Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Psyko ... αυτός τους έφερε τημ αυτούς που γράφεις ...

Πάντως επειδή έψαχνα χθες για τον Μπόλονι, το θέμα με τις θλάσεις ξεκίνησε τότε και τότε ήταν που ξεκίνησε η Ν. Μεσημβρία.
Είναι προφανές ότι συνδέονται, όπως έχει επισημανθεί.
Είναι επίσης προφανές ότι θα πρέπει να αναζητηθεί φιλοξενία αλλού, από τώρα.
Ουσιαστικά, αν πέσει ένα βαθύ στρώμα κανονικού- μαλακού υλικού στη Ν. Μεσημβρία κάτι μπορεί να γίνει.
Αν το ζήτημα είναι ο παγωμένος αέρας (φυσάει τρελά). Το γρήγορο "πάγωμα" των μυών είναι πηγή θλάσεων. Ας βάλουν γύρω-γύρω και ανεμοπροστατευτικά ... .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
eorptol έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο μέλλον και θα το δείτε το επικοινωνιακο και η μεγάλη πίεση τον κάνανε να λέει υπερβολικά η άκυρα πράγματα δυστυχώς. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα πετύχει ο τούντορ ξέρει πολλά κιλά μπάλα. αλλα ένας ακόμα λόγος που τον εφάγε είναι επειδή είπε ότι φέρει ευθύνες και η διοίκηση, και τέτοια δεν τα σηκώνει ο σαββίδης, έχει μάθει όλοι να του λένε ναι...
Καθε συλλογος που σεβεται τον εαυτο του δεν ανεχεται να τον ξεφτιλιζουν οι προπονητες. Μειωτικες δηλωσεις? Απολυση. Ας παει μαθητευομενος προπονητης στον γκει να βρει τον παραδεισο του.
Τελος, φουλ στηριξη στον Ιβιτς που απο αρχες πιστευα πως θα ειναι ο επομενος προπονητης μας και εχει υψηλο iq. Εαν στηριχτει το μισο απο τον τουντορ θα δουμε ωραια πραγματα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μας αποχαιρετα αι ο αρτικο;
ασχημο αυτο κατ εμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:Τεράστιο αυτογκόλ επειδή έγινε σήμερα, τώρα!!!

Ίγκορ Τούντορ καλή συνέχεια να έχεις όπου κι αν πας!!! Πιθανά δεν θα χαθείς κι εσύ...

Σε ευχαριστούμε για όσο προσπάθησες, μόχθησες και δούλεψες για τον Π.Α.Ο.Κ. μας!!! :pano: έγινες κι εσύ ακόμα... :nairepaok: ... αλλά... :oops: :oops: & :cry: :cry:
ΠΑΟΚ δεν εγινε ποτε, γαυρος ισως γινει πιο ευκολα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Τελικά δεν γράφτηκαν 400 σελίδες για την αλλαγή προπονητή, όπως έγραψα χθες και κανείς δεν το έπιασε ...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

psykoman έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:επισης θεωρω πως οι μεγαλες ομαδες σε Ιταλια και Ελλαδα,με την νοοτροπια που εχουν δηλαδη αυτες οι χωρες ετσι πρεπει να λειτουργουν

εχει παει Μαρτη και παλευουμε με την Τριπολη για τα play offs με αυτο το roster
αν δεν τον απολυσεις ειναι σαν να λες δεν εχω απαιτησεις

αυτα που λενε πλανο τριετιας κ.λπ ειναι τριχες
εισαι υποχρεωμενος με αυτο το roster να δειξεις κατι και αν μη τι αλλο να εχει ςκαθαρισει τα play offs

εγω λεω κατι εδειξε ο τουντορ,αλλα οφειλε να γνωριζει τι φταιει για τις θλασεις εγκαιρα οταν το κακο παραεγινε και να κρατα το στομα του κλειστο

αυτα τον "φαγανε"
Ο προπονητης να ξερει για τις θλασεις;;;
Ο επικεφαλης γυμναστης και το ιατρικο τημ τι κανουν;;
Κανει φυσικη κατασταση και ενδυναμωση ενας προπονητης;;;
απο τοτε που αρχισαν οι θλασεις στον ΠΑΟΚ περασαν 7 προπονητες...ολοι τοσο ασχετοι ηταν;;; ΟΛΟΙ;;;;

οταν σκανε οι παιχτες αυτον θα κυνηγαν,επομενως ειναι υποχρεωμενος να εχει μια ιδεα
οπως ο steve jobs δεν ηταν προγραμματιστης,αλλα αν ηθελε το καραβι να μην καρφωθει στα βραχια γνωριζε αυτα που επρεπε να γνωριζει και τους ειχε ολους σουζα(υπερβολικα σουζα ειναι η αληθεια )

εδω οι δημοσιογραφοι μαθανε με τηνσ υγκριση που καναν σε σουρωτη και μεσημβρια,αυτος ΔΕΝ γνωριζε; διοτι τπτ αναλογο δεν ειπε στις δηλωσεις του κατα καιρους,οι οποιες περιειχαν τα παντα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Αδελφέ dim μην το πηγαίνεις σκληρά.

Αύριο στην προπόνηση και εμείς και οι "τραυματίες" ...

Ερωτήσεις (χωρίς απάντηση):
1. Ο Ιγκόρ το ξέρει ?
2. Του κυρ Σάββα του το είπε ο "φίλος" του, ποιός είναι ?
3. Τον Καμπιάσο ποιός τον άφησε μόνο του, να μας το βάλει ?
4. Περίεργες απουσίες βλέπω σε μερικά κρίσιμα ματς, ποιοί απουσιάζουν ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Τιιιι;;;

Έφυγεεε;;;

Στο καλό.

Ειλικρινά για κανέναν άλλο προπονητή δεν έχω νιώσει τόσο αρνητικά. Φοβερά υπερόπτης χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μου φάνηκε εξ αρχής.
Και ειδικότερα, όταν ο Άρνεσεν έλεγε πως ψάχνει κόουτς με ιδιοσυγκρασία ΠΑΟΚ, μάλλον δεν είχε ψυχολογήσει καλά τον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ δεν σημαίνει να σαι φωνακλάς χωρίς λόγο και εγωίσταρος. ΠΑΟΚ δεν είναι να χάνεις τη γη κάτω απ τα πόδια σου και να ψάχνεις δικαιολογίες σε κάθε ευκαιρία.

Η συμπεριφορά του απέναντι σε αθλητές (έφτασε στο σημείο να σπρώχνει ή να εμποδίζει εν ώρα αγώνα αντιπάλους αλλά ακόμα και δικούς μας), οι παντελώς άστοχες επιλογές του σε κάθε ματς, καθώς και η βεβαιότητα πως ήθελε να εφαρμόσει πλάνο "α-λα-Γιουβε" μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να κρατηθεί απο την καριέρα του εκεί για να κάνει όνομα ως προπονητής, όλα μαζί μου δείχνουν οτι ήταν παντελώς αποτυχημένη επιλογή.
Ραν εν γκαν μπάλα ξέρω κι εγώ να παίζω.
Το θέμα είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Οχι αέρα-πατέρα-γιούργια κι οτι λάχει!

ΥΓ. Αφήστε ρε παιδιά αυτή την ηλίθια συζήτηση για το τι είπε ο κυρ Σάββας. Όσο λαμόγια και κτήνη κι αν είναι, παραμένουν άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο. Συζητήσεις γίνονται, κυκλοφορούν τα νέα. Έχετε την εντύπωση οτι στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τις εξελίξεις που αφορούν αντίπαλες ομάδες; Το gazzetta περιμένουν για να μάθουν τι γίνεται στον Πειραιά;
Ααακριβως! Τι που το εμαθε ο σαββας ρε σεις? Ειπε στον ιβαν οτι ο προπονητης σου ομως ειδες πως ειπε οτι εχω καλυτερους παικτες και προφανως ο ιβαν του ειπε για αυτο θα τον σουταρω, δεν ανεχομαι να προσβαλλουν τον ΠΑΟΚ.
Ε και ο σαββας το ειπε προς τα εξω.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Dimg4 έγραψε:
Sfinas έγραψε:
eorptol έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο μέλλον και θα το δείτε το επικοινωνιακο και η μεγάλη πίεση τον κάνανε να λέει υπερβολικά η άκυρα πράγματα δυστυχώς. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα πετύχει ο τούντορ ξέρει πολλά κιλά μπάλα. αλλα ένας ακόμα λόγος που τον εφάγε είναι επειδή είπε ότι φέρει ευθύνες και η διοίκηση, και τέτοια δεν τα σηκώνει ο σαββίδης, έχει μάθει όλοι να του λένε ναι...
Καθε συλλογος που σεβεται τον εαυτο του δεν ανεχεται να τον ξεφτιλιζουν οι προπονητες. Μειωτικες δηλωσεις? Απολυση. Ας παει μαθητευομενος προπονητης στον γκει να βρει τον παραδεισο του.
Τελος, φουλ στηριξη στον Ιβιτς που απο αρχες πιστευα πως θα ειναι ο επομενος προπονητης μας και εχει υψηλο iq. Εαν στηριχτει το μισο απο τον τουντορ θα δουμε ωραια πραγματα
ποια στήριξη ρε dim , άμα δεν πάει καλά ο ίβιτςμεχρι μαιο θα τον φάει και αυτόν ο ivan, και μετά θα φέρει άλλον ο οποιος θα ζητάει αλλα και μετά πάμε πάλι για χτίσιμο... πρέπει να κρατήσει 3 χρονια τον ίβιτς που ξέρει την ομάδα και ότι γίνει ας γίνει , έτσι και αλλιώς ο ιβάν το έχει κάνει τσίρκο το θέμα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4 έγραψε:(ΕΦΥΓΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ)
Τραβα τωρα να προπονησεις τους αγαπημενους γαυρους παλιοεγωισταρε μπουφε! Μας κατεστρεψες και επιτελους πηρες δρομο!
Στηριξη στον Ιβιτς μεχρι τελους γιατι παρελαβε καμμενη γη και το καλοκαιρι βλεπουμε. Για τωρα...ΟΥΣΤ!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΖΉΤΗΣΑ να είμαστε κοσμιοι, και μέχρι στιγμής όλοι ήταν, μην χαλάς το σερί

pgetsos
Οκ σορυ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

αδερφε sfinas τι λες?> Ο μαθηετυομενος εκατσε 8 μηνες, τα εκανε μπουρδελο, μας αφηνει εκτος πλει οφ και μας εκανε ρεζιλι δημοσιως. ΕΕΕ δε μπορεις να κατηγορησεις τον ιβαν για ελλειψη στηριξης. Ισα ισα να τον θαυμασεις για τηρηση αρχων και σεβασμου στον ΘΕΣΜΟ ΠΑΟΚ
Ο Ιβιτς θα πετυχει γιατι ειναι πανεξυπνος και σε αυτο παιζει ρολο και η θεση που επαιζε. Μου θυμιζει περιπτωση Σκαιλς για οσους μπορουν να καταλαβουν τι εννοω
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μάλιστα...

και το γαιτανάκι της αλλαγής προπονητών μεσούσης περιόδου, συνεχίζεται

θέλω πολύ να κόψω αντιδράσεις μερικών συνοπαδών στα επόμενα ματς, τώρα που έφυγε το εξιλαστήριο θύμα...
ή μήπως και για τα επόμενα αποτελέσματα θα φταίει πάλι ο τούντορ?
λογικά εφόσον έφταιγε ο ίδιος, τώρα θα πρέπει να βρούμε κάτι καινούργιο

θέλω να δω τη στάση ορισμένων απέναντι στον ίβιτς, ήδη βλέπω τη λέξη "στήριξη" να παίζει παντού.
χαίρομαι που βλέπω αυτή την αλλαγή, αν και είναι τέρμα υποκριτική, όταν τη στήριξη τη δείχνουμε μόνο στις νίκες

ελπίζω τώρα που έφυγε ο τούντορ, η ομάδα να πάρει όλα τα ματς, μέσα έξω, μιας και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ (όπως έλεγαν πολλοί) και να δούμε μπαλάρα.
ελπίζω να δούμε τον κίτσιου να γίνεται ασπιλικουέτα, τον πέλκα να γίνεται καλύτερος από το φορτούνη, και το μπερμπάτωφ να βάλει 15 γκολ από τη θέση του σέντερ φορ

ελπίζω να δω τα χαμόγελα των συνοπαδών μου να επιστρέφουν στο φόρουμ μιας και έφυγε η γάγγραινα της ομάδας

ιγκόρ τούντορ, καλή επιτυχία στη συνέχεια.
προσωπικά θα παρακολουθώ τα προπονητικά σου βήματα

υγ. α και κάτι ακόμα...
φεύγει ο μαθητευόμενος τούντορ, το πείραμα
και έρχεται ο βλάνταν....
γελάει και το χάντμπολ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Περιπτερος έγραψε:Psyko ... αυτός τους έφερε τημ αυτούς που γράφεις ...

Πάντως επειδή έψαχνα χθες για τον Μπόλονι, το θέμα με τις θλάσεις ξεκίνησε τότε και τότε ήταν που ξεκίνησε η Ν. Μεσημβρία.
Είναι προφανές ότι συνδέονται, όπως έχει επισημανθεί.
Είναι επίσης προφανές ότι θα πρέπει να αναζητηθεί φιλοξενία αλλού, από τώρα.
Ουσιαστικά, αν πέσει ένα βαθύ στρώμα κανονικού- μαλακού υλικού στη Ν. Μεσημβρία κάτι μπορεί να γίνει.
Αν το ζήτημα είναι ο παγωμένος αέρας (φυσάει τρελά). Το γρήγορο "πάγωμα" των μυών είναι πηγή θλάσεων. Ας βάλουν γύρω-γύρω και ανεμοπροστατευτικά ... .
Τον Αρτικο δεν τον εφερε ο Τουντορ...ουτε τον Ραλλη...
Τον Λεκο και τον Βουκο εφερε που ειναι βοηθοι.

Για την Μεσημβρια συμφωνω απολυτα οτι δεν κανει...και εχει αναλυθει εκτενως το θεμα...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Dimg4 έγραψε: Μου θυμιζει περιπτωση Σκαιλς για οσους μπορουν να καταλαβουν τι εννοω
Τί μου θύμισες τώρα!!!

Μακάρι.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ας ειμαστε ρεαλιστες,αν ο Τουντορ εμενε και του χρονου δεν υπηρχε σωτηρια για την ομαδα.

Το μονο θεμα επι συζητησης ειναι για το αν θα πρεπε να μεινει μεχρι τελους της σεζον η να φυγει τωρα.Η ιστορια θα δειξει.

Στο καλο και δεν θα μας λειψεις Τουντορα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”