Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οι παιχτες που βγηκαν μακ λεοβατς σωστα βγηκαν,οχι ομως και ο μαουριτσιο
αυτοι που μπηκαν ομως λαθος μπηκαν

μπισε και κουλουρης επρεπε να μπουν πιστευω

αλλα οκ αυτο με τον κουλουρη ειναι μετα χριστον προφητεια επειδη οπισθοχωρησε ο ολυμπιακος,δνε το γνωριζε
αντε τοτε μπισε πελκας

τελος παντων παει και αυτο το ματς,προχωραμε

και του καμπος ομως δεν ηταν κακη σκεψη ως κινηση να μπει

του σακχοφ ομως μαλλον ναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Το πρώαθλημα στην ουσία ξεκινάει σαν να μην έγιναν 7 αγωνιστικές όλοι οι τρεις από την ίδια αφετηρία

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια λογικη. Μονο που εμεις εχουμε 0 νικες σε εκτος εδρας ματς απο τα οποια τα 3 θα τα παρουν αυτοι
Τι λογική όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία, αν δεν κάνουμε τα ίδια λάθη εκτός, θα αυξηθούν οι πιθανότητες μας και θα πανηγυρίσεις και εσύ το πρωτάθλημα..... Εμείς θα κερδίσουμε εκεί που χάσανε αστέρα Ατρόμητο.... Όλα είναι ρευστά εμείς να βελτιωθούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hasio_john έγραψε:Θα βλέπω εφιάλτη τα χαρούμενα μούτρα του καραπαπάρα που μαζί με όλα τα άλλα σκατά πανηγύριζαν έξω από την φυσούνα σαν παιδάκια που τους έχεις πει για εκδρομή! ΤΟΥΣ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ όλους Ραζβαν. Τους έδωσες φιλί της ζωής. Έκανες μάγκα τον Λεμονή ενώ ήταν με το ένα πόδι εκτός. Έκανες έναν από τους χειρότερους γάβρους των τελευταίων χρόνων (βάλε και την κούραση που είχαν από το cl) να φανεί σαν υπερομάδα. Έκανες τα αρδ να βάλουν τίτλους "Η κόκκινη λάβα κατάπιε τον ΠΑΟΚ" ! Ποια λάβα γαμώ την τρέλα μου ρεεεεεεεεεεεε.....
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ! Φύγεεεεεεε!
Καλά, το ότι μπορεί να παραμείνει ο αναστηθείς συρτάκης δεν είναι απαραίτητα κακό. Το λες μέχρι και στρατηγική δικαιολογητική βάση της ήττας!

Συμφωνώ με Μπάφαλο. Ο γκει κατέβηκε χεσμένα. Μπαμ έκανε. Όλο κι όλο ένα 15 λεπτο αν μας πίεσε. Κατάλαβαν από τα πρώτα λεπτά που εκμεταλλευόμαστε τους άπειρους χώρους, που άφηναν ότι έπρεπε να τους ανοίξει η σούφρα ακόμα και για το χ. Πραγματικά, κι εμένα η αίσθησή μου είναι ότι κατέβηκε η ομάδα με σωστή νοοτροπία. Καλά στημένη, με σωστή μενταλιτέ. Για τις αλλαγές τώρα, όντως, δε βρήκα να έχουν ιδιαίτερη λογική. Δηλαδή με ποιά λογική δε βάζεις Πέλκα ας πούμε μέσα κι αφήνεις τον Μαροκινό, που δεν αναφέρεται από τον εκφωνητή για 60 λεπτά μέχρι να λήξει το ματς;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

hasio_john έγραψε:Παλαιολόγε, εγώ αν κάνω ένα μικρό λάθος στην δουλειά μου θ' απολυθώ στο δευτερόλεπτο .....
χασιο, συγγνωμη αλλα το ποδοσφαιρο, το μπασκετ και γενικα τα ομαδικα αθληματα ειναι παιχνιδια λαθων.

αυτο που λες, τι σημαινει? οποιος παικτης κανει ενα λαθος να παιρνει το μπουλο? λογικη ειναι αυτη? με τη συγκεκριμενη σαμπρανο μπουλο γιατι το λαθος που κανει ειναι απιστευτο
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

φοβαμαι οτι θα μεινεις
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

hasio_john έγραψε:Γιατί 4 από την 11δα δεν μετράνε? Και οι άλλοι δεν πήγαν μαζί δεν προπονήθηκαν, δεν έτρεξαν, δεν ταλαιπωρήθηκαν με το ταξίδι και τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία και τις μετακινήσεις! Βρε συ Ομπάνε, την κολοκυθιά θα παίξουμε?
Εντάξει, καλά κάνεις και είσαι ήρεμος ή απλά προτιμάς τον Λουτσέσκου!
Αλλά άσε μας να ξεσπάσουμε κάπου γιατί θα εκραγούμε αδερφέ....

Συζηταμε χασιο,δε σου απαγορευσα να πεις τη γνωμη σου η να ξεσπασεις.
Παμε παλι,εσυ λες οτι αυτοι οι τεσσερεις ειναι αρκετοι στο να επηρεασουν την εικονα της ομαδας τους,θα το δεχθω αλλα θα σου πω το αλλο,την οποια κουραση των τεσσαρων αντισταθμιζει το γεγονος οτι επαιζαν εντος εδρας.
Δε προτιμαω κανεναν Λουτσεσκου,την ιδια αγωνια με ολους για την ομαδα μας εχω.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

buffalobill4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Παλαιολόγε, εγώ αν κάνω ένα μικρό λάθος στην δουλειά μου θ' απολυθώ στο δευτερόλεπτο .....
χασιο, συγγνωμη αλλα το ποδοσφαιρο, το μπασκετ και γενικα τα ομαδικα αθληματα ειναι παιχνιδια λαθων.

αυτο που λες, τι σημαινει? οποιος παικτης κανει ενα λαθος να παιρνει το μπουλο? λογικη ειναι αυτη? με τη συγκεκριμενη σαμπρανο μπουλο γιατι το λαθος που κανει ειναι απιστευτο
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΕΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...
Αρίθμησες τα λάθη που έκανε και στο ίδιο ποστ λες ότι δεν θες και να φύγει!
ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ και με βάσει όλα τα προηγούμενα λάθη που έχει κάνει στις εμφανίσεις μας.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν να τον καμαρώνουμε μέχρι να βρεθούμε κοντά με τον Πλατανιά και μετά να φέρουμε τον Μάγο σου Οζ για να μας ανεβάσει πάλι ψηλά!
Πάμε παρακάτω!
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πηραμε το Λουτσεσκου και μας ειπαν οτι ειναι ο Ποκετινο και το καταλαβαμε τωρα;Μην κανουμε λες και ηρθε το τελος.
Πηγε για το 1-0, και εκατσε 0-1, οπως θα μπορουσε κια 0-0.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.Απλα ακομα μια φορα οι ατυχοι ημασταν εμεις.
Συνεχιζουμε δυνατα για το πρωταθλημα.Στον αγωνα με την Αεκ, θα φανουν πολλα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Βιερινια
"Είμαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι, προσπαθώ πολύ και σύντομα θα είμαι ο παλιός Βιεϊρίνια. Εγώ θέλω να παίζω εξτρέμ, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί παίζω, εκεί μ' αρέσει και θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος"."

Για αυτους που ελεγαν περι μπακ. Αρχισαν τα οργανα ανικανε με τις βλακειες σου να τον βαζεις μπακ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

hasio_john έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΕΩ ΡΕ ΦΙΛΕ...
Αρίθμησες τα λάθη που έκανε και στο ίδιο ποστ λες ότι δεν θες και να φύγει!
ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑ και με βάσει όλα τα προηγούμενα λάθη που έχει κάνει στις εμφανίσεις μας.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν να τον καμαρώνουμε μέχρι να βρεθούμε κοντά με τον Πλατανιά και μετά να φέρουμε τον Μάγο σου Οζ για να μας ανεβάσει πάλι ψηλά!
Πάμε παρακάτω!
εγω δεν ειπα πουθενα οτι εκανε λαθη ο λουτσεσκου σημερα. ειπα οτι εγω δεν θα εκανε τις αλλαγες του σαχοφ και του καμπος. αυτο δεν σημαινει πως λεω οτι εκανε λαθος κινησεις.

αυτο που σιγουρα ειπα οτι ηταν λαθος, ηταν η ζεμπεκια του σαμπρανο. αυτο ειναι γεγονος. και με τη λογικη σου πρεπει να τον στειλουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Διακρινω τους παικτες ψιλοξενερωμενους...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

μπιλαρε, το θεμα ειναι οτι με τετοιο γκει, και ο ατρομητος κατεβαινει να παιξει ποδοσφαιρο εκει..

επισης, ο γκει οπισθοχωρησε και φοβηθηκε, γτ περαν της οποιας κουρασης (απ'το 65 και μετα, παντα κλαταρει),
ηταν και το ενστικτο της επιβιωσης αφου με γκελα σημερα τον πινανε..

Το θεμα ειναι οτι οταν το εκανε, ελαχιστες φορες αναπτυχθηκαμε ορθολογικα και πλαγιοκοπησαμε σωστα, κατι που ακομα κ αυτος ο γκει εκανε σε καποιες στιγμες..

Και πώς να το κανεις αλλωστε, με καντουρι ψοφιο/ανενεργο, με σαχοφ και τζαλμα.....

Προσθετοντας και την επιλογη του φαντασματος μακ, αυτες ηταν οι μλκιες του λουτσεσκου..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μπίλαρε, στον παλαιολόγο απάντησα, ΔΕΝ είδα πως εσύ έκανες την παράθεση!
Μάμησέ τα αδερφέ. Με τόσα εγκεφαλικά δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.

Μόνο και μόνο με το παράπονο που έκανε ο Βιερίνια, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!
Όταν ο ίδιος σου ο παίχτης σου λέει πως να κάνεις την δουλειά σου και ποια είναι η κανονική σου θέση, τότε πακετάρεις βαλίτσα και αποχαιρετάς!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Είδα ένα καλό αρχικό στήσιμο και νοοτροπία.
Αμυντικά είμαστε σοβαροί, επιθετικά δεν υπάρχει πλάνο.
Στην Ελλάδα τα πρωταθλήματα τα δίνει η επίθεση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

σιμπαρε, οκ ο γαβρος ειναι ψοφιος. δεν υπαρχει γαβρος. επρεπε να του κανεις το διπλο οπως του κανανε και αλλες ομαδες. επρεπε να του κανεις γκολ οπως του κανανε ολες οι ομαδες. παρολαυτα εγω βλεπω οτι πηγες εν ετει 2017 πρωτη φορα να τον παιξεις ως ισος προς ισο. δεν το εχω ξαναδει.

χασιο, δεν υπαρχει προβλημα ρε. κουβεντα να γινεται

ο λουτσεσκου αυτος ειναι. εχει καλα εχει και στραβα. κατα την αποψη μου θα παει ολον τον δρομο. αυτος ειναι και καλο ειναι να μην τον πουλευουμε μετα απο καθε ματς. παντα κατα την αποψη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”