Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ηρθε η ωρα να διωξουμε τον Αφραγκουζο.....

Εικόνα

Να το ελαφρυνουμε και λιγο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
Αυτοί όμως οι "χαριεντισμοί" με τον Τράκη, εκτιμώ ότι δεν είναι της προκοπής και έχουν "λάκκο"...
Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αυτός ξαφνικά διαφέρει απ τους άλλους, έστω και στο ελάχιστο?
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Μαζι σου Γκοραν αλλα μεσα σε αυτο το βομβαρδισμο βρεθηκε αυτος ο ψυχακιας κοντρα σε ολους και εστω ειπε μια καλη κουβεντα για τον Ιβαν...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όλοι ξέρουμε όμως ότι γι αυτόν θα βγουν να πουν όλοι (και με το δίκιο τους) ότι τα είπε "υπό την επήρεια"... :evil:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας πουν οτι θελουν,αυτη τη στιγμη οποιος υποστηριζει την αληθεια που ειναι ξεκαθαρο οτι μονο εμεις λεμε ειναι συμμαχος μας,ας λεγετε και κιμ γιονγκ.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

goran 64 έγραψε:Όλοι ξέρουμε όμως ότι γι αυτόν θα βγουν να πουν όλοι (και με το δίκιο τους) ότι τα είπε "υπό την επήρεια"... :evil:
πάλι καλά που δεν θα πουν πως ήταν τρομοκρατημένος και υπό απειλή :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά, όπως νομίζετε...
Πάντως εγώ σύμμαχους-πρεζόνια δεν εμπιστεύομαι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

εκ του ασφαλούς όλοι φίλοι είμαστε, αν μπει ο ντιπιτζί στο βάζελο και παίζουμε ματς τίτλου όπως προχθές εκεί να δω την φιλία.
και για τον τζάμπανιάου λέγανε ότι οι πόντιοι ΠΑΟΚ και κούλας έχουν ισχυρή φιλία που δεν θα χαλάσει.
το είδαμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στο γηπεδο δεν εισαι φιλος με κανεναν,αυτη τη στιγμη εχουμε πολεμο και ο οποιος μας στηριζει ειναι ευπροσδεκτος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

goran 64 έγραψε:Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
Αυτοί όμως οι "χαριεντισμοί" με τον Τράκη, εκτιμώ ότι δεν είναι της προκοπής και έχουν "λάκκο"...
Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αυτός ξαφνικά διαφέρει απ τους άλλους, έστω και στο ελάχιστο?
γρηγορη ξερεις πολυ καλα οτι σε εναν πολεμο...γιατι πλεον εχουμε πολεμο...ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

abg12d34 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Μια χαρά τα πήγαινε ως τώρα στα δύσκολα ο Γιώργης, αν και δεν του το χα, για να είμαι ειλικρινής...
γρηγορη ξερεις πολυ καλα οτι σε εναν πολεμο...γιατι πλεον εχουμε πολεμο...ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου
ακριβως αυτο
σε τετοιες καταστασεις ειναι δεκτη καθε βοηθεια εστω και αν γινεται για αλλους λογους
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γιώργαρε, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί ν' αναλάβεις εσύ άμεσα (για μελλοντικά το ξέραμε) την ομάδα.
Το γνωρίζουμε όλοι πόσο ΠΑΟΚ έχεις στο πετσί σου και να ξέρεις πως θα σε στηρίξουμε όσο δεν πάει..
Τα "φιλικά" σχόλια από πρεζέμπορες να τα προσέχεις και κοίτα να έχεις απόσταση από τέτοια απολειφάδια μιας και κάποια στιγμή θα σε παγιδεύσουν ΌΛΟΙ μαζί, όπως έκαναν και στον πατέρα σου.
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ, εσύ και μεις, κανένας άλλος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

abg12d34 έγραψε:
Άλλο τι ξέρω κι άλλο τι ισχύει και ειδικά τι αποδέχομαι προσωπικά...
Ελπίζω να έγινα κατανοητός με όσα έγραψα παρακάτω...
goran 64 έγραψε:Καλά, όπως νομίζετε...
Πάντως εγώ σύμμαχους-πρεζόνια δεν εμπιστεύομαι... :twisted:
Επίσης σέβομαι και την αντίθετη άποψη του καθένα, γι αυτό και γράφω το: "Καλά, όπως νομίζετε"...
Σκεφτείτε πάντως ότι μέσα σε λίγες ώρες έβγαλαν τον Ιβάν καουμπόι...Φανταστείτε να στηρίξει κάνα πλευρί του στο πρεζόνι και την "συμμαχία" του, τότε τι έχει να γίνει...Λαγοί υπάρχουν παντού, όχι μόνο στα λιβάδια...

Υ.Γ. "Σύμμαχοι" μας στον οικονομικό πόλεμο του 21ου αιώνα είναι οι χώρες μέλη της ΕΕ, που μας καταστρέφουν...

Υ.Γ. 2...Αν αύριο μεθαύριο την βρούμε απ τον Τράκη, μετά τον ούζο και τον γκάγκστερ, τότε να μην ψαχνόμαστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 15 Μαρ 2018, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

γρηγορη δεν θα τον παντρευτουμε...

αναχωμα ειναι
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

το αυριο ειναι αυριο σημερα καιγομαστε
ξερουμε ποιοσ ειναιο τρακης και τι θελεινα κανει μην σκας
αλλα τωρα χρειαζομαστε καθε πραγμα που μας ειναι χρησιμο στον αγωνα