Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από cellophan »

Dimg4 έγραψε:
cellophan έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια...... :D :D
:lol: :lol: :lol: εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ
Και μεσημέρι, και μεσημέρι...... :D
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χωρικός έγραψε:άντε να τον δουμε τώρα τον Μολεδο που μας εχετε ζαλίσει τόσο καιρό με την πάρτη του! Όντως είναι τόσο καλός παίχτης;
αα και κάτι αλλο που το χω απορία. Θυμάστε λετε π.χ τον Αζεβέδο ή τον Λούκας παλαιότερα ή δεν ξέρω γω ποιον αλλον, απ'τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ρε πως είναι δυνατόν; Εγώ ούτε ενα όνομα δεν θυμάμαι απ'τους αντιπάλους, ούτε πως επαιξε εναντίον μας. Αντιθέτως θυμάμαι την παραμικρήλεπτομερεια δικών μας παιχτών. Εντάξει με λίγες εξαιρέσεις όπως τον Σουάρες ή τον Ντένις Μπέργκαμ
Εισαι τρελος;; Δεν καθεσαι να βλεπεις οτι παιχνιδι ΠΑΟΚ υπαρχει (ειδικα ευρωπαικα) σε περιοδους ξηρασιας;

Δεν εισαι καλα φιλε. :mrgreen:

Ξερω και τους αναπληρωματικους της Τοτεναμ που επαιξαν μεσα στην Τουμπα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

cellophan έγραψε:
cellophan έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια...... :D :D
:lol: :lol: :lol: εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ
Και μεσημέρι, και μεσημέρι...... :D[/quote]

ειδικα μεσημερι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Με 800 χιλιαρικα ειναι πολυ καλη προσθηκη ενα CB επιπεδου Βαρελα....Εδω ο Ζαμπρανο παιζει να μας κοστισε τοσα που ηταν δανεικος φανταστειται.

Εμενα μ'αρεσει που ο Μολεδο εχει και παρουσια στην αντιπαλη περιοχη στα στημενα.Πολυ καλο αυτο
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Rey
Matos,Varela,Moledo,Azevedo
Mauricio,Cimirot
Vierinha,Pelkas,Mak
Prijovic

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τίποτε παραπάνω λεπτομέρειες για το ῾῾κλείσιμο῾῾ του Μολεντο; Αυτό που γράφεται είναι μόνο για πρόταση προς το παρόν, αλλά φυσικά παίζει τα σάιτς να είναι πολύ πίσω. Αλλωστε ο Ιβάν μίλησε για αγορά πρίν 2 μέρες, άρα ...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχω και Λεβεκ για να δωσω δανεικο στην συμφωνια για Μολεδο. Καλος ποδοσφαιριστης και γερο σκαρι.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Λεβεκ κ Μπρικιτς ακατεργαστα διαμαντια
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Τον Λεβεκ δε θελω να τον δώσω. Τόσο καιρό τον έχουμε ας κάνουμε λιγο υπομονή ακόμα μέχρι Μάρτιο .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Magpies4 έγραψε:Τίποτε παραπάνω λεπτομέρειες για το ῾῾κλείσιμο῾῾ του Μολεντο; Αυτό που γράφεται είναι μόνο για πρόταση προς το παρόν, αλλά φυσικά παίζει τα σάιτς να είναι πολύ πίσω. Αλλωστε ο Ιβάν μίλησε για αγορά πρίν 2 μέρες, άρα ...
Δεν εχω κατι παραπανω απο λεπτομερειες παρα μονο ενα "ναι" σε ερωτηση αν τον πηραμε... σε ποιον εγινε η ερωτηση δεν μπορω να πω αλλα οπως ειπα αν θελει καποιος μοντ ειμαι στη διαθεση τους
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

OK, ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μολεδο εε... Μακαρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εσύ έχεις πιει πολύ, οπότε σήμερα....................δεν μετράς.... :twisted: :D :opaokara:
Όχι ότι κάτι άλλοι............................αυτήκοιοι............μετράνε δηλαδή... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

λεμε ναι στον Μολεντο, οχι στα χρηματα που ζηταει ο βαζελος ...κατι ακουσα 1,3 μυρια....
μην το ξεφτιλισουμε κιολας....
ο βαζελος που εκλεψε καπουρανη, αποστολακη, βιτολο κλπ δεν χρειαζεται σεβασμο....
ο βαζελος που πηγε παραμασχαλα με τον γαβρο για να μας καταδικασει δεν θελει κανεναν σεβασμο....
ο βαζελος που εβαλε Σπαθα δεν χρειαζεται κανεναν σεβασμο...
ο Βαζελος που εβαλε ολο το επικοινωνιακο του κομματι για να διακωμωδισει την προκριση μας στον τελικο δεν χρειαζεται...
συμφωνησε με τον Μολεντο Ιβαν και δωστους 200 χιλ και πολλα τους ειναι, και με 200 αγορα κανεις....δεν τον παιρνεις τζαμπα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μια μερα πριν τον τελικο και πανε και αρπαζουν τον καλυτερο επιθετικο μας!

ο ΠΑΟΚ ομως να δειξει σεβασμο,δεν κανει 4αρα!
να δωσει ενα σκασμο λεφτα για παιχτη που φευγει το καλοκαιρι αν θελει κ.λπ
:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”