Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
vs40 έγραψε: simba μην υπερβάλλουμε με τις διακιολογίες.
Ποτε δε μ'αρεσαν οι δικαιολογιες, αδερφε. Ειδικα μιας και υποτιθεται οτι ειμαι κ αυστηρος κριτης.
Απλα ειμαι υπερμαχος της λογικης..
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά ο Γκάρυ με 2 καλούς μήνες είχε προτάσεις από μεγάλα κλαμπ?
Δε μιλησα και για βροχη ενδιαφεροντος απο ομαδες..Μια η Γαλατα πες και μια αυτη που τον ηθελε το καλοκαιρι. Φτανουν κ περισσευουν, γι'αυτα που σου περιεγραψα.
Και αν ναι που είναι? Εγώ μόνο απο Γαλατά διάβασα σήμερα και είναι 31 Δεκέμβρη.
Πρεπει να με τρολαρεις, δεν το περιμενα απο σενα αυτο...
Τι πού ειναι? Διαβαζεις ο,τι γινεται ή γινεται ο,τι διαβαζεις?
Πού ξες τι κρουσεις και τι συνομιλιες εχουν γινει?
Πάντα υπάρχει η πλευρά του παίκτη. Εσύ όμως του προτείνεις αύξηση αποδοχών από 500Κ στα 800Κ. Δεν είναι μικρή άυξηση και καθόλου υποτιμιτική. Δηλαδή κάθε ανανέωση πρέπει να είναι διπλά και πάνω? Η αεκ πώς ανανέωνει?
Ξεπερναω με μειδιαμα το παραδειγμα της κουλας..
Δε γινεται να λες οτι "οκ υπαρχει η πλευρα του παικτη" και παραλληλα να θεωρεις υπεραρκετη μια αυξηση στα 800-900, οταν ο Χ τουρκος προτεινει τα διπλασια πες και την προοπτικη που ανελυσα τοσες φορες..
Σου ξαναλεω, δεν παιζουμε FM του 2000, οπου καναμε ο,τι γουσταρουμε![]()
Δε συνειδητοποιειτε οτι οι παικτες προτιθενται ακομα και με τα ιδια χρηματα να πανε σε ολλανδοβελγια, ή ακομα κ με λιγοτερα σε ισπανογερμανιες?
Ο Μπεκάλης πως τα καταφέρνει και τόσες άλλες Βαλκανικές χώρες?
Η διαφορα με τον Μπακαλη αδερφε, την παρτιζαν, τη ντιναμο ζαγκρεμπ κλπ,
ειναι οτι το κυριο εξαγωγιμο προιον τους ειναι ΓΗΓΕΝΕΙΣ..
Που ή τους παραγουν οι ακαδημιες τους ή τους παιρνουν παμφθηνα απο μικρη ηλικια.
Και στις 2 περιπτωσεις, τους κανουν Ο,ΤΙ θελουν..
Τι θα πουν οι παικτες νομιζεις, μα μου? Ειδικα εφοσον ξερουν οτι πλεον υπαρχουν τοσα ματια στραμμενα σ'αυτες τις ομαδες...
Οπως και εμεις, με τον Χ Σταθοπουλο και τον Ψ γκαργκα..
Απλα εμεις, δυσκολευομαστε ιδιαιτερα να βγαλουμε γηγενεις υψηλης ποιοτητας και πολυ σημαντικο, δεν εχουμε τη βιτρινα που εχουν αποκτησει οι αλλοι...
Το οποιο το'εχω αναλυσει εκτενως εδω
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 1#p1231301
Ο Βάζελος κράτησε το Μπεργκ ως τα 31 με πρόεδρο Τουϊτι, δηλ κατι σαν Μπατατούδη και δεν μπορεί ο Ιβάν? Έκανε έγκαιρα τις ανανεώσεις, όπως τα γράφω για το Μπεργκ και για αυτό τον κράτησε και αμοίβεται 950Κ/έτος επάξια βάσει προσφοράς του. Πριν 3 χρόνια ο Μπεργκ ήταν αξία Μακ. Τον Μπεργκ τον κάνανε μάλιστα 2 ανανέωσεις. Εκεί οι μάνατζερ δεν κάνουν χουνέρια?
Η περιπτωση αυτη ειναι λιγο διαφορετικη..Του δωσανε 1 μυριο ως ηγετη και σημειο αναφορας για ολο τον οργανισμο του βαζελου. Ιδια περιπτωση ειναι ο γκαρι?
Επισης, μιλαμε για 29χρονο ποδοσφαιριστη, οικογενειαρχη με παιδια που γουσταρει στην ελλαδα κ μπορει να μην εχει τα ιδια ονειρα οπως ο καθε 25αρης γκαρι..Ή μπορει να μην ειχε τοσο ελκυστικες προτασεις ωστε να πει yolo..
Αιντε μαγκες, καλη χρονια να εχουμε, με υγεια κ τυχη,
και καλες επιτυχιες στην καψουρα μας

απ τις φάσεις μου θυμίζει εκείνη την παιχτουρα τον σέρβο του γαύρου τον κόβασεβιτςobanebane έγραψε:Επειδη οπως ξερετε το ματι μου δεν θελει πανω απο 10 λεπτα για να κρινει εναν ποδοσφαιριστη(βλεπε Μακ,Γκαρι,Λουκας) ο Σερβος εκρινεται.
Παιχτουρα ολκης,και κεφαλι και ποδι και χωσιμο στα μπακ,φερτε τον και αφηστε σε εμενα το τοπικ του και τα υπολοιπα,οπως και των παραπανω.
Υ.Γ Μονο στον Χατζηψηλεα εχω πεσει εξω μεχρι τωρα,θα τον φτιαξω ομως και αυτον τωρα που γυρισε.
ψηλός δυνατός αλλα και γρήγορος και καλή τεχνική σέρβος γαρ
φέρτε τον αλλα θεωρώ οτι εκει θα ξερει καλα ο ιβιτς τι παίρνει ακριβώς
το λέω εδω και δυο χρονια σέντερ φορ λατινο η σερβοκροατη κολοπαιδι απο φάτσα οχι φλώριες
θελω πιο πολυ ξύλο απ οτι ρίχνει ο μπεργκ στα αντίπαλα σεντερμπακ ο φλωρος
Ο Τουιτις δεν είναι ακριβώς Μπατατούδης. Δείτε λίγο την πορεία των χρεών μεταξύ της περιόδου που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ και θα καταλάβετε.
Παντως αν και αυριο δεν βγει τιποτα και ειναι σταθερο το πραμα οπως σημερα νομιζω οτι φαγαμε καλο παπα.καλη χρονια με υγεια σε ολους μας
Ενα χρονο διαπραγματεύσεις τε φιλε ακομα κ οι εντ στον άρχοντα των δάκτυλιδιων πιο γρήγορα αποφάσισαν
Παντως δεν ξερω κι αλλον σερβο να παρουμε ;
Θα χουμε κλίκες μετα
Παντως δεν ξερω κι αλλον σερβο να παρουμε ;
Θα χουμε κλίκες μετα
Σίμπα η πρώτη ανανέωση του Μπερκ, που ήταν 28 ετών δεν ήταν εύκολη και υπήρχε μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις σίγουρα σε ρόλο στην ομάδα, αλλά φέτος η επίθεσή μας ο Γκάρυ είναι. Για τα Βαλκάνια, μπορούμε να τους παίρνουμε παίκτες, όπως άνετα παίρνουν οι Τούρκοι από εμάς. Όσο για τις διαπραγματεύσεις, είδα τι κάνουμε και στους πιτσιρίκους. 30- 50,000 το πολύ δίνει η αεκ, 200,000 εμείς στον αντίστοιχο. Από εκεί βλέπεις που το πας. Από τα ευκολάκια. Εδώ έχασες τους στόχους σου από έναν Τσανδαράκο.. Πόσο δύσκολο ήταν να τον ανανεώσουν πριν του δώσουν χρόνο συμμετοχής, δηλ τον Ιούλιο - Αύγουστο, εφόσον ο προπονητής εισηγήθηκε θετικα? Ξέχασα να συμπληρώσω κάτι σχετικο με τον Κλάους σε προηγούμενα ποστ. Γράφτηκε σε αντιπαράθεση που είχα πιο πριν ότι: 'τα ίδια λέγατε με τον Κλάους μέχρι να υπογράψει, και μετά γκρινιάζατε για τα 700Κ του συμβολαίου, όταν ο παίκτης έπεσε'.
Για τον Κλάους θα πω τον ίδιο κανονα: Ανανεώνεις σχεδόν 2 χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιό του και όχι 7 μήνες και κάτι μέρες πριν λήξει, και σε παίζει ο μάνατζέρ του εμπλέκοντας το γαύρο. Η ανανέωση του Κλάους έπρεπε να γίνει τον Οκτώβριο του 2013 επί Στέφενς με 500Κ το πολύ από τα 200Κ που έπαιρνε. Τούμπες θα έκανε με τα 500Κ τότε, πριν πάρουμε τα παλτά Μάρτενς, Μαντούρο. Με 450Κ πάλι υπέγραφε άνετα. Μετά το Γενάρη του 2014 και τα παλτά που μας κουβάλισαν, όλοι άρχισαν να ζητούν παράλογα ποσά και οι μάνατζέρ τους να το παίζουν ριγμένοι (άδικο έχουν? μεγάλη κουβέντα). Αν λοιπόν ο Κλάους υπέγραφε τον Οκτώβριο του 2013 συμβόλαιο 4ετές, θα έληγε τον Ιούνιο του 2017 και δε θα ανανεώνονταν, γιατί η πορεία του το 2015 επί Τούντορ ήταν κακή. Στην τελική κανείς δε θα έλεγε τίποτα αν ο Κλάους έπαιρνε 450Κ-500Κ, ενώ ο Λέοβατς παίρνει 550Κ και ούτε τόση μουρμούρα θα αντιμετώπιζε. Επίσης ίσως βελτιώνονταν για να διεκδικήσει καλύτερο συμβόλαιο. Τα 700Κ ήταν το ταβάνι του και έτσι πιστεύω άραξε. Όταν μετά υπέγραψαν τον Κόστα με 1-1,2εκ/έτος παίζει να ένιωσε και ριγμένος (έλα που μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό έχει και ένα δίκιο), να είπε δεν μαμιούνται όλα, στα @@μου, και γενικά να ένιωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δημόσιο.
Καλή Χρονιά παιδιά στην Ελλάδα. Εδώ θέλουμε ακόμη 2 ώρες
Για τον Κλάους θα πω τον ίδιο κανονα: Ανανεώνεις σχεδόν 2 χρόνια πριν λήξει το συμβόλαιό του και όχι 7 μήνες και κάτι μέρες πριν λήξει, και σε παίζει ο μάνατζέρ του εμπλέκοντας το γαύρο. Η ανανέωση του Κλάους έπρεπε να γίνει τον Οκτώβριο του 2013 επί Στέφενς με 500Κ το πολύ από τα 200Κ που έπαιρνε. Τούμπες θα έκανε με τα 500Κ τότε, πριν πάρουμε τα παλτά Μάρτενς, Μαντούρο. Με 450Κ πάλι υπέγραφε άνετα. Μετά το Γενάρη του 2014 και τα παλτά που μας κουβάλισαν, όλοι άρχισαν να ζητούν παράλογα ποσά και οι μάνατζέρ τους να το παίζουν ριγμένοι (άδικο έχουν? μεγάλη κουβέντα). Αν λοιπόν ο Κλάους υπέγραφε τον Οκτώβριο του 2013 συμβόλαιο 4ετές, θα έληγε τον Ιούνιο του 2017 και δε θα ανανεώνονταν, γιατί η πορεία του το 2015 επί Τούντορ ήταν κακή. Στην τελική κανείς δε θα έλεγε τίποτα αν ο Κλάους έπαιρνε 450Κ-500Κ, ενώ ο Λέοβατς παίρνει 550Κ και ούτε τόση μουρμούρα θα αντιμετώπιζε. Επίσης ίσως βελτιώνονταν για να διεκδικήσει καλύτερο συμβόλαιο. Τα 700Κ ήταν το ταβάνι του και έτσι πιστεύω άραξε. Όταν μετά υπέγραψαν τον Κόστα με 1-1,2εκ/έτος παίζει να ένιωσε και ριγμένος (έλα που μέσα σε αυτόν τον παραλογισμό έχει και ένα δίκιο), να είπε δεν μαμιούνται όλα, στα @@μου, και γενικά να ένιωσε ότι ο ΠΑΟΚ είναι δημόσιο.
Καλή Χρονιά παιδιά στην Ελλάδα. Εδώ θέλουμε ακόμη 2 ώρες
Απο εκει που περιμέναμε Μπαμ μεταγραφή
Απο αλλού θα φαμε το μπαμ αν φυγει ο Γκαρυ...
Απο αλλού θα φαμε το μπαμ αν φυγει ο Γκαρυ...
- PaokPatraG4
Χρονια πολλά Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία και από μένα σε όλους αδέρφια....Μιας και χτες πήραμε ένα ισχυρό σοκ αρκετοί για την πιθανή πώληση Γκάρυ μεσούσης της περιόδου ας φέρει ο αγιος Ιβαν(σιλης) μαζί πακέτο αυτούς τους 2.....
http://www.transfermarkt.de/alan-kasaev ... eler/36212
http://www.transfermarkt.de/petar-skule ... eler/58295
http://www.transfermarkt.de/alan-kasaev ... eler/36212
http://www.transfermarkt.de/petar-skule ... eler/58295
-
Χρόνια Πολλα σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία πανω απ όλα κ πάντα το καλύτερο στον καθένα ξεχωρισ΄τα κ στην ΟΜΑΔΑ μας..
*** Εναν μοντερέιτορ που μπορώ να επικοινωνήσω έχω 3 προφιλ εδω αυτο και αλλα 2 που άλλαζα ψευδώνυμα θα θελα να μου τα σωήσουν γιατι δεν βρήσκω επιλογη για διαγραφή προφιλ στον ¨πινακα ελεγχου" και τα 3 προφιλ μου. αν μπορει να απαντήσει εδώ γιατί δεν μπόρεσα να συναντήσω εκτος απο τα μεταγραφίκα που είναι τισ επικαιρότητας και γίνεται panic. Ευχαριστώ
*** Εναν μοντερέιτορ που μπορώ να επικοινωνήσω έχω 3 προφιλ εδω αυτο και αλλα 2 που άλλαζα ψευδώνυμα θα θελα να μου τα σωήσουν γιατι δεν βρήσκω επιλογη για διαγραφή προφιλ στον ¨πινακα ελεγχου" και τα 3 προφιλ μου. αν μπορει να απαντήσει εδώ γιατί δεν μπόρεσα να συναντήσω εκτος απο τα μεταγραφίκα που είναι τισ επικαιρότητας και γίνεται panic. Ευχαριστώ

- navigator11
Ειλικρινά, εφόσον όντως υπάρχει σκέψη να πάει και γίνει και πράξη, μάλλον κάτι πρέπει να παίζει νοητικά. Δε θα μπορέσω να δώσω πιο τιμητική για τον παίκτη εξήγηση ...
μην πω το 100% αλλα το99% εδω μεσα με 100.000 το μήνα θα έφευγαν χθες για δουλειά στην Πολη
Ιδανικό σενάριο (γι αυτούς που ακούγονται):
μένει ο Γκάρι, έρχονται Σκουτελιτς (9άρι), Ματέους (περιφερειακός φόρ), και Βιερίνια (για αρχηγός).
Και χωρίς τον τελευταίο είμαστε μιά χαρά. Εκτός και αν καταφέρουν να βρουν ένα 8άρι με γκολ, έναν στυλ Νομπόα.
Καλή Χρονιά!
μένει ο Γκάρι, έρχονται Σκουτελιτς (9άρι), Ματέους (περιφερειακός φόρ), και Βιερίνια (για αρχηγός).
Και χωρίς τον τελευταίο είμαστε μιά χαρά. Εκτός και αν καταφέρουν να βρουν ένα 8άρι με γκολ, έναν στυλ Νομπόα.
Καλή Χρονιά!