 μπαλακια να τελειωνουμε; Δεν περιμενατε να δειτε να τους πιανει απο το λαιμό η ομαδα; Ειλικρινα δηλαδη...σε τετοια παιχνιδια νοκ αουτ,ανεβαζει ψυχολογια ,πατας γκαζια και τους διαλυεις!
Ειδαμε το ακριβως αντιθετο...ατονια, χαλαρά ''πετυχαμε το στοχο μας''...
Και το ιδιο στο δευτερο ματς...Μαλιστα καναμε και καθυστερησεις σαν να νικουσαμε (!!!)...
Τελος παντων για να μην μακρυγορώ...
Ο πρωτος στοχος χαθηκε...Απετυχε η ομαδα και ο Σαντος σε αυτο...
Αλλά θα περιμενουμε το τελος της χρονιας για να κρινουμε συνολικα, και οχι τωρα...
Αυτο ειναι το σημαντικό...Θα κρινουμε στο τελος, οχι τωρα...
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ, δεν με ενδιαφερει αν συμφωνειτε ή οχι, ειναι προσωπικες μου σκεψεις, συγχαρητηρια σε οσους το διαβασαν και αντεξαν...
...στους υπολοιπους, στον Σαντος, στον Gash, στον Ζαγορακη, στον Βρυζα, στον φροντιστη γηπεδου, στον προπονητη κερκιδας Νο.20.536, ενα εχω να πω....
Μας εχεις τριλανι! Να φυγεις! Να πας αλλου!
Και οι δυο αποψεις εχουν δικιο...
1ον) Ειναι απαραιτητο να κρινουμε μετά και όχι πριν...Με αυτό σαν οδηγό, ας δουμε τα πραγματα ψυχραιμα...
Ο Σαντος εχει στηριχθει οσο κανεις αλλος συγχρονος προπονητης στον ΠΑΟΚ... Ως επιλογη του Ζαγορακη...Αυτο δεν το αμφισβητει κανεις...
Και μην λεμε οτι οι ΠΑΟΚτζηδες γκρινιαζουμε συνεχεια...διότι οποιος είδε το ματς γαυρος-σεριφηδες, καταλαβε πολυ καλά τι σημαινει γκρινια...Εγω δεν θυμαμαι στην Τουμπα την τελευταια διετια να αποδοκιμαζεται μαζικα κανεις...Αντιθετως υπαρχει sold out σε καθε παιχνιδι και μαλιστα ενα απιστευτο χειροκροτημα με την ληξη των πλει ωχ....
Και αποψη μου ειναι οτι και αυριο θα υπαρχει απιστευτη στηριξη απο τον κοσμο...
Αν αυτο λεγεται γκρινια, τοτε εχουμε ξεχασει αλλες εποχες και την πραγματική γκρινια...
2ον) Ειπαμε να κρινουμε μετά και οχι πριν τα γεγονοτα...
Ωραια...Η περσινη χρονια ηταν μια χρονια που δεν την περιμενε κανεις! Βγηκαμε 2οι στην κανονικη διαρκεια και χασαμε το Τσου Λου απο συνδυασμο παραγοντων...Μεγαλυτερος για μενα ήταν το σφαξιμο των κορακιων...(κοκκινη Γκαρσια στο πρωτο ημιχρονο,παλαμακια Σορλεν)
Οκ, δεν προσπαθω να μας βγαλω λαδι ή οτι δεν εχουμε ευθυνες σαν ΠΑΟΚ αλλά δεν εχουμε και την υπερομαδα για να νικησουμε και τον διαιτητη με 10 παιχτες...
Χωρις να μακρυγορώ ,βγηκαμε 4οι χανοντας πολυτιμο χρονο προετοιμασιας...
Σφαξιμο και στο κυπελλο...
Τελος παντων, η χρονια ηταν ακρως επιτυχημενη...Και βασικος αρχιτεκτονας ο Σαντος!
Αρα κρινουμε μετα τα γεγονοτα και λεμε οτι ο Σαντος πετυχε περσι...
-Πάμε και στην αλλη πλευρά τώρα...
Υπάρχει κανεις που αμφιβαλλει οτι πιο πολυ ο Σαντος εχει ευθυνες για το προχτεσινο;
Ενταξει χερεφεν, κυπελλουχος ολλανδιας, πιθανοτητες 50-50...Αλλά ολοι ειδατε το πρωτο παιχνιδι τουλαχιστον...Να σας κανω μια ερωτηση...
Ας μην παμε απο την αρχη του παιχνιδιου...ας πάμε στο 56ο...που ισοφαριζει ο Ιβιτς...
Ρε παιδιά, ειλικρινά...περιμενατε την ομαδα να επιτεθει κατα κυματα ή όχι; Δεν σκεφτηκατε ολοι σας: Τωρα θα φατε 3 μπαλακια να τελειωνουμε; Δεν περιμενατε να δειτε να τους πιανει απο το λαιμό η ομαδα; Ειλικρινα δηλαδη...σε τετοια παιχνιδια νοκ αουτ,ανεβαζει ψυχολογια ,πατας γκαζια και τους διαλυεις!
Ειδαμε το ακριβως αντιθετο...ατονια, χαλαρά ''πετυχαμε το στοχο μας''...
Και το ιδιο στο δευτερο ματς...Μαλιστα καναμε και καθυστερησεις σαν να νικουσαμε (!!!)...
Τελος παντων για να μην μακρυγορώ...
Ο πρωτος στοχος χαθηκε...Απετυχε η ομαδα και ο Σαντος σε αυτο...
Αλλά θα περιμενουμε το τελος της χρονιας για να κρινουμε συνολικα, και οχι τωρα...
Αυτο ειναι το σημαντικό...Θα κρινουμε στο τελος, οχι τωρα...
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ, δεν με ενδιαφερει αν συμφωνειτε ή οχι, ειναι προσωπικες μου σκεψεις, συγχαρητηρια σε οσους το διαβασαν και αντεξαν...
...στους υπολοιπους, στον Σαντος, στον Gash, στον Ζαγορακη, στον Βρυζα, στον φροντιστη γηπεδου, στον προπονητη κερκιδας Νο.20.536, ενα εχω να πω....
Μας εχεις τριλανι! Να φυγεις! Να πας αλλου!
Και συνεχίζω τις αφιερώσεις....
Α ρε ''el mechaniko'' για την πάρτυ σου....Κράτα γερά
http://www.youtube.com/watch?v=q3_juqva9I8
Α ρε ''el mechaniko'' για την πάρτυ σου....Κράτα γερά
http://www.youtube.com/watch?v=q3_juqva9I8
(Αφορμή και μόνο παίρνω από το ποστ σου.)e8nos έγραψε:το μονο λαθος που μπορουν να λογισουμε στον σαντος ειναι το συστημα που δοκιμασε 4-4-2 ενω η ομαδα δεν το ειχε ξαναπαιξει με αυτον τον τροπο!κατω τα χερια απο τον προπονητη!
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας ναι ήταν λάθος αλλά.... έλα όμως στη θέση του.
1. Έχεις τη μισή ομάδα τραυματίες.
2. Σου έχουν μείνει ίσα ίσα 9-10 παίχτες με πείρα και μερικοί ακόμα χωρίς πείρα.
Τί κάνεις? Αν επιλέξεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι "πείρα" τότε πολλοί από τους παίχτες που θα βάλεις δεν θα είναι στην κανονική τους θέση αλλά σε κάποια παραπλήσια.
Αν επιλέξεις να παίζει ο καθένας στη θέση του θα έχεις τουλάχιστον 3 παίχτες άπειρους μέσα.
Μια ζαριά ήταν, πόνταρε στο πρώτο δεδομένης της σημασίας του παιχνιδιού και δεν του βγήκε, θα μπορούσε άνετα να είχε ποντάρει στο δεύτερο και να τρώγαμε και δύο τεμάχια από πάνω οπότε τότε να δεις κράξιμο.
Δε νομίζω ότι ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε. Το έγκλημα κατά τη γνώμη μου έχει γίνει αλλού και είχε σαν αποτέλεσμα τη μισή ομάδα στο ιατρείο. Διαφωνεί κανείς ότι με ένα κανονικό δεξί μπακ (μίρο ή έστω αραμπατζή) τα πράγματα από τη δεξιά πλευρά δεν θα ήταν σαφώς καλύτερα?
Διαφωνεί κανείς ότι με Σορλέν αντί για Γκαρσία αριστερά θα έβγαιναν πολύ περισσότερες φάσεις? Με Σορλέν μέσα μήπως και ο Λίνο θα ήταν πολύ καλύτερος μια που έχουν μάθει να παίζει ο ένας με τον άλλο? Διαφωνεί κανείς ότι με Κοντρέρας στην άμυνα θα ήταν και το κέντρο καλύτερο? Διαφωνεί κανείς ότι ο Φωτάκης με κανονική προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα θα ήταν καλύτερος (που δεν ήταν και χάλια μαύρα) έστω και στη λάθος θέση?
Για τον Σέρτζιο δεν θα πω τίποτα γιατί θα είναι άσχημο και δεν θέλω.
Εκεί είναι το πρόβλημα και πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να βρουν τι έφταιξε και γίναμε νοσοκομείο, εγώ δεν μπορώ να ξέρω, ούτε και κανένας άλλος εδώ μέσα.
Α! και κάτι ακόμα.
Ναι! περνάμε μια κρίση. Σίγουρα.
Είναι δυνατόν να μην περάσεις ποτέ κρίση? ΟΧΙ
Είναι καλύτερα να την περάσουμε τώρα αντί για αργότερα? Μάλλον ΝΑΙ
Ο λόγος είναι απλός. Τώρα έχεις ακόμα περιθώρια να διορθώσεις προβλήματα που πιθανώς υπήρχαν και πριν την κρίση αλλά σε λανθάνουσα κατάσταση. Από μια κρίση μπορείς να καταστραφείς ή να βγεις δυναμωμένος. Τη διαφορά την κάνει ο τρόπος που θα την χειριστείς. Ο Ζαγοράκης είμαι βέβαιος είναι αποφασισμένος να χειριστεί την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός από αποφασισμένος νομίζω ότι μπορεί κιόλας.
Θα μου πεις να αλλά χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να μπουν λεφτά στα ταμεία και να γίνουν κι άλλες μεταγραφές κλπ.
Η απάντησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει σε ΕΝΑ μόνο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι για ΠΑΝΤΑ και μερικοί μήνες όταν αργότερα θα κοιτάς πίσω, πραγματικά θα φαντάζουν ένα τίποτα. Ένα κρυολόγημα σε μια υγιέστατη πορεία.
Όποια ομάδα ήταν σε άριστη κατάσταση σε αυτή τη φάση της περιόδου στο τέλος κατέρρευσε. Δείτε λίγο πίσω τι συνέβη σε εμάς και σε άλλους.
Συνήθως όποιος ξεκινάει με προβλήματα στην αρχή στο τέλος είναι ο νικητής. Δεν πιστεύω στην τύχη και δεν πιστεύω ότι η τύχη μας στέρησε την πρόκριση. Το να πιστεύεις τόσο πολύ στην τύχη είναι στρουθοκαμηλισμός. Χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους.
Πρέπει να τους διορθώσουμε και θα τους διορθώσουμε.
Το αύριο δεν είναι πάντα καλύτερο, είναι όμως στο χέρι σου να γίνει.
thrix τα ειπες ολα
Και οσο για σενα παπουλη μαξιμε εχεις αναγαγει την γκρινια σε νεο επιπεδο
Και οσο για σενα παπουλη μαξιμε εχεις αναγαγει την γκρινια σε νεο επιπεδο

-
Μaxime υπάρχει γκρίνια και γκρίνια,εγώ δεν είδα κανα γαύρο να την πέφτει στον κετσπάγια λες και είναι κανας ταβερνιάρης που του σέρβιρε σάπιο φαγητό με εκφράσεις Go village και άλλα γραφικά τέτοιου είδους.Το πρόβλημα δεν είναι η κριτική αλλά το επίπεδό της και δυστυχώς στη Θεσ/νίκη το μέσο επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό και επειδή είμαστε όλοι μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα δεν προστατεύεται η ομάδα από το κλίμα που δημιουργείται.Αυτές τις διαπιστώσεις αν θυμάσαι τις είχε κάνει και ο Αναστασιάδης με το δικό του γλαφυρό τρόπο και ήταν από τα λίγα σωστά που είχε πει κάποτε.