Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από pilotos »

Θα ζητήσουν λέει επανάληψη του αγώνα.

Εγώ λέω να ζητήσουμε επανάληψη των 20 κλεμμένων πρωταθλημάτων, τώρα που έχουμε και καλύτερη ομάδα
Χαχαχαχαχα

Εν τω μεταξύ κάνουν το παν, για να διακοπεί το πρωτάθλημα, όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω. Όλα αυτά που κάνουν έχουν ξεκάθαρη στόχευση.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εγώ απορώ πως νιώθουν αυτοί που δέχτηκαν τις πρόσφατες 4άρες όταν βλέπουν ομάδες παρόμοιας ή και χαμηλότερης δυναμικότητας να παίρνουν Χ από το γαύρο. Δεν εννοώ αν αισθάνονται τύψεις ή άλλα τέτοια φαιδρά, αλλά πως το δικαιολογούν στον εαυτό τους. Ίσως είναι το φαινόμενο του εκτελεστικού αποσπάσματος, ότι εγώ δεν ήμουν σίγουρας ότι είχα σφαίρα, μπορεί το όπλο μου να ήταν άδειο. Ή ότι εγώ έχω οικογένεια και παιδιά, θέλω να συνεχίσω να ζω από τη μπάλα, άσχετα αν αυτό δεν είναι μπάλα.
Τεσπα και πολλά είπαμε, η μόνη δικαιολογία που δίνω και για τν ανακοίνωση είναι αυτό που γράφει στο τέλος, αν δε μιλήσουμε και εμείς δε θα μιλήσει κανείς οπότε το παράλογο θα εγγραφεί σα λογικό.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ABOLEYTOI έγραψε:εγώ απορώ πως νιώθουν αυτοί που δέχτηκαν τις πρόσφατες 4άρες όταν βλέπουν ομάδες παρόμοιας ή και χαμηλότερης δυναμικότητας να παίρνουν Χ από το γαύρο. Δεν εννοώ αν αισθάνονται τύψεις ή άλλα τέτοια φαιδρά, αλλά πως το δικαιολογούν στον εαυτό τους. Ίσως είναι το φαινόμενο του εκτελεστικού αποσπάσματος, ότι εγώ δεν ήμουν σίγουρας ότι είχα σφαίρα, μπορεί το όπλο μου να ήταν άδειο. Ή ότι εγώ έχω οικογένεια και παιδιά, θέλω να συνεχίσω να ζω από τη μπάλα, άσχετα αν αυτό δεν είναι μπάλα.
Τεσπα και πολλά είπαμε, η μόνη δικαιολογία που δίνω και για τν ανακοίνωση είναι αυτό που γράφει στο τέλος, αν δε μιλήσουμε και εμείς δε θα μιλήσει κανείς οπότε το παράλογο θα εγγραφεί σα λογικό.
100% Σωστός στο πόνημα σου Αδερφέ.
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Για τους "αντικειμενικούς" τύπου Σαμπρακοβλακα, Μπαρούφα...
Όταν την πρώτη αγωνιστική χανοντουσαν τα πιο καθαρά πλάνα και ο διαιτητής καλέστηκε να αποφασίσει από ένα πλάνο από το διάστημα ήταν ανθρώπινο λάθος και τον δικαιολόγησαν πως ήταν δύσκολη απόφαση.
Τώρα πάλι με ένα πλάνο από το διάστημα, χωρίς γραμμή και από χάλια γωνία τον βγάζουν στημενο και πως η φάση ήταν ξεκάθαρη.

Όσο για τα μπεναλντι... εκτός του γεγονότος πως ο παίχτης του gay κάνει φάουλ -επικίνδυνο παιχνίδι- στην αρχή της φάσης που κάνουν ΟΛΟΙ γάργαρα, οι βουτιές είναι η μία πιο αστεία από την άλλη. Ειδικά την δεύτερη ο παίχτης του gay αντί να κυνηγήσει την φάση πάει επί τούτου να κρεμαστεί στον παίχτη του Βόλου για να κερδίσει το πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έτσι, να πονάει. Π**στογαυροι
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εχω κανει κοιλιακους απο τα γελια παντως με τα καμωματα τους :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:Θα ζητήσουν λέει επανάληψη του αγώνα.

Εγώ λέω να ζητήσουμε επανάληψη των 20 κλεμμένων πρωταθλημάτων, τώρα που έχουμε και καλύτερη ομάδα
Χαχαχαχαχα

Εν τω μεταξύ κάνουν το παν, για να διακοπεί το πρωτάθλημα, όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω. Όλα αυτά που κάνουν έχουν ξεκάθαρη στόχευση.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πω πω...

Τι είπες...

Καλή ιδέα....

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εν το μεταξύ πως θα ζητήσουν επανάληψη αγώνα? Με ποια δικαιολογία?
Πως δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις του διαιτητή? Αν είναι έτσι όποιος θεωρεί πως ο διαιτητής έκανε λάθος θα ζητά επανάληψη αγώνα.
Πως ο διαιτητής σκόπιμα αλλοίωσε το αποτέλεσμα (άρα ήταν στημένος)? Έχουν αποδείξεις για αυτό? Αν ναι ας τις πάνε στα όργανα της δικαιοσύνης αλλιώς να τιμωρηθούν για αυτές της "λάσπες".
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aαναρωτιέμαι αν υπαρχει αραγε αλλη αγωνιστικη στην ιστορια που γαυρος, βαζελος αεκ και ρουλης βαλανε μαζι τοταλ 0 γκολ. Και μαλιστα αποτελεσμα για ολους 0-0.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Θα πω κάτι που μόλις είδα δεν ξέρω αν το πρόσεξε κάνεις...

Στον έλεγχο var ο διαιτητής προσπαθώντας να δει αν είναι οφσάιντ ο γαυροπαιχτης ζουμάρει την οθόνη με τα χέρια και το πλάνο που δείχνει το μόνιτορ του είναι από την ίδια ευθεία με τους τελευταίους αμυντικούς...
Άρα κάτι παραπάνω θα είδε σε σχέση με το πλάνο που μας έδειξε η πορνονοβα.
Οποίος θέλει ας το δει σαν φάση νομίζω το μόνιτορ του έχει πλάνο από την ευθεία!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Παίζει να είναι η καλύτερή μου μέρα σήμερα. Ούτε καν σκέφτομαι το πρωινό ξύπνημα της δουλειάς...
Ευχαριστούμε τον γαύρο για τις χαρές και τον γέλωτα που απλόχερα μας προσφέρει! :lol:
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Μπεος χώνει στο OPEN!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι βρισιες δεν επρεπε να ειπωθουν. Θα μπορουσε να πει και πιο σωστα πραγματα, σαν αυτα που αναφερει η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν θα ηταν ο Μπεος ομως ετσι.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Η ξυνιλα που βγαζει η μαλακω οταν καποιος απο Θεσσαλονικη η απο το στουντιο τα χωνει για τις αθηνεζικες ομαδες, ειναι χαρακτηριστικη. Ολο μορφασμους δειγμα οτι δεν αισθανεται καλα.
Στειλτε την να παει να γαμηθει αν δεν της αρεσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”