Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Πρόβλημα κι αυτός;
Πάντως τον Στέλιο τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Για Φορτούνη δεν γνωρίζω. Έχω καιρό να τον δω.
Πάντως τον Στέλιο τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Για Φορτούνη δεν γνωρίζω. Έχω καιρό να τον δω.
- Ekatnetworkltd
Εσύ έχεις και πληροφορίες,εμείς τι να πούμε που ήμαστε κάθε τρείς και λίγο εδώ και στο site της ΠΑΕ!ace79grpaok έγραψε:Δεν θελω να γκρινιαξω αλλά αν δεν το καταλαβατε την αλλη βδομάδα αρχιζςι προετοιμασία και εμείς δεν έχουμε διώξει κανέναν δεν έχουμε πάρει κανέναν εκτός απο μια προφορική συμφωνία ,αλλη μια χαμένη χρονια
- ΑποστόληςΑ
Ε, όχι και δεν έχουμε κλείσει!
Ορίστε, παλαιότερος πρωτοσύγγελος που επανέρχεται
Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ!
Συντάκτης inpaok 19 Ιουνίου 17:11
Το όνομα του Σαϊντί Ντιμπαζονκίζα έχει ξαναγραφτεί αυτή την βδομάδα, ωστόσο οι Πολωνοί επιμένουν πως ο παίκτης θα αγωνίζεται στον Δικέφαλο από τη νέα σεζόν..
Δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας, που μιλάει για τον Πέτερ Μπουρλικόφσκι, ο οποίος είναι ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της Κρακοβίας αναφέρεται και στους ποδοσφαιριστές που φεύγουν από την ομάδα…
Μάλιστα, στο κείμενο επισημαίνεται πως ο παίκτης από το Μπουρούντι, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει την σιγουριά τους για την μεταγραφή του Ντιμπαζονκίζα στον Δικέφαλο.
Ορίστε, παλαιότερος πρωτοσύγγελος που επανέρχεται
Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ!
Συντάκτης inpaok 19 Ιουνίου 17:11
Το όνομα του Σαϊντί Ντιμπαζονκίζα έχει ξαναγραφτεί αυτή την βδομάδα, ωστόσο οι Πολωνοί επιμένουν πως ο παίκτης θα αγωνίζεται στον Δικέφαλο από τη νέα σεζόν..
Δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας, που μιλάει για τον Πέτερ Μπουρλικόφσκι, ο οποίος είναι ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής της Κρακοβίας αναφέρεται και στους ποδοσφαιριστές που φεύγουν από την ομάδα…
Μάλιστα, στο κείμενο επισημαίνεται πως ο παίκτης από το Μπουρούντι, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει την σιγουριά τους για την μεταγραφή του Ντιμπαζονκίζα στον Δικέφαλο.
Φαντάζεστε να ερθει κανας τέτοιος τι εχει να γίνει...?
Και μετα να δώ τι θα λέτε όσοι κραζατε γκουντμονσον κ φαλκε...
Και μετα να δώ τι θα λέτε όσοι κραζατε γκουντμονσον κ φαλκε...
Ωωωωωπ επιβεβαίωση ΠΑΟΚ για τον άσο απο το μπουρουντη... Χαχαχααχαχαχαχαχαχ
Στο 24 το λένε.. 27 χρόνο ( δηλαδή 30 στην καλη...) που έπαιζε στην μικρομεσαία της πολωνιας ... Ανησυχητικά πράγματα...
Στο 24 το λένε.. 27 χρόνο ( δηλαδή 30 στην καλη...) που έπαιζε στην μικρομεσαία της πολωνιας ... Ανησυχητικά πράγματα...
Κι εγώ που παρακολουθούσα την εξέληξη του Μαλεζά έχω διαβάσει ότι το θέμα στο γόνατό του είναι χοντρό. Για την ακρίβεια έχει λιώσει ο χόνδρος και πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ανταγωνιστικό ρυθμό (και να σκεφτεί κανείς ότι η Φορτούνα ήταν στη 2η εθνική φέτος...)
Όσο συμπαθής κι αν μου είναι ο Στελάκης, είναι τελείως άλλο να φέρνεις έναν παίκτη επιρεπή στους τραυματισμούς (πχ Μάρτενς) και άλλο έναν που καί θα πρέπει να τον προσέχεις/προστατεύεις καί δεν πρόκειτε να επανέλθει ποτέ σε υψηλό επίπεδο.
* Κουτσοί - Στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα και στη Δόξα Δράμας/Αιγινιακό
παρέα με τον ΓουΧου, τον Σβούρα και το γκαγκατσοπαίδι...
* Ο Φορτούνης είναι καλή περίπτωση 8αρο10ριού. Ή πιο σωστά καλή περίπτωση για ροτέισον του (αντι)Νάτχο. Με συμβόλαιο 3ετίας όμως... όπως και του (αντι)Νάτχο.
* Ντι Μπάζο Νκίζα?? Γελάμε... αρκεί να μη μας πιάσουν κλάματα από τα πολλά τα γέλια..... Ελπίζω να μη μου βγάλουν ξυνή την καζούρα που έκανα για τον Γκαγκαριάν και τον Ελαμπελουί...
Όσο συμπαθής κι αν μου είναι ο Στελάκης, είναι τελείως άλλο να φέρνεις έναν παίκτη επιρεπή στους τραυματισμούς (πχ Μάρτενς) και άλλο έναν που καί θα πρέπει να τον προσέχεις/προστατεύεις καί δεν πρόκειτε να επανέλθει ποτέ σε υψηλό επίπεδο.
* Κουτσοί - Στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα και στη Δόξα Δράμας/Αιγινιακό
* Ο Φορτούνης είναι καλή περίπτωση 8αρο10ριού. Ή πιο σωστά καλή περίπτωση για ροτέισον του (αντι)Νάτχο. Με συμβόλαιο 3ετίας όμως... όπως και του (αντι)Νάτχο.
* Ντι Μπάζο Νκίζα?? Γελάμε... αρκεί να μη μας πιάσουν κλάματα από τα πολλά τα γέλια..... Ελπίζω να μη μου βγάλουν ξυνή την καζούρα που έκανα για τον Γκαγκαριάν και τον Ελαμπελουί...
- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μου να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,υπηρχαν παιδια εδω μεσα που ηταν πολυ αξιολογα αλλα σημερα δεν γραφουν πλεον εδω μεσα γιατι κανανε το λαθος να μοιραζονται διαφορες πληροφοριες που ειχανε οι οποιες αλλοτε εβγαιναν και αλλοτε οχι. δυστυχως καποιοι κακοπροαιρετοι τους εκαναν επιθεση γι αυτα που εγραφαν με αποτελεσμα το φορουμ να χασει καποιες αξιολογες φωνες.ace79grpaok έγραψε:ο φιλος μου εμενε γερμανια και βοηθησε στο να παει ο κυριακος γερμανια.DEΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΛΕΩDemir έγραψε:Να ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
οτι ειναι να γινει θα γινει στο μεταγραφικο μετωπο και δεν θα αλλαξει τιποτα αν μια μεταγραφη την μαθουμε 1-2 μερες νωριτερα.
προς αποφυγη παρεξηγησεως δεν λεω ουτε οτι εισαι παπατζης αλλα ουτε και ψευτης,αλλα επειδη στις μεταγραφες κατι που ισχυει σημερα αυριο μπορει να αλλαξει και επειδη παντα θα βγει καποιος και θα πει την εξυπναδα του,για το δικο σου καλο και για την δικια σου ψυχικη υγεια καλυτερα ειναι να κρατας για σενα αυτα που ξερεις.
- zarathustra79
Δεν ξέρω πάντως αν το πρωτάθλημα πολωνίας είναι τόσο χάλια, αλλά αμα μπείτε στον κόπο να ρίξετε ένα βλέφαρο για το διαμάντι από το μπουρουντί θα δείτε οτι δεν είναι και κανένας σάπιος. Αν μοναδικό κριτήριο για να τον κρίνετε είναι το όνομα του, οκ πάω πάσο.
- ace79grpaok
αν ειναι να τα κραταω για μενα ποιος ο σκοπος του φορουμ τοτε?ενταξει παιδια δεν θα λεει κανενας τιποτα ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕdesperando έγραψε:φιλε μου να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,υπηρχαν παιδια εδω μεσα που ηταν πολυ αξιολογα αλλα σημερα δεν γραφουν πλεον εδω μεσα γιατι κανανε το λαθος να μοιραζονται διαφορες πληροφοριες που ειχανε οι οποιες αλλοτε εβγαιναν και αλλοτε οχι. δυστυχως καποιοι κακοπροαιρετοι τους εκαναν επιθεση γι αυτα που εγραφαν με αποτελεσμα το φορουμ να χασει καποιες αξιολογες φωνες.ace79grpaok έγραψε:ο φιλος μου εμενε γερμανια και βοηθησε στο να παει ο κυριακος γερμανια.DEΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΛΕΩDemir έγραψε:Να ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
οτι ειναι να γινει θα γινει στο μεταγραφικο μετωπο και δεν θα αλλαξει τιποτα αν μια μεταγραφη την μαθουμε 1-2 μερες νωριτερα.
προς αποφυγη παρεξηγησεως δεν λεω ουτε οτι εισαι παπατζης αλλα ουτε και ψευτης,αλλα επειδη στις μεταγραφες κατι που ισχυει σημερα αυριο μπορει να αλλαξει και επειδη παντα θα βγει καποιος και θα πει την εξυπναδα του,για το δικο σου καλο και για την δικια σου ψυχικη υγεια καλυτερα ειναι να κρατας για σενα αυτα που ξερεις.
Βρε παλικάρι μου, δεν σχολιάζουμε τη ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Για καλό στο είπε ο Despe, οχι για κακό. Όντως κάπως έτσι έγιναν κάποια πράγματα
Angelheart
- thanos-xanthi
ενταξει ace μη τρελαινεσαι
κι αν δε τα βρουνε στη διαρκεια του συμβολαιου?
αν δεν πεσουν οι υπογραφες ολα πιθανα ειναι
κι αν εχει συμφωνησει ο Φορτουνης πχ, γιατι να μην ανακοινωθει, απο τη στιγμη που βγηκαν τα διαρκειας
ολοι διψαμε να δουμε τι θα γινει, θα το μαθουμε αργα η γρηγορα
κι αν δε τα βρουνε στη διαρκεια του συμβολαιου?
αν δεν πεσουν οι υπογραφες ολα πιθανα ειναι
κι αν εχει συμφωνησει ο Φορτουνης πχ, γιατι να μην ανακοινωθει, απο τη στιγμη που βγηκαν τα διαρκειας
ολοι διψαμε να δουμε τι θα γινει, θα το μαθουμε αργα η γρηγορα
Στις αρχές του τόπικ νομίζω είχα πει οτι Μαλεζάς-Φορτούνης πολύ καλοί για αλλαγές..
Αλλά και τα κοκόρια ξέρουν πως θα είναι βασικοί.
Μέτριες επιλογές για βασικοί.
Αλλά και τα κοκόρια ξέρουν πως θα είναι βασικοί.
Μέτριες επιλογές για βασικοί.
- SePuLtUrA_4_
Τον φορτουνη πριν 1 με 1.5 μηνα οι ρεπόρτερ του γαυρου τον ειχαν κλεισμενο κσι παρουσιαζαν την μεταγραφη ως θεμα ημερων...μετα απο λιγες μερες βγηκε στην φορα οτι αρχησε να κλωτσαει και στα καπακια βγηκε στη φορα το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ. Πιστευω οτι εχει κλεισει σε εμας, οπως επισης πιστευω οτι έριξε χυλόπιτα στον γαυρο γιατι σε εμας θα εχει πιο ενεργο ρολο στην ομαδα. Αν οντως γινει η μεταγραφη τοτε θα μιλαμε για αρπαγη παιχτη απο τον χοντρο...
- khaledfreepaok
- sourmenetes
- Moderator
Εντάξει παιδιά ο φίλος που έγραψε πληροφορίες καλά έκανε αυτό είναι η ουσία του φόρουμ
Από κει και πέρα είπε ότι περιμένουν να ανακοινωθεί ένα μπαμ και μετά φορτουνης Μαλεζάς
Αν το μπαμ είναι ο μπουρουντιανος δε βλέπω ούτε τον ελεύθερο Μαλεζά να παίρνουμε
Υ.γ. Αν δείτε τις μεταγραφές του γαύρου και τον μπουρουντινο μάλλον ΠΑΟΚ και γαύρος τρολαρουν τους Σπικερ δεν εξηγείται αλλιώς με αυτά τα ονόματα γλωσσοδετες
Από κει και πέρα είπε ότι περιμένουν να ανακοινωθεί ένα μπαμ και μετά φορτουνης Μαλεζάς
Αν το μπαμ είναι ο μπουρουντιανος δε βλέπω ούτε τον ελεύθερο Μαλεζά να παίρνουμε
Υ.γ. Αν δείτε τις μεταγραφές του γαύρου και τον μπουρουντινο μάλλον ΠΑΟΚ και γαύρος τρολαρουν τους Σπικερ δεν εξηγείται αλλιώς με αυτά τα ονόματα γλωσσοδετες