Να το ελαφρυνουμε και λιγο...
πάλι καλά που δεν θα πουν πως ήταν τρομοκρατημένος και υπό απειλήgoran 64 έγραψε:Όλοι ξέρουμε όμως ότι γι αυτόν θα βγουν να πουν όλοι (και με το δίκιο τους) ότι τα είπε "υπό την επήρεια"...
γρηγορη ξερεις πολυ καλα οτι σε εναν πολεμο...γιατι πλεον εχουμε πολεμο...ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μουgoran 64 έγραψε:Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
Αυτοί όμως οι "χαριεντισμοί" με τον Τράκη, εκτιμώ ότι δεν είναι της προκοπής και έχουν "λάκκο"...
Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αυτός ξαφνικά διαφέρει απ τους άλλους, έστω και στο ελάχιστο?
ακριβως αυτοabg12d34 έγραψε:γρηγορη ξερεις πολυ καλα οτι σε εναν πολεμο...γιατι πλεον εχουμε πολεμο...ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μουgoran 64 έγραψε:Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
Αυτοί όμως οι "χαριεντισμοί" με τον Τράκη, εκτιμώ ότι δεν είναι της προκοπής και έχουν "λάκκο"...
Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αυτός ξαφνικά διαφέρει απ τους άλλους, έστω και στο ελάχιστο?
Άλλο τι ξέρω κι άλλο τι ισχύει και ειδικά τι αποδέχομαι προσωπικά...abg12d34 έγραψε:γρηγορη ξερεις πολυ καλα οτι σε εναν πολεμο...γιατι πλεον εχουμε πολεμο...ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μουgoran 64 έγραψε:Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
Επίσης σέβομαι και την αντίθετη άποψη του καθένα, γι αυτό και γράφω το: "Καλά, όπως νομίζετε"...goran 64 έγραψε:Καλά, όπως νομίζετε...
Πάντως εγώ σύμμαχους-πρεζόνια δεν εμπιστεύομαι...