Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως, χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, μήπως αυτή τη στιγμή η μοναδική λογική επιλογή να είναι ο Πάμπλο; Δύσκολο να βρεις προπονητή δυο μέρες πριν την προετοιμασία... μάλλον φταίει το σοκ και η έλλειψη καθαρού μυαλού :cry:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

kotsidas9 έγραψε:Το λάθος όλων μας είναι ότι κρίνουμε συμπεριφορές εντός ομάδας με βάση το τι θα κάναμε εμείς στη θέση τους. Ο ρομαντισμός όμως κι η αγνή αγάπη έχουν πεθάνει στο ποδόσφαιρο. Όλοι, ΟΛΟΙ, είναι καθαρά επαγγελματίες. Στα του Λουτσεσκου τώρα, θεωρουσα και θεωρώ ότι είναι αλεπού και είδε και μόνος του ότι δεν είχε και δεν μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα γι αυτό και αποχωρεί με βήμα βέβαια την ακριβή πρόταση που δέχτηκε. Δεν τον κακιζω γιατί με όλη την ομάδα μου έφερε το νταμπλ,με μόνο λάθος του το ταιμινγκ της αποχώρησης. Ελπίζω να ειχε ενημερώσει για τις προθέσεις του τους αρμόδιους και να μην βρέθηκαν και αυτοί στην κατάσταση που είμαστε οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή. Διαφωνώ για Πάμπλο γιατί θεωρώ θα καεί αν πάρει τόσο μεγάλο βάρος τόσο απότομα σε μια χρονιά μετά από νταμπλ, βέβαια έχει τα κοχονες να ανταπεξέλθει.
Τα είπε σε λίγες σειρές
Πάμε παρακάτω
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

μας κρεμασε κανονικα , αυτος ηταν που ελεγε οτι εχει ισχυρο κινητρο για να ειναι στον ΠΑΟΚ... ολα για τα $ κλαιν
gpap

Δημοσίευση από gpap »

είτε φεύγει για τα φράγκα (χρυσάφι γράφουν άπλωσαν οι Άραβες στα πόδια του), είτε φεύγει λόγω μη μεταγραφών (ουσιαστικών μεταγραφών που να βοηθήσουν την ομάδα να μπει στους Ομίλους), το θέμα είναι πως φεύγει.

Καλή συνέχεια Ραζβάν.
Ήμουν ένας από αυτούς που έκραζα όταν ήρθες εκείνο το καλοκαίρι, όταν ο άλλος ο Σέρβος πήρε πόδι, και θεωρούσα πως ο ΠΑΟΚ θα μικρύνει με έναν προπονητή από την Ξάνθη.
Με διέψευσες και σήμερα, μετά από τόσες φορές που ζητωκραύγασα το όνομά σου, σου βγάζω το καπέλο.
Έχε υγεία και σε χαιρετώ, ευχαριστώντας σε για την απίστευτη διετία που και εσύ, μαζί με όλη την ομάδα, μου χάρισες.

Ο ΠΑΟΚ όμως συνεχίζει.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων για τον μεγαλύτερό μας στόχο (είσοδος στους Ομίλους), ψάχνουμε προπονητή.
Η γνώμη μου: πάμε στους Ομίλους, με προπονητή ένας από την ομάδα, ακόμη και τον βοηθό-του βοηθού-του βοηθού, που να γνωρίζει τους παίχτες και να τους δώσει την δυνατότητα (τουλάχιστον στους ώριμους ποδοσφαιρικά) να φτιάξουν και να ετοιμάσουν την ομάδα για τους δύσκολους αγώνες των προκριματικών.
Πειραματισμοί με προπονητές που αύριο θα ξεκινήσουν να γνωρίζουν τους παίχτες, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και δεν πρέπει να χάσουμε ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Ψάχνουμε προπονητή για μετά, τώρα στους αγώνες για τα προκριματικά βάλε τους παίχτες να αποφασίσουν μαζί με έναν θεσμικού ρόλου (κυρίως) προπονητή.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Ενα πραγμα θα πω.
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!!!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ουδείς αναντικαταστατος. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα. Νομίζω ότι ο Πάμπλο δεν είναι έτοιμος ακόμα αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που ξέρει τον οργανισμό.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:σιγα ρε υπερευαισθητοι μου γινατε ολοι, καραμελα ρατσισμου κατευθειαν... ελεος! Οπως λεμε τους εβραιους φιλαργυρους, κατι τετοιο ειναι. Εχετε χαζεψει με τα social media και τις υπερευαισθησιες
Ο casual ρατσισμός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ρατσισμός. Όχι, σε φόρουμ του ΠΑΟΚ δε τα δέχομαι αυτά
τερμα υποκριτικο, αυτο θα πω μονο. Αν ειναι να το πατε ετσι φιλε, να το πατε σε ολων των ειδων. Αν πει καποιος τεμπελη καποιον, οπως ειπε προβληματικους τους αιγυπτιους που δεν ειδα κανεναν να επεμβαινει κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

2 μέρες πριν την προετοιμασία απλά ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Και μην ακούσω ήταν ξαφνικό και το αποφάσισε μέσα σε ένα 10λεπτο... Μια χαρά το "μαγείρευε" εδώ και μέρες...

Στάλθηκε από το JSN-L22 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Είναι κρίμα να καεί ο Πάμπλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει έτοιμο προπονητή και ο Γκαρσία να πάει να δουλέψει σε καμιά ομάδα της σεγούντα για αρχή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Σαν malakas έφυγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xpan

Δημοσίευση από xpan »

ramolimendo έγραψε:Ενα πραγμα θα πω.
δις...και ο "τεράστιος" Χάρης Σαββίδης το είχε κάνει.Ρε μπας και το έχει το όνομα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Συγχαρητήρια σε όλους γι αυτό το φιάσκο.
Δεν ξέρω ποιόν να βρίσω οπότε δεν θα βρίσω κανένα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:σιγα ρε υπερευαισθητοι μου γινατε ολοι, καραμελα ρατσισμου κατευθειαν... ελεος! Οπως λεμε τους εβραιους φιλαργυρους, κατι τετοιο ειναι. Εχετε χαζεψει με τα social media και τις υπερευαισθησιες
Σωπα ρε αρσενικε που δεν έμαθες να γλύφεις καραμέλες. Δεν ξέρω πως αποκαλείς εσύ στην καθημερινότητα σου τον καθένα κ για αυτό είναι υπεύθυνη η παιδεία κ ο χαρακτήρας σου,όπως επίσης ο άνθρωπος που σου μιλάει δεν έχει λογαριασμό στα social όχι πως αυτό έχει σημασία. Ξέρεις πολύ καλά φαντάζομαι τι είναι ρατσιστικό κ τι όχι, όχι μόνο από συγκεκριμένες λέξεις αλλά από το πώς έχει επικρατήσει η κάθε έκφραση στην καθημερινότητα μας . Παράδειγμα αν κάθεσαι σε μια καφετέρια κ πεις στην παρέα σου κοίτα έναν Γάλλο, θα ακουστεί πολύ διαφορετικό από το κοίτα έναν Αλβανό. Αν είσαι πάνω από 15 χρόνων δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί.
σιγα ρε μαγκα εσυ, οταν λετε προβληματικους τους αιγυπτιους, ασυνεπεις τους αφρικανους, ποτες τους σκωτσεζους κλπ κλπ ειστε politically correct. Υποκριτες
chuba4

Δημοσίευση από chuba4 »

ramolimendo έγραψε:Ενα πραγμα θα πω.
τι αλλο θα διαβασουμε :lol: αντι να κραξει τον δολοφονο του $ που μας κρεμασε, αυτος το παει αλλου... :lol:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

απιστευτα πραγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”