Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ειδικα οταν τελείωσε ο συγκεκριμενος Βουλγαρια ή Ρουμανια, απλα αγοραζες το πτυχίο.
Δεν υπαρχει χαμηλοτερου επιπεδου ιατρικες σχολες απο τις βουλγαρικες και τις ρουμανικες
Αν θελεις νεκροτομο και οχι γιατρο, τοτε καλα ειναι απο εκει
Μαθητες του 10 βγαλαν ιατρικη απο εκει οποτε ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
Αλλα οταν μιλαμε για ενα ποδοσφαιρικο κλαμπ π τα πιο σημαντικά του περιουσιακα στοιχεια ειναι τα ποδια των ποδοσφαιριστων, τοτε πρεπει να εχει το καλυτερο ιατρικο τιμ.
Εξειδικευσεις, μεταπτυχιακά και διδακτορικα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει χαμηλοτερου επιπεδου ιατρικες σχολες απο τις βουλγαρικες και τις ρουμανικες
Αν θελεις νεκροτομο και οχι γιατρο, τοτε καλα ειναι απο εκει
Μαθητες του 10 βγαλαν ιατρικη απο εκει οποτε ο καθενας διαλεγει και παιρνει.
Αλλα οταν μιλαμε για ενα ποδοσφαιρικο κλαμπ π τα πιο σημαντικά του περιουσιακα στοιχεια ειναι τα ποδια των ποδοσφαιριστων, τοτε πρεπει να εχει το καλυτερο ιατρικο τιμ.
Εξειδικευσεις, μεταπτυχιακά και διδακτορικα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σαν την Ελλάδα δηλαδή! Και κει με μέσο να πάρεις πτυχίο! Χαχαχαχα
Η ιατρικη Αθηνων τη στιγμη π μιλαμε και οχι πριν 35 χρονια π τελειωσε ο γιατρος των ακαδημιων, ειναι στην θεση 286 στον κοσμο και το Αριστοτελειο μεσα στα 400 (θα ψαξω να βρω ακριβως) οταν η ιατρικη της Σοφιας π ειναι η καλυτερη στην Βουλγαρια ειναι στην θεση 1001.
Και να συνυπολογισθει πως η αξιολογηση και το επιπεδο αφορα στους δικους τους φοιτητες. Τους ξενους και δη τους Ελληνες τους βλεπουν σαν λεφτα και δεν τους νοιαζει αν θα μαθουν γτ θα ρθουν σε μας να ασκησουν ιατρικη..
Και να συνυπολογισθει πως η αξιολογηση και το επιπεδο αφορα στους δικους τους φοιτητες. Τους ξενους και δη τους Ελληνες τους βλεπουν σαν λεφτα και δεν τους νοιαζει αν θα μαθουν γτ θα ρθουν σε μας να ασκησουν ιατρικη..
- bersekeros
Τις προάλλες ένας Ρουμάνος αρδ ο Ραζβαν Παναϊτεσκου, πολύ φίλος του Λουτσέσκου είχε πει:invincible έγραψε:Ο Μαουρίσιο βλέπω να μένει ... ο Βιερίνια βλέπω να φεύγει στην Αραπιά για κανά 2 χρόνια αρπαχτή μεγάλη μαζί με τον Κωνσταντινιδη και τον Λουτσέσκου αν μείνει θα μείνει μόνο λόγο οικογένειας αλλά και πάλι είναι πολλά τα λεφτά... Θα δούμε...
Η Αλ Χιλάλ έχει γεμάτες τις θέσεις των ξένων και δεν μπορεί να αγοράσει παίκτη εάν δεν πουλήσει παίκτη. Για παράδειγμα, με πήρε κάποιος και με ρώτησε εάν θα πάρει τον Κακουτά και ρώτησα το Λουτσέσκου και είπε που θα τον βάλω, έχω πολλούς παίκτες καλούς
και για τους παίκτες από τον ΠΑΟΚ
Όχι. Πρώτα από όλα ο Λουτσέσκου είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την ομάδα που έχει στα χέρια του και θεωρεί ότι μπορεί να πάει καλά και για δεύτερη σεζόν στο Champions League. Δεύτερον, είναι λίγος ο χρόνος που απομένει για να ολοκληρωθεί και το φετινό Champions League και είναι δύσκολα να βάλεις νέα πρόσωπα. Τρίτον, ο Λουτσέσκου μου είπε ότι όλα αυτά τα παιδιά τα ξέρω, τα αγαπάω αλλά εγώ έχω την ομάδα μου τώρα. Δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο να κινηθεί για κάποιον.
Δηλαδή για την ομάδα του Λουτσέσκου, την Αλ Χιλάλ, δύσκολα να βρουν θέση για Βιερίνια και Μαουρίσιο.
Πιο πολύ είχε βγει η φήμη για το Βιερίνια, γιατί τον είχαν δει σχετικά πρόσφατα, στη Θέρμη που είχε πάει για φαγητό μαζί με τον Σβούρα.
Πιστεψε με και εγω εχω πολυ αδχημη ρικονα για το πανεπιστημιακο κυκλωμα της Ελλαδας. Απλα οσον αφορα στην ιατρικη σχολη, αποδεδειγμένα οι ελληνες γιατροι εχουν ποιοτητα και καλο επιπεδο. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως υπαρχουν στην Σουηδια Νοσοκομεια που στο προγραμμα εφημεριων τους μπορει να δεις μονο ελληνικα επιθετα...Μαυρο Χιονι έγραψε:Σαν την Ελλάδα δηλαδή! Και κει με μέσο να πάρεις πτυχίο! Χαχαχαχα
Ταπεινη μου γνωμη οτι εχει μεγαλη σχεση απο που θα παρει καποιος πτυχιο. Αλλο Βουλγαρια και Ρουμανια και αλλο Ιταλια και Γερμανια. Οσο για το νεο οτι υπαρχει πιθανοτητα να μεινει ο Μαουρισιο με διαπερασε ενα ριγος.
Από αυτά που διαρρέουν από προχθές, χωρίς τίποτα να είναι επίσημο και σίγουρο, φαίνεται πως ο Γιαννούλης "παζαρεύεται" για την Τορίνο και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την τιμή πώλησης.
Για πώληση φαίνονται Λημνιός (αλλά το ταβάνι των Ιταλών είναι τα 3,5 χαρτιά κυρίως λόγω της πτώσης που είχε από τον Ιανουάριο και μετά) και ο Τσούμπα για άγνωστη προς το παρόν κατεύθυνση.
Σε Αντελίνο και Μαου- η πρόταση είναι για 600.000 τον χρόνο συν μπόνους για συμβόλαιο 1 και 2 ετών, αντίστοιχα. Δύσκολη βλέπω την παραμονή τους.
Ένα θέμα της ομάδας είναι η λύση συμβολαίου του Σουηδού που έχει για τη νέα σαιζόν το λαμβάνειν του 1,3 εκατομμυρίων, αλλά δεν φαίνεται πως μπορεί πλέον να βοηθήσει. Να δω στην περίπτωση αυτή τι θα κάνουν Ρέμπε και Γκοντσάρεβα.
Καλή περίπτωση φαίνεται ο Στέφαν Σβαμπ, 30 ετών τον Σεπτέμβριο, οκτάρι με συνεχώς ανοδικά στατιστικά και ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης. Πιστεύω με αυτόν και ένα καλό 6άρι ή εξαρο-οκτάρι που να έχει το box to box, προτιμώ έγχρωμο νεαρό που να τρέχει και μετά τη λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, δένουμε πολύ καλό άξονα, μαζί με τους παρόντες. Αν πουληθεί βέβαια ο Γιαννούλης, θέλουμε και αριστερό μπακ, με εναλλακτική τον Τσαούση.
Ο Μίσιτς ξεκίνησε θεραπεία και είναι άγνωστος προς το παρόν ο χρονικός ορίζοντας της επανένταξής του.
Εικάζω πως πρώτα θα γίνουν πωλήσεις και μετά προσθήκες. Περιμένουμε νέα, πιστεύω αρχόμενα από το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Για πώληση φαίνονται Λημνιός (αλλά το ταβάνι των Ιταλών είναι τα 3,5 χαρτιά κυρίως λόγω της πτώσης που είχε από τον Ιανουάριο και μετά) και ο Τσούμπα για άγνωστη προς το παρόν κατεύθυνση.
Σε Αντελίνο και Μαου- η πρόταση είναι για 600.000 τον χρόνο συν μπόνους για συμβόλαιο 1 και 2 ετών, αντίστοιχα. Δύσκολη βλέπω την παραμονή τους.
Ένα θέμα της ομάδας είναι η λύση συμβολαίου του Σουηδού που έχει για τη νέα σαιζόν το λαμβάνειν του 1,3 εκατομμυρίων, αλλά δεν φαίνεται πως μπορεί πλέον να βοηθήσει. Να δω στην περίπτωση αυτή τι θα κάνουν Ρέμπε και Γκοντσάρεβα.
Καλή περίπτωση φαίνεται ο Στέφαν Σβαμπ, 30 ετών τον Σεπτέμβριο, οκτάρι με συνεχώς ανοδικά στατιστικά και ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης. Πιστεύω με αυτόν και ένα καλό 6άρι ή εξαρο-οκτάρι που να έχει το box to box, προτιμώ έγχρωμο νεαρό που να τρέχει και μετά τη λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, δένουμε πολύ καλό άξονα, μαζί με τους παρόντες. Αν πουληθεί βέβαια ο Γιαννούλης, θέλουμε και αριστερό μπακ, με εναλλακτική τον Τσαούση.
Ο Μίσιτς ξεκίνησε θεραπεία και είναι άγνωστος προς το παρόν ο χρονικός ορίζοντας της επανένταξής του.
Εικάζω πως πρώτα θα γίνουν πωλήσεις και μετά προσθήκες. Περιμένουμε νέα, πιστεύω αρχόμενα από το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Δύο είναι τα βασικά, ζητούμενα "στοιχήματα", για την επόμενη σεζόν, αλλά και για την παραπέρα συνέχεια μας...
Αν καταφέρουμε να απαγκιστρωθούμε, με οποιονδήποτε τρόπο (ακόμα και δίχως πώληση, αλλά με δωρεάν αποδέσμευση) από τα πολύ βαριά συμβόλαια, των Βέρνμπλουμ, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Καντουρί και δεν ανανεωθούν οι Μαουρίσιο και Βιέρι, μπορούμε, άνετα, ακόμα και με μία (Γιαννούλης) ή και δύο (Πέλκας ή Λημνιός ή Άκπομ) πωλήσεις, να φέρουμε 4-5 ποιοτικούς παίχτες, ελεύθερους και value for money, όπως π.χ. τον Ζβαμπ, 2 στα χαφ, 1 φορ, 1 φουλ μπακ και 1 επιτελικό-ss και να χτίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με την παράλληλη αναβάθμιση κιόλας 4-5 πιτσιρικάδων, που θα κουμπώσουν πάνω σ αυτούς, για την δηλωμένη Ευρωπαϊκή 25άδα...
Από κει και πέρα, χρειαζόμαστε αντικατάσταση όποιων, επιπλέον, παικτών πουληθούν, με έστω ισάξιους τους....
Το δεύτερο, βασικό ζητούμενο, είναι οι καινούριοι να διαθέτουν τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής, άνευ όρων!
Ελπίζω ο νέος τεχνικός διευθυντής να έχει τις γνώσεις και τα κονέ για να πετύχει, όπως έγινε το καλοκαίρι του '16!
Από την διοίκηση περιμένω να τους αφήσουν να δουλέψουν, σωστά, όπως έγινε, πάλι, το καλοκαίρι του 2016....
Δίχως ούτε καν "κερασάκια στην τούρτα", τύπου είτε Τιαμ, είτε Μπερμπάτοφ, είτε Χατσερίντι, δηλαδή αχρείαστα...
Αν καταφέρουμε να απαγκιστρωθούμε, με οποιονδήποτε τρόπο (ακόμα και δίχως πώληση, αλλά με δωρεάν αποδέσμευση) από τα πολύ βαριά συμβόλαια, των Βέρνμπλουμ, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Καντουρί και δεν ανανεωθούν οι Μαουρίσιο και Βιέρι, μπορούμε, άνετα, ακόμα και με μία (Γιαννούλης) ή και δύο (Πέλκας ή Λημνιός ή Άκπομ) πωλήσεις, να φέρουμε 4-5 ποιοτικούς παίχτες, ελεύθερους και value for money, όπως π.χ. τον Ζβαμπ, 2 στα χαφ, 1 φορ, 1 φουλ μπακ και 1 επιτελικό-ss και να χτίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με την παράλληλη αναβάθμιση κιόλας 4-5 πιτσιρικάδων, που θα κουμπώσουν πάνω σ αυτούς, για την δηλωμένη Ευρωπαϊκή 25άδα...
Από κει και πέρα, χρειαζόμαστε αντικατάσταση όποιων, επιπλέον, παικτών πουληθούν, με έστω ισάξιους τους....
Το δεύτερο, βασικό ζητούμενο, είναι οι καινούριοι να διαθέτουν τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής, άνευ όρων!
Ελπίζω ο νέος τεχνικός διευθυντής να έχει τις γνώσεις και τα κονέ για να πετύχει, όπως έγινε το καλοκαίρι του '16!
Από την διοίκηση περιμένω να τους αφήσουν να δουλέψουν, σωστά, όπως έγινε, πάλι, το καλοκαίρι του 2016....
Δίχως ούτε καν "κερασάκια στην τούρτα", τύπου είτε Τιαμ, είτε Μπερμπάτοφ, είτε Χατσερίντι, δηλαδή αχρείαστα...
- ΑποστόληςΑ
Το στοίχημα είναι η ένταξη στην ομάδα των νέων μας, αλλά και των επιστροφών των δανεικών. Με Άμπελ προπονητή όμως προβλέπω ότι παίκτες τύπου Warda και Stoch θα συνεχίσουν να απαξιώνονται (= οικονομική καταστροφή) κι αυτό θα προστεθεί στην απαξίωση και άλλων παικτών, όπως ο Jaba. Γενικά είμαστε σε άσχημη περίοδο για να πουλήσουμε παίκτες και αν αυτό γίνει, λόγω ανάγκης, τα έσοδα θα είναι μειωμένα.
Δύσκολοι καιροί για όλους μας.
Επίσης το να παίξουμε σε 4 εβδομάδες νοκ-άουτ παιχνίδι στο Ch.L.χωρίς την βοήθεια των Mauricio, Douglas και Misic σημαίνει ότι πρέπει εντός της εβδομάδας να έρθουν παίκτες όπως ο Σβαμπ ή ο Cimirot.
Προσωπικά δεν το θεωρώ πιθανό, με βάση την εμπειρία μου από την ΠΑΕ, ιδιαίτερα από την εγκληματική, προ 2ετίας, αναμονή μέχρι να αποφασίσει ο Wernblοom. Εύχομαι να έχουν βάλει μυαλό, κάτι που θα φανεί άμεσα.
Δύσκολοι καιροί για όλους μας.
Επίσης το να παίξουμε σε 4 εβδομάδες νοκ-άουτ παιχνίδι στο Ch.L.χωρίς την βοήθεια των Mauricio, Douglas και Misic σημαίνει ότι πρέπει εντός της εβδομάδας να έρθουν παίκτες όπως ο Σβαμπ ή ο Cimirot.
Προσωπικά δεν το θεωρώ πιθανό, με βάση την εμπειρία μου από την ΠΑΕ, ιδιαίτερα από την εγκληματική, προ 2ετίας, αναμονή μέχρι να αποφασίσει ο Wernblοom. Εύχομαι να έχουν βάλει μυαλό, κάτι που θα φανεί άμεσα.
- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ
Η πιο φρέσκια πληροφορία, τέλος, έρχεται για τον Ενέα Μιχάι και την αποκαλύπτει σήμερα η «Μ». Στην Τούμπα έχει ήδη φτάσει πρόταση από γερμανική ομάδα (μένει να διευκρινιστεί αν πήρε και την μορφή επίσημου εγγράφου) για τον Αλβανό διεθνή και τις επόμενες μέρες θα κριθεί πώς θα χειριστεί την υπόθεση ο Δικέφαλος.
Ε, όχι και Mihaj στην Γερμανία! Mihojevic και πολύ τους είναι!
Η πιο φρέσκια πληροφορία, τέλος, έρχεται για τον Ενέα Μιχάι και την αποκαλύπτει σήμερα η «Μ». Στην Τούμπα έχει ήδη φτάσει πρόταση από γερμανική ομάδα (μένει να διευκρινιστεί αν πήρε και την μορφή επίσημου εγγράφου) για τον Αλβανό διεθνή και τις επόμενες μέρες θα κριθεί πώς θα χειριστεί την υπόθεση ο Δικέφαλος.
Ε, όχι και Mihaj στην Γερμανία! Mihojevic και πολύ τους είναι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 28 Ιούλ 2020, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να πουλήσουμε έναν εκ των Βαρέλα/Ινγκα γιατί ο Μιχαι είναι ήδη στα επίπεδα τους και νεαρός (άποψη μου)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο τα λιγα που ειδα παντως θα με χαροποιουσε να φυγει ο Ιγκι και οχι ο Μιχαϊ.
Δεν ειναι τοσο ατσαλος και δεν νομιζω να χειροτερεψει. Εχει μελλον μπροστα του.
Δεν ειναι τοσο ατσαλος και δεν νομιζω να χειροτερεψει. Εχει μελλον μπροστα του.
Είναι πολύ περίεργο που προσπαθούμε να κρατήσουμε Μαουρίτσιο. Με Εσίτι, Ουάρντα, Μάτος, Ροντρίγκο, Αουγκούστο έχουμε ήδη 5 ξένους άνω των 23ων.
Σωστο κι αυτο...
Αν και δεν τον βλεπω να μενει τον Ουαρντα...
Αλλα οντως πολλοι ξενοι με μετρια εως ανυπαρκτη προσφορα...
Εκτος αν μας χαιρετισει και κανας Ροντριγκο
Αν και δεν τον βλεπω να μενει τον Ουαρντα...
Αλλα οντως πολλοι ξενοι με μετρια εως ανυπαρκτη προσφορα...
Εκτος αν μας χαιρετισει και κανας Ροντριγκο
Ολη η μεσαια γραμμή θέλει ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση και ρεκτιφιέ. Για να μην πω ολική αλλαγή.