Και μεσημέρι, και μεσημέρι......Dimg4 έγραψε:cellophan έγραψε:Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email![]()
![]()
![]()
εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Εισαι τρελος;; Δεν καθεσαι να βλεπεις οτι παιχνιδι ΠΑΟΚ υπαρχει (ειδικα ευρωπαικα) σε περιοδους ξηρασιας;Χωρικός έγραψε:άντε να τον δουμε τώρα τον Μολεδο που μας εχετε ζαλίσει τόσο καιρό με την πάρτη του! Όντως είναι τόσο καλός παίχτης;
αα και κάτι αλλο που το χω απορία. Θυμάστε λετε π.χ τον Αζεβέδο ή τον Λούκας παλαιότερα ή δεν ξέρω γω ποιον αλλον, απ'τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ρε πως είναι δυνατόν; Εγώ ούτε ενα όνομα δεν θυμάμαι απ'τους αντιπάλους, ούτε πως επαιξε εναντίον μας. Αντιθέτως θυμάμαι την παραμικρήλεπτομερεια δικών μας παιχτών. Εντάξει με λίγες εξαιρέσεις όπως τον Σουάρες ή τον Ντένις Μπέργκαμ
Δεν εισαι καλα φιλε.
Ξερω και τους αναπληρωματικους της Τοτεναμ που επαιξαν μεσα στην Τουμπα.
-
Dimg4
Και μεσημέρι, και μεσημέρι......cellophan έγραψε:cellophan έγραψε:Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email![]()
![]()
![]()
εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ
ειδικα μεσημερι
Με 800 χιλιαρικα ειναι πολυ καλη προσθηκη ενα CB επιπεδου Βαρελα....Εδω ο Ζαμπρανο παιζει να μας κοστισε τοσα που ηταν δανεικος φανταστειται.
Εμενα μ'αρεσει που ο Μολεδο εχει και παρουσια στην αντιπαλη περιοχη στα στημενα.Πολυ καλο αυτο
Εμενα μ'αρεσει που ο Μολεδο εχει και παρουσια στην αντιπαλη περιοχη στα στημενα.Πολυ καλο αυτο
Rey
Matos,Varela,Moledo,Azevedo
Mauricio,Cimirot
Vierinha,Pelkas,Mak
Prijovic

Matos,Varela,Moledo,Azevedo
Mauricio,Cimirot
Vierinha,Pelkas,Mak
Prijovic
Τίποτε παραπάνω λεπτομέρειες για το ῾῾κλείσιμο῾῾ του Μολεντο; Αυτό που γράφεται είναι μόνο για πρόταση προς το παρόν, αλλά φυσικά παίζει τα σάιτς να είναι πολύ πίσω. Αλλωστε ο Ιβάν μίλησε για αγορά πρίν 2 μέρες, άρα ...
Εχω και Λεβεκ για να δωσω δανεικο στην συμφωνια για Μολεδο. Καλος ποδοσφαιριστης και γερο σκαρι.
Τον Λεβεκ δε θελω να τον δώσω. Τόσο καιρό τον έχουμε ας κάνουμε λιγο υπομονή ακόμα μέχρι Μάρτιο .
-
Dimg4
Δεν εχω κατι παραπανω απο λεπτομερειες παρα μονο ενα "ναι" σε ερωτηση αν τον πηραμε... σε ποιον εγινε η ερωτηση δεν μπορω να πω αλλα οπως ειπα αν θελει καποιος μοντ ειμαι στη διαθεση τουςMagpies4 έγραψε:Τίποτε παραπάνω λεπτομέρειες για το ῾῾κλείσιμο῾῾ του Μολεντο; Αυτό που γράφεται είναι μόνο για πρόταση προς το παρόν, αλλά φυσικά παίζει τα σάιτς να είναι πολύ πίσω. Αλλωστε ο Ιβάν μίλησε για αγορά πρίν 2 μέρες, άρα ...
- kataramenos5
Εσύ έχεις πιει πολύ, οπότε σήμερα....................δεν μετράς....
Όχι ότι κάτι άλλοι............................αυτήκοιοι............μετράνε δηλαδή...

Όχι ότι κάτι άλλοι............................αυτήκοιοι............μετράνε δηλαδή...
λεμε ναι στον Μολεντο, οχι στα χρηματα που ζηταει ο βαζελος ...κατι ακουσα 1,3 μυρια....
μην το ξεφτιλισουμε κιολας....
ο βαζελος που εκλεψε καπουρανη, αποστολακη, βιτολο κλπ δεν χρειαζεται σεβασμο....
ο βαζελος που πηγε παραμασχαλα με τον γαβρο για να μας καταδικασει δεν θελει κανεναν σεβασμο....
ο βαζελος που εβαλε Σπαθα δεν χρειαζεται κανεναν σεβασμο...
ο Βαζελος που εβαλε ολο το επικοινωνιακο του κομματι για να διακωμωδισει την προκριση μας στον τελικο δεν χρειαζεται...
συμφωνησε με τον Μολεντο Ιβαν και δωστους 200 χιλ και πολλα τους ειναι, και με 200 αγορα κανεις....δεν τον παιρνεις τζαμπα
μην το ξεφτιλισουμε κιολας....
ο βαζελος που εκλεψε καπουρανη, αποστολακη, βιτολο κλπ δεν χρειαζεται σεβασμο....
ο βαζελος που πηγε παραμασχαλα με τον γαβρο για να μας καταδικασει δεν θελει κανεναν σεβασμο....
ο βαζελος που εβαλε Σπαθα δεν χρειαζεται κανεναν σεβασμο...
ο Βαζελος που εβαλε ολο το επικοινωνιακο του κομματι για να διακωμωδισει την προκριση μας στον τελικο δεν χρειαζεται...
συμφωνησε με τον Μολεντο Ιβαν και δωστους 200 χιλ και πολλα τους ειναι, και με 200 αγορα κανεις....δεν τον παιρνεις τζαμπα
- Παλαιολόγος
μια μερα πριν τον τελικο και πανε και αρπαζουν τον καλυτερο επιθετικο μας!
ο ΠΑΟΚ ομως να δειξει σεβασμο,δεν κανει 4αρα!
να δωσει ενα σκασμο λεφτα για παιχτη που φευγει το καλοκαιρι αν θελει κ.λπ

ο ΠΑΟΚ ομως να δειξει σεβασμο,δεν κανει 4αρα!
να δωσει ενα σκασμο λεφτα για παιχτη που φευγει το καλοκαιρι αν θελει κ.λπ