εγω παντως, ακομα και που διορθωσε την εκθεση του ο τυπος, απορω πως...ξεχασε το οτι καναν ντου τα χανουμια στα επισημα...
νεφελιμ του μοχθουpilotos έγραψε:μιλάς για τον αγώνα που είχαν τραυματιστεί από νεφελίμ και κάτι αστυνομικοί;
νεφελιμ του μοχθουpilotos έγραψε:μιλάς για τον αγώνα που είχαν τραυματιστεί από νεφελίμ και κάτι αστυνομικοί;
η παε ΠΑΟΚ κ ο ιβαν τι κανουν γι'αυτο;;η μη πιεση για τη διωξη του γαυρου πριν την επικυρωση ηταν μεγαλειωδες φαουλ.K_geo έγραψε:οχι δεν ειναι ιδια, απο οτι ξερω. η υποτροπη υφισταται αλλα παλι, νομιζω, για γεγονοτα εντος αγωνιστικου χωρου την ωρα του αγωνα.
τωρα, μεταξυ μας μεταξα, πιστευεις εσυ οτι αν θελουν θα τηρησουν τον νομο; πως τους βλεπεις να συμπεριφερονται μεχρι σημερα.
εδω εχουν καταθεσεις 15+ ατομων, εγγραφη καταγγελια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, εδω και ενα μηνα σχεδον και δεν κουνιέται φύλλο.
ολόκληρος υφυπουργος εστειλε ο ΙΔΙΟΣ τον φακελο ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και για βιαιοπραγία εναντι ΑΘΛΗΤΩΝ μουγκα στη τρούμπα...
Σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω...tasso85 έγραψε:ειμαστε ΠΑΕ σε οικονομικο, οργανωτικο, λειτουργικο επιπεδο, και παε στο επικοινωνιακο-παρασκηνιακο
ο καλογεροπουλος ειναι εκεινος που απεβαλε τον Στοχ στο 2-1 του Κυπελλου στο τηγανι, οταν πουστερ και ενας αλλος την επεσαν στον Κλαους επειδη πανηγυριζε. Εγω τοτε οπως φανταζομαι και σεις, ηθελα να φαω την τηλεοραση, δεν μπορω να φανταστω αυτον τον ξεφτιλισμενο σε αγωνα μας ουδεποτε, η παε θα επρεπε να ειχε ριξει απαγορευτικο δεδομενου οτι ερχετσι/στελνεται ως καμικαζι, αυτο εννοω, για τις κυβισθησεις κοντος ψαλμος αλληλουια
Στείλε συμπληρωματική έκθεσηK_geo έγραψε:
σαν τον παρατηρητη την πατησα, μαλλν βιάστηκα.![]()
το οτι συμφωνει μαζι σου ο πιλοτος δε σημαινει οτι πρεπει να το κανω και εγω. απλα λεμε τωρα.![]()
Μπορεί να θεωρηθεί μη κομψό, αλλά ειλικρινά μου έχεις κινήσει πολλές φορές την περιέργεια με διάφορες τοποθετήσεις σου. Δικαίωμά σου, ασφαλώς, να έχεις 99 στις 100 φορές κάτι να προσάψεις στην παε! Δηλαδή από πού εκπορεύεται ΚΑΙ ΠΑΛΙ αυτή η σιγουριά σου; Πού το γνωρίζεις; Αν το ξέρεις, ειλικρινά, θέλω να το αναλύσεις το θέμα, με αποδείξεις κι εγώ πρώτος θα σου ζητήσω συγνώμη και ίσα που μπορεί και να τον κράξω ότι πουλάει παραμύθα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ...gergeo4 έγραψε:η παε ΠΑΟΚ κ ο ιβαν τι κανουν γι'αυτο;;η μη πιεση για τη διωξη του γαυρου πριν την επικυρωση ηταν μεγαλειωδες φαουλ.K_geo έγραψε:οχι δεν ειναι ιδια, απο οτι ξερω. η υποτροπη υφισταται αλλα παλι, νομιζω, για γεγονοτα εντος αγωνιστικου χωρου την ωρα του αγωνα.
τωρα, μεταξυ μας μεταξα, πιστευεις εσυ οτι αν θελουν θα τηρησουν τον νομο; πως τους βλεπεις να συμπεριφερονται μεχρι σημερα.
εδω εχουν καταθεσεις 15+ ατομων, εγγραφη καταγγελια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, εδω και ενα μηνα σχεδον και δεν κουνιέται φύλλο.
ολόκληρος υφυπουργος εστειλε ο ΙΔΙΟΣ τον φακελο ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και για βιαιοπραγία εναντι ΑΘΛΗΤΩΝ μουγκα στη τρούμπα...
Josey Wales έγραψε:Ενωμένες οι δημοκρατικές δυνάμεις του ΠΟΚ, αγωνίζονται για τα πατρογονικά τους δικαιώματα, ενάντια στη χούντα του εκ Ρωσίας ξένου χαλίφη.
ΠέθαναJosey Wales έγραψε:Ενωμένες οι δημοκρατικές δυνάμεις του ΠΟΚ, αγωνίζονται για τα πατρογονικά τους δικαιώματα, ενάντια στη χούντα του εκ Ρωσίας ξένου χαλίφη.