Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
gamt

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από gamt »

sourmenetes έγραψε:
gergeo4 έγραψε:αφου τους αφηνουν καποιοι......τρολιες,ειρωνειες και μιρλα εχει γεμισει το φορουμ
Κανε μας τη χαρη.
Εχουμε ακουσει ενα καρο παπαριες φετος στο τοπικ αυτο και πουλας υφακι για τους μοντ;;

Στο κατω κατω ο παικτης ειναι σιγουρα στοχος και δεν αποκλειεται να αποκτηθει.
Γιατι πετας το φαρμακι σου;;

Δεν ήταν για τους μοντ.

Εχεις mail.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Κάποιοι εδώ μέσα έχουνε κουραστεί όπως και εγώ με το να περιμένουμε το στόπερ το χαφ τον Βιερηνια και τα βλέπουν όλα με το δίκιο τους πλέον παπάδες!Δεν υπάρχει λόγος να γράψω κάτι που δεν ισχύει.Δεν ξέρω αν είναι ο Ζαμπρανο η ο Κονε η κάποιος άλλος πάντως έχουμε έρθει σε συμφωνία με Στόπερ .Δεν νομίζω ότι θα αργήσει.. Θα βγει και το όνομα σύντομα!
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Petros1988 έγραψε:Κάποιοι εδώ μέσα έχουνε κουραστεί όπως και εγώ με το να περιμένουμε το στόπερ το χαφ τον Βιερηνια και τα βλέπουν όλα με το δίκιο τους πλέον παπάδες!Δεν υπάρχει λόγος να γράψω κάτι που δεν ισχύει.Δεν ξέρω αν είναι ο Ζαμπρανο η ο Κονε η κάποιος άλλος πάντως έχουμε έρθει σε συμφωνία με Στόπερ .Δεν νομίζω ότι θα αργήσει.. Θα βγει και το όνομα σύντομα!
Συμφωνώ απόλυτα. Τέλος. Έχουμε ματς σήμερα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

To θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε Πετρο;

Οτι απο την στιγμη που δεν ξερεις κατι συγκεκριμενο, δηλαδη να βγεις και να πεις "παιδες απο αξιοπιστη πηγη εχει κλεισει ο Ζαμπρανο και θα ανακοινωθει αυριο" ξερω γω, δεν υπαρχει λογος καν να πεις απλα οτι εκλεισε καποιος. Αυτα κραζουμε καθημερινα με τους αρδ. Καποιος θα κλεισει μεσα στην εβδομαδα αντε κι γω στο λεω αυτο.

"Κλεινει στοπερ", "Τελειωνει του στοπερ", "Κατεληξαν στον εκλεκτο". Και δεν ξερουν ουτε την καταγωγη του, απλα λενε.

Εσυ μπορει να εχεις φουλ καλη πηγη και να ισχυει κιολας αυτο που λες αλλα και να θελω δεν μπορω να σε πιστεψω.

Μεσα σε μια φραση μου λες εχει κλεισει, δεν ξες ποιος ειναι, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ να αργησει. Ε μου βαζεις δυσκολα.

Φιλικα ετσι σου ξαναλεω.

Τεσπα εχουμε αγωνα σημερα δεν χρειαζεται να μανουριαζουμε. Ηρεμια.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

DimitrisS έγραψε:To θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε Πετρο;

Οτι απο την στιγμη που δεν ξερεις κατι συγκεκριμενο, δηλαδη να βγεις και να πεις "παιδες απο αξιοπιστη πηγη εχει κλεισει ο Ζαμπρανο και θα ανακοινωθει αυριο" ξερω γω, δεν υπαρχει λογος καν να πεις απλα οτι εκλεισε καποιος. Αυτα κραζουμε καθημερινα με τους αρδ. Καποιος θα κλεισει μεσα στην εβδομαδα αντε κι γω στο λεω αυτο.

"Κλεινει στοπερ", "Τελειωνει του στοπερ", "Κατεληξαν στον εκλεκτο". Και δεν ξερουν ουτε την καταγωγη του, απλα λενε.

Εσυ μπορει να εχεις φουλ καλη πηγη και να ισχυει κιολας αυτο που λες αλλα και να θελω δεν μπορω να σε πιστεψω.

Μεσα σε μια φραση μου λες εχει κλεισει, δεν ξες ποιος ειναι, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ να αργησει. Ε μου βαζεις δυσκολα.

Φιλικα ετσι σου ξαναλεω.

:oops: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ενόχληση βλέπω να εκφράζεται από κάποιους που υπαινίσσονται τακτικά εδώ και βδομάδες ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ... κοιμάται κι ο προπονητής κάθεται στη γωνιά του παραπονεμένος και περιμένει να τον "παίξουν" οι ... φιλενάδες του! Επικά πράγματα.

Ο Καφού αργεί; Τι λένε οι επισταήμονες του ρεπορτΑΡΔαζ;
gamt

Δημοσίευση από gamt »

DimitrisS έγραψε:To θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε Πετρο;

Φιλικα ετσι σου ξαναλεω.

Αν μιλούσες έτσι - και όχι ειρωνικά - στο πρώτο σχετικό σου σχόλιο δεν θα τρώγαμε 1 ώρα με ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ξανακοιτα τα ονοματα gamt.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

DimitrisS έγραψε:Ξανακοιτα τα ονοματα gamt.
Sorry φίλε. Δίκιο έχεις. Για τον Dim4 πήγαινε. Τέλος, το κουράσαμε το θέμα.
Έχουμε αγώνα σήμερα.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Τι έτσι κλείνουμε την διαμάχη ούτε 5-6 μπιλνελίκια ούτε 3-4 μπαν έλεος σε τι
κόσμο θα έρθουν τα παιδιά μας ?
Κανα επίθετο παίζει ? ή μόνο θέση .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gamt σου χω στειλει μειλ σε αυτο που εχεις δηλωσει στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μια προταση για να μην τρελαινομαστε κ μεταξυ μας.
θα ειναι πιο δεοντολογικο μεταξυ μας ,για να μη χασουμε και την ιδιοτητα μας σαν απλοι οπαδοι,
οταν καποιο μελος εχει καποια, οποιαδηποτε πληροφορια και θελει να τη μοιραστει με τους υπολοιπους θα πρεπει υποχρεωτικα επι ποινη μπανιαρισματος να λεει τα παντα.πηγη,τροπο, τα παντα.αλλιως δε διαφερει σε τιποτα με το "συμφωνα με επιβεβαιαωμενες πληροφοριες" των αρδς.
Εναλλακτικα να ερχεται σε επαφη κατ'ευθειαν με τους μοδς και να εναποθετει την πληροφορια του εκει.και ας κρινουν αυτοι το αν θα το βρωμισουν και πως.
ο συγκεκριμενος τροπος που εχει συμβει ουκ ολιγες φορες μονο εκνευρισμο φερνει.
η αληθεια ειναι πως και εγω ενα χεσιματακι ετοιμο το ειχα αλλα κρατηθηκα.
ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχεις επιπεδο... ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Ενόχληση βλέπω να εκφράζεται από κάποιους που υπαινίσσονται τακτικά εδώ και βδομάδες ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ... κοιμάται κι ο προπονητής κάθεται στη γωνιά του παραπονεμένος και περιμένει να τον "παίξουν" οι ... φιλενάδες του! Επικά πράγματα.

Ο Καφού αργεί; Τι λένε οι επισταήμονες του ρεπορτΑΡΔαζ;
Καφου αργεί, γιατί τον ήθελε ο ένας, δεν τον ήθελε ο άλλος, τον ήθελε ένας τρίτος αλλά ο Σταν στο τέλος είπε όχι.... Χωρίς πλάκα αυτό ισχυρίζεται ο ΑΡΔ, για να δικαιολογηθει για την σιγουριά που έβγαζε ότι τον πήραμε :) :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Πέμ 03 Αύγ 2017, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

+4 Barlow. Επισης.. αν καθε μερα βγαινει και απο ενας και λεει οτι εχει πληροφοριες για μεταγραφη, καποια στιγμη καποιος θα ''δικαιωθει''. Νομοτελειακα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”